עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ga17,

שלום. הסרתי את תוכנת קאזה לייט בעברית דרך הסרת תוכנות......ואז פתאום אני לא מצליח להעלות את האקספלואר...אני נותן עליו דבאל קליק...הוא טוען לשנייה בדיוק,ובכל זאת לא עולה. אני מניח שיש קשר בין הסרת הראזה לייט לבעיה שעלתה לי..... אנא עיזרו לי הנושא קריטי....תודה

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  2. Started by asmon,

מצטער אם זה לא הפורום המתאים אך יש לי בעיה דחופה משהו חבל"ז אני צריך להגיש מחר פרוייקט, אין מצב לדחיה. אבל ניסיתי שתי מדפסות וזה מדפיס חרטא בשתיהן. מה זה חרטא? האיכות פשוט גרועה, כאילו יש לי בעיות ראיה. יש מצב שזה משהו בהגדרות של ההדפסה? כי עכשיו יום שבת, אין לאן ללכת להדפיס.

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  3. מצורף קובץ . תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  4. Started by haviv822,

יש בידי GEFORCE 2MX הנמצא במחשב הישן, כשאני מפעיל סרטים שונים ומשחקים הכי פשוטים שיש בהגדרות הכי נמוכות ישנם תקיעות (משחקים שפעלו פעם חלק - פועלים עכשיו עם תקיעות ובאיטיות). המחשב כולל בין היתר: p4 1.7 256MB DDR יש לי דרייבר של הכרטיס מותקן, חוץ מזה המחשב פועל חלק ואני לא רואה שום סיבה הגיונית לכך. אשמח לקבל עזרה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  5. Started by AlterEgo,

שלום יש לי את המפרט הנ"ל: amd athlon xp 2600+ abit nf7 2X256 ddr400 xfx 6600gt 128mb agp Hec at300W עכשיו, את הכרטיס מסך קניתי היום .. חדש .. התקנתי כמו שצריך ועידכנתי את הדרייברים מהאתר של nvidia, אני משחק לדוגמה nfs:most wanted ואפילו שאני מוריד ברזולוציה ובהגדרות הכל למינימום ... המשחק מקרטע .. יש לו מין תקיעות קטנות כאלה כל כמה שניות... התקיעות האלה זהות גם שאני משחק על רזולוציה והגדרות גבוהות .. הבעיה הזאת של הקרטועים היתה לי גם לפני שהחלפתי כרטיס מסך (היה לי ati radeon 9200) והיא עדיין ממשיכה .. ממה אתם חושבים שהיא נובעת ? אני מתכנן להחליף ראם ל 2X512 בקרוב ... זה יעזור ?

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  6. לאחי יש 2.8 intel p4 לוח אם - asusp2 משהו המחשב היתחיל לעשות סתם רסיטרטים אני נכנס לביוס אני רוה שהמעבד נימצא על 80 מעלות!! אני פותח את המחשב הbox +צלעות קירור של המעבד רותחות במרמות של כביאות הפלסטיק של הקופסא התפרק ונשיבר תפסתי אותו אם אם אזיקון אני מפעיל את המחשב ותוך שתי שניות המסך לא מספיק להידלק המחשב ניכבה !? יש למישהו מושג מה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  7. Started by Norm4nde,

אני צריך עזרה/מדריך איך לצרוב לדי וי די . יש לי צורה dvd של nec הדגם הרגיל + nero 7 ultra edition . אני חושב שצריך להיכנס ל video/pic שם לבחור dvd-video ואז לצרוב אבל אני רוצה לצרוב כמה סרטים + תרגום באותו דיסק אשמח אם מישהו יכול לעזור לי תודה...

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  8. Started by shloosh,

טוב תראו הכל התחיל מתקיעות מוזורות במשחקים וכל מיני בעיות כאלה של פריזים מוזרים(לא לגמרי נתקע) אחרי שאיכשהו תיקנתי את זה עם דרייברים והחלפת הארד דיסק מ-IDE ל-SATA חדש ,ובדיקה אצל חברים שאכן התקיעות ברוב המשחקים(חוץ מ-2) הם בדיוק אותם תקיעות הגעתי למסקנה שעכשיו המחשב שלי סוף סוף תקין. הבעיה התחילה אתמול כאשר מאוורר הצ'יפסט התחיל לעשות רעש חד וחזק כאשר הוא פועל מעל המהירות האמצעית שלו. כיביתי את המחשב שיחקתי כמה שניות עם המאוורר והדלקתי שוב... המחשב עלה ולאחר זמן קצר נתקע ועכשיו גם העכבר לגמרי. עשיתי ריסט והמחשב נתקע בבוט ולא זיהה את ההארד דיסק שלי. התקיעה בבוט גם קרתה עם ההארד הישן שלי IDE(חשבתי שנדפק) ובעקבותיו החלפתי ל-SATA חדש-שניהם W.D אחרי משחק עם החוטים והחיבורים …

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  9. Started by shay33,

ערב טוב חבר החזיר לי את ההארד דיסק של 12 ג'יגה של QUANTUM הוא של מחשב ישן שאני צאיך לסדר בקיצור הוא הביא לי אותו לבית ספר למרות שאמרתי לו שלא בקיצור חיברתי אותו למחשב הישן שלי בשביל לבדוק (ג'ימפרתי טוב) הוא עשה בעיה ורשם checking DMI הרבה זמן בקיצור חיברתי אותו למחשב פירמטתי אותו דרך דיסק של וינדוס אקס פי כאשר הוא היה צריך להעלות את ההתקנה לקח לו איזה 20 דקות ואז כבר לא היהי לי כוח אז נכנסתי לדוס ונסיתי לעשות לו שוב פורמט רגיל לא הלך וגם מהיר לא :( 100% שזה מהמכות שהוא חטף שהו היה בתיק שלי .. אז יש מה לעשות?? תודה

• 9 תגובות
    • 721 צפיות
  10. Started by RON12,

יש לי מחשב פנטיום 4 בזמן האחרון הוא התחיל להתקע נכנסתי ל - msconfig ובטעות מחקתי משהו מהשרותים ניסיתי לפרמט את המחשב והמחשב נתקע באמצע ההתקנה ולא נותן להמשיך הווינדוס עדיין עולה אבל לא נותן לראות את מנהל ההתקנים לא נותן להכנס לרכיבי ווינדוס הקיצר לא עובד טוב לא נותן לי לשחזר מערכת ניסיתי התקנה מהביוס רושם לי שיש לי בעיה בסיסטם 32 .... מה אני עושה תודה לכל העוזרים רון :'(

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  11. Started by itziking,

יש לי צורב DVD של 3540 -NEC_DVD_RW ND כשאני מכניס דיסק ריק CD או DVD הוא לא מזהה שיש דיסק ובנרו(תוכנת צריבה NERO) הוא אומר לי להכניס דיסק למרות שכבר הכנסתי, אותו דבר גם בתוכנת צריבה המובנית של windows. בהגדרות של הצורב סימנתי שהוא אמור לזהות הכל ולעשות הפעלה אוטומטית לדיסקים אבל הוא לא קורא את הדיסקים ויש רעש מוזר כזה ממנו. מי שיכול שיתן תגובה בבקשה

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  12. Started by AntiSocial,

אז הזמנתי את המפרט (נמצא בפרטים שלי) וקראתי בפורום קצת על "איך מרכיבים מחשב" והכל ... (יש לי ידע בסיסי ו..manuals באים עם כל חלק..) כרגע אני רוצה לדעת .. המעבד שלקחתי (+amd athlonX2 4200) ..הוא בא באריזת BOX .. הוא מגיע עם משחה טרמית ? או שאני צריך לקנות ולשים לבד ? ו...חוץ מזה אני יודע פחות או יותר מה ואיך להרכיב .. אם יש עוד כמה טיפים של דברים שלא לעשות! אז תגידו .. תודה ;D עריכה : קראתי טיפה יותר והבנתי שהמעבד מגיע עם פאד טרמי מובנה כזה ... אפשר לנעול מצטער שלא התעמקתי יותר בנושא לפני שפתחתי דיון חדש

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  13. Started by B@LENO,

שלום לכולם היה לי בעיה במשחק מייקרוספוט פלייט סימולטור 2004 שחלק מקבצי סאונד לא שמעו כי היה חסר לי מקודד בשם: adpcm (0x0002) Microsoft Corporation קודק זה בא עם ווינדוס אקס פי וקובץ אצלי כנראה נדפק אז קראתי מדריך באינטרנט ששם מסבירים איך לשחזר את הקודק הזה אז פעלתי לפי המדריך והכנסתי את הדיסק הפעלה של ווינדוס אקס פי והתקנתי את המקודד מחדש ועשיתי הפעלה מחדש לאחר ההפעלה מחדש ניכנסתי למנהל התקנים וראיתי שמופיע שם פעמיים AUDIO CODECS ולפניי ששיחזרתי את הקובץ זה לא היה מישהו יודע למה נוצר עוד אחד? האם זה משפיע על משהו? האם אפשר להסיר אחד מהם? תודה רבה לעזורים צירפתי תמונה למטה שמראה את הבעיה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  14. Started by itziking,

שלום! יש לי בעיה, כשאני מכניס דיסק CD ריק לתוך הכונן (צורב DVD) הוא לא מזהה שיש דיסק ובכלל לא עושה שום פעולה וכשאני מנסה לצרוב על הדיסק תמונות או מוזיקה הוא אומר לי להכניס דיסק למרות שכבר יש דיסק ריק בפנים אבל כשאני מכניס דיסק DVD ריק זה מזהה לי...כנ"ל גם משחקים מקוריים אבל מוזיקה צרובה והכל זה לא מזהה למישו יש מושגג??? :nixweiss

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  15. טוב אז ככה המחשב נדלק -המסך נדלק וישר עובר למצב המתנה ואז יש קולות מהספיקר שמשהו לא בסדר עם הלוח-אם חשבתי שהוא נשרף אז החלפתי אותו )אחריות( עכשיו הגיע החדש אחרי חודש.....ויש את אותה בעיה... יש למישהו מושג מה קורה? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 566 צפיות
  16. Started by ^Z^,

אני צריך איזשהי תוכנה לבדיקת ספק כח. אני מחפש ברשת די הרבה זמן ולא מוצא... נב : אולי הדיון הזה היה אמור להיות תחת פורום "תוכנה"?^^

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by SemteX,

ראשית כל, הצורב שלי הוא צורב DVD מסוג NEC ND3500AG. תומך DVD+-RW וכו'. אז הבעיה הראשונה היא, שכאשר אני מכניס דיסק כלשהו לתוך הכונן, ועושה RESTART או פותח את המחשב בזמן שנמצא דיסק בתוך הכונן, יש מן תקיעה ארוכה מאוד כשמתחיל הFADE IN של הלוגו של WINDOWS XP. כעבור חצי דקה-דקה זה ממשיך בטעינה, וכשאני נכנס ל MY COMPUTER אחרי שהמחשב נפתח, בלתי אפשרי להשתמש בכונן והוא מסומן גם באייקון שונה וגם כCD DRIVE או משהו בסיסי כזה (כרגע אני לא זוכר). כשאין דיסק בפנים בזמן שהמחשב נפתח, הבעיה לא קיימת בכלל. הבעיה השניה קצת יותר מציקה לי מפני שזה דבר שאי אפשר כ"כ לסדר. חבר שלי הביא לי דיסק DVD שהוא צרב על המחשב שלו, ואת הדיסק אני מכניס לכונן ויש טעינה ארוכה יחסית, ובסופו של דבר לא יוצא מזה כל…

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  18. Started by Doctor Robert,

היי,,, לפני מספר ימים הדלקתי את המחשב וגיליתי שהמחשב פתאום לא מזהה את הכרטיס מודם שלי ומבקש ממני להתקין אותו מחדש. לא הבנתי למה, אבל בכל זאת ניסיתי להתקין. הבעיה היא שלמרות שאני מתקין את הדרייבר, משום מה המחשב לא מזהה את הכרטיס... מה הבעיה? ???

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  19. Started by IAF.ofek,

יש לי צורב סוני מדגם CRX225A בערך כ-3 וחצי,משום מה בשבוע וחצי האחרון הוא לא ממש מגיב,הוא לא מצליח לצרוב על שום דיסק שניסיתי (CD-R) וגם לא מצליח לקרוא דיסקים,יש לציין שהוא מזוהה ע"י הווינדוס ואפילו בדקתי את הכונן פיזית ואת החיבורים והכל נראה תקין. מה יכולה להיות הבעיה של הצורב? תודה מראש על כל עזרה שתבוא

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  20. שלום לכם, לפני כשבועיים המדפסת החלה לעשות בעיות בכך שהיא לא לקטה צבע ממחסניות דיו שהוכנסו אליה ולכן היא לא מדפיסה, במעבדה רצו כ100 דולר על תיקון וטענו שהלך ראש ההדפסה, חבר שלי טען שאם מדובר בסתימה של ראש ההדפסה ניתן להשתמש באלכוהול על מנת להמיס את הצבע הסותם. מדובר במדפסת EPSON C86, ניסיתי להריץ ניקווי ראש, לא עזר, ניסיתי גם לנקות כעצת חבר שלי, ניקיתי רק ניקיון שטחי מלמעלה, כי לא ידעתי אם יש צורך לפרק ומה לפרק ולא עזר בינתיים. מישהו אולי מכיר דרך לפתור את הבעיה? ראיחתי באינטרנט שמציעים ערכות לניקוי אפסון, מישהויודע אם זה עוזר? ואיפה ניתן להשיג דברים כאלו בארץ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by mor_anter,

חייב עידכון ביוס ללוח של asus p4u800-x התקנה פשוטה שלוחצים רק נקסט נקטס וזה מתקין משהו פשוט מי שימצא לי יבורך

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  22. Started by itzik2025,

שלומות חברים! אתמול החלטנו לקנות מחשב חדש לאח שלי ומהמחשב הישן פירקתי את המאורר של הספק בצד של המכסה של המחשב יש כזה חורים ודברים בקיצור מקום מתאים למאורר בדיוק בגודל הנכון אז הרכבתי עם הברגים וזה אבל עדיין נשאר הכבל האדום והשחור ואני לא יודע לאן לחבר אותו לאן אני צריך לחבר אותו? תודה רבה לעוזרים!! תמונה: אם אתם צריכים מידע כלשהו או תמונות של הלוח אם או משהו תגידו ואני אספק!

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  23. שאני מפעילה את המחשב , לאחר כשעתיים בערך אני רואה את האותיות או המילים בצבעוני ומטושטש, אני עידכנתי את כל הדרייברים של כרטיס המסך שלי לאחר מכן המחשב ניתקע או שהמסך מתכבה או ששעושה ריסט לעצמו. מה הבעיה ? ואיך ניתן לפתור אותה? תודה

• 9 תגובות
    • 649 צפיות
  24. Started by dorman2,

הלוח הוא Gigabyte GA8i945P pro . צירפתי תמונה של המיקסר שבוחר את הכניסות והיציאות. כל הכניסות במיקסר תחת RECORD - אינן מאופשרות ואין אפשרות לבצע הקלטה ממיקרופון. למישהו יש מושג מה לא תקין? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  25. Started by Hydr0g3n,

לפני כמה ימים שמתי לב לבעיה מוזרה מאוד. פתאום בלי שום סיבה הצורב DVD החליט שהוא לא קורא לי דיסקים DVD. לא יודע למה אבל לא משנה איזה דיסק DVD אני מכניס הוא פשוט לא מגיב, וגם על דיסקים DVD לא נותן לי לצרוב. זה מוזר כי CD הוא קורא בלי שום בעיות וצורב עליו, הבעיה היא רק שפתאום לא בא לו לקרוא DVD. משהו מכיר אולי תבעיה ויכול לעזור לי? זה ממש חשוב...

• 2 תגובות
    • 507 צפיות

דיונים חדשים בפורומים