תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
אני רציתי להתקין Xפ אבל בהתקנה כותב לי את השגיעה למלעה WTF!!! יש לי מחשב AMD 2700+ A7N8X-E Deluxe 512mb ddr 80 GB SATA
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דגם: SONY DVD RW DW-D23A נגיד והכנסתי דיסק משחק, לא שומעים שהוא מסובב את הדיסק והוא לא מזהה אותו כלומר במחשב שלי לא רשום איזה דיסק הכנסתי. אחרי זה נגיד ואני לוקח על הכונן במחשב שלי -הוצא- זה לא מוציא. לפעמים יש ימים שהוא קורא, למשל הצלחתי לצרוב דיסק DVD איתו. מה הבעיה, אולי החיבורים בפנים לא טובים או בעיה חומרתית?
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
המחשב לא קורא אותו אז אני לא רואה את המהירות וכל פעם שאני מדליק את המחשב אני צריך ללחות על F1
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
נניח, שמישהו עם לוח GA-K8NF-9, עידכן את הביוס לביוס הכי עדכני באתר של ג'יגהבייט. חבל שהביוס הכי חדש באתר שייך ללוח מדגם אחר (לוח לפנטיום ולא ל-AMD בכלל...). המחשב לא עולה (כמובן). ואין על הלוח ביוס כפול. יש משהו לעשות? אחריות מכסה את זה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היה לי הפסקת חשמל בבית שלוש פעמים ומחשב אחד מתחיל לעלות עושה מסך כחול ותוך שניה מתחיל מחדש........ האם הלוח אם או המעבד או הזיכון נישרפו...???
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
נכון הקבל שמתחבר לדיסק קשיח אז הוא גדול כזה אז אצלי הוא מתחלק ל-3 חלקים האם זה רע?האם זה מסוכן למשהו? הנה תמונה : הכחול זה הדיסק קשיח הצהוב זה החיבור לדיסק הקשיח והאדום זה הקבל והקווים האדומים שבאמצע זה כמו החורים שיש שכאלו זה נפרד http://img238.imageshack.us/img238/5058/9870ny.png
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
לאחר פורמט במחשב התקנתי דרייבר מהאתר של NVIDIA גירסה 81.98_forceware_winxp2k_international_whq . מאותה התקנה הנגנים לא מצליחים להקרין את הסרט בו זמני במחשב ובTV . אני מקבל בTV מסך עם כתוביות בלבד ללא תמונה בזמן שבמחשב אני רואה את הכל. האם הדרייבר לא מתאים? ואז איזה מתאים ? או מה עוד צריך לשנות בהגדרות ? לפני פורמט לא היתה שום בעיה בצפייה בו זמנית עם הכרטיס הזה. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי בעיה שהדיוידי לא קורא את הדיסק של הווינדוס .. וזה מחשב חדש והכל חדש ..ואני לא יודע למה הדיוידי לא קורא את הדיסק אם מישהו יודע בבקשה תעזור לי אני מת לשחק בו ..!!
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום מחשב הP4A שלי התמלא ספייווארים ואני חייב להתקין ווינדוס מחדש. אני לא מצליח לגרום לו לזהות שום CDROM. אני מחבר אותם במקומות שונים, עם ג'אמפרים מקונפגים אחרת כל פעם, החיבורים ההגיוניים לא פועלים וגם אחרים. כל פעם אני בודק בביוס ושם הוא מראה כאילו לא מחובר כלום. ניסיתי להחזיר את ההגדרות לדיפולט אבל לא פועל גם ככה. בבקשה תנו לי רעיונות אני נואש, חייב לגרום לCDROM לפעול כדי להתקין ווינדוס מחדש!
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
המחשב אמור לעלות ? או שזה יעלה ויעשה בעיות? או שבכלל יתכן שזה יעבוד בסדר? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום רב יש לי מחשב נייד, בטעות הוא נפל, ואחרי הנפילה הוא עושה בעיות אם ההרדסיק, לפעמיים הוא מתחיל להעלות וכותב בג'יבריש או מתחיל להעלות ותמיד מפעיל סורק דיסק ואומר שיש כמה סקטורים פגומים. ההרדיסק של חברת IBM. אני יודע שאפשר להחזיר את ההרדיסק למצב כמו שהוא יצא מהחברה אני רק לא יודע מה התוכנה, אני יודע שהתוחנה בישביל הרדיסק מחברת ואסטון דיגיטל היא: DLGDIAG אם תוכלו להעזור לי בבקשה אני השמח
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מקלדת ועכבר אל חוטיים. הבטרייה בעכבר נגמרת לי די מהר. אחרי שבועיים בערך. המחשב דלוק אצלי 24 שעות ביממה נונסטופ. זה קשור איכשהו בעכבר? או אולי שכשאני לא על המחשב אני צריך לכבות את העכבר בכדי שלא יעבוד. אני לא מבין בעניין הזה אבל זה ממש מציק שהסוללה נגמרת מהר (סוללות של GP) סט של LOGITECH תודה מראש עומרי
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום אני צריך לעדכן ביוס Award Bios V4.51 PG #9kf6-03 החברה של הלוח זה Lucky Star והדגם של הלוח זה 6ABX2V v1.2 כאשר אם זה חשוב הציפסט של הלוח הוא : intel pci set fw82371eb כדי שהוא יזהה את ההרד דיסק 80 גיגה שחיברתי לו חיפושי ברחבי הרשת עלו בתוהו.... זה מפנה אותי לאתרים שמבקשים כסף??!! (כאילו עידכון לביוס דההה!!) אני צריך את העידכון עם התוכנה שמעדכנת דרך הדוס בבקשה תודה לכול העוזרים נ.ב לפי חיפושי חברת Award Bios היא לא קיימת יותר (התאחדה משהו בשנת 98) ולכן אין לה אתר שאפשר להוריד עידכון וכו... כול הקישורים שלה מובילים לאתר בתשלום... ואין בזה שום היגיון כי כבר שולם כסף על הלוח ומגיע עידכון בחינם!! שוב תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
כשאני משחק במשחק ( need for speed most wanted) לפעמים המשחק יוצא באמצע, מעין ריסטרט.. יש לציין כי לא בדקתי את הבעיה על משחקים אחרים (אין לי) והמשחק לא מקורי. עכשיו שאלתי אליכם מה זה יכול להיות? דריבר לא מעודכן או מה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
אני מחבר כונן dvd וכונן cdrom למחשב מסוג פנטיום 2 והוא לא מזהה את הכונן dvd. מדוע בקשה?
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום רב יש לי בעיה במחשב שברגע שאני מפעיל הוא מייד עושה ריסטרט עוד לפני שהוינדוס עולה בכלל וזה קרה לי פתאום לא יודע אפילו ממה זה איך זה מתחיל התהליך של הביוס אחרי כמה שניות הוא עושה ריסטרט וכך חוזר חלילה מישהו מכיר תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר חודש+ שיש לי את הבעיה הנ"ל, MBR Error 1, במערך RAID 0 שיצרתי משני כוננים קשיחים של 160GB. בגלל הבעיה הנ"ל, המערכת לא מוכנה לעשות Boot מהמערך ולכן אני נאלץ להשתמש בכוננים אחרים כמיקום למערכת ההפעלה. עד כמה שאני הצלחתי להבין עד כה, ה- MBR (Master Boot Record) זהו הסקטור הראשון בהארד דיסק שבו מאוכסן המידע על המחיצות וסוג מערכת הקבצים שבהן. ניסיתי למחוק את המחיצה של הווינדוז, ליצור אותה מחדש, להתקין מחדש ווינדוז, להקטין ולהגדיל את המחיצות ושום דבר לא פתר את הבעיה. המערכת עדיין לא עושה Boot. אחד הפתרונות שהציעו לי הוא להעלות את המערכת דרך דיסקט בוט של דוס ולכתוב את הפקודה fdisk /mbr, אבל הדיסקט בוט שיש לי לא מזהה מערכות NTFS וכונני S-ATA. אז אם מישהו יודע איך נ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם לוח אם אסוס דגם P4S533-MX והבעיה היא שהמסך היה מחובר אל כרטיס ה onboard והיציאה של כרטיס המסך נשברה יחד עם הפינים וכעת חיברתי כרטיס מסך AGP אך עדיין המחשב עולה כנראה מכרטיס המסך ה ONBOARD . האם יש אפשרות לבטל את כרטיס המסך על ידי ג'מפרים שעל לוח האם?
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי לוח אם של אסוס דגם P4S5333-MX והבעיה היא שיציאת כרטיס המסך נשברה לחלוטין כך שלא ניתן חבר את כבל המסך לתוכה.על כן גם לא ניתן להכנס לביוס ולבטל את כרטיס ה ONBOARD שעל לוח האם. שאלתי האם ניתן לעשות משהו אחר כגון שינוי ג'מפרים על לוח האם? בתודה,יגאל
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
אני צריך למצוא דרך לבטל את פעולתם של כרטיסי ההגנה האלו, מוטב דרך תוכנה ולא דרך חומרה. כל עזרה תתקבל בברכה.
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
שלום אני מחליף לוח אם ורציתי לדעת מה אני צריך לעשות אחרי שאני מחבר את כך הכרטיסים והכל....? אני פשוט מדליק אותו והא עובד רגיל או שצריך להגדיר משהו קודם?
-
- 9 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היי... היה לי פעם מחשב PIII ישן של 733MHZ . שדרגתו אותו ל CELERON 2.26GHZ D Prescott . (כמובן עם הלוח הספק הזיכרון ...כמעט הכל). העניין הוא שלא החלפתי את המארז (ספק כן). המעבד בא בגרסת BOX עם מאורר מקורי של INTEL . אז התגלתה תופעה שלא יודע לפתור....כאשר המחשב עובד הם מרעיש מאד. הרעש בא ממאוורר המעבד. הסתכלתי ב BIOS וראיתי שמהירות סיבוב המאוורר לא נורמלית (ומזה הרעש),,משהו כמו 6000rpm . הוספתי מאוורר פשוט צדדי אבל לא עזר. השארתי את המארז פתוח (ללא מכסה) ואז הכל הפך ליותר הגיוני. הקטע הוא שאני רוצה לסגור את המארז!!!!!!!!!!!!!! מה יכולה להיות הבעיה?? האם זה המארז הישן ..אין בו זרימת אוויר נכונה. האם הגדרות BIOS? האם המעבד דפוק? נא לתת עזרה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי נקלע לצרה שכזאתי לא ראיתי מיימי. אתאר את זה בפשטות - המחשב עולה, וכאשר הוא מגיע לווינדוס, מייד לאחר שינוי הרזולוציה, לאחר שניה, מתבצע אתחול קשה של המערכת. ככה המערכת נתונה בלולאה. אפילו ניסיון להעלות אותה בסייף מוד מוביל לאותו המצב - ככה שאפילו להכנס לווינדוס כדי לפתור את הבעיה זה אינו מצב ריאלי. ידוע לכם משהו על הבעיה? האם זו בעיית חומרה אולי? מישהו נתקל בה כבר? אשמח לכל תשובה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
P4 2.8 Ghz Asus P4 s800-mx 512 MB FX 5200 מארז וספק ג'נריים SUx וןב אז שאני רוצה לכבות את המחשב או לעשות ריסטרט, או שהוא לא מגיב בגלל גם אחרי כמה זמן :ם או שהוא מגיע לשומר תהגדרות שלך ונתקע שם. זה בעיה בספק לא? מה אפשר לעשות? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה ברשותי המחשב חודשיים בידי Intel P4 3.0 64 Bit 2MB GIgabyte Ga-8I915MD-Gv 6600 GT 1024 MB 120 sata II --------- המעבד שלי ביחד עם קירור סטוק ובמחשב יש עוד מאוור שצמוד למארז שמוציא אוויר ומשום מה אני חושב שהמעבד חם? כשבדקתי בביוס בזמן מנוחה הוא היה בין 50-55 מעלות אני לא יודע כמה הוא במאמץ אבל זה ב"מנוחה" וגם המאוור של המעבד מסתובב על 2500 RPM האם זה בסדר ? מה אפשר לעשות כדי לשפר את הטמפרטורה \ להאיץ את המאוורר
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-