תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,289 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי קורס כל הפעלה שניה של הווינדוס אני לא יודע מה הבעיה -מצורף קובץ RAR עם 4 קבצי MINIDUMP תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את הוינדוס שלי אך הוא לא נותן לי הוא אומר שלא ניתן מיכיוון שההרדיסק שלי לא מחובר {הוא לא מזהה אותו } ההרדיס שלי הוא SATA יכול להיות שצריך דריבר כדי שיזהה אותו ? אם כן אפשר לדעת איך מוצאים לזה דרייבר ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן דיסק קשיח SATA של WD בגודל 80 ג"ב ולמזלי הרע קיבלתי הודעה של מנגנון ה-SMART שסכנת קריסה מיידית, יש צורך להחליף וכמובן המערכת לא עולה אם כי בביוס הדיסק עדיין מזוהה. בבדיקה יסודית יותר של נראה שהבעייה היא בסעיף Re Allocated Sector Count אבל לא ברור לי אם זה מסייע במשהו. בכל אופן אני רוצה לנסות לשחזר את החומר ואני מחפש תוכנה מתאימה. הבעייה שגם אם הדיסק מחובר כדיסק שני ואני עולה לחלונות עם דיסק אחר הדיסק הבעייתי כלל לא מופיע. ניסיתי לשחזר עם תוכנת אקרוניס שעולה מ-CD והיא לא זיהתה את הדיסק. האם בגלל שהוא SATA? האם מישהו מכיר תוכנה שיכולה לעזור? בתודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי p2 שרציתי להפעיל בקיצור חיברתי הכל... 2 נורות דולקות power וההר דיסק.. שניהם דולקים קבוע ולא מהבהבים... הריסט לא עובד אפשר רק להדליק לא לכבות... המאוורר של המעבד רץ חיברתי מסך לא רואים כלום מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום יש לנו בבית מחשב נייד מסוג Sharp Actius MM10 יום אחד המחשב הראה לי הודעת שגיאה כזו windows/system32/config/system was corrupted אני אמרתי לעצמי שגם ככה כדאי כבר לפרמט ולהתקין מחדש את WINDOWS הבעיה שהבמחשב הזה אין כונן סידי רום ולכן לא היה לי שום דרך להתקין WINDOWS בכל מקרה אני הצלחתי להשיג מאיפה שהוא תושבת חיצוניות לסידי רום שמתחברת דרך חיבור USB חשבתי שהעניין הסתדר כשראיתי שיש בביוס אפילו אפשרות לעשות BOOT דרך ה USB. אבל כשנסיתי את כל העניין זה לא עבד. אחרי בירור לא קצר באינטרנט גיליתי שלהרבה אנשים היו בעיות כאלה והכונן היחידי שהמחשב מזהה דרך ה USB הוא הכונן שאותו מכרו איתו (שאותו כמובן אין לי) ויש אפשרות של כונן שמתחבר דרך כרטיס PCMCIA אבל זה מאוד יקר וסתם מיותר …
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם.. בזמן האחרון יש לי בעיה מאוד מעצבנת במחשב... אני לא מצליח להבין מה קורה.. אז ככה.. אחרי שהמחשב עובד כמה זמן רצוף.. למשל יום(כולל לילה) הוא פתאום נתקע לי לגמרי כאילו העכבר לא זז שום כפתור לא מגיב שום דבר לא עושה כלום.. אפילו הכפתורים של ה num lock וכל אלה לא משתנים.. ואז אני מפעיל תמחשב מחדש.. ואז יש תטעינה הזו שהוא מריץ תפס הזה הכחול שיש תלוגו של הוינדוס אז זה לא מראה לי טעינה כמו שצריך.. זה מראה לי צבעים נמרחים כאלה.. ואז שהוא עובר תמסך הזה ונכנס לוינדוס המסך מתכבה לי ונתקע שם.. ואם אני נכנס במצב בטוח כל הצבעים נמרחים ולא רואים כלום רואים הכל מפוקסל.. אז איך אפשר לסדר? אולי יש לכם תוכנות שאתם יכולים לתת לי שאני יפעיל ויבדוק איפה הבעיה אם אתם רוצים עוד מידע אז…
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הקול במחשב, אני שומע את הצלילים שאני מדליק ומכבה את המחשב, אבל שאני רוצה לשמוע שירים או לראות סרטים אני לא שומע כלום... נכנסתי ל device manager ואני רואה שהכל שם מותקן כמו שצריך... שאני מנסה לשמוע מוזיקה זה מראה לי את זה: אשמח אם תוכלו לעזור לי... ד"א זה מחשב חדש, והתקנתי דריבר לכרטיס קול...
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אני מפרמט את המחשב ורציתי לדעת אם יש לכם כמה המלצות להגדרות לאחר הפרמוט (הכוונה להגדרות במחשב). עוד שאלה, יש לכם המלצות לתוכנות שכדאי לי להתקין אחרי הפירמוט שיעזרו למחשב לפעול יותר טוב (למשל איזה אנטי וירוס תוכנות מסוימות לא יודע, מקווה שהבנתם את הרעיון). נ.ב אני לא ממש בטוח שזה הפורום הנכון תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מה כדאי לרכוש: טלויזיה LG מדגם Nano או טלויזיה LG מדגם OLED . נא לנמק יתרונות וחסרונות !!!
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי האם ניתן לחבר שני דונגלים למחשב אחד? הראשון הוא דונגל של עכבר של לוג'יטק השני הוא דונגל של עכבר + מקלדת של לוג'יטק אין לי כרגע מקלדת נפרדת שלא מגיעה כחלק מסט. האם זה יכול לגרום בעיות אם מחברים את שניהם?
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
- 2 followers
-
-
קורה לי בלא מעט סרטי 4K כמה שנסיתי לא הצלחתי לפתור את הבעיה או להבין בכלל ממה היא נגרמת.. קורה ב VLC, 5KPlayer, BS.Player וכל נגן מדיה שהצליח לפתוח את הקובץ מצורף דוגמה ונתוני המדיה נתוני המחשב: מעבד AMD Ryzen 7 2700x לוח אם: GIGABYTE b450 aorus m 32 RAM DDR4 כרטיס מסך: NVIDIA GEFORCE GTX 1060 6GB מסך: LG 27GL83A-B 27 Inch Ultragear QHD IPS 1ms NVIDIA G-SYNC
-
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
- 1 follower
-
-
כמו שקראתי במדריך לSSD אמרו שצריך לעשות משהו עם יש ווינדוס קיים יש לי micron400 SSD CRUCIAL שנקנה בקנייה הקבוצתית מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה לעזורים
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אתמול בלילה באתי למחשב וראיתי שהוא מגיב נורא איטי.. אז אחרי שניסתי לבדוק אם יש תוכנה ברקע מפריעה (ctrl + alt + del ) וגיליתי ששומדבר לא אמור להפריע - לחצתי על כפתור הכיבוי של המחשב כדי להדליק אותו מחדש. מאז הוא לא נדלק!! :\ הוא נישאר תקוע על מסך דוס שחור וכותב: verifying BMI Pool Data ........ Boot from CD: A disk read error occurred Press Ctrl+Alt+Del to restart ושומדבר לא עוזררר!! :\ פליז תעזור ליי היום בערב הגיע אליי איזה טכנאי מעפן שחושב שהוא יודע משהו ושעה שיחק לי עם כל מיניי דברים במחשב, (סליחה זה לקח חצי שעה וחרטתן עוד לקח לי על זה 150 שקל!!) כדי להגיד לי שהארד-דיסק דפוק ולו אין מה לעשות עם זה וכניראה שגם יהיה מאוד קשה להציל את זה בבקשה!! תעזרו לי!! יש משהו שאני כו…
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום! אשמח מאוד אם למישהו תהייה הצעה טובה לפתרון כי אני כבר יוצא מדעתי.. בשבוע האחרון רכשתי מחשב עם לוח אם - Asus P8H67-M PRO B3 S1155 והתקנתי עליו מערכת win 7 ultimate ללוח כרטיס קול onbord של realtek עד כה המחשב הישן עם יציאת 2.1 היה מחובר לרסיבר HTR-6040 של yamaha כעת גם כשאני מחבר את החיבור של הסאונד מאחורה (5.1) וגם כאשר לחיבור מקדימה - שזוהה רק כאשר שיניתי הגדרה ל- AC97 שומע את כל השמע דרך הסנטר.... אשמח אם יש מי שמבין ויוכל לעזור! תודה!
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
חברים עזרה בבקשה, יש לי בדירה אינטרנט 10 מגה. יש לנו 3 מחשבים וראוטר והאינטרנט עובד מעולה בכל המחשבים. הבעיה מתחילה כאשר באחד המחשבים מתחילים להוריד טורנט, מה שקורה זה שבאותו המחשב המהירות של האינטרנט כמעט ולא משתנה אבל האינטרנט במחשב שלי, שלא מוריד כלום, הופך לצב! עשיתי בדיקת מהירות, ללא הטורנט במחשב שלי המהירות היא 10 מגה, כאשר הטורנט פועל על מחשב שהוא לא שלי, המהירות אצלי היא 0.5 מגה! איך זה יכול להיות שהמחשב שלי מושפע הכי הרבה מזה? ומה אפשר לעשות בנידון? תודה
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום חברים אני משחק במישחקים די כבדים עם חלונות 7 BIONIC COMMANDO BATMAN ARKHAM... ובכל מישחק שאני משחק בו המישחק ניסגר .כל פעם אחרי זמן שונה וכותב לי "GAME" STOPED WORKING וWINDOWS 7 SEARCHING FOR SOLUTION ולא מוצא פיתרון לבעיה. כל פעם זה קורא בזמן שונה. שמעתי שזה קורא להרבה אנשים.ןאין לאף אחד פתרון בVISTA הכרטיס מסך היה קורס לי (HD 4850) והייתה לי הודעה של CATALYST והכרטיס היה עושה RECOVERY אחרי בדיקה במעבדה הכרטיס נמצא תקין.(כל הדריברים מעודכנים) יש למישהו פתרון לבעיה? יכול להיות שהכרטיס פשוט קורס?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
OK. אז האח הקטן שלי עוד פעם דפק את המחשב אם ווירוסים וספייוורים ואבא הפיל עלי לתקן את המחשב שלו אז ככה. שמתי את הדיסק של XP וכמו שצריך פירמטתי את המחשב בפורמט NTFS והתקנתי את הWINDOWS. את השלב הראשון של ההתקנה המחשב עשה כמו שצריך אבל אחריי הRESTART הוא רושם לי error loading operating system. יש רעיונות מה לעשות כדי לתקן את המצב? נ.ב מפרט המחשב הוא P4 1.7 ווילי אני חושב 256 DDR ראם לוח של גיגהבייט לא זוכר תתדגם והארד דיסק 40 גיגה של מקסטור
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום: לפני שבועיים בערך נתקלתי בבעיה שהמחשב לא היה עובר את שלב הביוס והיה נתקע לפני זיהוי הכוננים -אחרי החלפת הזכרונות והכרטיס מסך וההרד דיסקים וניתוק כל הכרטיסים בלוח הבעיה לא נפתרה--> והגעתי למסקנה שזה בעיה בלוח והחלפתי אותו. אתמול הרכבתי את הלוח החדש והוא עבר את כל השלבים בביוס והעלה ווינדוס (XP PRO ) והרצתי בנצמרק של 3 די מרק פרו. והוא נופל באופן קבוע ב CPU TEST (המסך כבה ואם אני מדליק אותו הוא נותן לי את ההודעה המוכרת "המסך טוב תבדוק חיבורים" . המחשב מראה סימנים של עובד (כל הנורות דולקות ואפשר להכניס דיסק ולהוציא אבל לא רואים כלום במסך הוא כבוי). אחרי ריסט הכל עובד רגיל. עכשיו אני כמעט בטוח שהבעיה היא במעבד איך אני מוודא את זה אם אין לי מעבד חלופי -המעבד הוא 2.4…
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
כרטיס המסך של הלוח בעייתי מאוד ואני רוצה לשים לו את הכ. מסך הקודם שלי (riva TNT2 32 אם זה עוזר) האם זה אפשרי בכלל ? תודה מראש, מיכה.
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי צורב LGX52 ולוקח לו לצרוב דיסק של 700 מגה במהירות המקסימלית ב6-7 דקות! מה יכולה להיות הבעיה? אני צורב בדרך כלל על דיסקים של סילבר ליין, אבל ניסיתי גם על דיסקים אחרים וזה עדיין צורב לאט!!!
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
מישהו יודע אם הלוח הזה הוא P3 :s05: היה לו דיסק של 8.4 גיגה יש לו שתי סטיקים של 128 SDRAM ויש שם איזה מעבד שוכב...(אבל שימו לב שיש עוד סוקט :s05: :s05:) הכל מצביע על זה שזה פנטיום שלוש(אבל מה זה שתי סוקטים???ועוד אחד שוכב ואחד עומד???) משום מה הוא לא עושה פוסט... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
לילה טוב חברים יש לי בעיה שממש מדירה שינה מעיני אז אולי אתם תצליחו ... אז ככה בזמן האחרון שמתי לב שיחסית למחשבים אחרים ( באותה רמה כמובן...) המחשב שלי ממש לא זז בדקתי וירסים בדקתי תוכנות ריגול מחקתי קבצים לא רצויים בסוף גם פירמתי והתקנתי מחדש את הכל אבל... גם זה לא עזר והמחשב המשיך באיטיות המעצבנת שלו... טוב אז המפרט של המחשב... לוח P4VMM2 (שמעתי שהוא ממש מעפן אולי זה הוא האשם??) מעבד- P4 1.8 זיכרון 256 SDR כ.מסך -על הלוח הרד דיסק - 40GB סתם בשיל לתת לכם פרופוציות אז בלי ששום תוכנה רצה ברקע לוקח ל"מחשב שלי "להפתח 5 שניות קצת מוגזם לא?????? מישהוא יכול לעזור לי??????
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
המחשב שלי ממש (היה ) ממש ממש איטי אחרי איו ספור פירמוטים מצאתי את האשם !! ההארד דיסק !! יש במחשב שני הארד דיסקים אחד 40 ג'יגה והשני 8 ג'יגה עכשיו גם כשה 8 ג'יגה מחובר גם כשהמערכת הפעלה עליו וגם כשלא המחשב לא זז !!! ל מ ה ? (ההארד דיסק תקין ואין לא שום בעיה וגם הוא פורמט עשרות פעמים)
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
העלתי את המחשב מחדש נכנסתי לאתר ופתאום המחשב עשה לי ריסט. אמרתי טוב אוליי זה קרא פעם אחת ממשהוא כניראה והשארי אותו ככה. אחרי שתי דקות אני שוב מעלה את המחשב ופתאום עוד פעם עושה ריסט.. עכשיו אני באוברקלוק של ל2300 מגה הרץ מ2000 בדקתי טמפרטורות והכול בסדר איתם. עכשיו הורדתי את המהירות חזרה ל2000 האם יכול להיות שזה נבע מזה? ואם כן אז למה? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
הם נפתחים ונסגרים אבל אינם מופיעים .בביוס הם מופיעים .הסרתי אותם ממנהל התקנים וכאשר המערת עלתה גילת אותם שוב אבל עדיין לא מופיעים ובמנהל התקנים מופיע סימן קריאה צהוב קוד שגיאה 39 מה עושים? תודה
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-