עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לוח ECS P4VMM2 socket 478 http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Products/ProductsDetail.aspx?DetailID=436&MenuID=22&LanID=9 אחרי הפירמוט הורדתי את הדרייברים מאתר החברה,התקנתי והכל טוב.. החומרה מזוהה ומותקנת במחשב אבל... אין סאונד... המיקרופון נכנס הצלחתי להקליט איתו,אבבל לשמוע אני לא מצליח כלום,לא מדיה פלייר לTS לא רשמקול ולא סאונדים של המערכת הפעלה... מה עושים? תודה

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  2. Started by rooten,

בזמן האחרון הרבה פעמים קורה לי שה-CPU USAGE שלי מאוד גבוה, ולפעמים גם על 100 ועובד לאט. לפעמים גם פתאום המחשב נתקע, ובזמן האחרון זה קורה דיי הרבה. אז השאלה שלי היא מה הבעיה, ואם צריך לפתור אותה באמצעות קניית חלק או פירמוט או משהו אחר? יש לי מעבד של 3.0 ג'יגה הרץ ושני כרטיסי זיכרון פנימי של 256. אם צריך עוד פרטים תאמר ואני אתן. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  3. Started by yarbo23,

שלום לכולם אני חדש פה... קניתי ליפני יומיים צורב של LG GSA-4167B ויש לי בעיה ... התקנתי את הצורב במחשב הכל טוב ויפה ...וינדוס רואה את הכונן וזה ניראה שהכל עובד כמו שצריך .. הבעיה היתה שהוא לא מזהה דיסקים לצריבה של DVD ...נסיתי שתיי סוגי מדיות מדיה של LG ושל home tech ונדה הנורה מהבהבת שעה תוקעת את המחשב ולא מזהה את המדיות...חשבתי שיש בעיה בצורב ...הלכתי היום והחלפתי ושוב אותה בעיה ..לא מזהה את המדיות של DVD .... מדיות של דיסקים רגילים אין בעיה הוא מזהה בקלות וצורב בקלות. אבל מדיות של DVD הוא לא מזהה .. אני משתגע כבר ולא יודע מה לעשות .. מי שיכול לעזור לו בבקשה מימכם דחוףףףף תודה לכל העוזרים!!!

• 11 תגובות
    • 934 צפיות
  4. Started by mulderfox,

היי! כרטיס SD חדש שנרכש ממש עכשיו (אבל לא בארץ) פורמט מספר פעמים, ובפעם האחרונה משום מה התפרמט ל1GB במקום ל2GB.. למישהו יש רעיון/הפניה לתוכנה שמאפשר לפרמט מחדש לנפח האמיתי שלו? יעזור לי מאוד.. אגב, הוא למצלמה דיגיטלית, לא לPDA, כך שתוכנות לPDA לא יעזרו.. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by urinka,

הי יש לי מחשב P4 2GHZ HD מ"ס 1 של 80 Gb מחובר primary master ועובד בצורה תקינה DVD RW מחובר primary slave ועובד בצורה תקינה cd מחובר secondary master וגם עובד בצורה תקינה HD מ"ס 2 של 40 Gb מחובר secondary slave באמצעות כונן מגירה עכשיו, אתמול החלפתי HD במגירה כדי להעביר קבצים אבל המחשב לא זיהה את ה HD במערכת ההפעלה אלא רק bios (זו לא בעיה של ג'מפרים כבר בדקתי את זה) לאחר מכן רציתי להחזיר את ה HD המקורי שגם אותו המחשב לא זיהה ניסיתי לחבר כל אחד משני ה HD הנ"ל בעזרת USB TO IDE וגם אז הם לא זוה לא במחשב המדובר ולא בנייד שלי מכאן אני מגיע למסקנה שה HD נדפק איך שהוא אם אני טועה אנא תקנו אותי בבקשה אם לא טעיתי אני מבקש המלצה באיזה כלי (תוכנה) להשתמש כדי לנסות ניסיון …

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  6. הסרתי את NOD32 והתקנתי שוב, אך לאחר ההתקנה הוא מסרב לרוץ. אם אני עושה MSCONFIG או מנהל ההתקנים או ישמוים אחרים כמו האנטיוירוס אז החלון שלהם נפתח ונסגר מהר. סריקת ספיירים לא מעלה דבר. הלוג תקין. אולי וירוס? אולי טוריאני? אבל איך אני בודק ומסיר? או שלא זאת הסיבה?

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  7. Started by kong5,

פשוט לחבר לאן שצריך וזהו?

• 8 תגובות
    • 676 צפיות
  8. Started by g191181,

כל פעם שאני מתקין windows pro sp2 המחשב נתקע עוד בהתקנה. רק שאני מתקין windows pro sp1 הוא לא נתקע. מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  9. Started by kikiman,

[move]שלום לכולם אני חדש פה.... [/move]יש לי בעיה חמורה בכונן דיסקים כאשר אני נכנס למחשב שלי הכונן נתקע. הוא תקוע כל הזמן על אותו דבר כנראה: תמיד המקום הפנוי הוא 661MB, והגודל הכולל זה 680MB. בתוכנות צריבה הוא צורב מצויין, אבל במחשב שלי הוא נתקע כך שאי-אפשר לפתוח דיסקים. וההפעלה אוטומטית גם לא עובדת (אני מכניס משחק לכונן כלום לא קורה |. ניסיתי לעשות במנהל התקנים הסרה לכונן, אבל שאני עושה ריסטרט הוא מזהה אותו אבל עם אותה הבעיה.... בבקשה תעזרו לי לא הצלחתי לפתור את זה וזה באמת חשוב לי.... :'( תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  10. I just finished assembling my new system- DFI LanParty UT Ultra-D NF4 AMD Athlon64 +3700 san diego G.SKILL extreme series 400Mhz 512x2 Gygabye GeForce 6600GT 256MB MAXTOR 200GB sata 2 Diamondmax 10 Once the system was built, and the power supply was on, the "StandBy Power Led" worked, but the "Dram Power led" Didnt! (obviously the system didnt Boot) All the power cables are properly connected, and all the IDE FDD SATA ones aswell. *When I tried to boot the system with only the MOBO connected to the power supply the system did boot (and the dram power led worked aswell) What's the problem here?

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  11. Started by ragee,

שלום! אני משתמש בטוויק usb mouse rate switcher ובנסיון להגדיל את הRATE ל250\500\1000 HZ אני לא מצליח... יש לי MX1000 ויש לי USB2 מה הבעיה? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  12. Started by kobt,

אני אם 1024X 764 ו85hrtz משחק ראשון SILKROADONLINE : אני נכנס למשחק וזה לא משנה את הרענון מסך או תרוולוציה שאני נכנס , אבל מתי שאני יוצא זה עושה קליק כאליו הוא משנה רענון מסך או משהו ?! ובMX VS ATV זה נכנס הופך ל60 HRTZ וישר חוזר ל85 ואז שאני יוצא זה יוצא רגיל זה הורס תמשך נכון?תמוניטור

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  13. Started by tdavidi,

כשעושים פירמוט מהיר, המידע על הדיסק הקשיח נשמר, אך נמחק מיפוי הקבצים. עשיתי פירמוט מהיר למחשב ואני רוצה לשחזר, אני יודע שיש תוכנה שעושה מיפוי מחדש לקבצים על הדיסק קשיח אבל אני לא יודע איך קואים לה ואיך עושים את זה. מישהו יודע איך משחזרים??? מישהו מכיר תוכנה כזאת (אני בטוח שיש דבר כזה אבל אני לא מכיר)???? בבקשה תעזרו זה ממש דחוף וחשוב

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  14. חיברתי את המחשב לטלויזיה ע"י כבל s-video to rca עכשיו הפורמט סידרתי אותו הוא תואם ועדיין אני רואה ריצודים אדומים כאלה קטנים וכשאני שם סרט אז אני רואה את התרגום מטושטש מה אני יכול לעשות בנושא.?. תודה דודי

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  15. Started by jgrab,

יש לי KVM של edimax דגם ek-ps2c יש מחשב אחד מחובר אליו. כשאני בא לחבר את הכבלים של המחשב שני ,האם אני חייב לכבות את המחשב הראשון כדי כדי שה-KVM לא יהיה מחובר לחשמל או שאין בעיה לחבר גם אם יש חשמל (במקלדת ועכבר רגיל אני יודע שלא מומלץ לחבר מקלדת או עכבר כשהמחשב דלוק) תודה

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  16. Started by Supernak,

שלום לכולם לחבר שלי יש מחשב קצת ישן (P3 800MHZ). הבעיה היא שהוא משתמש במחשב כרגיל ואחרי זמן מסויים (לא חייב להיות בזמן פעולה כלשהי) הוא פשוט נתקע וצריך לעשות לו ריסט.. שאלתי היא האם זה קשור לחומרה או תוכנה..והאם יש משהו לעשות בנידון ואם כן אז מה? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  17. שלום אני מקבל מסכים כחולים מעצבנים .. ועשיתי ניתוח ל MINIDUMP אבל אין לי מושג מה זה הקובץ הזה .. עזרה בבקשה ! [attachment deleted by admin]

18. Started by ELiA,

המחשב שלי לא עולה ואני חושב שזה בעיה בחיבור של ההארד דיסק ללוח אם הכבל ide שמחובר אליו ההארד דיסק מחובר אליו גם כן צורב וגם הצורב לא פועל מה יכולה להיות הבעיה?? מי שנתקל בזה שיגיד לי תודה רבה... http://hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=167284.0;attach=63908;image [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 728 צפיות
  19. Started by Shumy2,

במהלך ההתקנה של ווינדוס XP טיפה אחרי שהוא מעתיק את הקבצים שהוא צריך להתקנה ומתכוון לעשות ריסט (כתוב למטה Windows is starting ) המחשב נכבה ומצלצל , ולא מגיב אח"כ רק לניתוק מהחשמל והדלקה מחדש . הגורמים ששללתי עד עכשיו לכך : כונן דיסקטים (ניתקתי ) חיבור רשת שמחובר בזמן ההתקנה הכונן שממנו מתקינים עומס חשמלי על הספק טמפ' זכרונות וסלוט בלוח (בדקתי האם הם טובים והאם הסלוט תקין ) למישהו יש רעיון מה הסיבה ? זה קורה גם כשאני עובד עם המחשב , אבל פחות . בעיקר כשאני למשל מעתיק מוזיקה מדיסק. בלי תלות בכונן שממנו מעתיקים (אפילו ניתקתי את השני וניסיתי ) ובמקרה הזה בדיוק כשהמחשב "בא" לעשות ריסט(זאת אומרת שומעים את ה"תלאק" של ההארדיסק ואז הוא נכבה ומצלצל)

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  20. Started by bartes,

שלום רב! יש לי צורב שתומך בצריבת דיסקים דו צדדי. עכשיו אני רוצה לצרוב דיסק די וי די דו צדדי מקורי, ואני לא יודע איך. האם צריך תוכנה מיוחדת? או שצורבים כל צד בנפרד? דברים שאני צריך לדעת? תודה מראש! בר!

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  21. בגללו קורס לי המחשב. פעלתי לפי המדריך של Milk-Inc מפה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.msg1042635#msg1042635 הינה תמונה:

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by biodome,

אולי למישהו יהיה רעיון.. סרטוני פלאש, סרטי DIVX/XVID וסרטי DVD מנוגנים קטוע ברגע שאני מריץ אותם. WinXP SP2 התקנה חדשה + עידכונים דרייברים nforce ו-forceware מעודכנים מהאתר של nvidia. אני דיי בטוח שהתקנתי את כל הקודקים, וגם הורדתי את K-Lite Codec Pack כדי להיות בטוח. התקנתי DirectX 9.0c כשלרגע נזכרתי ששכחתי, אבל זה גם לא עזר.. האמת שעוד לא נתקלתי בסרטוני פלאש שרצים מקוטע, לכן אני לא בטוח שזה תוכנתי.. מעבד AMD 3000, לוח אלבטרון 6150, 512 מ"ב זיכרון בדואל, כאשר 64 מ"ב מקוצים לכרטיס מסך המובנה. מישהו נתקל במשהו בסגנון והאם ידוע איזה פתרון שלא חשבתי עליו?

• 8 תגובות
    • 716 צפיות
  23. Started by jgrab,

המחשב עולה שומעים את הצליל של הוינדוס אבל אין תצוגה הנורה על המסך דולקת מה לבדוק?

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  24. העברתי את המחשב למארז חדש, הכל היה בסדרא אבל ששחתי לחבר את הכבל שמחבר בים הספק מעבד ולללוח, אז אחרי כמה דקות הבנתי שחכתי אז חיברתי הכל עבד.... אבל ראיתי 90 מעלות! (מעבד) אז ישר חיביתי את המחשב, והוצאתי את הקרור של המעבד קיררתי אותו (עם פאן) אחרי זה ניסתי לחבר והיה לי קצת בעיות. הוא נדבק חזק מידי ואז את הידיתצ שסוגרת סופית את החיבור היא נשברה. עכשיו שאני מפעיל את המחשב הוא עושה לי צפצוץ כזה של 3 חלקים מהמנגינה של אוטו גלידה(משהו כזה) יש לי את הקרור שזה עם המעבד 0INTE P4 478 2.8? בקשה תערו לי! מה קרה, המעבד הלך?הקרור הלך? בקשה בקשה!!!!!!!!

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, כל פעם שאני מפעיל משחק מסויים, אחרי משהו כמו 20 דק' בערך, המשחק נתקע, יש מין "קליק" כזה במחשב, והוא מגיע למסך כחול שכתוב בו הרבה, ואז צריך לנתק אותו כמה פעמים מהחשמל כדי שיעלה מהתחלה....קראתי פה את הנושא שיש למישהו, אבל התוכנה של ATI לא מוצאת כלום, הכרטיס שלי חדש GeForce 6600 ולוח אם יחסית ישן.. Asus P4S533-VM יש למישהו רעיון? המאוור של המחשב עובד, והכרטיס חדש, בדקתי את הזיכרון והוא בסדר. יש תוכנות לבדוק? עזרה בבקשה בקשר לMINIDUMP שאמרתם, עשיתי כמו שבתמונה של הדביק, אבל אני לא מוצא את התיקייה הזו במחשב שלי, וניסיתי להפעיל אותה דרך RUN זה לא עבד... המערכת הפעלה שלי היא XP HOME בלי שום SP.

• 13 תגובות
    • 948 צפיות

דיונים חדשים בפורומים