עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by taleli,

שלום לפני שבוע הופיע לי תקלה בוינדוס ,windows dedicated a hard disk problem ונאמר שיש לגבות את המידע שבHARD DISK ולהחליפו. החלפתי אותו והתקנתי את הוינדוס מחדש ושוב עולה אותה תקלה. יש למישהו פיתרון? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. שלום, הייתה לי בעיה של מין תקיעות קטנות כל הזמן(אם מקלידים מהר למשל אותיות נעלמות וזה בייחוד מעצבן עם סיסמאות), זה הפך כל שימוש במחשב לפשוט מתסכל, אי אפשר לעשות כלום חוץ מלגלוש: משחקים פשוט זוועה ככה, כתיבה של כל דבר פשוט מטריפה, פשוט נוראי. הנחתי שפירמוט יפתור את הבעיה אך ממש עכשיו לאחר פירמוט הבעיה ממש לא עברה והמחשב פשוט לא שמיש(הכתיבה של ההודעה הזאת כבר לקחה לי רבע שעה). המחשב הוא toshiba satellite L505-13z תהיתי אם למישהו יש הצעות לפיתרון לפני שאני פונה אל האחריות של טושיבה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. יש לי קובץ בפורמט MDF ואני לא יודע איך לפתוח אותו, אז בבקשה אם אתם יודעים תגידו לי

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  4. Started by VoLcAnO11,

שלום, יש לי מחשב שמורכב מ R9 290 ו i5 2400, ובשבוע האחרון המסך לא מגיב. מופיעה הודעה No video in put , enter sleep mode. הדרייבר שלי לא מעודכן עד הסוף, אבל אני אפילו לא יכול להפעיל את המסך לעדכן. מה עושים? תודה.

5. Started by tamir950,

לילה טוב, במחשב העבודה שלי יש 1GB זיכרון ראשי, החלטתי להוסיף לו עוד 1GB, ורכשתי היום זיכרון נוסף. חיברתי את כרטיס הזיכרון, והדלקתי את המחשב ויש בעיה מוזרה. 1. הוא מזהה רק 1GB ולא 2GB 2. לא מספיק שהוא לא מזהה עכשיו גם המחשב לא נותן לי להיכנס למערכת ההפעלה, הוא עובר את שלב הPOST, ונתקע בשלב הBOOT, הוא רושם לי: reboot and select proper boot device. or insert boot media in selected boot device and press a key/ גם לאחר שהוצאתי בחזרה את כרטיס הזיכרון הנוסף, ובעצם החזרתי את המצב לקדמותו שעבד מצויין, הוא מראה לי את אותו ההודאה. אודה לעזרה. תודה מראש

6. Started by Liadlevi,

סתם מתוך סקרנות פתחתי את המחשב של הבית,רציתי לראות איזה רכיבים יש בפנים. לא ניתקתי כלום חוץ מזה שהוצאתי את הראם והחזרתי. אני מחזיר את המכסה ומדליק,והמסך פשוט לא עולה... הכל בפנים מסתובב והכרטיס מסך מחובר. מה לעשות???

7. Started by sharonp,

היי! לפני יומיים התחילה בעיה כשאני כותב במחשב חלק מהאותיות לא נקלטות בפעם הראשונה שאני לוחץ עליהן ולפעמים אפילו בפעם השנייה והשלישית, או שחלק מהאותיות "נתקעות" ומופיעות מספר פעמים, הרווח לא מתפקד וכו'. חשבתי שהבעיה במקלדת אז החלפתי אותה באחת אחרת והבעיה נשארה. חיברתי את המקלדת המקורית למחשב אחר בבית והכל עובד כמו שצריך (ככה אני מסוגל בכלל לכתוב כרגע) מה שמוביל למסקנה שמדובר במשהו שקשור למחשב ולא למקלדת עצמה. מה פשר התקלה? אין לי מושג מה יכול להיות הגורם.. מודה לעוזרים!

8. קניתי לוח אם ULTRA D אחרי שהוא עבר מוד ל-SLI (לא ידעתי את זה) ובנוסף רכשתי גם כן 7900GTO כל זה נקנה ב-EBAY. כאשר ניסיתי להתקין את כל זה יש אי התאמה, עם הכרטיס הזה המפרט לא עולה, חשוב לציין שהכרטיס עובד על לוחות אחרים גם כן על ULTRA D אשר לא עבר את המוד וחשוב לציין שעם כרטיסי מסך אחרים הלוח אם עם המוד כן עולה. נבדקו כרטיסים כגון X1300P ו-6600 ו-X300SE. מה אפשר לעשות?

9. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  10. Started by galedri,

שלשום הסתכלתי על כונן c שבו מותקן הווינדוס וראיתי שנשאר מקום פנוי 32 ג'יגה היום אני מסתכל ואני רואה שנשאר רק 21 ג'יגה ולא הורדתי כלום למחשב יש לי מערכת הפעלה ויסטה אולטימט

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  11. Started by tomy669,

שלום לכולם.. ברשותי מחשב פנטיום 4 3GHZ.. לא מזמן היה לו זיכרון של 512 מ"ב והחלטתי להרחיב לעוד 1 ג"ב. בדרך כלל אני לא נוהג לכבות את המחשב אך מידי פעם זה קורה שאני כן מכבה אותו. כאשר אני מכבה את המחשב ונותן לו לנוח ליממה ומנסה להדליק אותו לאחר לילה שלא דלק הוא עושה לי בעיות. מה שקורה זה שהוא נדלק לכמה שניות אפילו לא מעלה את המסך של הבדיקה וישר עושה ריסטרט וזה יכול לחזור על עצמו מספר רב של פעמים עד שקורה נס והוא מחליט להידלק סופית.. רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה, חומרה, תוכנה, ספק כוח חלש מידי, חומרה רופפת על הלוח אם, המאוורר של המעבד תקין ואין איתו בעיות, אשמח לקבל עזרה ויעוץ מה לעשות. שיהיה לכולם יום נעים!

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  12. שלום, למחשב מחוברים שני מסכים (כרטיס מסך עם שתי יציאות DVI), כאשר אחד מוגדר ראשי. לרוב המסך המשני כבוי, אך כאשר אני מדליק אותו המחשב מחליט להפוך אותו לצג ראשי ולרוב גם צג יחיד. זאת עד שאני לוחץ על detect והוא מחזיר את הצג המקורי לראשי. אני משתמש במערכת הפעלה W7 לפני כן ב XP לא נתקלתי בבעיה זו. אנא עזרתכם

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  13. Started by Godinger,

שבוע טוב לכולם, באמצע הצפנה של BITLOCKER על כונן נייד חיצוני בנפח 2TB המחשב כבה כשהפעלתי מחדש הכונן מראה שכאילו הוצפן אבל כשאני מכניס לו את הסיסמא הוא מיד נעלם מהמחשב

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  14. איפסתי את הטלפון שלי סמסונג A 6 וכעת אני לא יכול לעשות כלום כתוב: לא ניתן היה להיכנס: הייתה בעיה בהתחברות אל accounts.google.com מה עושים??

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  15. המסך לא מרצד ברזולוציות נמוכות יותר 1024*768, אבל ברזולוציה שבשבילו היא אופטימלית (1050*משהו) הוא מתחיל לרצד כאשר יש תנועה על המסך (תנועת עכבר או פתיחת חלון חדש). ה- refreshrate הכי גבוה שאפשר לשים הוא 60. הלוח אם הוא SocketAM2 - AMD 690G - ASUS M2A-VM - HDMI מה הבעיה? האם יש חוסר התאמה בין הרכיבים או שהעניין הוא בהגדרות? תודה למשיבים

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  16. מחשב נייד HP 15-U הייתה לי אפשרות לגלול באמצעות החלקה של שתי אצבעות מלמטה למעלה ולהפך על משטח הטאץ' פאד ומשום מה זה הפסיק לעבוד לי. אשמח לעזרה, תודה.

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  17. היי קשה לי לנסח את הבעיה אך אני אשתדל, יש תוכנה בעבודה שכאשר היא מופעלת אם מנסים לעשות משהן במסך אחר כאשר היא פועלת הפוקוס עובר אליה נגיד כאשר אני כותב בוורד כל שלוש מילים זה עובר לתוכנה האם יש דרך לנטרל את זה?

18. Started by Liad344,

שלום, במסך ההתחל בהגדרות בצארמס וכו צבע ברירת המחדל הוא סגול. איך אפשר לשנות את זה?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  19. Started by john,

שלום לכולם! ברשותי מחשב נייד IBM מדגם THINKPAD 600, פנטיום 2. רכשתי אותו לפני כמה שנים. ברוב חוכמתי הצלחתי לנעול את המחשב אבל אין לי מושג מה זו הנעילה הזו. ישר שאני מדליק אותו הוא מבקש סיסמא, בצורה קצת מוזרה. לא סיסמאת הBIOS, כי אני יודע איך היא נראית והיא לא נראית כך... אני חושב שיכול להיות שהבחורה שקניתי ממנה אותו היה לה איזה מנגנון הגנה שצרוב על הלוח או משהו. אם מישהו יכול להסביר לי ולעזור לי... אשמח מאוד.. תודה רבה... ג'ון

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  20. Started by בני סלע,

שלום,קוראים לי בני ואני דיי חדש פה,גלשתי פה כמה פעמים אבל לא כמשתמש רשום ואני חייב להגיד זה פורום פשוט מדהים! יש פה כל כך הרבה הסברים וכל כך הרבה מדריכים...טוב עכשיו לעניין לא לפני הרבה זמן החלפתי כרטיס מסך וכתוב שמומלץ להשתמש בספק חשמל מעל 300V ולי יש רק 230V אז רציתי לשאול האם זה יכול לפגוע איך שהוא?כי הוא כותב לי איזה הודעה כשאני פותח את המחשב שקשורה לנושא...חשוב לציין שהכרטיס עובד מצוין עכשיו,ואני רוצה להיות בטוח שהוא יעבוד מצוין גם מחר :s05: תודה מראש! [br]פורסם בתאריך: 27.02.2007 בשעה 22:05:07 נווו....מה אף אחד לא יודע אוו אף אחד לא רוצה לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  21. פירמטתי את המחשב באחרונה ואבד לי הדיסק התקנה של הלוח אם ואני צריך להתקין את הכרטיס קול שיושב עליו איפה אני יכול למצוא דרייבר מתאים ?!

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  22. Started by prince amir,

יש לי חבר עם צורב SCSI YAMAHA כפול 16 , מאז שמכרו במכרזים, יש בעיה עם הצורב. כאשר אני מנסה לצרוב עם הצורב, נגיד עם NERO, הוא מראה שהכול בסדר, ושהצריבה הצליחה, אבל הדיסק בסיום העבודה ריק לגמרי ואפילו אין שום סימני צריבה. האם הצורב מת? העם העין מתה? האם יש דרך לתקן את הבעיה ניסיתי גם עם מערכת הצריבה של חלונות XP וגם בדקתי שלא מדובר בסילומצה, הוא פשוט אומר שהוא צורב ולא צורב תודה רבה

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  23. הבעיה נפתרה[יותר נכון גיליתי מה לא היה בסדר] נא ללנעול, תודה.

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  24. שלום, קנינו מחשב לפני כשנה וחצי. לאחר כחצי שנה המוור התחיל להרעיש, אז החלפנו אותו (במסגרת האחריות) לפני כמה חודשים התחיל המאוורר החדש להרעיש, בסוגים שונים של רעשים, שמופיעים ונעלמים. מה לעשות? האם יש סכנה לספק? (הספק פשוט, לא יודע מי היצרן)

• 1 תגובה
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.