תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
קניתי מעבד ולוח אם חדש, אני כמו גיבור החלטתי לעשות את כל העבודה לבד. לאחר מספר בעיות אם ספק הכוח (קניתי חדש ואז הייתי צריך להחליפו כי כרטיס המסך שלי לא רצה לרוץ) הצלחתי להריץ את המחשב. ועכשיו כמובן עוד בעיות !! אני משתמש ב hardware monitor כדי להשגיח אחרי המחשב שלי, ומה אני מגלה? לאחר 5 דקות החןם בליבת המעבד עולה ל 75С והמאורר מתחיל לרוץ כמו מטורף, כל הזמן מעלה מהירות ... זה ממש לא נורמלי ! אמרו לי להחליף מארז, אמרו להחליף מאורר אבל לא אמרו מה גורם לזה, או איזה מאןרר להחליף (מאבד אן מארז) אז נשארתי מבובל. הערה: כשאני מסתכל ב hardware monitor אני רואה שהמתח שמוזרם למעבד הוא 2.70 V זה ממש גבוה. אך לפי הBIOS זה רץ על 1.35V אז אני לא בטוח למה להאמין ... Specs: Pentium 4 3.0GH…
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה מוזרה כבר יומיים אני לא מצליח לגלוש בשום אתר למעט גוגל ויוטיוב. וזה רק בדפדפן כרום. בדפדפנים אחרים אני לא מצליח בכלל. מה שמוזר עוד זה כאשר אני עןשה ריסטארט למחשב אני מצליח לגלוש כרגיל אבל אחרי כמה שעות זה שוב חוזר לא לעבוד. מה שמחזק את ההערכ.ה שמדובר בוירוס או משהו כי ניסיתי לפתור אולי זה בעיית כרטיס רשת אלחוטי שדרכו אני גולש הסרתי והתקנתי דרייבר פעם אחת זה עזר והצלחתי לגלוש אבל אחרי כמה שעות שוב חזר. בcmd עשיתי פינג לשם ופינג לאייפי ושתיהם עובדים. מה שאומר שיש תקשורת. מ.ה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב שיש בו כונן קשיח HDD עם 2 מחיצות ועליו מערכת הפעלה win10. חשוב לציין שמערכת ההפעלה היא השדרוג החינמי שמיקרוסופט הוציאו. יש ברשותי קוד הפעלה retail של win8. אני רוצה לקנות כונן SSD כדי להוסיף על הכונן הרגיל כך שכונן ה-SSD ישמש למערכת ההפעלה ויש לי כמה שאלות בעניין: 1. כיצד אוכל להעביר את רישוי מערכת ההפעלה win10 לכונן ה-SSD מבלי שמיקרוסופט יבטלו לי את הרישוי? 2. במחיצה אחת יש לי את ההתקנות של מערכת ההפעלה של כל שאר התוכנות ובמחיצה השנייה יש לי את הקבצים והתקנות של משחקים. אם אבצע פרמוט רק למחיצה הראשונה, האם תהיה לי עדיין גישה לכל הקבצים בלי בעיה? או שאני חייב לפרמט את כל הכונן הקשיח? 3. האם אוכל לאחד את המחיצה המפורמט…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אנשים בבקשה אני לא מצליח לעבוד ככה המחשב כל הזמן נתקע, אני יתן לכן רקע: אוקי הלוח אם דבר ראשון חדש אז אני לא חושב שזאת והוצאתי סטיק סטיק של זיכרון ועדין המשיכה הבעיה אני כבר לא יודע מה לעשות המחשב פשוט נתקע פתאום או עושה מסך כחל וזה קורה בדרך ככל שאני מפעיל מדיות כמו מוזיקה או סרטים אבל לא בהכרח פשוט שאני מפעיל מוזיקה או סרט זה קורה יותר מהר, יש לי לעבוד על המחשב איזה חצי שעה שעה עד שהוא נתקע שוב ותישללו את בעית החום או משהו כזה כי המשחב שלי 30 מעלות אנשים בבקשה אני כבר לא יודע מה לעשות זה ממש מתסכל תודה לכל מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
אני שומע רעש - קליק ומיד המחשב נכבה... יש לי תחושה שהספק כח הוא זה שמקצר... איך אני יכול לוודא את זה ?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
יש לי בעיה , כאשר אני רוצה לפתוח את אחד הכוננים ע"י הקשה כפולה עם העכבר או ע"י אנטר (בקיצור בהפעלה אוטומטית) המחשב מודיע לי שיש שגיאת קובץ CPOY.EXE מה אפשר לעשות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי מדודי מחשב thinkpad x41, המחשב עבר פרמוט והותקן עליו ווינדוס 7. עכשיו העניין שאני לא מצליח לכייל את המסך והעט שיעבדו יחד, ברגע שאני מנסה להשתמש בעט, הסמן כאילו נתקע בקו הכי תחתון במסך ויש לי תזוז רק ימינה ושמאלה. הערה: לפני הפרמוט היה ווינדוס אקספי וזה עבד יופי. חיפשתי איפה לכייל ובסוף מצאתי בלוח בקרה שמה, יש שם כפתור של כיול ושאני לוחץ עליו אני מקבל מסך לבן שכתוב בו בגדול באמצע משהו בסגנון (אנגלית): לחץ לחציה ארוכה על המסך להמשך" ואז בקטן יותר "זהו אינו מסך המותאם לעט (טאבלט) לחץ אנטר כדאי לעבור מסך" ושכאני לוחץ זה יוצא לי מתוכנית הכיול ואני חוזר למאפיינים. מי שיוכל לעזור לי אני ישמח מאוד, זה הדף עם הדרייברים של היצרן http://support.lenovo.com/en_US/downl…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב DUAL CURE 3.8 AMD עם לוח ASUS A8N-SLI Premium עם ספק 400V של temberlake מסך של SAMSUNG 710T חיברתי למחשב UPS http://www.shopy.co.il/groupsales/1410 קרה לי כבר פעמים מאז שחיברתי את המחשב והמסך ,שלאחר שאני מדליק את המחשב לאחר כחצי-שעה או יותר הוא מפעיל את המחשב אך הכונן של ה DVD נפתח ונסגר - לדעתי לא מגיע חשמל בכלל ללוח ולאחר שאני מכבה ומדליק שוב הבעיה נפסקת לא נתקלתי בבעיה הזאת בעבר.... אולי מומלץ לחבר את המחשב בלי המסך ל UPS אולי אני לא יודע החשמל לא מספיק לשניהם...? מבחינת ה VOLT יכול להיות שה UPS לא תקין? ממש מוזר , אשמח לקבל תשובה בהקדם ההאפשרי
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
כבר כחודש יש לי במחשב מין רעשים כמו נתק של הכרטיס קול ורעשים מלווים אני משדר בסטרימינג לרוב. הרעשים והניתוקים באים גם בלי שידור בקטנות שגולש במחשב בדקתי עם רמקולים וגם בלי ורק עם אוזניות וגם הרעשים היו שניתקתי כרטיס קול ועברתי למובנה של המחשב הרעשים לא באים תמיד לרוב שאני עובר במחשב בתקיות או באנטנרט הצילוווווווווווווווווווווווו מצרף סירטון שתבינו מה הניתוק ב 17 שניות זה בדיוק הנתק החזק תודה רבה רבה https://www.youtube.com/watch?v=CoovgNJxdfc&feature=youtu.be
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לפני שבוע הופיע לי תקלה בוינדוס ,windows dedicated a hard disk problem ונאמר שיש לגבות את המידע שבHARD DISK ולהחליפו. החלפתי אותו והתקנתי את הוינדוס מחדש ושוב עולה אותה תקלה. יש למישהו פיתרון? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, הייתה לי בעיה של מין תקיעות קטנות כל הזמן(אם מקלידים מהר למשל אותיות נעלמות וזה בייחוד מעצבן עם סיסמאות), זה הפך כל שימוש במחשב לפשוט מתסכל, אי אפשר לעשות כלום חוץ מלגלוש: משחקים פשוט זוועה ככה, כתיבה של כל דבר פשוט מטריפה, פשוט נוראי. הנחתי שפירמוט יפתור את הבעיה אך ממש עכשיו לאחר פירמוט הבעיה ממש לא עברה והמחשב פשוט לא שמיש(הכתיבה של ההודעה הזאת כבר לקחה לי רבע שעה). המחשב הוא toshiba satellite L505-13z תהיתי אם למישהו יש הצעות לפיתרון לפני שאני פונה אל האחריות של טושיבה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי קובץ בפורמט MDF ואני לא יודע איך לפתוח אותו, אז בבקשה אם אתם יודעים תגידו לי
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שמורכב מ R9 290 ו i5 2400, ובשבוע האחרון המסך לא מגיב. מופיעה הודעה No video in put , enter sleep mode. הדרייבר שלי לא מעודכן עד הסוף, אבל אני אפילו לא יכול להפעיל את המסך לעדכן. מה עושים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
לילה טוב, במחשב העבודה שלי יש 1GB זיכרון ראשי, החלטתי להוסיף לו עוד 1GB, ורכשתי היום זיכרון נוסף. חיברתי את כרטיס הזיכרון, והדלקתי את המחשב ויש בעיה מוזרה. 1. הוא מזהה רק 1GB ולא 2GB 2. לא מספיק שהוא לא מזהה עכשיו גם המחשב לא נותן לי להיכנס למערכת ההפעלה, הוא עובר את שלב הPOST, ונתקע בשלב הBOOT, הוא רושם לי: reboot and select proper boot device. or insert boot media in selected boot device and press a key/ גם לאחר שהוצאתי בחזרה את כרטיס הזיכרון הנוסף, ובעצם החזרתי את המצב לקדמותו שעבד מצויין, הוא מראה לי את אותו ההודאה. אודה לעזרה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
סתם מתוך סקרנות פתחתי את המחשב של הבית,רציתי לראות איזה רכיבים יש בפנים. לא ניתקתי כלום חוץ מזה שהוצאתי את הראם והחזרתי. אני מחזיר את המכסה ומדליק,והמסך פשוט לא עולה... הכל בפנים מסתובב והכרטיס מסך מחובר. מה לעשות???
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
היי! לפני יומיים התחילה בעיה כשאני כותב במחשב חלק מהאותיות לא נקלטות בפעם הראשונה שאני לוחץ עליהן ולפעמים אפילו בפעם השנייה והשלישית, או שחלק מהאותיות "נתקעות" ומופיעות מספר פעמים, הרווח לא מתפקד וכו'. חשבתי שהבעיה במקלדת אז החלפתי אותה באחת אחרת והבעיה נשארה. חיברתי את המקלדת המקורית למחשב אחר בבית והכל עובד כמו שצריך (ככה אני מסוגל בכלל לכתוב כרגע) מה שמוביל למסקנה שמדובר במשהו שקשור למחשב ולא למקלדת עצמה. מה פשר התקלה? אין לי מושג מה יכול להיות הגורם.. מודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
קניתי לוח אם ULTRA D אחרי שהוא עבר מוד ל-SLI (לא ידעתי את זה) ובנוסף רכשתי גם כן 7900GTO כל זה נקנה ב-EBAY. כאשר ניסיתי להתקין את כל זה יש אי התאמה, עם הכרטיס הזה המפרט לא עולה, חשוב לציין שהכרטיס עובד על לוחות אחרים גם כן על ULTRA D אשר לא עבר את המוד וחשוב לציין שעם כרטיסי מסך אחרים הלוח אם עם המוד כן עולה. נבדקו כרטיסים כגון X1300P ו-6600 ו-X300SE. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
-
שלשום הסתכלתי על כונן c שבו מותקן הווינדוס וראיתי שנשאר מקום פנוי 32 ג'יגה היום אני מסתכל ואני רואה שנשאר רק 21 ג'יגה ולא הורדתי כלום למחשב יש לי מערכת הפעלה ויסטה אולטימט
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם.. ברשותי מחשב פנטיום 4 3GHZ.. לא מזמן היה לו זיכרון של 512 מ"ב והחלטתי להרחיב לעוד 1 ג"ב. בדרך כלל אני לא נוהג לכבות את המחשב אך מידי פעם זה קורה שאני כן מכבה אותו. כאשר אני מכבה את המחשב ונותן לו לנוח ליממה ומנסה להדליק אותו לאחר לילה שלא דלק הוא עושה לי בעיות. מה שקורה זה שהוא נדלק לכמה שניות אפילו לא מעלה את המסך של הבדיקה וישר עושה ריסטרט וזה יכול לחזור על עצמו מספר רב של פעמים עד שקורה נס והוא מחליט להידלק סופית.. רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה, חומרה, תוכנה, ספק כוח חלש מידי, חומרה רופפת על הלוח אם, המאוורר של המעבד תקין ואין איתו בעיות, אשמח לקבל עזרה ויעוץ מה לעשות. שיהיה לכולם יום נעים!
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
שלום, למחשב מחוברים שני מסכים (כרטיס מסך עם שתי יציאות DVI), כאשר אחד מוגדר ראשי. לרוב המסך המשני כבוי, אך כאשר אני מדליק אותו המחשב מחליט להפוך אותו לצג ראשי ולרוב גם צג יחיד. זאת עד שאני לוחץ על detect והוא מחזיר את הצג המקורי לראשי. אני משתמש במערכת הפעלה W7 לפני כן ב XP לא נתקלתי בבעיה זו. אנא עזרתכם
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, באמצע הצפנה של BITLOCKER על כונן נייד חיצוני בנפח 2TB המחשב כבה כשהפעלתי מחדש הכונן מראה שכאילו הוצפן אבל כשאני מכניס לו את הסיסמא הוא מיד נעלם מהמחשב
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
איפסתי את הטלפון שלי סמסונג A 6 וכעת אני לא יכול לעשות כלום כתוב: לא ניתן היה להיכנס: הייתה בעיה בהתחברות אל accounts.google.com מה עושים??
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
המסך לא מרצד ברזולוציות נמוכות יותר 1024*768, אבל ברזולוציה שבשבילו היא אופטימלית (1050*משהו) הוא מתחיל לרצד כאשר יש תנועה על המסך (תנועת עכבר או פתיחת חלון חדש). ה- refreshrate הכי גבוה שאפשר לשים הוא 60. הלוח אם הוא SocketAM2 - AMD 690G - ASUS M2A-VM - HDMI מה הבעיה? האם יש חוסר התאמה בין הרכיבים או שהעניין הוא בהגדרות? תודה למשיבים
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
מחשב נייד HP 15-U הייתה לי אפשרות לגלול באמצעות החלקה של שתי אצבעות מלמטה למעלה ולהפך על משטח הטאץ' פאד ומשום מה זה הפסיק לעבוד לי. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-