תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום, גוגל כרום שומר לי את הסיסמא של ה- gmail כך שרק צריך להקיש כניסה וזהו, אני מעוניין לבטל את שמירת הסיסמא ולהקיש אותה כל פעם מחדש כדי שלא כל מי שירצה יוכל להיכנס לתיבת המייל שלי, כיצד אני מבצע את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין ssd במחשב הישן שלי אך אני דואג שהוא יהיה הראשון ולא המכאני ? אני צריך לדעת או לעשות משהו לפני התקנת ssd חדש לפני התקנת הוינדווס
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה (3 חודשים) התחילו להופיע לי בעיות מוזרות במחשב. 1) משחקים קופאים פתאום ורק restart מסדר את הבעיה - זה לא קורה תמיד. 2) מקבל הודעה פעם בכמה שעות/ימים שהדרייבר של נוידיה הפסיק לפעול אבל הצליח לשחזר את עצמו. 3) שמתי לב למשהו שלא היה לי פעם, מן פליקרים כאשר אני גורר את העכבר על הדסקטופ (סרטון): כרטיס מסך gtx670 WF2 בן שנתיים וחצי בערך. מישהו נתקל בבעיה? יודע מה גורם לה/ איך לסדר אותה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בהוספה הסרה הרבה התקנות של [h=1]microsoft visual c++[/h] האם זה משהו שיכול לגרום למסך כחול? האם אפשר למחוק את הכל? מה זה בכלל?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון חלק מהפעמים הדפדפן אינו מציג חלק מהתמונות. לא יודע אם קשור אבל גם באתר הבנק הלחצים לא נלחצים (אחרי מילוי פרטים) אשמח מאוד לעזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
המחשב הינו נייח או נייד? נייח שפת מערכת ההפעלה : עברית/אנגלית. עברית מהו קצב הביט, 32 או 64 סיביות? 64 תארו את התקלה, במידת הצורך הוסיפו תמונה: לפני כמה ימים המחשב היה מכובה,כשהדלקתי אותו הנורה במסך הפכה מכתומה (כבוי) לירוקה (מופעל) אבל המסך נישאר שחור,שומעים ברמקולים שהווינדוס עולה ועוד תוכנות אבל המסך שחור מרגע ההדלקה ולא מראה כלום. הנורה הירוקה מהבהבת בצבע ירוק וזהו,פתחתי את המחשב וניקתי אותו,אין כבלים נפוחים או קרועים,ניתקתי את הזיכרונות והחזרתי ועשיתי הכל וכלום לא עובד. הכרטיס מסך חדש יחסית וגם אותו ניתקתי וניקתי וחיברתי וכלום לא עוזר. ממתי התקלה קיימת? 3-4 ימים האם בוצעו שינויים כלשהם בחומרה, או שהתקנתם תוכנות לאחרונה? אם כן, פרטו אותם: לא - - - תגובה אוחדה: - …
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הייתי בפלאפון עם נט סטיק שלהם. כעת עברתי ל 012 , קיבלתי מספר חדש . איך אני מפעיל את הנט סטיק בנייד עם 012 ? מופיע לי עדיין פלאפון - - - תגובה אוחדה: - - - זה הדגם :net stick teilt
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לפני כשנה קניתי מחשב חדש, ובחודשים האחרונים יש לי בעיה שהוא לא מצליח לזהות לי כונני DOK שיש לי בבית - המדובר בשני כוננים שונים, שעובדים במחשבים אחרים אך לא עובדים במחשב שלי. כשאני מחבר או שלא קורה כלום או שהוא מודיע את השגיאה הזו של חיבור USB שהוא לא מזהה. ניסיתי מספר יציאות שונות של USB - אותו הדבר בכולם. לצד זאת, יש לי כונן קשיח חיצוני חדש שמחובר אליו ועובד תקין, כמו גם כונני USB אחרים של חברים שניסיתי שעובדים. כאילו יש בעיה רק עם 2 הכוננים האלה. שניהם עבדו בעבר על המחשב הזה, ואז קרה משהו שפשוט מסיבה כלשהי גרמה למחשב להפסיק לזהות אותם (שוב: הם כן עובדים במחשבים אחרים). יש רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב מתכבה לבד, לפני יומים ניקיתי את המחשב והמאווררים והתחיל להיות לי בעיות. המחשב נכבה לאחר 20 דקות במנוחה, בדקתי עם OCCT את הטמפרטורות: 30+- במנוחה 60+- במעמס מלא. הסיבה לכך שהוא מתכבה היא לא הטמפרטורה. הדבר היחידי שלא תקין הוא הכרטיס רשת שהמחשב לא מזהה (כנראה נשרף) כי קיים דריבר והוא מאושר בביוס. סיבות לכיבוי שאני מפספס?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני יודע שיש בביוס של הלוחות אם של ASUS פיצ'ר שנקרא EZ TUNING משהו כזה לבצע OC ו RAID בקלות האם דבר דומה קיים גם בלוחות אם של GIGABYTE והאם ניתן בעצם ליצור RAID מכל לוח-אם ? (אולי זה קיים כבר שנים ואני פשוט לא מודע)
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
רציתי לסגור כמה תוכניות שלא יעלו עם המחשב דרך הstartup ואז ראיתי משהו שנקרא ytdownloader עולה לי עם המחשב, ועוד זה מופיע לי פעמיים. מה זה? לא זכור לי שהתקנתי דבר כזה, ואיך אני נפתר מזה אם זה לא נחוץ? תודה
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
assetto corsa נכנס למסך טעינה אך חוזר למסך הראשי כל פעם שמנסים להתחיל מירוץ. אשמח לעזרה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ה - OC של המעבד שמופיע בחתימה כבר התבטל לפני למעלה מחצי שנה והכל עבד מעולה. אתמול בהאזנה לשירים ביוטיוב, פתאום המחשב נפל וביצע ריסט לעצמו... נכנסתי למנהל משימות בלשונית (ביציועים), שם אני רואה שהתדרים של המעבד קופצים בלי קשר 1.22, 3.71, 2.40 וכו'... חשוב לציין שהמעבד במשך כל התקופה היה בפיקוח מבחינת מעלות ולא התגלו דברים חריגים. במנוחה המעבד עומד על 24-28 מעלות לכל הליבוד ובמאמץ סביב ה - 65/70. מקווה שהמעבד לא עומד לסיים...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת האם קיים רכיב שיכול להגיד לי אם "ספק הכוח" תקין או לא? " " " "לוח-אם" " ? " " " "מעבד" " ? אני שואל משום שקרה לי מקרה בו חשדתי שהמעבד הוא זה שנישרף והכנסתי מעבד תקין ללוח אם שבדיאבד היה שרוף ומה שקרה זה שהוא שרף לי את המעבד התקין. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
היי, אתמול בערב המחשב הנייד שלי התחיל פתאום להשמיע רעשים חריגים מהמאוורר אני לא לגמריי בעניינים אבל זה בטוח המאוורר של הספק או יכול להיות מהמעבד? זה התחיל כשהרמתי את המחשב כדי להזיז אותו ואחרי דקה שזה לא הפסיק עשיתי הפעלה מחדש וזה הפסיק. במידה וזה המעבד יש תוכנת בדיקה שאני יכול להריץ? במידה ולא מה כדאי לעשות? כי הוא המשיך לעבוד תקין מאז אבל בכל זאת נשמע שאולי יש בעיה תודה!
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי כרטיס רשת פנימי TP-LINK TL-WN851N. חיברתי אותו מאחר וכרטיס רשת USB שלי (TL-WN721N) לא עובד עם המחשב לאחר התקנת WIN 8.1. ניסיון התקנת דרייברים הסתיים במסך כחול (הורדתי דרייברים מיועדים ל 8.1). הבעיה בכרטיס העכשווי (TL-WN851N הפנימי) היא שכל פעם שהכרטיס בודק רשתות זמינות (אפילו כשהוא מחובר) הוא גורם לרמקולים שלי (Z506 LOGITECH) לקרטע קצת ולעשות רעש של ניילון עבה שמקפלים אותו. את הצליל הזה אני מצליח לשחזר באופן קבוע על ידי פתיחת עמוד הרשתות. הרעש לא קורה כאשר לא מנוגן צליל. השאלה העיקרית שלי היא זו - האם ישנו פתרון? או האם לקנות חדש? אם כן לקנות חדש, לקנות פנימי? חיצוני? מה הממולץ היום? תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי אנטי וירוס של symantec שמגיע עם חומת אש ואני רוצה לעשות תיקיית משותפת ברשת אבל כשהחומת אש של סימנטק מופעלת -אין גישה לתיקייה המשותפת ממחשבים אחרים ניסיתי לפתוח את הפורטים של השיתוף -ללא הצלחה אני חושב שטעיתי בדרך שבה פתחתי את הפורט, ושצריך לפתוח את זה אחרת, אני מצרף תמונות, ואשמח אם תעזרו ךי! תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני חושב לקנות מחשב HTPC לסלון. אני מעוניין להתנתק מהכבלים ולראות טלויזיה דרך המחשב. מה הדרך שאני יכול לעשות את זה ושלא יהיו תקיעות ולא תרד האיכות. ולמה בדיוק כרטיס טלויזיה משמש? אשמח לדעת בהרחבה כמה שאפשר
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר שבוע בערך יש לי המון וירוסים שלא מצליח למחוק. התוכנות אנרטי וירוס שיש: symantec endpoint protection malwarebytes anti malware. מצורפים צילומים מסך. הבעיה היא שהנאטי וירוס של נורטון כל הזמן מתריע שהוא מוצא עוד ועוד ועוד, ואם אני מבצע סריקה ומוחק את הכל, אפילו ידנית לאחר ריסט הם נאספים שוב ושוב. אותו דבר עם malwarbyes , כאן הוא מצא 41, אבל ממש כמה דקות לפני הוא מצא 90 וזה לאחר ריסט. ניסיתי למחוק את הקבצים בתקייה אפילו ב safe mod וזה לא עזר. מדובר באותה תקיית TEMP. מה אפשר לעשות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול הורדתי את WIN 10 החדש ושניסיתי להיכנס למשחק CSGO המשחק לא נכנס ואמר לי שהכרטיס מסך לא תואם, כבר הבנתי שיש בעיה כי יש לי GTX 970. הלכתי וניסיתי לעדכן דרייברים זו התוצאה: http://prntscr.com/7yp5yh הלכתי לDevice manager משהו כזה ולא ראיתי שם את הכרטיס מסך שלי: http://prntscr.com/7yotfg מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לאחר שידרוג הווינדוס 10 באנגלית אך ניתן להפוך לעברית תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שמורכב מ R9 290 ו i5 2400, ובשבוע האחרון המסך לא מגיב. מופיעה הודעה No video in put , enter sleep mode. הדרייבר שלי לא מעודכן עד הסוף, אבל אני אפילו לא יכול להפעיל את המסך לעדכן. מה עושים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב יד שניה מחבר הוא קנה אותו מאייבורי לפני פחות מ10 חודשים ועדיין באחריות בכל מקרה המחשב אצלי כבר שבועיים בערך ולא היה בעיות עד לפני יומיים בערך שהמחשב קרס לי באמצע משחק שעשיתי ALT+TAB אבל לא חזרה הבעיה שוב.... היום שחזרתי הבייתה הדלקתי את המחשב ופשוט הונידוס לא עולה המחשב מנסה לפתור את הבעיה לבד ולא מצליח ניסתי להחליף הארד דיסק שאני יודע בוודאות שעובד ועדיין אותה הבעיה בבקשה אם מישהו יוכל לעזור לי אני יהיה אסיר תודה מאודד - - - תגובה אוחדה: - - - http://www.siz.co.il/my.php?i=ozmvtn0dakwi.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=zjm3mrizmkwh.jpg הוספתי תמונות של השגיאה
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
בהמשך לפוסט הקודם שלי שזכה להרבה צפיות אבל ללא תגובות: http://hwzone.co.il/community/threads/566869-%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%9C%D7%94-%D7%A9%D7%9C-%D7%94%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%96%D7%9E%D7%9F-%D7%94%D7%90%D7%A8%D7%93-%D7%A8%D7%99%D7%A1%D7%98 אני מפרסם שאלת המשך כאשר אני מפעיל מצב שינה, ומנסה להעיר את המחשב, אני רק מקבל מסך שחור. רק אחרי הארד ריסט המחשב עולה חזרה. ראיתי המון פוסטים באנגלית על זה אבל עדיין לא מצאתי פיתרון. אני מאמין שהבעיה הזו קשורה גם לבעיה שפרסמתי בפוסט הקודם - - - תגובה אוחדה: - - - מצורף קובץ של הרצת הפקודה powercfg /energy
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-