תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
בTASKMGR מופיע איזשהו תהליך SVCHOST שמחזיק ת'מעבד על 100% כשאני סוגר אותו הכל מסתדר למעט העובדה שאין קול... הוצאתי את כרטיס הקול הנוסף,עדכנתי דרייברים והכל אבל עדיין אותה בעייה מטורללת -יש למישהו מושג מה קורה כאן?
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
מפרט: AMD 3500+ ווניס Ultra-D G.Skill PC4400 LC Seagate 160 SATA NCQ Antec NeoPower 480W atx2.0 gf 6600GT בקיצור הכל טוב ויפה, התקנה של ווינדוס עברה בשלום, התקנתי דרייברים של הלוח אם\צ'יפסט שכללו את כל הכרטיס רשת כרטיס קול USB וכל השאר, עכשיו הוא מזהה את הכרטיס קול ומראה שהוא ENABLED והכבל מחובר והכל בסדר אבל האינטרנט לא עובד. יש לי רשת של ראוטר שמחובר להאב שאליו מחוברים 2 מחשבים, והאינטרנט עובד 24\7 בלי חייגן, זאת אומרת שברגע שהמחשב עובד האינטרנט צריך לעבוד וככה זה גם עם מחשב אחר שניסיתי להפעיל, בלי שום הגדרות בלי שום דבר ישר האינטרנט עובד רק צריך לחבר את הכבל רשת. עכשיו פה האינטרנט לא מגיב לצערי :\ מה יכול להיות? אולי בכל זאת צריך להגדיר משהו?
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מאוד מוזרה. אני עובד במחשב שלי עם יוזר בסיסי ללא הרשאות אדמניסטרטור. עד לפני יום יכלתי ליגלוש כרגיל באינטרנט. אתמול כאשר ניסיתי לעדכן סיסמה בראוטר שלי פתאום האינטרנט אקספלורר (יש לציין גירסה 9) תקוע לחלוטין כלומר אני פותח אותו ולוקח לו 15 דקות להעלות אתר כלשהו. המוזר הוא שביוזר אדמיסטרטור הכול עובד כשורה. ניסיתי לעשות איפוס להגדרות האקספלורר אך ללא הועיל. האם למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי היה בתיקון שבוע שעבר עקב תקלה בלוח אם של GIGABYTE מדגם GA-Z97-Gaming 5. לוח האם שלי הוחלף לחברה + דגם אחר כיוון שחזרתי למעבדה עקב תקלה בלוח אם בפעם ה-3 (אותו לוח אם שציינתי למעלה) והמחשב בקושי בן שנה וקצת. לאחר שיחה מאוד מעצבנת מול שירות הלקוחות של KSP, החליטו שצריך לבצע את השינוי אך ללא בחירתי משמע הובטח 10% יותר או פחות מבחינת איכות הלוח אל מול הלוח שהיה לי. לוח האם החדש שקיבלתי הוא MSI Z97 GAMING 5. בין אם הלוח טוב יותר מהקודם שלי או לא, אשמח גם כן לדעת מהניסיון שלכם. לאחר בדיקה שלי בתוכנה של MSI + יש לי צג דיגיטלי (פיצר על הלוח אם) שמראה את טמפרטורת המעבד שלי, ניראה שהוא דיי גבוהה. ללא מאמץ או אפיל…
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
היי יש לי איזה מחשב שחבר החליף את הזכרונות.. והחזיר ומאז המחשב לא מגיב...הוא נדלק אבל אין אפילו את הציפצוף המוקר.. מה יכול להיות?? אן אפילו מה הכיון??
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
יש לי בעיה בחיבור אלחוטי לראוטר של ASUS דגם WL-500g לאחר הפסקת חשמל אני לא מצליח להתחבר המחשב מזהה את הרשת אבל לא מתחבר mrshukas@yahoo.com
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
כאשר אני מחליף רקע למחשב-הוא מתחלף. אבל כשאני עושה ריסטרט למחשב או מכבה אותו,הרקע המבאס הזה חוזר בשנית איך אני מטפל בזה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש להוריד דרייבר רשת לזכרון נייד, דיסקאוןקי על מנת להתקין במחשב נייד ללא אפשרות להתחבר לרשת אינטרנט. איך אני מעביר את הדרייבר מהמחשב בו הורדתי לזכרון הנייד ? תודה,
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחובר לאחת מחברות הכבלים בארץ (כדי לא לפרסם אני לא אומר את שמה) והם נתנו לי ממזמן קופסה חמה (HOTBOX) לחיבור לאינטרנט. היה מותקן במחשב שלי כרום וסקייפ לפני שחיברתי את כ.המסך החדש 660Ti. אני רק הורדתי SP1 ועדכונים ואת הדרייברים לחומרה. חוץ מכרום אקספלורר וסקייפ שום דבר לא עובד לי: באופרה הוא רושם לי שאין חיבור, התקנתי סימנטק נורטון אינטרנט סקיוריטי והוא לא נפתח, טוררנטים לא יורדים לי, אדובי פלש פלייר לא יורד לי, עדכונים למשחקים תוך כדי התקנה לא מותקנים לי כמו ST2 דיאבלו 3 גם כשאני מוריד מבליזזרד וגם מהדיסק. הצלחתי להתקין רק דיאבלו 1+ תוסף שהיה לי מ1995 שהוא לא דורש סריאל או עדכונים. דרך עגב דרך הפלא-פון שלי אני מקבל "קישורית מוגבלת" כשאני מתחבר לקופסה דרך הWIFI. בבקשה ת…
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי ווינדוס xp ויש לי בעיה שאני לא מבין שאני מנסה להפעיל דיימון טולס יש שגיאה כזאת http://img.photobucket.com/albums/v207/evirus/Dtoolsscreenshot.jpg התמונה הזאת מראה אם מישהו יודע מה אפשר לעשות אני יודה לו מאוד
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
אני מתגורר בחול ורוצה לשלם עבור vpn על מנת שאוכל לעבוד עם אתרים שלא עובדים לי שכן עובדים כשאני בארץ השאלה האם זה אפשרי וכמה עולה ובמי כדאי להשקיע תודה על העזרה המשך יום טוב לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ומקווה שזוהי הקטגוריה הנכונה לפרסום הדיון. לא מזמן רכשתי מסך טלוויזיה חדש; LG 60UJ630Y שאותו רציתי לחבר למחשב נייד אשר ברשותי ASUS ROG GL553VE (בעל כרטיס מסך מובנה intel hd graphics 630 + Geforce 1050 Ti) הבעיה העיקרית היא מעין "לאגים" / תנועה לא רציפה בזמן סרטים, משחקים ותוכונת גרפיות שאני משתמש בהן (Autocad וכדו'...) וזה ממש מציק ומקשה על עבודה איתו. אני משתמש בכבל HDMI 2 למסך 4K (חדש ולא הכי זול בשוק+ ניסיתי כבל אחר ואותה תוצאה). ניסיתי כל מיני קומבינציות עם ההגדרות (לחבר את הנייד למסך אחר שהוא גם 4K ופחות או יותר אותה תוצאה, חיברתי נייד אחר למסך שלי ואותה תוצאה) הבנתי שהמסך טלוויזיה, לא מוגדר כמסך מחשב ולכן יש בעיות. כשניסיתי להגדיר רזולו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני זמן מה קניתי מחשב, וניסיתי לחבר אליו דיסק קשיח ישן של excelstor בנפח 40gb, ממחשב ישן שהושבת, אולם בכל זאת הדיסק הקשיח שלו אמור להמשיך לעבוד. הבעייה היא, שכאשר אני מחבר את הכבל של הספק לדיסק קשיח לאחר שחיברתי את כבל הide, הוא כמובן נדלק ואז לאחר שתי שניות הוא מתחיל להשמיע קולות צפצוף וסוג של חריקה, ללא הפסקה. כמובן שהוא גם לא מזוהה ע"י המחשב(המחשב מכיל דיסק קשיח של seagate בנפח 500gb במקור), ואינני יודע אם הבעייה היא בדיסק הקשיח שייתכן ונדפק, או אולי בחיבור לא נכון\הגדרות לא נכונות. אני לא רואה סיבה שהוא יידפק, משום שהוא עבד יפה מאוד במחשב הקודם וללא תקלות, עד שהמחשב הישן הלך קפוט(הספק לא עובד). האמת שאני לא צריך כל כך את הדיסק קשיח עצמו, אלא שהוא מכיל המו…
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
-
אנשים! מה זה אומר אם היה לי מסך כחול ולא הופיע קובץ MINIDUMP בספרייה המדוברת בסטיקי?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בטלפון כרטיס mSD של סוני שהפך לcorrupted. לאחר שנסיון repair באנדרואיד לא צלח ניסיתי לפרמט במחשב אבל אני מקבל הודעה: The disk is write protected. אני אפילו לא יכול למחוק קבצים ידנית למרות שיש גישה ואפשרות copy. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את הדרייבר החדש אני מסיר את הישן מתקין אבל הוא לא מזהה כלום ולא פועל
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
מה קורה ? שמעו : יש לי את הלוח is7-e, אני רוצה לפרמט את המחשב שלי, אני בא לעשות boot לCDROM שלו, נכנסתי לביוס והגעתי לתפריט של הגדרות הבוט, סימנתי שיעשה בוט מהCDROM קודם כל, שמרתי את השינויים הפעלתי מחדש את המחשב והוא לא עשה בוט מהCDROM אלה הפעיל את מערכת ההפעלה מחדש מה לעשות?!?!? תעזרו לי פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה -אני מקווה שתוכלו לעזור לי זה התחיל לפני כמה ימים שפתאום כל לילה המחשב משום מה היה נדלק בעצמו!! -למישהו יש מושג מה יכול לגרום לזה? אז רק אם הייתי מכבה את הכתפור שבספק כוח הוא לא היה נדלק מעצמו כמובן. לפני יומיים פתאום המחשב לא נדלק -וראיתי אור על הלוח אם כלמור הוא קיבל מתח -אז ניתקתי את הכבל של השחמל חיכיתי כמה דקות ואחרי זה הוא עלה לי סוף סוף אבל היום עוד פעם המחשב לא נדלק והפעם זה לא עזר לנתק ולחבר !! מה אני עושהההה????? יש לי לוח אם של abit ip35-pro ועל הלוח אם יש נורית שדלוקה ויש גם מספר קוד 0.0. שראיתי פה http://www.abit.com.tw/faq/code.html שזה אומרREADY FOR BOOT למישהו יש מושג מה הבעיה????
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אהלן האם מישהו מכיר קובץ שמרכז את כל [או חלק גדול] סוגי המסכים הכחולים שמופיעים במערכת ההפעלה?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אוקיי הראשונה היא היותר דחופה: הדיסק און קי שלי עבד מצוין אבל פתאום כשאני מכניס אותו למחשב הוא לא נפתח ושואל אותי אם ברצוני לפרמט אותו. יש לי שם דברים אישיים וחשובים שלא הספקתי לגבות ואני אודה למי שיציע לי דרך איך לחלץ ממנו את המידע. השאלה השנייה: אני בתיכון ואני מתחיל ללמוד ולעסוק הרבה בתכנות אבל ההבנה שלי בנוגע לשאר במחשבים היא בסיסית ביותר והייתי רוצה ללמוד עוד! למשל, כשאני מוריד תוכנות או משחקים מהאינטרנט ולא יודע איך להפעילן (אם אני לא רואה קובץ exe) כי אין לי הבנה בנושא, ואני רוצה לדעת באופן כללי לגבי אופן הפעולה של משחקים, תוכנות, ZIP ודברים שימושיים וטכניים כדי לא להיות בור בנושא. איזה מקורות מידע אתם מכירים ללמוד ככה על מה שכתבתי?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום.. יש לי שאלה.. לחבר שלי יש בעיה במחשב (שמתואר בכותרת) של ריסטרט כל כמה דקות ומסך תקוע מידי פעם... הטמפ' של המעבד שלו במצב מנוחה לפי אברסט היא 56 מעלות. ולפי הביוס 64 מעלות... איזה מהם רוב הסיכויים מזייף? זה הגורם לבעיה של ההתקעות והריסטרטים? יכול להיות שחידוש משחה טרמית והחלפת מאורר יעזרו? אשמח לעזרה והמלצות לפתרון... תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב נייד מסוג DELL INSPIRON 15,7559 רזולוצית המסך הינה 4K מה שגורם לכל דבר במחשב להיות מאוד מאוד קטן. הרזולוציה הנוכחית היא 2160X3840. כאשר אני מעביר לרזולוציה HD הכל מתעוות. מה אפשר לעשות כדי שאני אצליח להשתמש במחשב כמו שצריך בלי לשבור את העיניים ? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
כשאני מחבר את ה DOK שלי לחשב שלי הוא מחובר כ USB1.1 ואצל המחשב של אבי בעבודה הוא USB2.0 . הלוח האוא P4C800 אז כה שיש לי תמיכה של USB2.0 . איך פותרים את הבעיה הזו ?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
קיבלתי מס למחשב, כשאני לא מפעיל את המחשב הרבה זמן ואני רוצה להפעיל אותו , למסך לוקח כ5 דקות להתחיל לעבוד. האם יש אפשרות לקצר את הזמו ולגרום למסך להגיב מיד עם התחלת העבודה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-