עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yamamoto,

והבנתי שאם אני עושה את זה אז אני גם צריך להגדיר בביוס מחדש את התזמונים והמתחים של הזיכרונות וגם את זה אני לא יודע לעשות...

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  2. Started by Doron Amzaleg,

שלום, יש לי לפטופ ומחשב שולחני עם ווינדוס 7, ואני מעוניין להעביר קבצים בין שניהם ולא מצליח כשאני מנסה להיכנס למחשב השולחני מהלפטופ - המחשב מבקש סיסמא (ואין לי משוג מה היא) כשאני מנסה להיכנס מהמחשב השולחני ללפטופ - אני מקבל הודעה שלא ניתן מי יכול לעזור לי עם זה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. אורח איתי
    Started by אורח איתי,

שלום, רציתי לשאול האם יש בעיה להתקין office חוקי לwindows 7 לא חוקי. האם יהיו בעיות עם הoffice במקרה זה או תהיה בעיית התקנה? תודה

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  4. Started by PTTM,

היי. אני נמצא כעת מחוץ לבית, והמחשב שאני כותב ממנו מרעיש בצורה מטורפת. פתחתי את המחשב וניקיתי את המאוורר+היטסינק (שהיו מפוצצים באבק). אחרי הניקוי, טמפ' המעבד נותרה גבוהה (68-71), והמחשב עדיין מרעיש מאוד. מה לעשות? נ.ב המעבד הוא פנטיום 4 2.8 (סוקט 478, פרסקוט).

5. שלום לכולם יש לי בעיהה שכבר מתחילה לשגע אותי.. מפרט: ASUS STRIKER EXTREME 680I XFX 8800 ULTRA 786MB INTEL QUAD Q6700 2.66G OCZ 750WATT ANTEC SONATA NANYA 2X2GB 800MHZ WINDOWS 7 64BIT אז זה הולך ככה.. בהתחלה המחשב הורכב עם זכרונות של OCZ 2X2GB 800MHZ הותקנה עליו WINDOWS XP 32 למחשב היתה בעיה לעשות REBOOT ולהתעורר מSTANBY/SLEEP היה צפצוף ארוך באתחול היתה מתקבלת שגיאה WARING SYSTEM BOOT FAIL (מסך כחול) החלטתי לנסות להתקין VISTA 64BIT ואז היה מתקבל מסך כחול עם שגיאהSTOP... BEGIN DUMPING PHISICAL MEMORY אוקיי.. זכרונות.. לא?! הלכתי למעבדה ושם החליפו לי את הזכרונות לNANYA שיש לי כעת. הותקנה מערכת WIN 7 64 כי קראתי שהשגיאה "STOP..." קשורה לעדכון של מיקורוספט בוויסטה. ועכשי…

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  6. Started by shaithebest,

בעיה מוזרה מחשב נייח XP תקין ואין איטיות אבל העכבר USB תקוע ואם הוא זז אז ממש בדיליי SLOW MOTION כל מה שאני מחבר לUSB מאחורה דיסק קשיח חיצוני, איפון , DOK, הכל בסדר רק העכבר לא זז מיותר לציין שניסיתי עם 5 עכברים שונים אין לי PS2 אבל ניסיתי עם מפצל גם לא עזר החלפתי ספק כוח התקנתי דרייברים עדכניים ללוח התחנה הבאה זה לפרמט אבל ממש לא בא לי גיבויים עכשיו לכל האאוטלוק סיוט מיליון מיילים מה זה יכול להיותתתתת?

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  7. שלום, עד עכשיו לא היה לי בעיה לצרוב על מדיות DVD+R בצורב ה GSA-H62N של LG שיש לי. עתה כאשר אני מנסה לצרוב עם מדיות DVD-R עם תוכנת NERO או ImgBurn הצריבה נעצרת כבר בהתחלה. (עם DVD+R אין בעיה). ראוי לציין: א. עם צורב ישן יותר במחשב הישן אני מצליח לצרוב בלי בעיה עם אותן מדיות. ב. ה GSA-H62N הנו צורב חדש לגמרי שקנית ממש בימים אלו יחד עם מחשב חדש. אנא עזרתכם דני

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  8. Started by yot,

אהלן, אחותי משתמשת בנייד מסוג Compaq CQ61 שנקנה לפני שנה וחצי, ובערך חצי שנה לאחר הקנייה שדרגנו את מערכת ההפעלה ל-Windows 7. לאחרונה לאחר זמן שימוש משתנה (לפעמים יותר לפעמים פחות) הניצול של המעבד עולה פתאום ל-100% ולא יורד. ב-Task Manager אפשר לראות למטה ניצול של 100%, אבל ב-Process אין שום יישום שמצויין לידו ניצול כזה. ניסיתי כל מה שאני יודע, סריקה עם Spybot ודומיו, סריקת ווירוסים מלאה, עידכון דרייברים אבל שום דבר לא עזר (כמו גם חיפוש בגוגל). יש לציין שהתופעה ממשיכה גם כשכל היישומים סגורים (דפדפן, נגן וכו') - פשוט מאוד יש ניצול של 100% ואף תוכנה לא לוקחת על כך אחריות. כמובן שכתוצאה מכך המחשב מתחמם מאוד (מה שאני מניח לא בריא בכלל). אשמח אם תעלו רעיונות מה יכולה להיות הבעי…

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  9. כמעט כל בוקר אני מגלה שהמחשב נסגר בלילה ותמיד מחכה לי הודאת השגיעה הבאה : Windows was temporarily unable to read your hard disk drive. בדקתי את הדיסק גם באמצעות החלונות וגם באמצעות התוכנה של החברה והדיסק עובד כמו שצריך. איך אני יודע אם יש בעיה בספק כוח או בחיבורים של ההארד דיסק או באיזה דרייבר שהורס לי הכל. חשוב לציין שהתקלה קוראת רק כאשר אני מפעיל את האימיול ( ביומיים האחרונים הפעלתי את הסבבה ולא היתה בעיה אבל באימיול אני מורד לפחות מאה קבצים בו זמנית ובסבבה הורדתי רק שלוש) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  10. Started by RX7,

הבעיה התחילה לי היום בבוקר המחשב פתאום נכבה ונדלק לבד באמצע שאני עובד איתו מה זה יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  11. מהם הסימפטומים של זיכרון ראם דפוק?

12. Started by nec5e,

יש לי לוח של אינט 946gzis. אני יודע שהלוח הזה תומך במעבדים עם hyperthreading. יש לי מעבד 3.06 גיגה prescott. האם מעבד זה תומך ב-hyperthreading. אני מריץ speedfan. האם כאשר יש hyperthreading והוא מאופשר בביוס אני אמור לראות ב-speedfan 2 מעבדים כי כרגע אני רואה אחד ולכן אני חושב שמשהו לא בסדר. האם למישהו יש רעיונות? (דרך אגב גם xp וגם windows 2000 מזהים את המעבד כ-uniproccessor ויש לי מחשב אחר עם אותו לוח ואותו מעבד - ל0פחות ככה טוען המוכר - שמראים ב-xp וב-windows 2000 שהמחשב הוא multiproccessor). תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  13. Started by asafco12,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד דל בן 4 שנים יש לו יציאת USB מהדגם הקודם ולא USB 2 עכשיו אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני וכזה שמתאים לחיבור הזה יקר טילים השאלה שלי היא כזו האם ניתן לקנות מתאם שעושה את המעבר למצב של USB 2 ואם כן איפה אפשר לרכוש ומה בערך המחיר

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  14. אני מקבל לאחרונה הודעה מ avast על קובץ נגוע בשם FNPCASHE.DAT שלכאורה הוא נמחק אך כל פעם מחדש מתריע שוב ושוב עליו, כשתוב עליו באתר הזה: http://home.mcafee.com/virusinfo/virusprofile.aspx?key=579173#none איזה פעולות נוספות עליי לבצע חוץ מסריקה עם hijackthis ו malwarebytes וגם avast free edition שביצעתי איתם סריקה מלאה והסרה של הקבצים אך עדיין מסיבה כלשהי הוא מקפיץ את ההודעות על קיומו של הוירוס. איך נפתרים באופן סופי מהוירוס? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  15. Started by medison,

ברשותי מחשב נייד קומפאק 1515 (פנטיום 4 2.4) עם מערכת הפעלה XP HOME בעברית. יש לי יציאת S-VIDEO וקניתי כבל מתאים אך איני מצליח לחברו לטלויזיה. איזה הגדרות אני צריך לעשות במחשב?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. כאשר אני מחר לכרטיס המובנה על הלוח הנל אוזניות הווליום נמוך מאד. אמרו לי פעם שזו בעיה ידועה בכרטיסם אונבורד. האם זה נכון? כדי לךי להשקיע 200 שח בכרטיס קול חדש?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. לפניי שבועיים עזרתם לי פה בקשר לבעיה שהייתה לי שהמחשב קורס לי למסך שחור בזמן משחקים, ואחריי שניקיתי אבק מהמחשב בצורה רצינית אז הכל הסתדר, אבל לפני יומיים שהדלקתי את המחשב אז הייתה את אותה הבעיה רק ראיתי מסך שחור,והמחשב פועל עובד רגיל אבל במסך לא רואים כלום הנורה שלו מהבהבת כאילו שהמחשב כבוי אז חיברתי את המסך לא לכרטיס מסך אלה ללוח אם, לכרטיס המובנה,וואולה הנה המחשב עובד כרגיל,אבל כמובן שאי אפשר לשחק משחקים בקיצור כנראה שהכרטיס מסך נדפק,אבל איך מסדרים אותו? יש מצב סתם נשרף והלך? גם כשפתחתי את המחשב ראיתי שכשאני מדליק אותו אז מהמבהבת איזו נורה אדומה על הכרטיס מסך,זה משהו שלא ראיתי פעם,או שאני לא זוכר... אבל יש לזה קשר איכשהו? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Randy Orton,

בכל מחשב שעבדתי עליו אם AMD או INTEL הבחנתי בבעיה של קיפאון שהמחשב חושב יש קטע שהוא נתקע לכמה שניות וממשיך יש אפשרות לפתור את הבעיה זה מעצבן לפעמים במעבר של אתרים או כל עבודה המחשב ניהיה כבד וקופא לכמה רגעים או שזאת בעיה בכל מחשב ואין מה לעשות עם זה

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  19. Started by FishnZone,

המחשב מתכבה לבד, לפני יומים ניקיתי את המחשב והמאווררים והתחיל להיות לי בעיות. המחשב נכבה לאחר 20 דקות במנוחה, בדקתי עם OCCT את הטמפרטורות: 30+- במנוחה 60+- במעמס מלא. הסיבה לכך שהוא מתכבה היא לא הטמפרטורה. הדבר היחידי שלא תקין הוא הכרטיס רשת שהמחשב לא מזהה (כנראה נשרף) כי קיים דריבר והוא מאושר בביוס. סיבות לכיבוי שאני מפספס?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. שלום. יש לי בעיה מוזרה בזמן האחרון. פרמטתי את המחשב לאחרונה וגיביתי את הכל ל דיסק קשיח חיצוני. עכשיו נ יסיתי להתקין מספר משחקים מקבצי ISO שגיביתי לא משנה איזה משחק אני מנסה להתקין אני מקבל שגיעה שחסרים קבצי DLL הורדתי תוכנה שמתקנת קבצי DLL חסרים ואני מצליח לתקן את זה אבל כל פעם אני מקבל שגיעה על חוסר של קובץ אחר וזה לא פותר את הבעיה ניסיתי מספר דיסקים של וינדוס 7 חשבתי אולי ההתקנה לא טובה לא עזר ניסיתי עכשיו גם את הגרסה הניסיונית האחרונה של וינדוס 8 וגם שם יש לי את הבעיה הזו. הדבר קורה בכל מחשב שאני מנסה להתקין בו משחקים מהכונן החיצוני הזה. אני כבר לא יודע אם הבעיה במערכת או שנגרם איזשהי בעיה בכונן או מחסור באיזה תוכנה אני באמת לא יודע למה זה קורה אשמח …

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  21. Started by kalda01,

מחשב חדש עם לוח אסוס H110-D3 כאשר אני מחבר את המסך בכבל מסוג DVI יש תצוגה בזמן הפוסט אבל ברגע שחלונות 8.1 מתחיל לעלות המסך הופך שחור. את העכבר רואים על גבי הרקע השחור. חיבור D-SUB עובד טוב וגם HDMI. האם זו בעיית הגדרה במאפייני התצוגה של חלונות או של המתאם הגרפי?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by Mohican,

שלום לכולם, אספתי כמה חלקי מחשב בין חברים והיום החלטתי לחבר הכל יחד. הלוח הוא Intel AL440LX מספר סידורי ISAL80472482 ביוס PhoenixBIOS 4.0 Release 6.0 על הלוח יושב מעבד פנטיום 2 233, זיכרון 32MB ( :-\), כרטיס ATI PCI וכו. ועכשיו לבעיה: אני מפעיל את המחשב, אין אף ציפצוף. הביוס מזהה את כרטיס המסך, את הלוח, את המעבד, את הזיכרון וכן את המקלדת והעכבר. לאחר מכן הוא נעצר בשורה "Press (F2) to enter SETUP", נעצר ולא ממשיך. אני לוחץ F2 ואז מופיעה השורה "... Entering SETUP" וכאן הוא נעצר. פשוט לא קורה כלום! אם אני ממשיך להקיש על מקשי המקלדת, אז לאחר כמה לחיצות, הוא מתחיל לצפצף. קראתי באינטרנט (בקובץ PDF של הלוח הנ"ל) שיש ג'מפר שאפשר לשנות אותו ואז להיכנס למצב קינפוג של הביוס. שינית…

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  23. Started by n0stredamus,

שלומות לכולם יש לי מחשב סלרון 1.7 דיסק 40 עם 256 זיכרון windows zp home edition המחשב הנ"ל עובד קצת לאט לאחרונה ומקבל מדי פעם חלונות כחולים ... רציתי לעשות לו דיפראג וקיבוע של הזיכרון הוירטואלי לפי 1.5 (כמו שמקובל) אבל ברגע שאני כותב את המספר ... 384 מגה .. ולוחץ על "שנה" המחשב מקבל חלון כחול ועושה ריסטרט ... זה כנראה אחד הטריגרים שמקפיצים אותו ... לפני שאני מתחיל בשיטה הרגילה של ניסוי וטעייה ... החלפת זכרונות , לוח, מעבד ..... וכ"ו ... יש תוכנה שתוכל לעזור לי להתמקד על התקלה בצורה יותר רצינית ? נגיד סיסופט סנדרה או משהו שכזה ? בתודה טל .... אשמח לתגובה מהירה ... כי העניין של התקלה קצת דחוף .... נ.ב ... ייתכן וזה קשיח ?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  24. Started by eladrs1,

שלום רכשתי מחשב חדש והתקינו לי אאוטלוק. ברגע שאני לוחץ delete על מייל הוא מסמן אותו בקו ולא מעביר אותו לתיקית פריטים שנמחקו. איך אפשר לבטל את זה? אני רוצה שבלחיצה על delete המייל יילך לפריטים שנחקו. תודה רבה אלעד

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. רכשתי לוח חדש של ג'יגבייט - 965P DS3 ויש עליו רק 2 יציאות למאווררים אחד למאוורר המאבד והשני למערכת. יש לי לפחות עוד 2 מאווררים נוספים - 1 על המארז והשני לקופסת הHDD מה ניתן לעשות?

• 1 תגובה
    • 530 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.