עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. התקנתי ווינדוס חדש הרגע עם כל הדרייברים והכל ובאתחול הראשון פתאום יש מסך כחול סתומרת כשל חומרה ובום ! ריסטרט ... מה זה לעזאזל ??? ואני מנסה להתקין ווינדוס שוב והוא לא מותן לי לבחור תכונן ssd ...רושם אין אפשרות להתקין כי שמור למחיצה gpr .... עזרה דחוף!!!

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  2. Started by ome,

היי, בזמן האחרון המחשב שלי כל הזמן קורס ומציג מסך כחול שעליו כתוב "your pc ran into problem" וכו'. לחלופין הוא פשוט נתקע. בשני המצבים כמובן שצריך לכבות את המחשב "בצורה אלימה". זה קורה בעיקר כשהסוללה כמעט ריקה או כשאני מטעין את המחשב. המחשב שלי הוא מחשב של חברת Asus דגם Zenbook ux461. לכן יש לי הרגשה שזה קשור לסוללה ושהיא דורשת החלפה. קניתי את המחשב לפני 4-5 שנים. שתי שאלות: 1. מה באמת לדעתכם יכולה להיות הסיבה למסך הכחול/לקריסות/לתקיעות? 2. מצאתי רק מקום אחד שמוכר סוללה בדיוק לדגם שלי: https://www.iladaptersonline.com/asus-c-53_10/%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%99-4940mah-5…

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  3. התחילו להיות לי blue screen כל פעם חלק מהביעות פתרתי זה בעיה שלא מצאתי תשובה אליה זה הפירוט מwhocrash On Thu 04/09/2014 10:38:00 GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\090414-12573-01.dmp This was probably caused by the following module: cdd.dll (0xFFFFF9600069DC51) Bugcheck code: 0x50 (0xFFFFF900C29787A0, 0x0, 0xFFFFF9600069DC51, 0x0) Error: PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA file path: C:\Windows\system32\cdd.dll product: Microsoft® Windows® Operating System company: Microsoft Corporation description: Canonical Display Driver Bug check description: This indicates that invalid system memory has been referenced. This appears to be a typical softw…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Lord^Lior,

המחשב שלי: Pentium 4 2.4 ram - 256 ddr, 266 hz geforce 4 mx 440 128 ddr widnows xp pro אז ככה - הבעיה היא שכשאני משחק, לאחר משהו כמו 20 דקות המחשב נתקע לחלוטין, המסך שחור והמקלדת לא מגיבה, או לחילופין מסך כחול שאומר שהווינדוס ניסגר בכדי למנוע נזק למחשב שלי, ושאם המסך הזה מופיע יותר מפעם אחת אז אני צריך לבדוק חומרה חדשה שהתקנתי, ואפילו להסיר אותה אם הבעיה נמשכת. מה שכתוב יותר ארוך מזה, אבל זה הרעיון הכללי. אם צריך, אני יכול להעתיק אותו הנה. בנוסף, בסוף המסך כתוב Starting memory dump או משהו בסגנון. פעם אחת היה כתוב בהתחלה IRQ_DRIVER_NOT_LESS_OR_EQUAL. בעבר הלא רחוק בכלל היו לי בעיות עם הלוח אם (הראשון מת בנסיבות לא ברורות, ולאחר 3 ימים הלוח החדש שקניתי עשה בעיות דומות, אבל…

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  5. שלום, בעייתי היא כזו: מחשב חדש (AMD Athlon 3800 X2) עם לוח אם של אלבטרון KM51PV. כרטיס מסך משולב Geforce 6150, nForce 430. במסך הכחול מופיעה בעייה בקובץ nv4_dsp.dll וגם Windbg מדווחת על אותו קובץ. תיכף ומיד הנחתי שמדובר בדרייברים של המתאם הגרפי והתקנתי מחדש את הדרייברים האחרונים של nVidia (גרסה 84.21). בהתחלה נראה שהכל בסדר, אולם בהרצת תכנת Maya לעיבוד תלת מימדי - חזר המסך הכחול כאילו מעולם לא נעלם. ובכן, מה לעשות? מצורפים קבצי ה-minidump. תודה, [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  6. Microsoft ® Windows Debugger Version 6.9.0003.113 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini111408-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: C:\WINDOWS\Symbols Executable search path is: Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for ntoskrnl.exe Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 3) MP (2 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x805634c0 Debug session time: Fri Nov 14 00:22:17.437 2008 (GMT+2) System Uptime: 0 day…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by avielsvis,

http://www.f2h.co.il/jauqqdk94vgy זה קובץ שהמחשב נתן לי כשהפעלתי אותו מחדש.. זה קרה לי בשבוע האחרון הרבה פעמים... אבל אתמול בלילה הציג קובץ minidump עוד פעם עכשיו: עכשיו השארתי איזה חצי שעה את המחשב בלי לעשות כלום וכשהוא נכנס למצב שינה אז לא מתעורר ממנה.. ובאמת עכשיו עשה לי מסך כחול אותו המסך שקרה לי הרבה פעמים עם 116 בסוף אחרי ה-0 הנה תמונה של התיאור אחרי שהיה מסך כחול אז עשיתי הפעלה מחדש ואחרי "ברוך הבא" היה מסך שחור ואז עשיתי שוב ואז אפילו לא עלה המחשב(המסך לא הציג כלום אבל המאווררים עבדו) חייב עזרה.... יש פעמים אפילו שזה פתאום קורה לא רק כשמחכים שזה נכנס למצב שינה

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  8. Started by rock-night,

שלום יש לי win xp וכבר מהתקנתו כשהוא עלה הוא נתקע עם מסך כחול מה לעשות ? מה גורם לזה? תודה מראש :-[ ??? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  9. Hi , Kaniti Meabed AMD XP 2500 etmol ve meaz , leahar ha atkana , kasher nisiti laavod im tohnot benchmark / Counter-strike a tohna avda bemesech daka , ve leaar miken karsa a maarehet kaasher kol ma she avad ba reka kolel ha windows lo oved ioter . Kasher ani menase lasot repair la windows o menase leatkin meathala , kol pam be oto makom i get masach kahol ... Nisiti kimat akol kasher ehlapti la CPU a kodem , switched memories , tryed 3 diffrent windows ... and nothing works =( If anyone here got ANY idea whats the problem might be plzzzzzzzzzzz help ;( I prefer talk to u over IRC if u can ! thanks alot !!!! - ani miztaer al 1000 a threadim she ani poteach pash…

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  10. Started by ZaKeN17,

ערב טוב לכולם, יש לי בעיה במחשב שכל 2 דקות הוא קורס עם הודעת שגיאה / כשל במסך כחול . ב90 אחוז מהמקרים מופיע הקובץ nv4_mini.sys במסך הכחול. חיפשתי בגוגל - אחד שהיתה לו את אותה הבעיה רק בתדירות נמוכה יותר סידר אותה באמצעות טיפול בטמפ', אצלי אין בעיה בטמפ'.. אבקש את עזרתכם, מאור

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by excalibur64,

המחשב נקנה סך הכל לפני חצי שנה בנייה אישית,עכשיו בשני המסכים האחרונים שהיו לי הופיעו שניה הבעיות הבאות: pool_corruption_in_file_area memory_management הזכרונות שיש לי הם מהמחשב הקודם מלפי כמה שנים טובות ובהרצה של הmemtest לא התגלו בעיות. הזכרונות הם של G.SKILL מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by abcdjkh,

כל כמה שעות... או ברגעים של עבודה מאומצת עולה המסך הכחול ואני חייב להפעיל מחדש את המחשב. לפי מה שהבנתי מ http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=300434.0 צריך להפעיל HMDD... אני אבדוק ואיידע אתכם. בכל מקרה.. האם ניתן לסדרו או רק להחליפו בחדש (כל המידע נמצא עליו) עודכנו תוצאות הרצת מספר קבצי DUMP בהמשך האשכול.

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  13. המחשב שלי בזמן האחרון התחיל לקרוס(מסך כחול ואז עושה ריסטרט)כל פעם שאני גולש או מוריד משהו באינטרנט ובאופן כללי הוא לא עושה לי שום בעיה בזמן שאני סתם במחשב נגיד משחק במשהו במשך כמה שעות,לפעמים זה "נרגע" לו כזה ואפשר לגלוש קצת באינטרנט לפני שהוא קורס אבל זה לא יותר מידי זמן,אני חייב לציין שבהתחלה זה קרה רק לעיתים רחוקות מאד(כמעט רק כל חודש חודשיים) וזה נהיה ככה פתאום רק בזמן האחרון..לקחתי את המחשב לטכנאי שפירמט את המחשב התקין ווינדוס חדש וטען שהוא סידר אותו אבל כשבאתי לגלוש באינטרנט ולהוריד פיירפוקס(ממש כשהוא עוד היה בבית שלי)זה שוב קרה כאילו שום דבר לא הסתדר..הוא טוען שזה עבד אצלו יופי ושכניראה שזה הכרטיס רשת האלחוטי(USB)לא בסדר ושהוא יזמין כרטיס כרטיס רשת חדש מחר. בינתיים…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by peralon,

אני יודע שהנושא הזה דיי טחון ..עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי תשובה.. כשאני מדליק את המחשב תמיד כשהווינדוס XP עולה..עוד לפני מסך הוולקאם הוא מראה מסך כחול לעשירית השניה ודופק ריסטרט..וזה קורה רק שאני מדליק את המחשב לאחר מנוחה מסוימת של המחשב לאחר המסך הכחול הוא עושה ריסטרט ואז הווינדוס עובד רגיל וכשהמחשב עובד בווינדוס אין שום בעיות עם המסך הכחול הזה... מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני יכול לבדוק מאיפה זה בא? תודה וסליחה על הנושא הטחון \=

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  15. Started by ilanb0,

אני משתמש בסטרימר של ני"ע זרים. הסטרימר פועל בטכנולוגיית ג'אווה. הג'אווה שלי מעודכן אבל הסטרימר לא פועל אצלי באופן תקין, למרות שמהתמיכה של הבנק מסרו לי שאין כל בעייה אצלהם במוצר. השאלה שלי היא האם יש הגדרות כלשהן במחשב שיכולות להקל על זרימת הנתונים של הג'אווה כך שהסטרימר יפעל כהלכה? במאמר מוסגר אציין כי אם אני מנסה לפתוח את חלום המידע של הג'אווה (או הקלקה על הסמל שלהם או לחצן ימני עליו ופתיחה של אחד מהתפריטים), החלון עולה בלי הלשוניות וכשאני סוגר אותו ע"י לחיצה על ה - X של החלון, המחשב נופל לי עם מסך כחול. זה מטמטם אותי!!

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  16. המסך כחול קורה לי רק במשחקים ובדקתי ב WINDBG וntoskrnl.exe זה הבעיה בדיקת זכרונות עשיתי הכול יצא תקין יש לי VISTA 64BIT PREMUIM לוח אם של GIGABYTE P43-D3SL מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  17. Started by Swed,

תשמעו יש לי מחשב דיי חדש בן 3-4 חודשים..(מפרט בצד). אני לא יודע למה זה קורה אבל כבר קרה פעמיים היום ככה סתם בזמן עבודה באינטרנט ובסרט (רק היום התחיל ופעם היה קורה רק באמצע משחקים או ביציאה מהם). עכשיו עידכתי לוח אם עידכנתי כרטיס מסך וינדוס מעודכן הכל פיקס... הטמפ' דיי גבוהות של המעבד 40 במנוחה עם קירור של זלמן ועל המהירות הכי גבוהה (שבוע הבא מקבל 120 אקסטרים). הכרטיס מסך על 45 מעלות 9800GTX במנוחה על 100% מאורר. באוטומוט הוא על 60 מעלות.. למה זה יכול להיות קשור ? טמפ' ? למה המחשב נופל ככה פתאום סתם ? לא מאמין שיש בעיה של חלקים במחשב ככה שלא יודע מה לעשות... דרך אגב אם לא מתאים לכאן אבקש להעביר.. פתחתי כאן כי לא ידעתי איפה לפתוח !! תודה...

• 30 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by ChenZ2,

שלום לכולם. נתקלתי לאחרונה בבעיה של מסך כחול מלווה בריסטרט, במחשב הנייח שלי. נתחיל עם כמה פרטים על המחשב: לוח - MSI P965 NEO מעבד E6600 מערכת הפעלה WIN7 64bit הכל התחיל לפני כמה חודשים. המחשב החל להציג את המסך הכחול מלווה בהפעלה מחדש, או לעיתים פשוט קפא. בהתחלה חשבתי שמדובר בהתחממות של המעבד, ובדיקה הראתה שאכן הטמפ' גבוהה. החלפתי את המשחה הטרמית, והטמפ' ירדה לסביבות ה 45-50 מעלות, הבעיה עדיין לא נפתרה. התחלתי לעשות נסיונות לברר את הבעיה - החלפתי זכרונות (ווידאתי שהם תקינים), בדקתי שגיאות לדיסק הקשיח - לא נמצאו סקטורים פגומים. פירמטתי את המחשב ועברתי מוינדוס XP 64bit לוינדוס 7. במהלך התקנת מערכת ההפעלה הייתה לי שוב נפילה או 2, לבסוף הצלחתי להתקין את הוינדוס. גם הפו…

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. מה יכולה להיות הסיבה? המעבד לא נמצא בOC והטמפ' המקסימלית היא 40 מעלות מפרט בצד.

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  20. Started by KV,

עקב הצורך לחדש את הרכיבים המשמעותיים במחשב שלי, החלפתי SSD והוספתי ראם במקום הראם הקודם SSD עובד מצויין אך כשאחרי שאני מרכיב את הראם, יש שגיאת מסך כחול, אך מציג את פרטי הראם בביוס כשאני מחזיר לראם הקודם, הכל עובד היטב. פרטים: מחשב TOSHIBA לוח אם בסיסי של אינטל (היכולת הרחבה של הלוח אם תומך עד 8GB ) ווינדוס 10 האחרון (ביוס מעודכן) הראם הקודם היה 4GB DDR3 1,333 MHz הראם החדש 8GB DDR3L 1600 MHz האם טעיתי במוצר המתאים? איזה מוצר הייתי צריך לקנות?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. היי, יום בהיר ונעים אחד החלטתי להכניס דיסק לכונן תקליטורים ופתאום קופץ לי מסך כחול שכ"כ שנוא על כולנו. יש לציין שהכונן עבד בסדר גמור עד עכשיו... איך אני מוסיף קבצים? אני רוצה להעלות את הקבצי dump שיש לי ואני לא מוצא איפה להוסיף קבצים. עריכה: החלפתי כבל IDE וזה הסתדר... תודה בכל מקרה בכל מקרה אני רוצה לדעת איך מעלים קבצים להודעה... מישהו?

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  22. היום הותקנו דרייברים חדשים של ATI ואז התחילו להופיעה מסכים כחולים בעת ההפעלה לפני שהחולנות עולה(WIN 7 64 ). דרך הסייפ מוד הדרייברים הוסרו אבל עדיין המסך הכחול מופיע בהפעלה רגילה לא ניתן לראות מה רשום אפילו ,מה עושים ?נעשה איפוס הגדרות בביוס (כרטיס מסך 5970 ,לוח DFI ) הבעיה נפתרה ע"י התקנת תוכנת מסירת דרייברים דרך מצב הבטוח ומשם הוסרו שאריות של הדרייבר וזה חזר לעבוד . אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  23. Started by Asaf.Y,

היי,יש לי בעיה שנראית לי דיי מוזרה..,אני מפעיל את המסנג'ר לזמן מה עם המצלמת אינטרנט שלי ופתאום אני מקבל מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט.. זה גם קורה שאני בתוכנה של לכידת תמונות חשוב לציין שהבעיה של המסך הכחול מופיעה רק לאחר שימוש במצלמה.. אשמח אם תעזרו לי או תכוונו אותי לכיוון כלשהו על מנת לסדר את הבעיה. בתודה מראש, אסף.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. רכשתי כונן samsung ssd 980 1tb התקנתי על לוח אם asus b360 g התקנתי ווידוס 11 חדש עליו . אני פשוט מקבל מסך כחול רנדומלי בעת הpost. פעם המחשב עולה פעם לא עולה. winload.efi . שאני נכנס לביוס ויוצא- אין מסך כחול לאחר הpost. עושה ריסטרט/מדליק מחשב- מסך כחול. בריאות תקינה לחלוטין של הכונן. חרשתי את הרשת בניסיון נואש למצוא פתרון ללא הצלחה. תיקונים והרצות פקודוץ למינהם בcmd, הגדרות ביוס שונים . מה לא. לא עזר כלום. במחשב יש כונן ssd ישן של קינגסטון ועוד sata של 1tb. תצילו אותי

25. שלום, יש לי WIN7 מקורי וזה קרה לי גם שלא יה מקורי, אני מוריד מהאתר של NVIDIA את הדרייבר האחרון שלהם לGTS250 (אגב כל הדרייברים מעליו שוקלים אותו הדבר אז כנראראה שהם אותו דרייבר) אני מקבל מסך כחול ישר לאחר התקנת הדרייבר, לא נראלי שיש התנגשות בין דרייברים כי הורדתי את הדרייברים האחרונים של הלוח אם שלי ובויסטה זה לא קרה לי, יש בעיה של קבלת הדרייברים של NVIDIA בWIN7?

דיונים חדשים בפורומים