עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היה לי מחשב ישן P4 1.3Ghz שעבד, ונתתי אותו למישהי מתנה, פעם ראשונה שהיא חיברה אותו הוא עבד אבל עכשיו הוא לא, המוניטור לא נידלק, לקחתי את המחשב בחזרה אלי, ונכון, המוניטור יושן לא רוצה להידלק. ניסיתי לפתוח, הכל נראה בסדר, הספק עובד, המחשב נדלק ויש תאורת לד של הדיסק הקשיח. טוב, ניסיתי להחליף כרטיס מסך, גם כן, כלום, המוניטור לא רוצה להידלק, מה עוד יכול להיות (האישה אמרה שהיא ניקתה אבק במחשב, אין לי מושג עם מה, יכול להיות שהיא קיצרה את לוח האם או את ה AGP?). פתוח להצעות.

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  2. Started by ofek_fel,

אני נתקל בבעיה במחשב ובה מדיי פעם אני שומע ציפצוף מתוך המחשב ( לא מהרמקול) וכל פעם שנשמע אותו צפצוף העכבר "קופא" לכמה שניות.... האם מישהו נתקל בבעיה דומה ? תודה מראש לעוזרים . א.פ

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  3. Started by ryan_b,

כשאר חיברתי דיסק קשיח שקניתי (יד שנייה) קיבלתי הודעה מוזרה: NTLDR MISSING ומתחת לזה: לחץ קונטרול אלט דל לריסרט אחרי ריסטרט קורה בדיוק אותו הדבר. כאשר אני מחבר דיסק קשיח אחר אין בעיה בכלל. מה עושים?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום יש לי את הלוח DFI LanParty UT 939 NF4 Ultra-D, עם מעבד 3500 venice , ועם שני סטים של זיכרונות: 1. PQI 1024DBU שזה TCCD 2. OCZ PLATINUM EL REV 2 1 giga שזה גם TCCD כשכל הזיכרונות במחשב הוא מזהה לי רק 1 ג'יגה. מה הבעיה? תודה לעוזרים....

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  5. מדובר במפרט ה-Download GiMP שלי (שניתן לראות אם לוחצים פה בצד <--) לאחר הדלקת המחשב, רואים את כל השלב של עליית הביוס, והווינדוס מתחיל לעלות (כשיש את הבר הכחול הזז הזה), ואז המסך נכבה. לחיצה על המקלדת או הזזת העכבר לא עוזרת, לא רואים ווינדוס. אני יודע שהווינדוס כן עולה, כי אני יכול להעתיק מהמחשב קבצים ברשת למחשב השני. מחובר למסך VP171 דרך יציאת D-SUB.. מעבר ליציאת DVI לא פותר את הבעיה עד כמה שזכור לי מהפעם הקודמת. לאחר שזה קרה לי פעם שעברה, פירמטתי את המחשב, וזה חזר לעבוד. ב-Safe Mode הווינדוס עלה פעם קודמת, עכשיו כבר יש לי disk read error. הכונן הקשיח עושה רעשים קצת מוזרים, אני מפחד שהוא אולי גוסס.. למרות שאולי זה פשוט קשור לבעיה. רעיונות או הצעות יתקבלו בברכה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. המחשב שלי נכבה מדי פעם באופן מוזר. מדי פעם פשוט נואת המסך הופכת לצהובה והוא לא מגיב, ולעיתים הוא עושה לעצמו לבד ריסטרט. ניסיתי למצוא מה הבעיה וראיתי שהמאוורר של הלוח אם ( Abit KV8) לא עבד, לקחתי אותו לתיקון והם סידרו אותו, אך הבעיה לא הסתדרה. ניסיתי לבדוק אם זאת בעיה של חימום יתר של המעבד/לוח(athlon 64 3000 s754) אבל הטמפרטורה של המעבד מגיעה במקסימום ל-45 מעלות(במאמץ רב), ושל המארז לסביב ה-35). מישהו יכול לשער מה הבעיה? האופציה האחרונה שאני חושב בכיוון שלה היא הספק (יש לי ספק ג'נרי של ksp), האם יש דרך לבדוק זאת?

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  7. אני שומע את הצלילים מעוותים, לאחר פירמוט הבעיה אינה נפטרה. המחשב מחובר למערכת קולנוע, ובדקתי כרגע במערכת שומעים רגיל. איך אני יכול לוודאות שהכרטיס קול שלי הלך סופית? אגב, הוא מובנה על לוח-אם (Gigabyte 8S655FX-L). אולי הכבל בין המערכת למחשב נהרס? אתם מכירים את הבעיה אולי? ואם הכרטיס הלך, אני יכול לקנות כרטיס בנפרד מבלי להחליף את הלוח-אם? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. הנה עלתי את כל הקבצים בRAR אחד: http://rapidshare.de/files/12533506/Minidump.rar.html (עם אתה לא יודע. כדי להוריד אתה לוחץ על FREE למטה ואז כבר תבין) תגידו לי מה הבעיה פה אני חושב שזה מהכרטיס מסך התחממות או משהו.

• 9 תגובות
    • 627 צפיות
  9. יש לי לוח אם של ABIT דגם IS7-E וניסיתי לעדכן לו את הביוס לכמה גירסאות אחורה כי הייתה לי בעיה נוראית עם הבקר IDE שם וכבר ניסיתי הכל... אז בזמן שעשיתי את העדכון העדכון עצמו הסתיים, המחשב עשה לעצמו רסטארט ולאחזר לעצמו מכיוון שאני אמור לכבות אותו ולעשות איפוס לביוס ואז להדליק את המחשב מחדש... הלכתי לפי ההוראות ומאז הלוח אם לא מצפצף אין אות מהכרטיס מסך אין פוסט אין כלום... מה ניתן לעשות במקרה כושל של עדכון לביוס? תודה לעוזרים מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שמעו חבר שלי רצה לעבור מקום ישיבה בעבודה שלו(כמו פינות קטנות כאלה שיש שולחן למחשב והכל..) אז הוא הוציא את כל החוטים,הכבלים,שצריך העביר את כל הדברים למקום החדש הכניס את כל החוטים כפי שהם(לדבריו) ואז נהיתה הבעיה שהיא,המחשב עולה ולפני שהוא מגיע לוינדוס הוא רושם 2 אפשרויות: F1.setup 2F.defult כאשר לוחצים על אחד מהם הוינדוס(אקס פי) מגיע למצב של הלודינג ואז יש מך שחור ווזהו אי אפשר לעבוד אי אפשר כלום. אז למישהוא יש מושג למה?יכול להיות שהבעיה היא שחיברו לא נכון את המחשב?בבקשה תעזרו זה די דחוף!

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  11. Started by boim,

אהלן טוב המחשב נתקע.. בהתחלה חשבתי שזה בעית תוכנה, אבל טעיתי (הוא נתקע גם במהלך MEMTEST)... בכל מקרה, הוא נתקע (המסך תקוע, שום דבר לא מגיב) באופן אקראי, לא הצלחתי להבין מתי זה קורה (צפיה בסרט למשל..) בהתחלה חשבתי שזה הכונן הקשיח, אבל החלפתי אותו והבעיה נמשכה. חשבתי עכשיו שהבעיה אולי בזכרונות, והרצתי MEMTEST וגם, פעם ראשונה הוא נתקע אחרי 7 דקות, פעם שניה אחרי דקה וחצי, ופעם שלישית לא נתקע (הפסקתי אחרי שעתיים). עכשיו אני בודק MEMTEST עם כל סטיק בנפרד (512).. מה אני עוד יכול לעשות כדי לאתר את הבעיה? נ.ב. המחשב: AMD64 3000 VENICE 2X512 DDR 400 DFI NF4 ULTRAY INFINITY 6600 PCIE

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  12. Started by boim,

אהלן טוב המחשב שלי נתקע כל כמה זמן ואני מחפש את הבעיה... בכל מקרה כרגע אני בשלבי בדיקת הזכרון.. כאשר הפעלתי את ה MEMTEST, פעם הראשונה הוא נתקע אחרי 7 דקות, פעם שניה אחרי דקה וחצי, ופעם שלישית הוא עבד איזה שעתיים ולא נתקע (אני עצרתי אותו). יש לי לוח אם NFORCE4 ULTRA - של DFI, דגם infinity 2 סטיקים של 512 מגה של DDR 400. בכל מקרה, אני רוצה לבדוק סטיק סטיק. כאשר הוצאתי אחד המחשב לא עלה (ציפצף, כלומר כאשר רק אחד היה..) הזזתי אותו סלוט על לוח האם, והמחשב עלה טוב (זה נכון לשני הסטיקים..) בכל מקרה עכשיו אני מריץ את ה MEMTEST רק על אחד ועושה רושם שהוא עובד טוב (עוד מעט אני אחליף את הסטיק).. אבל בקיצור השאלה, האם זה צריך לעבוד ככה? כלומר אם יש רק סטיק אחד, הלוח אם מגביל אותו לסלוט…

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  13. Started by tsvika,

יש לי לוח SG-71 של Abit עם צ'יפסט SIS 651 ככל הידוע לי הלוח מסוגל לעבוד עם עד 2GB של זיכרון DDR בתדר 333MHz (סה"כ שני סלוטים לזכרון) יש לי כבר סטיק בודד של 512MB 400MHz עם צ'יפים של Elixir ולאחרונה קניתי עוד סטיק זכרון 512MB 400MHz של G.Skill הלוח מסרב לעבוד עם שניהם יחד! או עם ה Elixir או עם ה G.Skill לא ביחד! בהתחלה כשחיברתי את שניהם המחשב ניתקע באמצע ה BOOT ב Detecting IDE Devices אחרי שביטלתי את הOC שלי הוא עבר את הקטע הזה אבל אז אמר שקובץ מסויים במערכת ההפעלה קרס ויש לעשות לווינדוס Repair דרך הדיסק, אבל כשאני מנסה לעשות Repair המחשב שוב נתקע באמצע המסך הכחול של התיקון... כשרק אחד מהסטיקים מחובר המחשב עובד כרגיל שאר המפרט מימין מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  14. שלום לכולם יש ברשותי פלאפון SK MUSIC SLIDER ומשום מה אני לא יכול להעביר את כל השירים שנמצאים עליו למחשב בעזרת התוכנה קניתי מקלט אינפרה אדום בשביל זה אבל אני לא מצליח לתפעל אותו הבעיה היא כזאת כשאני מחבר אותו לUSB אז ה WINDOWS עושה לי שהוא זיהה חומרה חדשה והוא קורא לה - USB DEVICE אני לא יודע איך להתקין את זה וליבא דברים מהפלאפון למחשב תודה לעוזרים ! עריכה : שכחתי לכתוב שעל המקלט רשום IrDA ואז יש את הסמל של USB וזהו .... אין שום פרט מזהה אחר

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  15. אהלן, לא ידעתי אם זה לפורום מעבדים ולוחות אם או לפה אבל לדעתי זה יותר לפה... בכל מקרה אני רוצה לעדכן את הביוס שלי, בלוח ASUS P4P800 DELUXE הבעיה היא שאין לי כונן דיסקטים, מה אני יכול לעשות? לא מצאתי פיתרון באתר של אסוס... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  16. Started by jerry10,

שלום קניתי לוח חדש מסוג A8M-E של ASUS. התקנתי את הדרייברים של NFORCE הכי חדשים מהרשת. מאז שהתקנתי אותו התחילו לקרות לי ניתוקים באינטרנט כל פעם שיש עומס... בדרך כלל באמצע הלילה! זנ לא קרה אף פעם לפני. ישבתי עם שירות לקוחות של בזק ואמרו לי להוריד V מהגדרות הכרטיס רשת (V מהגדרה שאומרת להתנתק כאשר אין גלישה) ושינו לי הגדרה ל FULL DUPLEX 10 אבל עדיין יש לי ניתוקים בעומס. יש לכם רעיונות? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  17. Started by Zimer,

שלום, חבר שלי שלח את המחשב שלו לתיקון כי המחשב לא עלה, (הפסיק לעלות אחרי שהגיע לתמונה של הלוח אם ממש בהתחלה) ואז טכנאי אחד החליף לו את זה, אז אמרתי לחבר שלי שיבקש ממנו את הארד דיסק (אולי בכל זאת הוא עובד). אז חיברתי את זה למחשב שלי, לי יש הארד דיסק בS-ATA, והארד דיסק שהוא הביא לי זה IDE: WD caviar 120GB. חיברתי אותו בתור סלייב, והמחשב לא עבר את ההודעה של הלוח אם. אחרי זה ניתקתי את הארד דיסק שלי שהוא S-ATA וחיברתי את הארד דיסק שהוא הביא לי על מאסטר. ואותה בעיה, לא עובר את המסך של הלוח אם. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  18. שלום . אני ניסיתי לפרמט נכנסתי להתקנה ולחצתי enter להמשיך ואז צצה לי הודעה לא זיהה דיסקים (כוננים) יש לי sata חברה gigabyte של הלוח . ניסיתי שני דיסקטים של sata שהכנתי מיקודם אבל בכל זאת מראה לי שגיאה , למה ?

• 10 תגובות
    • 907 צפיות
  19. Started by shlomifounis,

יש אפשרות לחזור לביוס שבא עם הלוח אם אחרי עידכון הביוס ?

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  20. Started by mastermomo,

מה עדיף מבחינת זיכרוןram 1G בדואל או 1.5G לא בדואל

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  21. Started by guy244,

כבר שלושה ימים לא ישן הלו אם החדש לא מזהה את ההרדיסקים הישנים הוא כן מזהה לבוט אבל לא ככוננים אני יכול להתקין רק וינ89 לא 200 לא אקס פי ניסתי את הקטע עם הדיסקט אולי מישהוא יכול לעזור לתת קצת הסבק KSP לא ממש עזרו לי רק בדקו ואמרו שהלוח תקין [ :bash: ???

• 6 תגובות
    • 532 צפיות
  22. במהלך כל משחק, המשחק מתמזער לwindows (לא יוצא ממנו) על דעת עצמו..... הרצתי memtest לזכרון ואין בעיה, פירמטתי את המחשב, הרצתי spyware doctor וכלום אני לא מוצא את הבעיה ואובד עצות מישהו?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by guy244,

כבר שלושה ימים לא ישן הלו אם החדש לא מזהה את ההרדיסקים הישנים הוא כן מזהה לבוט אבל לא ככוננים אני יכול להתקין רק וינ89 לא 200 לא אקס פי ניסתי את הקטע עם הדיסקט אולי מישהוא יכול לעזור לתת קצת הסבק KSP לא ממש עזרו לי רק בדקו ואמרו שהלוח תקין

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  24. הדבר הזה נורא מעצבן אותי והוא התחיל לפני איזה חודש. מתי שאני במחשב(כלומר גולש באינטרנט) ומשתמש עם עכבר מגיע רגע שהמחשב כאילו "בום" נכבה ונדלק. והדבר הזה נורא נורא מפריע,נגיד אני יכול להיות באמצע עבודה חשובה והמחשב יתכבה באמצע... ועוד דבר ששמתי לב,כאשר אני משחק במחשב בכל מיני משחקים הוא לא מתכבה רק כאשר אני בתוך הווינדוס עושה כל מיני עבודות או גולש באינטרנט. חברה אולי מישהו יודע למה זה?או יכול לתת איזה רעיון איך לפתור תחרא הזה? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  25. Started by pakomako,

זה בעייה נפוצה קורה להרבה אנשים אבל המחשב חדש ועכשיו הוא מתחיל לעשות לעצמו ריסט מדי פעם קורה פעם ביומיים אפילו פעם אחת אחרי 10 דקות זה קרה לא קורה בזמן קבוע עכשיו נראה לי שזה בחומרה. שאני מחבר הארדיסק וסידירום אסור ששניהם מסטר נכון למה נכנסתי עכשיו לחומרה וקלטתי ששניהם מסטר אז אני חושב שאולי זאת הבעייה אבל עכשיו לישון מחר אני ינסה אבל בכל זאת מישהו יכול לעזור לי אולי זאת לא הבעייה אולי זה משהו אחר ?

• 11 תגובות
    • 852 צפיות

דיונים חדשים בפורומים