עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. המפרט בפרטים שלי ... כתבתי אתמול על הבעיה שכשהפעלתי את המחשב .. הוא נדלק .. אבל לא היה מסך בכל מקרה היום ראיתי שמאחורי הספק היה סוויץ' כזה להחליף בין 230 ל 115 ... החלפתי (כי הבנתי מהנורה האדומה שדלקה לי על הכרטיס מסך שהוא לא מקבל מספיק כוח) ... הדלקתי את הספק והפיוז בבית קפץ .. אחרי שהרמתי את הפיוז והחזרתי ל 230 (במקור הוא היה על 230 והחלפתי ל 115) המחשב לא נדלק בכלל ... שום דבר ! הרסתי משהו ? בבקשה תעזרו לי . :'(

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  2. קניתי מחשב חדש עם חיבור SATA2, חיברתי אליו הארד דיסק SATA2, עובד. ניסיתי לחבר הארד דיסק רגיל, לא עובד, הוא לא מזהה את ההארד דיסק בכלל :\

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  3. Started by ע-ר,

בס"ד כשאני מנסה להפעיל את המחשב, הנורה שמסמנת שהמחשב פועל, נדלקת, אבל שום דבר אחר לא קורה. (לפחות לא משהו שהבחנתי בו) המצב הזה התחיל בלי שום התרעה. מה יכול לגרום לזה, ואיך אפשר לפתור את זה?

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  4. יש לי של XFX6800 NU על AGP ושיחקתי איתו קצת יותר מידי עכשיו הוא עושה artifacts מטורפים אחרי כ20 שניות עבודה ב 3D (יותר מהר מתי שההגדרות דורשות יותר מיץ מהכרטיס). אחרי שהוא משתגע בתלת מימד (אני בודק בעזרת aquamarks) וכשאני יוצא מהתוכנה (אם הוא לא תוקע את המחשב) הוא נכנס למצב שהוא מכבה את המסך כל כ5 שניות עד שאני עושה איתחול מחדש למחשב. אפשר למנוע את מחזור כיבויי המסך על ידי זה שיוצאים מהתוכנה כשהartifacts הם קטנים ולא ברמה שכל התמונה מבולגנת. לפעמים בזמן שהתמונה מבולגנת הוא חוזר לעצמו ומראה אחת בסדר ואז עוד הפעם בלגאן קניתי אותו לפני כחצי שנה או יותר . המשחקים שלי כללו פתיחת pixel pipelines והוא עדיין עבד בלי בעיות נראות לעין. הפריע לי שהטמפרטורה של הכרטיס מסך עלתה לכ80 מ…

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  5. שלום שמי לאקי סתם סתם. כל פעם שאני מכניס מכשיר USB לא משנה מאיזה סוג בחזית המחשב הוא עושה מסך כחול וריסטרט. הלוח:754 GIGABYTE K8NPRO, גם ככה בקרוב אני קונה לוח חדש ולא זבל של גיגהבייט. תודה.

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  6. מופיע לי מסך כחול,ובמסך הכחול הזה בפירוט על הבעיה רשום משהו על ALCXWDM.SYS (שזה בטח איכשהו קשור לכרטיס הקול המובנה שבמחשב שלי) חברה אולי מישהו יודע איך אני מסדר את זה?(חוץ מלעדכן דרייבר) תודה נשמות

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  7. אז הרכבתי את המפרט (שנמצא בפרטים שלי) ... עכשיו שאני מדליק את המחשב ... אין מסך המסך נשאר מכובה ... (הפעלה ראשונה) הבנתי מהחוברת הוראות של הכרטיס מסך שהוא לא פועל ב boot וחייב שהביוס יוגדר קודם ..אבל אין לי מסך ! וגם הסידי שחיברתי לא פועל ... לא נדלק . עכשיו הבעיה שלי היא .... מה אני עושה מפה ? אני צריך להכין boot disc ? מחכה לתשובה תודה מראש עריכה: גם כפתור הpower עושה בעיות ... הוא פועל שאני מנסה להדליק את המחשב ...אבל אני לא יכול לכבות אותו אחרי שהוא נדלק .. ואני מחכה מאחורה את הספק כוח פשוט

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  8. Started by ShahafH,

שלום. הגרסה של הPS2 שלי זה 39004 הרגיל ושאלתי לגבי צ'יפ ובחנות (לשם שינוי) לא המליצו לי לקנות כי זה יכול להרוס את העינית.. אז ככה.. המכשיר שלי כבר אצלי בבית 3 שנים והוא אמר לי שגם בלי צ'יפ העינית המכשיר לא יחזיק עוד שנה. ושמעתי שתיקון עינית עולה 600 שקל והצ'יפ עצמו 400. אם זה יהרס אני לא מתכוון לקנות עוד PS2 אז מה אתם ממליצים לי לעשות? האם כדי לי לבנות צ'יפ או בכלל מה לעשות? תודה.

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  9. Started by oMer_Hasarut,

יש לי HD 250 גיגה, חילקתי אותו ל-4 פרטישנים הכל עבד בwinXP (הדבר היחידי שעבד..), התקנתי WIN2K במקום ה-XP ועכשיו בווינדוס 2000 מופיעים רק 2 פרטישנים. למישהו יש מושג מה קורה פה לעזאזל?!? :s07:

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  10. Started by DeadByDawn,

יש לי את ה BIOS הבא,והטפ לדעתי מזייפת כבר הרבה זמן ומתחיל להימאס לי מזה.. SiSoftware Sandra General Information Manufacturer : Award Software International, Inc. Version : F5 Date of Manufacture : Friday, October 01, 2004 Plug & Play Version : 1.00 SMBIOS/DMI Version : 2.30 (EE)PROM Size : 256kB General Capabilities Can be Updated/Flashed : Yes Can be Shadowed : Yes Is Socketed : Yes Supports Plug & Play : Yes Supports ESCD : No Supports Enhanced Disk Drive : Yes NEC PC-98 Spec Compatible : No Power Management Features Supports APM : Yes Supports ACPI : Yes Supports Smart Battery : No Boot Features Supports Selective Booting : Yes Supports CD/DVD Boot : Yes Suppor…

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  11. שלום יש לי כרטיס מסך של nvidia עם כבל חשמל שמתחבר לכרטיס מהספק כוח בנוסף לחשמל שהכרטיס מקבל מהלוח אם. לפני כחודשיים כשקניתי את המחשב שלי - בעת הפעלת המחשב קפץ חלון שמודיע לי שהכרטיס מסך לא מקבל מספיק חשמל - זה היה כי בהתחלה כבל החשמל הנוסף לא היה מחובר. אחרי שחיברתי הבעיה הסתדרה והמחשב עבד בלי בעיות עד היום. היום בזמן שהשתמשתי במחשב קפץ לי שוב אותו חלון מלפני חודשיים שהכרטיס לא מקבל מספיק חשמל. סגרתי את המחשב, פתחתי את המארז וראיתי שכבלי החשמל מחוברים כמו שצריך. הדלקתי את המחשב וההודעה לא הופיעה. בסך הכל ההודעה הזאת הופיעה לי פעם אחת מאז שחיברתי את הכבל חשמל. האם זה משהו שצריך להדאיג אותי או שמא זאת יכולה להיות סתם "קפיצה" בחשמל בבית שגרמה לכך? תודה מראש לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by avinos,

לפעמים המחשב שלי לא נדלק... אני מדליק אותו והוא מצפצף הרבה פעמים במקום פעם אחת ואז הוא עושה ריסט אחרי כמה דקות ואין תצוגה על המסך כשזה קורה.... אני חושד שהכרטיס מסך שלי הולך למות.... מישו יודע אם נתקל בזה פעם?

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  13. שלום לכולם לפני כמה ימים נשרף לי הספק כח, ואת זה אני יודע מכיוון שממנו יצא הריח, וגם כאשר ניתקתי אותו מהמחשב, הוא קיצר שחיברתי אליו חשמל והעברתי את המתג ל1. היום קניתי ספק חדש איכותי, של HEC 400W ART עלה לי 180 שקל. הגעתי הביתה וחיברתי אותו למחשב, את הכבל הראשי למקום שלו, ואת כל הכוונים-קשיחים\אופטיים, FLOPPY מאווררים למולקסים. עכשיו המחשב לא עובד כאשר אני מנסה להפעילו, אבל אני כן רואה שהלוח נדלק לשניה! (מראה FF ונכבה, וחוץ מזה שום דבר) מי שמכיר EPOX 8RDA+ יש לו מד קטן למטה של אחוזים, אני רואה לשניה FF וזהו. עכשיו שמתי לב שבספק הזה יש מין כבל של 4 כניסות(כניסות כמו של הכבל הראשי, רק קטן,בנוי בצורת ריבוע 2למעלה 2למטה) בספק הקודם לא היה כזה כבל וזאת נראת לי הבעיה, שצריך לח…

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  14. Started by con206,

אחרי כמה שעות או דקות :'( (תלוי איזה משחק) המשחקים מתעוותים לי ורק אחרי שאני עושה ריסט זה מסתדר לכמה דקות זה קורה לי בכל המשחקים. יש לי: כרטיס מסך GFORCE 6600GT 128MB מעבד intel 2.8 512MB RAM אם מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לפתור אותה אז בבקשה תעזור לי!!!!אני לא יכול לשחק בכלום... תודה מראש con206

• 37 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by TAsraf,

שלום לכם שמי הוא [move]תמיר אסרף[/move] אז ככה תשמעו התקנתי את הדריברים של הכרטיס קול שלי (C-Media AC97) אחרי פירמוט.. בקיצור זה מתקין הכל אחלה אבל כשאני בודק אם הדריביר עובד זה עושה ככה: וכשאני בודק עם הC-Media WDM Audio Device עובד אז זה עושה ככה: מה אפשר לעשות כבר? התקנתי ומחקתי כבר חמישים פעם זה לא עובד פירמטתי את המחשב שוב ועדיין לא עבד זה דחוף לי אנא עזרו לי. תודה.

• 9 תגובות
    • 630 צפיות
  16. Started by מכבי חיפה,

שלום לכולם: לפני שבוע קניתי מחשב חדש : amd64 3200 veince core 1giga ram (dual channel) 6800GS dif nf4 ultra infinity 160GB HD ביום הראשון התקנתי את הוינדוס הכל הלך סבבה ביום השני התחלתי להתקין CSS... התקנתי את המשחק נכנסתי לשחק ב ופיתאום אחרי 5 דקות המשחק פשוט נתקע..אתחלתי ת'מחשב מחדש ניסיתי לשחק עוד פעם קרה אותו דבר אבל אחרי דקה זה נתקע אמרתי אוקי אולי זאת בעיה מהמשחק...התקנתי את HL2:LOST COST...בזמן הLOADING זה נתקע...(כל הזמן היה לHD טימפרטורה גבוה 48-52 במנוחה 52-61 במאמץ...והזכרונותו כל הזמן הטמפרטןרה עולה ויורדת שניה זה 14C אחרי שניה זה 36C ואחרי עוד שניה זה 50C או 46C...) התקתשרתי בנאדם שממנו קניתי ת'מחשב אמר לי אולי יש כבל לא מחובר וזה אמרתי לו אוקי אני אביא לך ת'…

• 10 תגובות
    • 786 צפיות
  17. יש לי לוח של GIGABYTE דגם GA-8SG667 SIS 648 קניתי זיכרון של סמסונג 512 400MH יש לי כבר 256 של סמסונג 400MH והוא מזהה אותו כרגע המחשב מזהה את ה512 כ256 וביחד עם הזכרון הישן שלי הוא מראה 512 במקום שיראה 768MH עם מישהוא יכול להגיד לי מה עלי לעשות כדי לפתור את הבעיה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  18. שלום אני צריך עזרה בקשר לבעיה עם המחשב של אחיין שלי... המפרט הבסיסי: פנטיום 4 3.0 512 זיכרון RAM כרטיס מסך ג'י פורס אפ אקס 5700 לוח אם ASUS AGP X8 כרטיס קול ON BORD הבעיה: כשעובד מסמך כלשהו של אודיו או וידאו אי אפשר להשתמש במקלדת וכאשר משתמשים בה כל העבודה במחשב נתקעת וממשתחררת רק עם שחרור הלחצן במקלדת הדבר קורה גם במשחקים וגם כאשר משתמשים בכתיבה הכתב נכתב לאט מאוד ובלחיצה ארוכה על הכפתור הסאונד נשמע קטוע והוידאו נתקע גם הוא. החלפתי מעבד למחשב או מעבד רק 2.8 במקום 3.0- הבעיה נפתרה אבל אני רוצה לדעת אם זה בטוח הבעיה קשורה במעבד או שהתקינות היתה רק זמנית?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אני צריך מישהו, שיעזור לי באופן פרטי, לפתור בעיה מאד מאד לא נורמאלית במחשב, בעיה שאני כבר סוחב שנה+, שמפריעה לבצע את העיסוקים שלי (אני מעצב - אתם יודעים איזה עוול זה לעצב בפוטושופ עם המחשב?), ואין.. אני נואש חבר'ה. מידע: "הסיפור המלא" - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=167576.0 אמרו לי להחליף מעבד, הבאסה שאחרי ההחלפה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=170743.0 אפשר גם להדריך כאן, אבל זה יהיה דבר קשה, כי אני מאמין שצריך לעשות כמה בדיקות. ד"א, אני מוכן להפעיל סיוע מרחוק.

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  20. Started by dolce,

לאן ניתן לפנות בנושא תמיכה טכנית לתוכנת דואר LINGOMAIL מתוצרת דביר מוצרי תוכנה? ככל הנראה החברה סגרה את משרדיה , האם מישהו יודע על תמיכה טכנית לתוכנה שניתן להשיג ממשיהו המכיר טוב את התוכנה? לאחר מס שנים שהתוכנה מותקנת אצלי, בהורדת דואר סטנדרטית , נמחקו לי הודעות מתיבת ה-inbox כאשר הבעיה ככל הנראה נובעת מחוסר יכולת של התוכנה לקרוא את קובץ ה-lib של התיבה, וכי ככל הנראה ההודעות לא נמחקו. האם מישהו נתקל בבעיה דומה ? ואם כן כיצד ניתן לפתור אותה על מנת לראות מחדש את ההודעות? הנושא דחוף וחשוב לי מאוד , כיוון שמדובר בהודעות חשובות שעליי לשחזרן ואיני יודעת כיצד. אשמח לדעת אם למישהו יש אינפורמציה שתוכל לעזור לי , תודה

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  21. שלום, התחלתי "לשחק" עם בודק מתחים multimeter, בדקתי מס' ספקי ATX. המתחים שהוצגו לי לא היו קבועים אלא נעו בין 12.25 ל 12.27 למשל, או בספק אחד המתח סביב 11.5 . מהו טווח המספרים (מתח) בו הספק תקין ? או מהו מתח חריג ? 11.5 (לא מגיע ל12V) נחשב לתקין ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by bennyma,

יש לנו בורד 8i945g-Pro של ג'יגה-בייט. על מערכת מותקנת ופועלת - האם החלפת P4 630 ב-P D 930 תדרוש התקנה מחדש של המחשב (WIN XP Pro)? שום רכיב חומרה אחר אינו משתנה בשלב זה.

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  23. Started by itail,

שלום! אני מנסה להתקין כרטיס מסך על מחשב שיש בו כרטיס onboard. חיברתי את הכרטיס ליציאת ה-AGP אך המחשב לא מזהה אותו כלל - מה אני יכול לעשות?? תודה

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  24. Started by shay33,

שבת שלום מחשב ישן שמצאתי חיברתי הדלקתי עבד אחרי זה הדלקתי היה צלצולים ארוכים לא מפסיקים עד שכיביתי.. עכשיו שאני מחבר את החשמל אחת המנורות דולקת ואז מפסיקה אחרי כמה זמן והמחשב לא נידלק :s05: :s05: אני חושב שדפקתי תלוח כי משכתי אותו קצת חזק והוא התעקם למרות שלא נראה לי שזה בגלל זה... אז... מה הבעיה? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  25. קניתי קירור לכרטיס מסך מתוצרת ארטיק קולינג. התקנתי אותו עפ"י כל ההוראות אבל כשאני מדליק את המחשב פתאום כל המסך בארטיפקטים מטורפים. בזמן שהלוגו של ווינדוס מוצג רואים ברור וכשמסתיימת ההעלאה של ווינדוס המחשב עושה ריסטרט בעצמו. מה לעזאזל קורה פה?! בדקתי שוב ושב שהעשיתי הכל כמו שצריך... הכרטיס הוא 6800U והוא לא ב-OC... כשמפעילים את ווינדוס במצב בטוח הווינדוס עולה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 513 צפיות

דיונים חדשים בפורומים