עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by tamir70s,

שלום. קניתי זיכרון חדש למחשב שלי, 4GB DDR3 של חברת CORSAIR. התקנתי והכל תקין. השאלה שלי היא האם אני יכול להשאיר את הזיכרון הישן שהיה לי 2GB DDR2 של KINGSTON? וכך יהיה לי 6GB RAM? או שזה לא אפשרי... תודה מראש תמיר

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  2. Started by orengore2,

שלום לאחרונה רכשתי מחשב חדש לוח אם גיגבייט GA-Z77-HD3 וכרטיס מסך 7950 של ספיר כאשר אני מחבר אותו לטלוויזיה או לרמקולים הסאונד לא איכותי כלל וצורם מאד. ניסיתי גם לשחק בהגדרות וזה לא עוזר. כמו כן, אם יש אפשרות שהטלווזיה והרמקולים יעבדו במקביל אני אשמח (אני יודע שזה אפשרי) תודה

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  3. Started by dkaro,

הדיון הזה עד עכשיו היה בפורום כרטיסי המסך בשל העובדה שהבעיה קרתה לאחר (או בעקבות?) החלפת כרטיס המסך שלי. החלטתי להעביר לפה ולפתוח פה נושא חדש שכן הדיון כבר כלל אינו רלוונטי לפורום כרטיסי המסך. בקיצור נמרץ אספר, שהחלפתי כרטיס מסך, ומאז החלו לי כמה בעיות. בהתחלה המחשב סירב לעלות, ואז המליצו לי להוציא את הבטרייה ולהחזירה כי כך הלוח אם אולי יקרא כמו שצריך את הכרטיס מסך. הוצאתי והחזרתי, הבעיה לא נפתרה, אך לבסוף לאחר משחק עם המיקומים של הזכרונות המחשב עלה והכל היה בסדר, לכאורה. בסוף הסתבר שישנה בעיה חדשה שכל פעם שאני מנתק את המחשב מהחשמל, בהפעלה הבאה של המחשב הוא ידאג לעשות לעצמו ריסטרט כמה פעמים, לשלוח הודעות שהשעון, התאריך וכו' התאפסו תוך כדי הודעת "כשל בטרייה". המידע הזה נמצ…

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  4. Started by tomer861,

שלום בטעות מחקתי מחיצות של כונן נייד. הקבצים עדיין קיימים יש דרך לשחזר אותם ישירות לכונן הנייד ? תודה ..

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  5. שלום חברים, יש לי לפטופ של HP מדגם: Pavilion dv6700 Notebook וכרטיס מסך מדגם: NVIDIA GeForce 8400M GS מערכת הפעלה: win7 ultimate 32 bit הלפטופ מחובר למסך LED של סוני דגם ex520 בעזרת כבל HDMI, כבר כמעט חודש כאשר עד לפני מס' ימים הכל עבד בצורה נהדרת. כמו כן הלפטופ מחובר למסך lcd בעזרת חיבור VGA פשוט (ללפטופ אין כניסת DVI), מסך ה lcd הינו המסך הראשי ואיתו משתמשים בלפטופ. כאמור עד לפני מס' ימים ניתן היה לעבור בטלוויזיה לחיבור HDMI המתאים, ובמחשב ב screen resolution לעבור למסך הטלוויזיה ואז היה ניתן לצפות בתכנים בטלוויזיה. כעת כשעושים את המעבר המסך של הטלוויזיה נשאר שחור, אפילו סאונד לא עובר. עשיתי את הפעולות הבאות: חיבור ה hdmi מהטלוויזיה לממיר הוט, תקין - כלומר הכבל תקין. ה…

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  6. Started by ykg,

היי, יש לי את ה-WebCam הנ"ל והוא עבד מצוין. יום אחד הפסיק לעבוד המיקרופון שלו. כלומר יש תמונה אבל אי אפשר להקליט קול. זה היה במערכת הפעלה הקודמת שלי XP SP3. מפה לשם התקנתי WIN7 אולטימייט אך הבעיה נשארה. הוינדוס התקין את הדרייבר, מראה שה-DEVICE תקין, מזהה את הדגם המדויק אך המיקרופון לא עובד, למרות שכל הדיאגסנוסטיקות מראות שהכל מותקן בסדר. כל העדכונים ואפילו דרייבר מהאתר של לוג'יטק לא עזרו . ניסיתי את המצלמה הנ"ל אצל חבר ואצלו הכל עובד!! (בלי דרייבר יעודי ובלי כלום) הדבר היחיד שחשבתי עליו זה עדכון דרייברים של הלוח אם, ABIT P35 אך לא מצאתי כאלה ובאינטרנט רשום שאין סיבה להתקין אותם בוינדוס 7 (הוא באמת זיהה הכל לבד). למשהו יש מושג?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  7. שלום, כשמדליקים את המחשב הוא מצפצף ללא הפסקה ולא רואים דבר על המסך ולא ניתן לכבותו אלא ע"י לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי (או ניתוק המחשב מהחשמל). אציין שהבעיה הנ"ל התרחשה מספר פעמים לאחרונה, אלא שניתוק המחשב מהחשמל למספר דקות וחיבורו מחדש פתרו את הבעיה (ועכשיו לא). בנוסף לאחרונה מספר פעמים המחשב ביצע כיבויים פתאומיים (ללא restart) אבל נדלק באופן תקין לאחמ"כ . המחשב אצל אחותי כך שאין לי כרגע את המפרט, אבל המחשב לפחות בן 5 שנים. הכרטיס מסך מובנה. מחר כנראה איהיה אצל אחותי, מה עלי לבדוק? מהו הגורם הסביר ביותר? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by adis50,

שלום... באקספלורר 9 (מעדיף אותו על שאר הדפדפנים) רוב הפעמיים שאני מנסה לראות סרטון או אתרים שדורשים פלאש זה כותב לי שאני צריך להתקין נגן פלאש. התקני כבר כמה וכמה פעמיים וזה לא עוזר זה עדין אותה הבעיה... למישהו יש פתרון?? רק לציין שלפעמיים סירטונים (לדוגמא ביוטיוב) כן עובדים (דגש על הלפעמיים) ובכרום אין לי בכלל בעיה

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  9. Started by I7210I,

שלום יש לי רמקולים למחשב של לוגיטק וביום בהיר אחד אני מקבל הודעה על קודק חסר כשאני נכנס ליוטיוב וכל סרט שאני מפעיל במחשב הvlc מראה אך לא משמיע והמדיה פלייר בכלל קורס הקודאק שעולה לי כשאני נכנס ליוטיוב ומקריס את האינטרנט אקספלורר הוא mp3 lame שלא זכור לי שהתקנתי אותו ניסיתי קודקים אחרים ולא עזר לי כלום תודה

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  10. Started by oa_18,

שלום לכלום אני רכשתי את המחשב חדש בלי WINDOWS התקנתי הכל אבל אני מסתבך להפעיל את הWIFI וזה בגלל שאני לא מצליח להוריד ולהתקין את הדריבר אני לא יודע למה אני לא מצליח להוריד מהאתר של DELL בדגם הזה יש לי מערכת הפעלה WIN7 32 ביט הדרייבר שאני צריך זה network controler משהו יודע מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  11. שלום. אני מנסה להתקין SSD חדש על מחשב ישן, וכל הנסיונות עד עכשיו רק כרו לי בור עמוק שאין לי מושג איך לצאת ממנו. אני אנסה לתאר את השתלשלות העניינים. יש לי מחשב כזה: Gigabyte GA-965P-s3 C2D e4500 הארדיסק ישן160GB מחובר בSATA היום התקנתי עוד מקל 2GB DDR2 סה"כ ל5GB והמשך התוכנית הייתה להתקין מערכת הפעלה 64ביט על SSD חדש מסוג AGILITY 4 128GB. התחלתי בלחבר את הדיסק, בwin7 שהיה מותקן ראיתי אותו כ-unallocated ובבדיקה עם כלי של OCZ וידאתי שהוא בגירסה האחרונה. נכנסתי לביוס (גרסה הכי עדכנית)- ברשימת החיבורים הדיסק הרגיל הופיע עם השם שלו, החדש לא הופיע עם שם אבל כשנכנסתי לחיבור היו שאר הפרמטרים כמו הנפח וכו' וכמובן הופיע הDVD. נכנסתי להגדרת מי יופעל ראשון שם גם הדיסק החדש הופיע בשמו …

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  12. Started by jacobkov,

יש לי מכונה להמרת קלטות, היום חיברתי את המכונה לחשמל כרגיל ופתאום המכונה הפסיקה לעבוד, בדקתי וראיתי שהכבל תקין לחלוטין וגם ניסיתי אותו על מכשיר חשמלי אחר והוא עבד מצוין, לא יודע מה לעשות??!!!!

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  13. Started by Arkadi.Krr,

אהלן חברים, בימים האחרונים שמתי לב שהמחשב שלי עושה קצת בעיות עם הדפדפן כרום ומדי פעם גם פיירפוקס. מדובר במחשב נייד שפת מערכת אנגלית 64 ביט ווינדוס 7 הדפדפן גוגל כרום לאחר הלחיצה עליו נדלק רק לאחר זמן יחסית מומשך(כ10שניות), ולוקח לו לטעון כל דף ודף גם אם זה רק גוגל הרבה זמן, אני לא מדבר על מהירות האינטרנט, אלה בכלל על פתיחת לשונית חדשה כדי שהאתר רק יתחיל לטעון(טעינת האתר בדרך כלל במהירות הרגילה), יוטיוב אותו הדבר, כל אתר בקיצור. פייסבוק ממש נלחם בגוגל כרום ולא מדליק אותו, זה עושה לי את השגיאה: Error 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): The connection was reset. ניסיתי להתקין מחדש את גוגל כרום, לאפס את כל האפשרויות בהגדרות, לאפס את הגדרות INTERNET CONNCETIONS בלוח בקרה. …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. מדובר על לוח Intel D945GCLF הלוח נדלק, ואפשר להיכנס לBIOS. אבל הוא נותן אח"כ הודעה: the aa number has not been programmed on the system למישהו יש מושג?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  15. Started by shlomoreuven,

עשיתי כל מיני פתרונות שמצאתי ברשת... אבל הבעיה היא שכאשר אני צופה בסרטים ביוטיוב למשל...כנראה עומס על הכרטיס... המחשב קורס וחוזר אחרי כמה שניות...מעין מסך שחור ואז חוזר ומופיע לי שגיאה למטה בצד...צירפתי תמונה...

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  16. שלום, לא ניתן להתקין אאוטלוק אקספרס על WIN7 האם יש דרך לסנכרן רשימת אנשי קשר מאאוטלוק אקספרס למיקרוסופט אאוטלוק? תודה

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  17. ראיתי את המכשיר הזה באיזה חנות... דרכו מנגנים מוסיקה (כנראה על ידי סטריימינג) מעניין אותי לדעת אם מישהו מכיר את המוצר ואם כן מה שמו ואיפה אפשר להשיג כזה..... תודה רבה לכל העוזרים....

18. שלום, ברשותי מחשב DELL XPS 15Z חדש. בדרך כלל מס' דקות או אפילו שניות מההפעלה שלו הוא נתקע והמסך מרצד - ממש משתולל (ממש "סערה" של פיקסלים) זה לא קשור דווקא למערכת ההפעלה, גם שניסיתי לפתוח הגדרות בBIOS זה קרה. שמתי לב שגם בדיוק באותו זמן המאוורר מתחיל לפעול (מתחמם?) מדובר במחשב חדש! האם זו בעיה בכרטיס המסך? במעבד? בBIOS? אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  19. Started by visu,

אפשרי לשלב את הכרטיסים HD 7850 HD 7870 למערך CFX או שחייב ששני הכרטיסים יהיו זהים לחלוטין?

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  20. אני מחובר לאחת מחברות הכבלים בארץ (כדי לא לפרסם אני לא אומר את שמה) והם נתנו לי ממזמן קופסה חמה (HOTBOX) לחיבור לאינטרנט. היה מותקן במחשב שלי כרום וסקייפ לפני שחיברתי את כ.המסך החדש 660Ti. אני רק הורדתי SP1 ועדכונים ואת הדרייברים לחומרה. חוץ מכרום אקספלורר וסקייפ שום דבר לא עובד לי: באופרה הוא רושם לי שאין חיבור, התקנתי סימנטק נורטון אינטרנט סקיוריטי והוא לא נפתח, טוררנטים לא יורדים לי, אדובי פלש פלייר לא יורד לי, עדכונים למשחקים תוך כדי התקנה לא מותקנים לי כמו ST2 דיאבלו 3 גם כשאני מוריד מבליזזרד וגם מהדיסק. הצלחתי להתקין רק דיאבלו 1+ תוסף שהיה לי מ1995 שהוא לא דורש סריאל או עדכונים. דרך עגב דרך הפלא-פון שלי אני מקבל "קישורית מוגבלת" כשאני מתחבר לקופסה דרך הWIFI. בבקשה ת…

21. שבת שלום חברים אנא נסו לעזור לי אתמול עשיתי נקיון יסודי של המחשב שאחריו: 1.בהדלקה המסך לא היה נדלק ומציג את ההודעה: entering power save ונשאר במצב stand by .ובלחיצה על כפתור ההגדרות במסך היה מציג הודעה שאין אות מכרטיס המסך no signal from video card (מסך dell 2407 wfp) מחיפוש בגוגל התברר שהבעיה נפוצה למסכי דל (אם הבעיה אכן במסך) 2.אחרי ששיחקתי קצת בכפתורים של המסך הוא פתאום חזר לעבוד אבל בכל הפעלה מחדש עדיין רושם את ההודעה entering power save 3.בנוסף בזמן שהמחשב היה במנוחה מוחלטת שמעתי את מהירות המאוורר של הכרטיס מאיץ ומבדיקה באוורסט גיליתי שהוא הגיע ל96 מעלות! 4.הוצאתי את הכרטיס פירקתי אותו ניקיתי את המאוורר שלו מאבק ולכלוך אבל את הגוף קירור לא פירקתי. כשהחזרתי והדלקת…

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  22. Started by moshepsh,

שלום לכולם שמי מושיק יש לי מערכת הפעלה ווינדוס 7 64 ביט כונן ssdשאני מיעד להתקנת תוכנות בלבד וכונן קשיח לאיכסון יתר הקבצים התקנתי אאוטלוק 2010 ואני רוצה שהתיקיות שמאכסנות את ההודעות כגון דאר ניכנס, טיוטות ,פריטים שנישלחו וכל היתר יותקנו בכונן הקשיח כדי לא למלא את הssd אני לא מבין גדול לכן אבקש הסבר צעד צעד איך לבצע האם ההודאות יעברו אוטומטית לתיקיות בכונן הקשיח? בברכה פסח משה

23. Started by AdiD,

יש לי בעיה עם המקלדת, השורה העליונה של המקשיםם מ[ עד / לא עובדים ועוד כמהה מקשים , וגם ההמחשב אתמול נכבה לי מעצמו מספר פעמים, יכול להיות זה קשור אחד לשני. לפי דעתי יש וירוס או שבעיה עם הטמפרטוורה של רכיב כלשהו, רציתי לבדוק אברסט אבל לא מצאתי שם.. אשמח לדעתכם והצעה לתיקון. תודה.

24. Started by ofir667,

שלום, כתבתי כאן לפני שבוע-שבועיים על כך שהמחשב שלי עושה רסטרט לעצמו ומביא לי את המסך boot failure ולפעמים עושה בעיות בשולחן עבודה.. על פי המסך שתיארתי לטכנאי בחברה הוא אמר שזה קורה לפעמים שלוח האם מתקשה "לקרוא" את כל הזכרונות.. יש לי לוח אם gigabyte z68x-ud3h-b3 ויש לי 16gb - ארבע סטיקים של ארבע. הוא הציע לי לשים שני סטיקים של 8.. אני לא מבין בזה כל כך, יש דרך לבדוק את התאימות של לוח האם והזכרונות? מה לעשות?

25. שלום. אני נמצא בביקור בארה"ב, ורוצה לרכוש את ה Raspberry Pi במטרה לנגן על מסך הטלוויזיה שלי (בישראל) סרטי 1080p עם כתוביות ישירות מהכונן החיצוני שלי. השאלה - האם זה יעבוד? מישהו התנסה? אני מניח שאפשר להריץ VLC וכך לנגן סרטים עם כתוביות (קבצי SRT). דעתכם? ה"מחשב" (Raspberry Pi) נמכר באמזון בסכום של 54 דולרים (יקר יחסית. האם יש דרך זולה יותר להשיג אותו?)? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים