עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by omer2704,

שלום לכולם. אני מנסה לכתוב במחשב וזה כותב לי Hi, Please Check this new facebook hacker here >>> http://www.onrakish.ru/ico/o.exeH האנטי וירוס שלי לא מזהה את הוירוס מה אני עושה?????

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by koviole,

שלום, המחשב שלי פורמט לפני כמה שבועות, כעת אני צריכה להתקין את המדפסת שלי xerox phaser 3140. התקנתי את הדרייבר שמתאים למחשב שלי- וינדוס 7 הום פרימיום, 64 ביט- שהורדתי אותו מהאתר של זירוקס . המחשב לא מצליח לשלוח פקודה למדפסת, ניתקתי את המדפסת מהמחשב והצלחתי להדפיס דף נסיון- כלומר הבעיה היא לא במדפסת. כשאני מנסה לעשות פותר בעיות בחיבור של המדפסת הוא לא מוצא כלום, או שלפעמים מוצא שהבעיה היא שהמדפסת לא מוגדרת כברירת מחדל- למרות שהיא כן מוגדרת . יש משהו שאפשר לעשות ?

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  3. Started by rony1880r,

היי קורה לי לפעמים שלאחר שאני סוגר את המחשב , פתאום לאחר כמה דקות המחשב מדליק את עצמו ואני נאלץ שוב לסגור אותו ואז בכיבוי השני שאני עושה המחשב כבר לא נדלק, זה לא קורה כל הזמן, אבל לפעמים אני נאלץ לסגור אותו כמה פעמים עד שהוא כבר לא נדלק, יש לכם פתרון לתופעה המוזרה הזו? רוני

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. בכל פעם שאני נכנס עם הדפדפן כרום לאתר YAD2.CO.IL מופיע לי עמוד אפור במרכזו כתוב "אוי לא משהו השתבש בעת דף הצגת דף זאינטרנט זה.כדי להמשיך טען דף מחדש או המשך לדף אחר."ניסיתי הכלבטלתי את כל ההרחבותהסרתי את גוגל כרום והתקנתי אותו מחדשהורדתי מהאתר ADOBE את תוכנת הפלאש האחרונהכלום לא זה עוזר ההודעה על התקלה ממשיכה להופיעלמה זה ???

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. היום קניתי מחשב ויש לו כרטיס מסך GTX 780TI מעבד I7 בקיצור הוא אמור לעבוד חלק במשחקים והוא ממש איטי.. חבר שלי אמר שזה ככה כי הוא חדש ושזה יסתדר אבל אני לא בטוחה שזאת הבעיה מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. בזמן האחרון המחשב שלי תקוע 5 דקות בלוח אם ומציג לי את הסמל של "אסוס" ורק אח"כ מתחיל לטעון את וינדוס. הדיסק הקשיח לא "עובד" בזמן הזה, זאת אומרת - המנורה שלו לא מהבהבת כבזמן פעולה. חשוב להדגיש שיש לי כונן SSD והוא היה עולה לי כמו מטוס. יש למישהו פתרונים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by אייל פינקו,

יש לי לוח אם של GIGABYTE GA-G31M-S2C פרמטתי את המחשב ונוצרה בעיה בצלילים והתקני שמע אני מחפש דרייבר להורדה של הלוח אם הרשום מעל, השמח לקבל עזרה, היכן לחפש ??? וכיצד להוריד, או במידה וישנה אפשרות אחרת לסדר את התקני השמע. בתודה מראש אייל פ.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by RAND25,

שלום לכולם לפני זמן מה שידרגתי את המחשב שלי עם לוח אם של אסוס MAXIMUS EXTREME אליו בא מובנה כרטיס קול ש קראיטיב SUPREMFX 2 פירמטתי את החשב התקנתי WIN 7 64 BIT הורדתי עידכוניםשל מערכת ההפעלה והדריברים של כרטיס הרשת וכרטיס המסך והדריברים של הלוח אם, כאשר אני מנסה להתקין את הדיברים של כרטיס הקול אני מקבל הודעה שהדריברים אלה מתאימים לי . שמתי לב שהוינדוס התקן ליברים של AUDIO שלNVIDEA שכל פעם שאני מוחק חוזרים בהפעלת המחשב מחדש התקתי דריבר של ריטלאקס שאמור להתאים לכרטס קול אבל כלום לא קורה ואין לי קול אני יודע יודע שזה טיפה מבלבל אני מאוד זקוק לעזרה זה משגע אותי בלי SOUND ותודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. Started by tal76,

שלום רב שוב סליחה על ריבויהשאלות.....ותודה מראש על ההתייחסות כמה שאלות לי אליכם: 1.יש לי מחשב נייד מסוג SONY VAIO בערך 5שנים. בחודשים האחרונים משהו נדפק בו ונראה שיוצר כפילות בקבצים או שיוצר קיצורידרך באוטומט, כאילו נוצרו לי שולחנות עבודה נוספים או משתמשים נוספים. כמו כן,ישנם קבצים שאני לא מוצאת בכלל או שאני מוצאת גרסה ישנה שלהם ובמיקום אחר מזה שהיובו. הבנתי מאיש מחשבים שכנראה שהמחשב יצר שגיאה ולכן אני רואה גם קבצים שאיניאמורה לראות ושאולי מדובר בוירוס שהמחשב חטף. האם כדאי לקנותמחשב חדש במקום להתעסק עם טיפול במחשב בן 5 שנים (מה גם שבמקלדת שלו יצאו שנימקשים מהמקום אז אמנם עדיין אפשר לעבוד איתם תוך לחיצה חזקה אבל זה פחות נוח). 2.יש לי מחשב נייח נוסף בן 3 בערך. 2. השימושי…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by andrei21,

לאחר כיבוי פיזי פתאומי של המחשב הנייד , הכרטיס קול נעלם לא מופיע במנהל התקנים enabled ב bios מדובר במחשב Asus Eee Seashell רעיונות מישהו ?

11. היי. יש לי לפטופ, לאחר שאני מנסה להעיר את המחשב ממצב שינה שהוא נכנס אליו - אני בוחר באפשרות הראשונה מבין השניים continue with system resume לאחר מכן יש צפצוף מכיוון הHD וחיווי הבהוב של נורית החשיבה/HD. לאחר מס' שניות זה נפסק והמסך נתקע על מסך שחור. פתרון? לא רוצה לבחור באפשרות השנייה כי היו לי דברים פתוחים בהפעלה שאני צריך אותם. בעבר, הייתי צריך לעשות שלוש ניסיונות ורק בניסיון השלישי/רביעי/חמישי (זה משתנה) הwin היה מצליח לעלות את עצמו. כיום זה כבר לא עובד. ניסיתי אולי 20 פעמים. כל פעם הוא חושב זמן שונה, פעם זמן קצר פעם ארוך. כלומר דינאמי.

12. Started by idan1111111,

אז ככה יש לי אותו מחשב כבר הרבה זמן תמיד הוא היה לי טוב לא עשה לי בעיות עד החודש האחרון שאני מעלה את המחשב הוא מצפצף לי פעם אחת ועולה לי מסך שחור אני מוציא את התקע מהחשמל ומכניס בחזרה והוא עולה לי כרגיל בדקתי את הזיכרונות חיברתי מחדש הכל מחובר מצוין לעיתים רחוקות גם המחשב נתקע לי סרקתי וירוסים הכל ועדין זה ככה עזרה בבקשה? מפרט : לוח אם : gigabayte technology מאבד : intel cure i5 750 כרטיס מסך : gefroce 570 X אני מדגיש המחשב שנה עבד לי מצוין ועדין חוץ מהתקלה הזאת תודה מראש :]

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכולם! זאת הפעם הראשונה שאני כותב בפורום מיזה תקופה ארוכהה מאוד שלא הייתי. הורדתי את המשחק medal of honor pacific assault וכאשר אני מפעיל את ההתקנה קופצת לי השגיאה הבאה: התקנתי את winzip registry והרצתי את התוכנה שפתרה לי בעיות רג'יסטרי במחשב אבל לא עזרה לי עם ההתקנה של המשחק. מה לעשות?

14. קניתי את הנייד הזה: http://www.ivory.co.il/catalog. .php?id=10784 הוא הגיע ללא מערכת הפעלה, ועם דיסק דרייברים לווינדאוס 8 בלבד! התקנתי ווינדאוס 7 כי זה מה שיש לי, יש בכלל דרייברים לווינדאוס 7 לניד הזה? הצלחתי להיכנס לאתר של לנובו, אבל לא ידעתי תחת איזה קטגוריה הנייד הזה בכלל. עכשיו משום מה האתר לא עולה לי בכלל! במידה ואפשרי רק ווינדאוס 8 עליו, אז 8.1 גם יעבוד עם הדרייברים שעל הדיסק שיש לי, או חייב 8 בלבד? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by kobmor52m,

יש ברשותי מחשב חדש ווינדוס 7 ..הכנסתי כרטיס סים .שהיה בעבר בתוך נטסטיק..אין תגובה...נכנסתי לאתר של דל ..הורדתי עדכון לכל הדרייברים וכמובן שנרשמתי לאתר של דל...מה הן הפעולות שעל י לבצע עמ שאגלוש באבאינטרנט דרך הכרטיס סים?? אשמח לקבל עזרה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by elias eli,

לזנות שפה מאנגלית לעברית

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Idan_S,

שלום רב, ברשותי מחשב כ-4 שנים, לא אפרט את המפרט כי הוא לא רלוונטי למעט הפרט הרלוונטי היחיד לצורך הבעיה שהוא מארז של ANTEC עם ספק 400W (אם אינני טועה מאוורר קדמי ומאוורר אחורי). בעיה מוזרה שנתקלתי בה- כשאני יושב מול המחשב, כלומר במצב הרגיל, אני שומע רעש מציק של המחשב עובד. כאשר אני מתכופף למטה לכיוון המארז אני לא שומע את הרעש, הוא שקט. האם יכול להיות שכתוצאה מפוזיציה של המחשב יש רעש? איך אפשר לסדר דבר כזה? בנוסף- אם יש דרגות של עוצמה במאווררים, איזו דרגה אני צריך- החלשה-בינונית-גבוהה? תודה רבה מראש, עידן

18. Started by CyberBot,

יש מעין ריצודים זה קורה רק שאני בשולחן עבודה/יוטיוב משחקים הכל תקין וזה ממש מעצבן לממש אחריות באחד מן הרכיבים?(כ.מסך/מסך) יש מה לעשות? אני אנסה לצלם את זה בווידאו זה קורה רנדומלית

19. Started by kfirbep,

ש לי ממיר yes hd רגיל ואני רוצה לחבר אותו למסך מחשב, למסך יש רק חיבור dvi אחד (samsung syncmaster bx2335), הייתי רוצה לחבר את הממיר של yes למסך מחשב (לפי מה שהבנתי צריך גם חיבור לקול אז יש לי מערכת של pure acoustics yoo22) אוכל מיני חיבורים במחשב עצמו בשביל הסאונד. אשמח לדעת איך אני יכול לחבר את הממיר למסך מחשב כך שיעבוד כמו שצריך גם הווידאו וגם האודיו? בנוסף אשמח לדעת איך זה יעבוד מבחינת הממיר והמחשב? האם כשאני ארצה להשתמש במחשב אני אצטרך לחבר את הכבל של המחשב למסך וכשאני ארצה להשתמש בממיר אני אצטרך לחבר את הממיר למסך? אם כן זה יותר מדי טרחה בשבילי אז האם יש דרך לשלב את המחשב ביחד עם הממיר שיעבדו על המסך בלי שאני אצטרך לחבר ולנתק כבלים כל הזמן? תודה על העזרה!

20. בעת הרצת משחקים שונים, לאחר כמה דקות המסך מתחיל לרצד, מקפיא תמונה, ולפעמים מוציא הודעה: [h=1]Display driver stopped responding and has recovered[/h]המחשב חדש (בן חודשיים) מערכת הפעלה ווינדוס 8.1 מקורי כרטיס מסך Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL DUALX התקנתי את הדרייבר הכי עדכני של AMD.. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by pxst17,

כשהייתי ב-WIN7 הוא היה מהיר והכל אבל החלטתי לעבור ל-8.1. גם הוא מאוד מהיר, אבל יש רגעים שהמחשב פשוט מקרטע כזה ואיטי.. גם שלא מופעל כלום, רק דפדפן.. למה זה ככה? ויש פעמים שחלון כלשהו מתחיל להבהב (לדוגמה אני במחשב שלי, אז חלון המחשב שלי מתחיל להבהב כזה ואי אפשר לסגור אותו).. למה זה ככה? מה אפשר לבדוק בחומרה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ron100491,

שאלה לי אליכם המבינים יותר.. שמתי במחשב רזולוציה גבוהה מדי ועכשיו המסך לא מציג לי כלום...פשוט מסך שחור... אני רואה הכל לפני שהמחשב עולה ואיך שהוא רושם שהוא מתחבר לווינדוס הוא נכבה...מישהו יודע אולי מה עושים ואיך אפקר לשנות רזולוציה... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  23. היי יש לי מחשב שאומנם די ישן אבל בזמן האחרון הוא עובד מאוד מאוד לאט. מדובר על לפטופ של HP עם מעבד Intel Dual core שבקושי מריץ סרטוני וידאו ו- windows 7. בנוסף החל מאתמול המחשב לא מזהה את התקני ה- USB שאני מחשב. העכבר לא עובד ואני חייב להשתמש בעכבר משטח הזה שיש במחשב. כמובן שניסיתי לחבר עכבר אחר וגם הוא לא עובד. המחשב כותב שהוא לא מזהה את הדרייבר. ניסיתי לעדכן את הדרייבר דרך מנהל ההתקנים וזה עדיין לא עובד. אותן הבעיות (העכבר USB שלא עבד והמחשב האיטי) היו לי כבר לפני כחודש. אחרי שניתי סריקות וירוסים עם כמה תוכנות- כלום לא עזר ופירמטתי. אחרי הפירמוט, המחשב עדיין היה איטי, העכבר שמחחובר ב- USB חזר לעבוד, אבל הינה רק לחודש בערך. מה אפשר לעשות? הורדתי את הגרסאת Trial של kasper…

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  24. Started by 11GnR,

לפי הדרייבר האחרון של אינטל, אפשר כרגע להשתמש בקוויק סינק עם כ.מסך בלי לחבר מסך לכרטיס המובנה, תחת ווינדוס 8 בלבד. ניסיתי את זה ואני לא רואה בתוכנות שנוסף לי קוויק סינק באפשרויות. כשאני מנסה את השיטה הישנה של להוסיף מסך מדומה שמחובר ללוח, זה עובד ואני רואה את הקוויק סינק בתוכנה ויכול להכנס לקונטרול פאנל של אינטל. אבל זה נותן קראשים בBF3. איך שאני מבטל את המסך הזה, הקונטרול פאנל של אינטל לא עובד ואי אפשר להשתמש בתוכנות בקוויק סינק. מישהו יודע איך להפעיל את זה ? התקנתי ווינדוס 8 פחות או יותר רק בגלל זה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. Started by ranranran,

לפני כמה ימים החלו להישמע צפצופים מהנייד, אין להם סדר קבוע והם משתנים כל הזמן הסדר שלהם. המחשב הוא ThinkPad Edge E531 מה זה יכול להיות? אין לי ממש אפשרות לשלוח את המחשב עכשיו לביטוח, זאת תקלה שאפשר למשוך איתה עוד קצת זמן?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים