תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,289 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מקלדת Micosoft Sidewinder X6 שמחוברת למחשב עם בורד Abit AB9 Pro. המקלדת עובדת ב BIOS ואין בעיה אבל במסך של בחירת מערכת ההפעלה (Os Selection) היא לא עובדת. היא חוזרת לעבוד אחרי שהמערכת הפעלה מתחילה לעבוד יש למישהו רעיון איך לפתור את זה ? (מסיור מהיר בביוס לא מצאתי משהו רלווונטי) ---- עדכון: לא משנה, מצאתי את זה בביוס
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
לפעמים כשאני מפעיל את מחשב. מופיעה מן כזאת בעיה. Overloking Fail ! 1. press f1 for setup 2. press f2 for load defuald חסרים עוד כמה מילים, אך זאת הבעיה ויש 2 אפשרויות לעבור אותה. 1. ממה זה נובע בד"כ ? 2. איך פותרים את הבעיה ? (שלא יופיע יותר הדבר הנ"ל)
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש עם ווינדווס מותקן אבל הוא קופא לאחר עלייה ניתן לעבוד על המחשב ל30 שניות ואז הוא קופא הכל כולל הכל ונהיים פסים שחורים על המסך מה הבעיה??
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני מנסה כבר תקופה ארוכה להתקין את הדרייבר של המדפסת HP PSC 1500 במחשב החדש של שכן שלי. אתמול כשהוא הביא לי את הדיסק של הדרייבר התחלתי להתקין,לאחר שהתוכנה זיהתה את המדפסת ד"א חיבור USB הופיע לי חלון אם השגיאה הבאה "גישה לא חוקים למקום בזיכרון"-כמו שרואים בתמונה. מה יכולה להיות הבעיה?מדוע ההתקנה לא יכולה להמשיך? האם יש קשר ל-IRQ? בתודה מראש!! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אז ככה..לפני כמה ימים הלך לי הספק במחשב...אז הלכתי וקניתי חדש...הרכבתי אותו והכל...ואז המחשב עלה כמו שצריך הכל עבד, אבל השמיע צפצופים...אני יודע שצפצופים במהלך עבודה תקינה של המחשב מעידים על חימום יתר של המעבד..בדקתי וראיתי שהמאוורר שעל המעבד לא עובד. הוצאתי את המאוורר, ניקיתי אותו מאבק, א-ב-ל בלי ששמתי לב...ואין לי מושג איך זה קרה(!!!) המעבד יצא יחד עם המאוורר...וזה שמתי לב רק כשבאתי להכניס את המאוורר חזרה...חיברתי את המעבד הכנסתי את המאורר...ועכשיו המצב הוא שהמאוורר עובד, אבל המחשב לא מגיב לכלום! לא עולה ולא כלום! המסך נשאר בסטנדביי שלו ונאדה..המחשב דולק הנורות דולקות מאווררים עובדים אבל לא קורה איתו כלום. מהמעבד אין ריח של שרוף, אפילו לא טיפה.. אין לי מושג מה הולך פה..…
-
- 8 תגובות
- 657 צפיות
-
-
הבעיה דלקמן מופיעה במחשב שלי ושל חבר שרכשנו כרטיס מסך PAILT 7300GT SONIC לאחר התקנת הדרייברים של הכרטיס מסך ושל דרייברים שהיו בכרטיס כמו WDM DRIVER במנהל ההתקנים אני מקבל סימן קריאה צהוב על ההתקן המצויין בכותרת. כשאני מסיר אותו כמו שווינדוס ממליץ לי לעשות מופעה לי הודה שיש לי התקן שמחפש תוכנה אני מפנה אותו לדיסק שקיבלתי עם הכרטיס מסך ובסוף ההתקנה[הוא מתקין משהו] הוא מודיע לי " לא ניתן להפעיל רכיב זה" "ארעה בעייה במהתקנת חומרה[קוד 10]" וזהו בערך אני לא מצליח לפתור את הבעייה
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
יש לי בעיה מצבנת מאוד קניתי Painkiller לפני יומים אני כל היום מנסה לסדר את זה .. המשחק כולו זז מהר ...המפלצות ..אני ...התפריט ...אפילו השניות שסופרות כמה זמן אתה משחק! ישלי DirectX 9c והמשחק דורש DirectX 9b ...תהיתי אם זו הבעיה.. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
פעם ראשונה שזה קורה לי המחשב עולה בהתחלה יש צילצול מהלוח המחשב קופא לא זז ואחרי שכל התוכנות עולות מהזיכרון הכול ניהיה רגיל פעם אחת קרה לי שהיה ציפצוף מהלוח המחשב קפא ואחרי זה כל המחשב זז כבד רצח עשיתי RESET וזה התסדר יכול להיות שיש בעיה בספק ? אבל אם יש איך זה שאחרי הציפצוף הכול זז מצויין ?
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן את הביוס.. הורדתי מהאתר של הלוח אם את העדכון לביוס אבל עוד לא התקנתי אותו.. לפני שאני עושה את זה אני רוצה שתגידו לי אם צריך לעשות משהו לפני כי שלא יקרה משהו למחשב. תודה mz155
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני רואה לפעמים שהזכרון מודלף, מבלי ששום דבר(מיוחד) רץ ברקע, סכנה כנראה לטריואני או תוכנת ריגול וכו'..
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי את התרד העצבני מלפני כמה זמן על כל נפגעי הNEC ואני אחד מהם. :-[ שנה וחודש (!!) אחרי הקניה, חודש אחרי שפגה האחריות ( ), התחרפן המכשיר והפסיק לצרוב או לקרוא דיסקים דיוידי של ורבטים, סילברליין וכו'. נהיה צורב עם מצפון. לא מתאים לו דיסקים צרובים יותר. אין לי ברירה אלא לקנות חדש. המוכר הציע לקחת שוב NEC אבל אני חושש שאז שוב עוד שנה אני אעמוד באותו מצב. אני זקוק להמלצה על צורב דיוידי עד 200 שח שלא מרעיש, לא עושה בעיות, לא עובד לאט ושלא יתפגר לי אחרי יומיים (או שנה). תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 657 צפיות
-
-
הי בשעה טובה רכשתי מסך 22" , ומחשב של דל עם כרטיס מסך פנימי אשר תומך ברזולוציה ךש 1680*1050 . אבל ישנה תופעה של ריצוד טקסט ,ניסיתי לבדוק רענון אבל רק ה60H אפשרי . מצ"ב קובץ תצורה של המחשב תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
קרה לי עכשיו מקרה שפתאום אני שומע רק בצד שמאל. לא יודע מה קרה שאני מנסה לשמוע שירים וקונטר שומע רק בצד שמאל,ושמתי מוזיקה היו ניצוצות ששמועו לכמה שניות בצד ימין גפ ביחד אבל חוץ מזה רק צד שמאל. מה הבעיה? [תודה לעוזרים]
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
התקנתי לא מזמן התקנה חדשה של XP על מחשב שהיה עד עכשיו עם 98 והראה הרבה מסכים כחולים. התעורר אצלי חשד שאולי הבעיה היא בזיכרון, אולי זיכרון דפוק או משהו כזה, רציתי לדעת על תוכנות לבדיקת הזיכרון, או על סיבות אחרות לבעייה זו. (מכיוון שזו התקנה חדשה, מן הסתם זו תקלת חומרה). מדובר בפנטיום 3 733 עם שני סלוטים של 128 SDRAM 133 במידה וזה לא בעיה בזיכרון, מה עוד זה יכול להיות? (יכול להיות כרטיס מסך? מעבד? איך בודקים את זה?)
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
המשחב של אחי נראה שהלך כפוט. מפרט: מעבד אינטל 1.6 400 MX/MX 256 RAM 80G הארד דיסק לוח אמ לא ממש יודע. עכשיו, המחשב נדלק עובר את המצב התחלתי הרגיל ועובר את המצב הטעינה של הווינדוס שכזה שלושה קווים כחולים זזים, ואז זה נעשה מסך שחור ורק העכבר באמצע.. ולמתעניינים יש לו משתמש עם סיסמא, לשם זה לא מגיע. בבקשה זה ממש דחוף.
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
קודם כול מצד אחד זה חומרה ומצב שני זה חלונות אז אם זה לא קשור לפה אני מצטער לקחתי זמנית את המחשב של אחותי ושמתי שם את הHD שלי אז יש את שלה (סאמסונג 80GB SATA) ושלי (WD 80GB IDE) אז שניתקתי את השלה וחיברתי את שלי המחשב עולה ושואל אותי אם אני רוצה להפעיל את חלונות כרגיל או מצב בטוח וכו, בחרתי את כרגיל והחלונות פשוט לא עולים, הוא אפילו לא טוען, ישר ריסט. חיברתי את של שתינו והחלונות שלה עלו ושני הHDים עובדים, יש את המחיצות של שתינו ואני רוצה את החלונות שלי, הוא אפילו לא שואל איזה מהחלונות אני רוצה. מה אני עושה? ושוב אני מצטער אם זה לא המקום הנכון
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם לכרטיס מסך הזה יש בעיה משונה . הוא מכבה ומדליק את המסך כשלוחצים קליק ימני על קובץ וידאו . נכנסתי לאתר היצרן ( LEADTEK ) וכנראה שהם שחררו עדכון ביוס לכרטיס שפותר את הבעיה . אפשר לראות את זה כאן : http://www.leadtek.com.tw/eng/support/download.asp?downlineid=154&downline=WINFAST%20PX6200%20TC%20TDH%20SUPPORTING%20256MB אין לי מושג איך אני עושה את העדכון ביוס הזה לכרטיס מסך . או : מה אני עושה עם הקובץ ROM הזה ? אפשר בבקשה עזרה ? המפרט שלי : Motherboard: CPU Type AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3200+ Motherboard Name Gigabyte GA-K8NF-9 / K8NF9 Ultra (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN,…
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
כשמנסים להפעיל את עורך הרישום המחשב כותב "תכונה זו מבוטלת על ידי מנהל המחשב" למרות שאני נמצא בקבוצה ADMINISTRATORS
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שאני נכנס להוספה/הסרה של תוכנות מופיע לי באמצע הרשימה של התוכנות רקע שחור שמגיע עד למטה ואז הרשימה ממשיכה. איך זה קרה והאם אפשר לפתור את הבעיה? (אגב איך מכניסים פה תמונות/צירוף קבצים?)
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
כפי שציינתי בכותרת הנושא , הבעיה חוזרת על עצמה, ריסטים פתאומיים, ( במידה וסומן automatic restart ) או לא - אז מסכים כחולים. השגיאה שמתקבלת בקובץ ה- MiniDump : Probably caused by : NDIS.sys ( NDIS+6b85 ) להלן הקובץ המלא : http://www.money-time.co.il/mongol/Mini082706-02.dmp * לא רק שבעית הריסטים חוזרת על עצמה - השגיאה עצמה חוזרת בדיוק. מקווה שיש פיתרון לבעיה, תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
קודם כל חג שמח ושנה טובה לכולם! עכשיו לבעיה שלי... בשבוע האחרון באמצע שאני צופה בקטע וידאו, גולש באינטרנט או מבצע כל דבר אחר במחשב, המחשב מתחיל להיות תקוע ואי אפשר ללחוץ על שום דבר, ושמתי לב כאשר אני לוחץ CTRL+ALT_DELETE שהקובץ drwtsn32.exe לוקח כמעט את כל המשאבים של המחשב, אחרי דקה שתיים זה נעלם ואפשר להמשיך להשתמש במחשב... עשיתי כמו שצריך וראיתי פה בפורם שזה איזה קובץ שפועל כאשר יש שגיאה במחשב והקובץ drwtsn32.txt מראה שהתוכנה שעושה את ההפרעות זה דווקא האנטיוירוס שלי (NOD32): ירעה חריגת יישום: ??יישום: ?C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe (pid=3552) ??מתי: ?22/09/2006 @ 22:12:57.312 ??מספר חריגה: ?c0000005 (??הפרת זכויות גישה) ??*----> מידע מערכת <----* …
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אני משחק במשחק ופתאום יש תקיעה קטנה כזו נגיד אם אני פתאום עושה איזה תזוזה מהירה אבל בדקתי עם FRAPS והוא רושם 60 FPS וב Ctrl+Alt+Del אני רואה רק 50% למטה אך יכול להיות? אם זה לא הזיכרון והFPS גובהה? נראה לי זה הארדיסק זה יכול להיות?
-
- 9 תגובות
- 657 צפיות
-
-
פתאום באמצע היום המחשב קרס והציג את המסך הבא: רסטטי והמחשב עלה כרגיל עד שווינדוס עלה ושוב המסך הזה הופיע. 1.ניסיתי לאת הפתרון שהוצע שם עם הF7 ללא הצלחה. 2.האם יש משהו שאפשר לעשות בלי לעדכן את הBIOS? לא שיניתי את החומרה/לא התקנתי תוכנה חדשה. עברתי על הFAQ אבל אני לא יכול להעלות קבצי dump מאחר והיינדוס לא עולה, ואני לא חושב שיש בעיה בזיכרון/כרטיס מסך מאחר והמחשב פועל בסדר עד העלייה של הווינדוס (ליתר ביטחון גם העברתי את הזיכרון מהמחשב הזה למחשב הבעיתי, דבר שלא פתר את הבעיה). המפרט של המחשב (אם זה משנה משהו) נמצא מימין.
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
רשום לי בחוברת: The auxiliary 12V power connector [ATX4P1] provides an additional power source for devices added on PCI Express slots. It is highly recommended to attach 12V power from the power supplier for the best system stability. אבל קראתי בהרבה מקומות שלא צריך, מה גם שיש לי ספק 350W כולה... (של FSP)
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני מחבר את הטלביזיה עם כבל SVIDEO בחודש האחרון התחילו להופיע ברקע פסים שחורים שלפעמים עומדים ולפעמים זזים מישהו נתקל במשהו דומה ? הכרטיס הוא רדיאון X800XL
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-