תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי בזמן האחרון התחיל להפיק צליל צווחני בתדר גבוה שמאוד מציק לשמוע. אני מנסה להבין איך אני יכול לאתר את הגורם אשר מפיק את הצליל המדובר, מה הדרך הכי טובה למצוא את הגורם האחראי ? * באמצעות פתיחה של המארז והקשבה אני לא מצליח להצביע על הגורם הבעייתי ועוד משהו שמציק לי בנושא אחר. הקליטה הסלולארית בחדר שלי גרוע לפיכך מכשיר הסלולאר מנסה לפצות על הנושא בכך שהוא משדר בהספק גבוה יותר, הבעיה שלי היא שלא משנה איפה אני שם את המכשיר בחלל החדר הרמקולים שלי בפרקי זמן רנדומליים מפיקים רעשים חזקים כנראה כתוצאה מהקרינה מהמכשיר. יש דרך להפסיק את התופעה?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי לפני כמה ימים מחשב חדש asus n75sl i7 2670qm 2.2 up to 3.1 ghz 750gb 8gb ram gforce 635m 2gb win7 home המחשב נקנה מתצוגה ככה שהיה מותקן עליו ווינדוס (עשיתי לו הפעלה ראשונית) ודרייברים עידכנתי דרייברים לכרטיס מסך ועוד כמה דרייברים ממה שהצלחתי למצוא ( השתמשתי בתוכנות לחיפוש דריברים) בקיצור שמתי לב שהמחשב לעיתים כבד במצבים מסוים כאשר מפעילים כמה תוכנות (לא מדובר על דברים שמצריכים עומס גדול) מדובר על תוכנות אקספלורר שלפעמים הוא נתקע ודברים בסיסים ..עשיתי כמובן עדכון של ווינדוס ואנטי וירוס והסרה של תוכנות לא רצויות התקנתי את מקס פיין 3 וגיליתי משהו מוזר מאוד בקשר להגדרות הכרטיס מסך שלי אז הסתכלתי גם בהגדרות וזה מה שזה הראה http://link-results.com/?lid=aHR0…
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה שפתאום צצה איבדתי את הקול במחשב. בלוח הבקרה כשאני נכנס לחלונית של צלילים והתקני שמע בחלון שנפתח ( בלשונית הראשונה ) רשום למעלה אין התקן שמע. יש לי SB LIVE לא חדש שעבד עד היום כשהבעיה החלה. ניסיתי לעשות את הדברים הבאים: הוצאתי את הכרטיס והכנסתי מחדש,המחשב זיהה אותו כחומרה חדשה והאשף של החומרה החדשה נפתח והתקנתי את הדרייבר של CREATIVE ואחרי איתחול הבעיה לא נפתרה. דבר נוסף:לכרטיס שלי יש תוכנת בדיקה של קריאייטיב ואילו התוצאות שקיבלתי: WAVE DRIVER TEST- FAIL MIDI DRIVER TEST - FAIL MIXER DRIVER TEST - FAIL DIRECTSOUND TEST - FAIL DIRECTSOUND3D TEST - FAIL SOUNDFONT SETTING TEST - FAIL MIXER SETTING CHECK - FAIL והדבר היחיד שהצליח הוא: HARDWARE DETECTION TEST - …
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
שלום, צירפתי תמונה שבה שני סקרין שוטים: התמונה השמאלית - Windows vista + Bios F8 התמונה הימנית - Windows XP + Bios F6 כמו שאתם רואים בתמונה השמאלית הCpu-z מראה רק ליבה אחת. אני רואה רק ליבה אחת גם בTAT ובCoreTemp ובנוסף הטמפרטורות שהיו פעם באיידל על 48 עכשיו על 52 (אחרי שמרחתי משחה טרמית של זלמן ZM-STG1) שמתי לב לזה רק אחרי שעדכנתי ביוס והחלפתי מערכת הפעלה... מה יכול לגרום למחשב לחשוב שיש למעבד רק ליבה אחת? אשמח לתשובות ופתרונות תודה רבה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלום, אני בתהליך של הרכבת מחשב מחלקים ונמצא בשלב הרכבת המעבד( AMD SEMPRON 64 )ללוח האם.. בתחתית גוף הקירור קיים חומר דמוי פלסטלינה (thermal interface material) שהגיע עם מעט שריטות אשר חשפו את הברזל של גוף הקירור, השתמשתי באצבע כדי לאזן את החומר ועכשיו אין חורים אבל יש טביעות אצבעות (וממש ממש טיפה אבק), רציתי לשאול אם יש בזה איזשהו סיכון או שאני יכול להמשיך בהתקנה. בבקשה רק בעלי נסיון תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אתר בסגנון http://www.systemrequirementslab.com אבל במקום שהאתר יגלה לבד את הנתונים של המשחב שלי אני יוכל להגדיר לו א הנתונים\ לבחור מחשב נייד מסויים שהוא יבדוק אם הוא עומד בנתונים תודה
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם 8G RAM קניתי כרטיס 8G נוסף אבל הWINDOWS לא מזהה אותו מפרט לוח אם Asus H81M-K LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI מעבד אינטל Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray זיכרון למחשב G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT הbios מזהה את הכרטיס החדש אבל הwindows לא נסתי להחליף ביניהם להפעיל רק עם החדש, לא עוזר
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אתמול בלילה אחותי הייתה במחשב ואז היא אמרה לי שהופיעה לה איזה וירוס או משהו סימן.. ואז היא כיבתה את המחשב. היום כשהדלקתי אותו אז המחשב עצמו נלדק אבל לא רואים כלום על המסך ואני רואה גם על העכבר שהוא לייזר שהאור האדום לא נדלק בו גם אחרי הרבה זמן. חיברתי את המחשב למסך אחר ככה שזה לא בעיה של מסך או משהו. רציתי לדעת מה אני יכול לעשות...
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
שלום לכם, אז כך, כל פעם כאשר אני מדליק את במחשב נייד הוא עולה באיטיות רבה, בתחילה חששתי שזאת עקב כשל במערכת ההפעלה ולכן פירמטתי והמחשב בכל זאת עולה באיטיות רבה ומתפקד באיטיות רבה! אני חושש שזאת עקב התחממות יתר ואי פעילות המאווררים, כיצד אוכל לבדוק זאת במדוייק? תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
היי מדוע ישנם מחשבים שלא ניתן לעשות להם גיבוי? האם קיימת דרך לפתור זאת? תודה!
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
כבר למעלה משנה, אני מקבל מסכים כחולים.. למעשה זו הפעם השלישית שאני פונה לעזרה בפורום, ראוי לציין לטובה את העזרה כאן, אין ספק שהקהילה איכותית הפעם אני באמת רוצה לשים סוף לבעיה. במהלך הזמן החלפתי את כל החלקים הבאים, הרוב במסגרת אחריות. זיכרונות דיסק קשייח (לקבצי המערכת) - נמצא תקול בוודאות ע"י תוכנת היצרן ובדיקה במעבדה. לוח אם שנמצא תקול - לא בוודאות, זה מה ש"מעבדת" השירות בחנות אמרה, שלחה ליצרן וזוכתי בחדש מדגם אחר. ספק כוח, שנחשד שמספק מתח שגוי לחלקים. היום אני מבין שזה כנראה לא נכון, חבל, וויתרתי על ספק אנמרקס מהאיכותיים, לטובת ספק ממוצע מינוס. חשבתי לחפש את 2 האשכולות הקודמים ולתת לינק, אבל לדעתי זה סתמי, כיוון שיש לי קבצים ספציפים שאני חושד בהם. אני יודע שיש …
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום רב שוב סליחה על ריבויהשאלות.....ותודה מראש על ההתייחסות כמה שאלות לי אליכם: 1.יש לי מחשב נייד מסוג SONY VAIO בערך 5שנים. בחודשים האחרונים משהו נדפק בו ונראה שיוצר כפילות בקבצים או שיוצר קיצורידרך באוטומט, כאילו נוצרו לי שולחנות עבודה נוספים או משתמשים נוספים. כמו כן,ישנם קבצים שאני לא מוצאת בכלל או שאני מוצאת גרסה ישנה שלהם ובמיקום אחר מזה שהיובו. הבנתי מאיש מחשבים שכנראה שהמחשב יצר שגיאה ולכן אני רואה גם קבצים שאיניאמורה לראות ושאולי מדובר בוירוס שהמחשב חטף. האם כדאי לקנותמחשב חדש במקום להתעסק עם טיפול במחשב בן 5 שנים (מה גם שבמקלדת שלו יצאו שנימקשים מהמקום אז אמנם עדיין אפשר לעבוד איתם תוך לחיצה חזקה אבל זה פחות נוח). 2.יש לי מחשב נייח נוסף בן 3 בערך. 2. השימושי…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מזה אומר ההודעה הזו . האם זה יכול להעיד על כרטיס זיכרון דפוק [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
היי, שאלה מאוד בסיסית - האם יש צורך לנקות מחשב בצורה יזומה? לפתוח ולנקות בפנים? רק אם יש רשת שנשלפת מבחוץ? באיזו תדירות בממוצע? איך מנקים את המחשב? שואב אבק? בהנחה שלרוב האנשים אין בבית קומפרסור, האם מומלץ להשתמש בספריי אוויר דחוס או משהו בסגנון? (האם הגז הקר שייצא ממיכל תרסיס לא יהווה בעיה? החשש שהוא יקרר את הרכיבים יותר מידי ואז מים יתעבו עליהם ועלולים לגרום לקצר / נזק קורוזיה) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום, tl;dr המחשב של אמא לא תקין. די בדקתי את כל הרכיבים חוץ ממעבד. אבל אין לי מעבד של סוקט AM4 לבדוק איתו.. האם למישהו יש במקרה אחד תקין שאקח, אבדוק ואחזיר? המחשב של אמא שלי הפסיק לפעול אחרי 3 שנים. ניתקתי את כל הרכיבים, חוץ ממעבד ו2 חיבורי הספק ללוח האם - והמחשב הבהב לשנייה ולא נדלק. כאשר הוצאתי את אחד מכבלי החשמל (זה של ה12V למעבד), אז המחשב "נדלק" אבל בלי צפצופים ובלי כמובן חיבור למסך. הנחתי שמדובר בבעיה של לוח אם. קניתי והתקנתי לוח אם חדש, אך מדגם זהה לדגם הקודם. עכשיו המחשב "נדלק" עם 2 הכבלים של הספק, אך כמו קודם, בלי צפצופים ובלי חשמל לחלק האחורי (לא מזהה DVI, אי אפשר להטעין נייד ולא מזהה מקלדת). לא משנה אם…
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! היום קיבלתי את המחשב שלי החדש!! אני הדלקתי אותו בבית וכשהלוגו של הווינדוס עולה אני מקבל blue screen ואז יש בוט. כשבדקתי את הerror code של הלוחח אם קיבלתי הוא מציג code שנקרא A2. לוח אם asrock extreme4 gen3 מעבד 2500K זיכרון ddr3 hyperblu kingstone 1600 תודה לכל העוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
התקנתי לוח מסוג PC PARTNER combined WITH SOKET 370 AND SLOT 1 model code no. - 35C95000XX התקנתי לוח זה לאחר שהלוח הקודם היה לא תקין (הקבלים התנפחו ויצא מהם מעט חומר)וכעת הביוס לא עולה לי מאיזה שהיא סיבה ,שאר החלקים נבדקו לפני החלפת הלוח ונמצאו תקינים , עם הלוח הישן גם שהוא היה לא תקין הצלחתי להגיע לביוס כעת לא. הנה מפרט הלוח [url=]http://www.pcpartner.com.hk/support/man/via/c95000v.pdf אשמח לקבל כל רעיון אפשרי בעניין ,כיצד ניתן ליבדוק אם הלוח תקין,האם יש בלוח זה דברים שונים מלוחות אחרים שיש צורך לדעת אותם?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
כיצד מבצעים כיווץ/ דחיסת קובץ PDF ?
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום!!! יש לי מערכת ACER VERITON 7200. על הלוח אם יש כרטיס Magic Card של WinBond. "בטעות" איפסתי אותו עם DeBug ועכשיו ה Magic Card לא פועל או לא מזוהה ע"י הלוח... איך אני מחזיר את הMagic Card חזרה לפעול? תודה רבה!!! ולמנהל הפורום מצטער על הכותרת...
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
האם אפשרי לחבר שני מחשבים להיות מחשב אחד? זאת אומרת: יש לי מארז אחד עם כל המרכיבים ובנוסף עוד לוח אם עם מעבד וזיכרון +ספק כוח. האם אפשרי לאחד את שני המחשבים וליצור מחשב חזק יותר? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום, יש לי תקלה אקראית שמדי פעם קורת כאשר אני מדליק את המחשב עולה לי התמונה שמצורפת. "Recovery Your PC/Device needs to be repaired A required device isn't connected or can't be accessed Error code: 0xc000000e You'll need to use recovery tools. If you don't have any installtaion media (like a disc or USB device), contact your PC administrator or PC/Device manufacturer." אחרי שאני מבצע ריסט ידנית זה מסתדר והוינדוס עולה כרגיל. (הכנסת דיסק של וינדוס ביצוע recovery לא עוזר, הבעיה חוזרת על עצמה אחת לכמה זמן שאני מדליק את המחשב). המפרט של המחשב מצורף בצד והוינדוס מותקן על SSD. למישהו יש רעיון אולי מה זה יכול להיות או האם זה עשו…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
חבר שלי שם הרדיסק של חבר אחר באופן, מכייון שהוא רצה להעביר מידע טוב הכל טוב ויפה, אחרי כמה ימים הוא החבר שלו בא לקחת ממנו את המידע שהוא השאיר אצלו. הוא לא הצליח לפתוח את המארז והוא ניענע את המחשב כמו מטורף. הוא הניח לזה. זמן מה אחר כך הוא הפעיל את המחשב, והמחשב עשה ריסטרט שהוא עלה. ואחרי כמה ניסיונות המחשב עבד (הווינדוס עבד לחצי שעה). ומאז לא עבד שוב, הוא מגיע לקטע של הבחירת משתמשים (כביכול, במחשב שלו יש רק משתמש אחד) והמחשב עושה ריסטרט. מה לדעתם גורם הבעייה?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
hi i`m using p5ad2-e-d mb + hd sata +ha ide , everything was perfect untill yesterday , didn`t make any hardware or software changes. i tried rebooting and the pc hangs showing the IT8212 ATAPI BIOS V1.7.1.591 please wait for ide scan thats all , it doesnt boot , doesnt allow me to enter the bios , i tried to ez flash my bios managed to do it but when booting after updating it freezes again. tried to switch hd tried many things tried to clear the cmos can anyone help ? sam.
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
לפני כמה ימים נשרף לי ספק (הלך שמה סליל,אולי נשרף גם שנאי,לא ממש שמתי לב) בכל מקרה,קניתי ספק חדש (500w של hec). הכל עובד יופי,אבל הארדיסק אחד לא מזוהה. ניסיתי לחבר אותו עם הכבלים של ההארדיסק השני,לא עבד. הוא ממש מתחמם,אז הוא מקבל חשמל על בטוח,כך שהבעייה בטח לא בספק (מה גם,ההארדיסק השני שלי עובד יופי) ההארדיסק הוא 80gb של WD ב S-ATA I. יש מה לעשות או שהלך ההארדיסק טוטאלית?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
לאחרונה גם בפיסי שלי עם סאמסונג t220 וגם במקבוק חדש, אני רואה במסכים הפרעות שנראות כמו refresh rate נמוך במסכי crt ישנים. מכייון שמדובר במסכים חדשים גם led וגם lcd זה נראה לי מוזר. בעצם בעיקר בצדדים ובחלק העליון והתחתון זה נראה כאילו המסכך flicker או מהבהב מאוד מאוד מהר. אחרי אין סוף בדיקות לא מצאתי משהו בעייתי בחומרה....(רמקולים צמודים,מגנטים,כרטיס מסך תקול) הכל בדקתי. האם ייתכן שבעיה בחשמל בחדר שלי גורמת לזה? יש לי שקעים קצת ישנים.... זה לא שפשוט יש/אין חשמל? אולי אני סתם פרפקטיוניסט? אולי זה קשור ל60hz ששניהם עובדים? (אי אפשר לעלות יותר מזה) תודה!!
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-