עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לא מזמן עשיתי פירמוט למחשב שלי : Dell Inspiron 15R SE לאחר הפירמוט התקנתי את כל הדרייברים הנחוצים. לאחר מכן התקנתי את התוכנה Dell Webcam Central אך זה רושם שאין מצלמה מחוברת למחשב, וזה לא מזהה את המצלמה המובנית. כשאני נכנס ל device management אני לא רואה שום התקן של מצלמה ולא את הלשונית imaging devices חיפשתי באינטרנט דרייברים של מצלמת אנטרנט ולא מצאתי תודה מראש והמשך יום טוב.

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by TheSlider,

היי חברים! החלפתי במחשב את המסך למסך דק LCD אבל אז מופיעה לי את ההודעה הבאה: Video Mode Not Suppoerted למה זה קורה? אין לי כרטיס מסך כלומר אני משתמש בכרטיס מסך המובנה שעל הלוח האם. המסך ה"רגיל" שלי הוא מסך קופסא גדול כזה.. (במילים אחרות, לא דק). איך אני פותר את זה? (המסך עצמו עובד במחשבים אחרים, זה כבל חדש מהקופסא ופעם עבדתי עם המסך הLCD הזה במחשב הבעייתי אבל מאז הוא כבר עבר פרמוט).

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. התקלה הזאת קיימת כבר כמה חודשים, ואחרי כמה התייעצויות כאן החלטתי ללכת על ההמלצות ולקנות ספק חדש Hec Raptor 400W. הבעיה לא נפתרה, כך שהוצאתי לחינם את הכסף אבל לא נורא. מה שקורה הוא, בזמן משחקים, בפתאומיות המסך קופא לכמה שניות/דקות, אחרכך מתקבל מגוון צבעי קשת ואחריה מגיעה הודעה מקפצת בצד שמאל Digital או Analog. שום דבר לא עוזר, כולל לשחק קצת בהגדרות המסך עצמו. רק אחרי ריסטרט של המחשב אני יכול להמשיך כרגיל, עד שהדבר חוזר על עצמו. שמתי לב שלפעמים, אם אני לוחץ על כפתור Sleep שבמקלדת, הדבר מתפקד כהפעלה מחדש, ואני חוזר למסך כשכל התוכניות פועלות (רק מנותק במשחק עצמו מהשרת ששיחקתי בו). אבל המון פעמים הכפתור גם כן לא מגיב. במשחקים אגב, הרזולוציה/קצת רענון מוגדרים בדיוק כמו אלה של ה…

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by xena,

תקלה חדשה התעוררה אצלי בימים האחרונים, והיא הולכת ומחמירה. המסך של המחשב לפתע נכבה, אבל המחשב ממשיך לפעול. אחרי כמה שניות של עבודה רגילה של המחשב (נניח המוזיקה עדיין עובדת, והמקלדת מתפקדת), המחשב גם הוא נתקע. רק reset מציל את המצב. זה קורה בתדירות של בין 5 דקות עד 10 שעות מהכיבוי האחרון. לא התקנתי שום דבר חדש. ניסיתי לעדכן דרייבר של הכרטיס מסך. הפעלתי את המחשב ללא שום תוכנה פועלת ברקע (אני מתכוון לתוכנות כמו ICQ ולא לתהליכים של WINDOWS) יש לי Windows XP, ואני לא חושב שזו תקלה של XP כי פעם אחת זה קרה לי בזמן הבדיקה של המחשב, מיד אחרי ההדלקה. מה גם שהתקנתי windows מהתחלה ועדיין זה חוזר. כלומר, תקלת חומרה. רק איזה?!

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  5. היי חבר'ה, ברשותי מחשב נייד של חברת HP דגם Omen 15-ax200nj. לאחר רכישה של מודם ראוטר של TP-Link דגם Archer VR600, אני נתקל בבעיות התחברות לאינטרנט. לאחר כיבוי והדלקה או הפעלה מחדש של המחשב, אני נתקל בבעיה להכנס לאתרי אינטרנט, למשחקי רשת ולמעשה כל דבר הקשור לאינטרנט כלל לא עובד. רק לאחר הפיכת כרטיס הרשת ללא זמין ואח"כ לזמין, הוצאת כבל הרשת מהמחשב ולפעמים גם הפעלה מחדש של המחשב אני מצליח לגלוש. חשוב לי לציין שהכל תקין במחשבים אחרים שגולשים גם עם wifi וגם עם חיבור כבל ישיר. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה?

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. שלום, יש לי מחשב נייד HP Elitebook 2560p עם כרטיס רשת אלחוטי Boradcom 43224agn. כשאני מנסה להוריד קובץ גדול בהורדה ישירה (לדוגמא, ה- technical preview של ווינדוס 10) ולעתים גם סתם בצפיה בסרטונים ביוטיוב החיבור לאינטרנט סוג של מתנתק. המחשב מראה שהחיבור לרשת האלחוטית עדיין קיים אך אין לי גישה לראוטר ולאינטרנט (משולש אזהרה צהוב מעל קווי הקליטה) - דיאגנוסטיקה של החיבור מסדרת את זה כמו גם ניתוק וחיבור מחדש. הבעיה לא בראוטר עצמו כי באף מחשב או סלולרי אחר אין ניתוקים כאלו (מדובר ב- tp-link 1043nd עם dd-wrt). ניסיתי לעדכן דריבר אך זה לא עזר. הורדה של כ- 500 מגה בביטורנט לא הפריעה לחיבור משום-מה. מישהו נתקל בבעיה דומה בעבר? יש משהו שאני יכול לשנות בהגדרות על מנת שזה לא יקרה? תודה.

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. לפני חודש בערך הורדתי קובץ לא מזוהה מ - IMESH (אני אפילו לא זוכר למה) הפעלתי אותו והוא גרם לי לכל מיני שגיאות בהפעלת חלונות (ME). באותו זמן רציתי לפרמט את המחשב וגיליתי ש......... אי אפשר! כשלוחצים על F4 כדי להפעיל את הדוס מחוץ ל - WINDOWS המחשב ממשיך להעלות את חלונות כשלוחצים על DELETE כדי להעלות את ה - BIOS (כדאי לשנות את ה- BOOT לכונן A) כלום לא קורה והמחשב ממשיך להעלות את ה - WINDOWS כרגיל. כשמכניסים דיסקט איתחול המחשב כרגיל ממשיך להעלות את.........(כי ה BOOT הוא מכונן C) בנתיים הצלחתי לתקן את כל השגיאות ב WINDOWS ולכן כרגע לא דחוף לי לפרמט אבל בכל זאת, הייתי מאוד שמח אם מישהו יגיד לי מה יכול להיות הגורם לבעיה (קובץ חסר אולי?!?!) ואיך אפשר לתקן אותה. כי אני די בטוח ש…

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. היי חברים, כאמור בכותרת - המחשב מנסה לעלות (אין תצוגה על המסך) במשך כחמש שניות, "מכבה" את עצמו (שני המאווררים מפסיקים לעבוד - של לוח האם והספק כוח), ואחרי עוד כמה שניות נדלק ומנסה לעלות שוב. זה ממשיך עד שאני עושה hard shutdown או מנתק מהחשמל (נדלק-נכבה-נדלק). זה משהו שקרה כבר כמה פעמים בעבר, בלי דפוס מסויים, פעם בכמה חודשים. באחת הפעמים הראשונות ניסיתי לנתק את אחד ההארד דיסקים (רגיל, לא ssd, של seagate. יש ssd בנוסף) והמחשב הצליח לעלות, ומאז כשזה קורה אני מנסה לנתק/לחבר אותו (את הרגיל) עד שזה בסוף "מסתדר", עד הפעם הבאה. אז היום זה שוב קרה, רק שהפעם זה התחיל ממסך כחול (לא משהו שקורה לעתים תכופות), שאחריו המחשב לא עלה. ניתקתי את ההארד דרי…

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by Jabberwock,

היי, המחשב שלי כבר זקן, אני יודע. אבל מה יכולה להיות הבעיה? אתמול המחשב עבד ללא בעיות, לא התקנתי כלום ולא שיניתי כלום. היום אני בא מדליק את המחשב ורואה X על מתאם הרשת - "כבל הרשת מנותק". טוב אני עושה את הבדיקות הרגילות - Wifi עובד, אז הבעיה לא במודם. אולי בראוטר? טוב מנסה לחבר לאמצעי אחר, לקחתי את ה-Raspberry Pi שברשותי, חיברתי לראוטר ואכן עובד. אוקיי אמרתי לעצמי יכול להיות הכבל נדפק, מהמחשב לראוטר. לקחתי את הכבל שאיתו השתמשתי ל-Pi, אותו דבר. לא עוזר. מנסה לבדוק אולי נכנס אבק לחיבור?? מנקה, מחבר, שוב אותו דבר. מחליף פורט LAN בראוטר, אותו דבר... אולי המחשב עשה עדכון והתקין DRIVER דפוק? מנסה להתקין מחדש במנהל התקנים, רואה שאין שינוי, המחשב משתמ…

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. איפה יש דרייברים חדשים לווינדוס xp לכ.מסך voodoo 5500

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. שלום לכולם, פרטי המערכת שלי: לוח - Asus Rampage Formula מעבד - Intel Q9450 זכרונות - MB1024 800MHZ CL4 6400C4 DHX Win XP SP3 תגידו אם חסרים עוד פרטים רלוונטיים על רכיבי המע'. המע' ללא OC כלשהו, ועבדה בצורה תקינה ללא אף תקלה מיוחדת עד שקרה המקרה שמייד יתואר. לפני מס' ימים עזרתי לחבר להתקין לוח חדש למחשב שלו. היה חסר לנו ג'אמפר והחלטתי (בטפשות..?) לשלוף ג'אמפר מהלוח שלי. הג'אמפר היחיד שהיה על הלוח נשלף והושם במחשבו של החבר. לאחר מכן הסתבר שהוצאנו את הג'אמפר שישב על הפינים שאמורים לאתר פתיחה של המארז והוצאה של הג'אמפר כנראה מפעילה את האופצייה הנ"ל. חשוב לציין שהג'אמפר תקין והושב למקומו על הלוח ביום שלמחרת. מאז אני מקבל בכל הפעלה של המחשב במהלך ה-POST את ההודעה הנ"ל: Chassi…

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. שלום לכולם, יש לי מחשב מסוג alfawise b1 שהביאו לי מסין סוג של רכיבי מחשב נייד שעשו מהם גיימינג PC, מה שקרה שניסיתי לחבר מסך משני למחשב דרך חיבור DP (יש למחשב חיבור DP אחד וHDMI אחד) והמחשב לא הגיב בכלל לחיבור המסך השני, חשבתי אולי כתוצאה מכך שהכרטיס המובנה פעיל (יש למחשב כרטיס 960m gtx וintel 530), הלכתי לביוס וביטלתי את הכרטיס תצוגה ע"י כך שהפניתי את המחשב לחריץ הPCIE שבפועל מה שנמצא עליו זה הSSD שלי מסוג M2 (טעות..), ה960m GTX כנראה שיושב על יציאה אחרת שעדיין לא ברורה לי, המצב הנוכחי הוא שאני מדליק את המחשב אין צג הכל עובד כראוי אבל אני גם לא יכול לגשת לביוס ולהחזיר את הגדרות ברירת המחדל. הלכתי על הדרך הפיזית לאפס את ביוס דרך הסוללת CMOS אבל הפלא…

13. ברור לי שהבעייה היא בטאבלט החדש , אולם אני לא מצליח להבין הייכן בדיוק הבעייה . מערכת ההפעלה מדווחת שבוצע pairing מוצלח , אולם בתכלס כשאני פותח קובץ טקסט או דפדפן , ההקלדות על המקלדת לא מופיעות על המסך. לעומת זאת ,אם אני משתמש במיקלדת וירטואלית על המסך , אין שום בעייה . פיתרונות אפשריים לבעייה ?

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by Cyron,

רציתי לדעת אם בעיה של המסכים הכחולים והתקיעות החוזרות של המחשב יכולות להיגרם מהרד דיסק פגום ??? לאחר שבדקתי עם כרטיס מסך וזכרונות ממחשב אחר הבעיה עדיין נמשכת, רציתי לדעת אם ההרד דיסק יכול לגרום לזה ? ואיך אפשר לדעת האם ההרד דיסק דפוק, מדובר ב-WD 80GB, קניתי אותו בפנדה לפני קצת פחות מ-3 שנים, אם אני לא טועה הדגם הזה בא עם אחריות ל-3 שנים ושמרתי את הקבלה, אבל אני רוצה לוודא קודם שזה באמת ההרד דיסק... תודה.

• 36 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by ItachiSan,

שלום, ניסיתי לחבר למחשב כמה מקלדות (USB ו PS2) והוא לא מזהה אף אחת מהן. המקלדות הן ג'נריות ולא הגיע איתן דרייבר מיוחד. ד"א המקלדות לא דפוקות כי הן פועלות על מחשב אחר... תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  16. החלפתי הארד דיסק...... זה לא וירוס כנראה..... המחשב עצמו בעל קירור לא אפקטיבי, מאוורר אחד מקדימה ש"מכניס" (בקושי...) אוויר....וזהו למארז.... למעבד מאוורר מקורי רגיל, כ.מסך המאוורר המקורי....לנורת'ברידג' אין היטסינק בכלל..... אתם חושבים שזה בגלל הטמפרטורות המחשב עושה ריסטרטים? (צריך לציין שהמחשב לא נמצא על שום אוברקלוק....מצב רגיל לגמרי....) (ואבא שלי עקשן ולא רוצה שאני יוסיף מאווררים בטענה ש "יש לי מכשירי פיתוח שפועלים 10 שנים בלי שום קירור חוץ ממאוורר אחד...ואין שום בעיה..." {עובד עם מכשירי פיתוח וצילום רפואיים...} אז הוא עקשן ואומר לי שזה בגלל שאני משאיר ת'מחשב דלוק כל הזמן (בערך 16-17 שעות ביממה....) אני צריך רק מישהו שיוכיח לו שהחום באמת הורס ת'רכיבים....מישהו יכול לה…

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by aviadp,

שלום, אשמח לעזרתכם: יש לי כרטיס מסך נפרד PCIE, לאחרונה כשעושים ריסטרט או כשיוצאים ממצב המתנה המחשב לא מדליק את המסך. לפעמים מה שפותר את הבעיה זה להעביר את כבל הDVI ליציאת הכרטיס מסך המובנה של לוח האם. אך לפעמים המחשב לא מזהה גם את הכרטיס המובנה לאחר ריסטרט. בביוס מוגדר על PCIE יחד עם זה התחילה איטיות מחרידה בפעולות שגרתיות של המחשב. כל המאווררים עובדים. איך ניתן לבודד היכן הבעיה? ספק? לוח אם? זכרון? לוח אם + ספק בני 6 שנים. asus vm-hdmi תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. היי אנשים, הבעיה היא שבאמצע השימוש במחשב, פתאום אני שומע קול מההארד דיסק שהוא כאילו מאתחל את עצמו, באמצע השימוש בווינדוס. הבעיה התחילה בלי שום סיבה ניראת לעין כי הוא עבד בסדר גמור קודם. המערכת הפעלה (WinXP Pro) מותקנת על ההארד דיסק הזה. לפעמים אם אני מחכה קצת, שומעים רעש כאילו ההארד דיסק חוזר לעבוד, ואני יכול להמשיך לעבוד (עד לפעם הבאה...). בד"כ התוצאה היא BSOD... :-[ עשיתי לו Scan Disk והכל נראה תקין.. הוא כבר עובד בסדר למעלה משנה אני מאמין.. זה לא קורה כל הזמן, אלא כל איזה יומיים ככה (וכשזה מגיע זה קורה כמה פעמים ברצף). למישהו יש מושג? או שהגיע הזמן לאיזה WD JB נחמד? המפרט הוא של המחשב הראשון במפרטים שלי.

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. יש לי בעיה בוינדוס 7. המחשב עוצר boot from cd/dvd למרות ששיניתי שיעלה דרך הארד דיסק נתקע שם. אין אפשרות למצב בטוח הכנסתי דיסק התקנה , עשיתי תיקון מערכת לא עזר . ניתן לפרמט, אבל יש לי חומרים חשובים במחשב . מה עושים ?

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. הביאו לי מחשב ישן של מישהו, אני חיברתי אותו כדי לראות כיצד הוא עובד, הוא נדלק וכאשר הוא מגיע לקטע שבו הוא אמור להיכנס לווינדוס המסך מהבהב לשנייה אני רואה פס ירוק מהבהב עוד פעם ואז מופיע לי ההודעה Mode not supported , אודה לכול מי שיוכל לעזור.

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by Bittersteel,

שלום לכולם, יש לי תקלה מוזרה.. הלוח-אם באחד המחשבים שלי שבק חיים ולכן החלפתי אותו. למחשב יש כרטיס מסך של AMD, אשר מתחבר לשקע Display port במסך, ובכרטיס עצמו יש כניסת mini display port. כאשר המחשב כבוי, ואני לוחץ על הכפתור הדלקה - שום דבר לא קורה! המחשב פשוט לא נדלק. אבל ברגע שאני מנתק את הכבל display port מהכרטיס מסך או מהמסך עצמו - המחשב נדלק! ואז אני מחבר את הכבל ויש לי תצוגה. מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הסיבה? לדעתי משהו מקצר. ובמידה וכן, איך אפשר לאתר מה המקור?

22. שלום יש לי בעיה שהמחשב שלי נתקע בזמן הרצת סרטון וידיאו באינטרנט במסך מלא אם זה ביוטוב או באתרים אחרים עשיתי פורמט זה לא עזר win7 מפרט: Intel Core i5-750 Gigabyte GA-P55-UD3 Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB G.Skill DDR3 4096MB G.Skill DDR3 (2048MBx2)

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. שלום רב, נתקלתי בבעיה מוזרה באחד המחשבים שלי: כאשר אני מפעיל את המחשב, או מבצע "הפעלה מחדש" לאחר שעבדתי תקין ב- Windows, המחשב עובר את מצב ה- Post, עובר גם את מסך הטעינה של Windows ואז, ברגע שאמור להיות מוצג מסך "ברוך הבא", המסך הופך שחור ורואים את סמן העכבר, ניתן להזיז את סמן העכבר אך לא להשתמש במחשב מאחר וכאמור, המסך שחור. ניסיתי Ctrl+Alt+Esc כדי להפעיל ידנית את ה- Explorer אך אין תגובה. ניסיתי Ctrl+Alt+Detele - גם אין תגובה. רק Hard Reset (אתחול למחשב מלחצן ה- Reset שעל המארז) פותר את הבעיה ומעלה את ה- Windows תקין. מתוך אמונה שמדובר בבעיית תוכנה, התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה ומנהלי ההתקנים, כאשר לאחר כל שינוי הכי קל, אני מבצע הפעלה מחדש למחשב כדי לראות אם התקלה חוזרת. …

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by נתנאל אל,

ערב טוב זו ההודעה שהופיעה לי כאשר הדלקתי את המחשב כרגע:"הקוד הסודי שלך אינו זמין יותר עקב שינוי בהגדרות האבטחה במכשיר זה. ניתן להגדיר שוב את הקוד הסודי על-ידי מעבר אל 'הגדרות' 'חשבונות', 'אפשרויות'" השאלה היא איך אוכל להגיע אל ההגדרות אם אני לא יכול להיכנס למחשב? האם יש דרך להיכנס למייל של microsoft שלא דרך המחשב עצמו? תודה רבה.

25. Started by ranrubin1,

שלום כשאני משחק פורטנייט ומשחקים יחסית "כבדים" , המחשב שלי קורס .. מפרט : I5 4570 B85N-D3H 8 GB RAM SAPPHIRE R9 280X ספק FSP RAIDER 550W מצורף הסרטון שתראו מה קורה https://vimeo.com/264822838 ועוד עזרה על הדרך.. אחרי שהמחשב נכנס למצב "שינה" , כשאני חוזר למחשב ומעורר אותו , המחשב עובד אבל המסכים לא נדלקים וזה מצריך אותי להפעיל אותו מחשב דרך הכונן (לא בריא למחשב) . יש דרך להפסיק את זה ?

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים