תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
תראו דודה שלי הייתה על המחשב פתאום המחשב קפא לה, טוב, עשתה ריסטרט ומהריסטרט המסך לא נדלק הוא אמר משהו ככה: SINGLE Cable is not conneced ואז הוא עבר לעוד משהו אחרי חצי דקה בערך ואמר: enering restart save mode (משו כזה) * הערות: 1. המחשב היה דלוק 24 שעות ביממה כמעט. 2. היה קצת עומס על המחשב. 3. שהמחשב נתקע היא שמעה ציפצוף (טווווווווווווווווווו) ארוך (עומס יתר/חימום).
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
זה קשור לביוס? איפה מגדירים? איך מגדירים? תודה למי שיסביר לי, VL.
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום כולם, קניתי מחשב חדש לא מזמן המצוייד בלוח אם Asus p5pl2 עם הלוח אם קיבלתי את התוכנה ASUS PC PROBE II שאיתה אני משתמש לבדוק את הטמפ' במחשב. מאתמול נתקלתי בבעיה מוזרה שכשאר אני משחק אני מקבל מהתוכנה התראה על טמפ' נוכחית של 60 (או קצת יותר) מעלות צלסיוס באיזור המעבד. מיד כשאני ממזער את חלון המשחק הטמפ' צונחת ל35 מעלות פחות או יותר (צניחה של 25 - 30 מעלות ב2 שניות) אני כמעט בטוח שההתראה על חימום יתר היא אינה נכונה , האם אני צודק? אם כן מה גורם לקריאה הלא נכונה הזו? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אוקיי לאחר התלבטויות לאחרונה קיבלתי כל מיני מסכים כחולים עם הודעות שגיאה כאלו ואחרות , וכמובן כן כן עד כמה שאני שונא להודות פירמטתי את הכונן הקשיח לחלוטין כדיי לבודד את הבעיה עכשיו לאחר משחק שוב פעם קריסה מיידית ולפי איך שזה נראה (מצורף תצלום מסך של הודעת השגיאה לאחר הריסטרט + ניתוח של הדאמפ) . 1. 2. שוב פעם אני חייב לציין שכל תכולת המארז חדש ( ספק , לוח , כ.מסך וזכרונות ) . מה יכולה להיות הבעיה ? עריכה : הנה תצלום של הדרייברים שבהם השתמשתי >> (3. של הכרטיס מסך LEADTEK 6800 GS ) (4. של הציפסט NF4U שעל הלוח NEO4 PLAT ) תודה על העזרה ... ניר
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי בעיה............... אחרי התקנה של כרטיס זיכרון נוסף.... פתאום יש בעיה.... המחשב לא מזהה את הסי די ולא את הכרטיס קול שבא עם הלוח..... במנהל התקנים יש לי סימן קריאה צהוב על שניהם . לפעמים שאני עושה ריסט... יש לי מסך כחול בהתחלה .. משהו עם ביוס.... יכול להיות שהלך הלוח אם ?
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לא מזמן, וישנם משחקים (לא כל משחק) שבזמן שאני משחק בהם הם נעשים איטיים מאוד. כאשר אני יוצא מהמשחק אני רואה בשורת המשימות בסרגל של ה"התחל", סימן משולש צהוב עם סימן קריאה שחור בפנים, דבר שאומר על הVIRTUAL MEMORY... מה אני עושה עם זה? והאם יש דרך לסדר את זה??? עזרה פליזזזזזזזזזז...
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם. התקנתי לוח אם חדש(לאחר שנשרף לי אחד). קניתי אותו יד שנייה.אין לי שום דרייברים.הלוח הוא של אינטל מדגם D865GBF. במנהל ההתקנים יש בעיה(ראו תמונה מצורפת) איני יכול לחבר כבל לכרטיס רשת של הלוח. כרגע אני גולש דרך חיבור USB. אני מעדף דרך כרטיס רשת. נכנסתי לאתר של אינטל והורדתי את כל הדרייברים האפשרים.לא עוזר. איך אתקן זאת? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מעוניין בהחלפת הזכרונות אצלי , אך נתקל בבעיה . המחשב - Pentium 4 1.7 MSI MS-7005 (SiS 651) הלוח תומך בזכרונות מסוג 266/333 יש ברשותי 3 סטיקים של זכרונות , בלוח 2 סלוטים . זיכרון #1 - DDR 256MB Single-Sided , 266Mhz זיכרון #2 - DDR 256MB Double-Sided , 266Mhz זיכרון #3 - DDR 256MB Single-Sided , 333Mhz אני מעוניין ליצור שילוב על הלוח של 1+3 / 2+3 (אני צריך זיכרון 266 לפרוייקט אחר) . ניסיתי בכל דרך אפשרית לגרום לשילובים לעבוד ביחד , אבל אני לא מצליח . השילוב היחיד האפשרי הוא 1+2 . כל אחד מהסטיקים פועל עצמאית בלוח . כשאני מוסיף את 3 ל 1/2 , כמות הזיכרון בפוסט נשארת 256MB . לפי החוברת של הלוח אין כל בעיה לשלב DS ו SS ביחד . הבעיה היא כנראה במהירות זיכרון #3 …
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
יש לי דיסקטים חדשים,הכנסתי אותם לקונן הדיסקטים והוא ביקש שאני יעשה פורמט להם,עשיתי.אחרי זה הכנסתי לדיסקט אחד כמה עבודות(בWORD) ולמחורת ניסיתי להכניס את הדיסק לכונן הדיסקטים שבמקיף שלנו ולא יודע למה אבל הוא ביקש שאני יעשה פורמט לדיסקט(ואם אני עושה פורמט הוא מוחק לי את כל העבודות) וגם ניסיתי להכניס אותם בספרייה העירונית וגם שם הוא ביקש שאני יעשה פורנט ורק מתי שאני מכניס תדיסקט בבית הוא נכנס אליו בלי שום בעיה ומראה תעבודות. חברה יש פתרון לבעיה הזאת? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני חושב שזה קשור לסאונד הרצתי אקוה מארק בבדיקה (בודק ללא סאונד) ואחכ הרצתי אותו בדמו מוד (עם סאונד) ויש קפיצות קטנות כאלה בין פריימים זה קורה לי גם בכל מיני משחקים ולא ידעתי ממה זה עכשיו אני חושד ברכיב של סאונד איך אני מבודד את הבעיה / בודק אותה / פותר אותה ? תודה 6600GT AGP 2400+ 512DDR ADATA KV7
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום, לאחר התקנת WIN98 מחדש על מחשב נייד. אני לא מצליח לבצע סנכרון של מכשיר הנוקיה עם המחשב דרך אינפרא אדום. אני מקבל הודעת שגיאה IrSocket API coused an error. אשמח לקבל עזרה , רוי
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי, ברשותי 2 מחשבים, אחד פנטיום 4 2.4GHz עם לוח אם של אינטל, כרטיס מסך רדאון 9550, זיכרון 512 MB... מחשב שני: לוח אם של ABIT, מעבד AMD 3000+, כרטיס מסך GEFORCE 6600 זיכרון כנ"ל... אני כעיקרון עובד על המחשב הראשון שציינתי, מאחר והמחשב השני כמעט שלא בשימוש אני מעוניין להעביר ממנו חלקים למחשב שלי, כגון: מעבד, לוח אם, זכרון (הזכרון שלו יותר מהיר)... העניין הוא שאני מעוניין להישאר עם הדיסק הקשיח שלי, שהוא IDE, זאת אומרת לקחת את הלוח ואת כל הרכיבים מהמחשב השני ולחבר ללוח אם שם דיסק IDE. וכדי שהמחשב השני גם יעבוד, אני אחבר את הדיסק הנוכחי שלו (HITACHI DESKSTAR) ללוח אם של אינטל, העניין הוא שהלוח אינטל הוא דיי מיושן ואינו תומך ב-SATA, לכן חשבתי אולי לקנות כרטיס PCI SATA.…
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
הצורב בשימוש קצת יותר משנה ועכשיו המהירות של צריבת הcd ירדה מ40 שזה היה המקסימיום ל16 שזה עכשיו המקסימיום מה אפשר עשות או מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב ... המחשב עולה וגם המסך מציג הכל עד שמגיעים לקטע שהוא טוען את הוונדוס (XP) המסך נכסה ממש לפני שרואים את שולחן העבודה.. אין לי מושג ממה זה קרה לא עשיתי שום דבר חריג שיכול לגרום לזה לקרות.. אני עוד איכשהוא לפעמים מצליח לעלות אותו במצב בטוח אבל אין לי ממש מה לנסות לעשות שם (ניסיתי להוריד את כל התהליכים שרצים עם הפעלת המחשב אבל זה לא ממש קשור ולא עזר).. החיבורים בסדר גמור.. למשהו יש רעיון מה יכול לגרום לזה לקרות?
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
תראו יש לי עכשיו 2 הארד דיסקים עכשיו תראו הארד דיסק 1 זה 20 או 30 ג'יגה משהו כזה... והשני 80... אני רוצה להתקין על הארד דיסק הקטן את הווינדוס אך לאחסן את כל הדברים בהארד דיסק של ה-80 ג'יגה... האם יש לי אפשרות כזאת? עם כן, אשמח להסבר, תודה, VL.
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
היי, מצטער על השאלה הסתומה אבל שום דבר לא עובד.... קיבלתי נייד חדש DELL 510 מחבר אותו מה S-VIDEO ולא רואה כלום בטלוויזיה. ניסיתי לשחק בהגדרות אבל הוא מסרב!! ברגע החיבור יש רעידה על המסך וזהו!! מי יושיעני מי? לא, גם החברה שלי לא הצליחה לפתור את זה...
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני חושב שזה בגלל האנטי וירוס כי רק הוא מאחר יש לי 256MB OF RAM... אני יודע שתגידו לי שאני צריך לקנות עוד אבל יש עוד דרכים שהווינדוס יעלה יותר מהר? נ.ב יש לי Anti Virus Kaspersky ופיירוול Kerio
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום חברים קניתי זיכרון חדש twimos 512mb 2.5cl עכשיו שאני מנסה להפעיל אותו עים v-data 256mb 3cl הוא עושה ציפצופים אבל שאני מפעיל אחד מהם לבד הכל עובד טוב למה ומה עושים בנידון תודה רבה לכל העוזרים אלי.
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום לכולם. משהו מוזר לחלוטין קורה במחשב של אחותי. היא מפעילה אותו ומשתמשת בו באופן רגיל של מסנג'ר, אופיס, גלישה באינטרנט. אין משו מיוחד או משו שדורש מאמץ. מדובר במחשב פנטיום 3 סוקט 370, 500Mhz עם 448MB זיכרון RAM, כרטיס מסך ATI RAGE 8MB (משהו כזה.. לא מובנה) מאוד ישן. המחשב רץ על WinXP PRO. בהתחלה, כשמפעילים את המחשב העכבר מרצד בצורה מוזרה עד שלוחצים על כפתור כלשהו ואז העכבר מפסיק לרצד וגם המחשב פועל בצורה נורמלית (שכן בתחלה, שהעכבר ריצד, המחשב גם פעל מאוד לאט). ואחרי כמה דקות של שימוש המחשב פשוט "קופא", נתקע! העכבר לא מגיב, המקלדת גם לא מגיבה, כל התוכנות "קופאות" ולא זזות והמחשב פשוט נתקע לחלוטין ולא יוצא מזה, צריך לבצע ריסט ושוב אחרי כמה דקות של שימוש המחשב נ…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי זיכרונות CORSAIR 2*512MB DDR 550MHZ 4400C25 לפי הוראות יצרן הם עושים 2.5-4-4-8 על 2.8 מתח הכל טוב ויפה בM טסט הכל עובד כמו שעון אבל בפועל יש לי ריסטים לפעמים בדקתי בפריים אחרי דקה יש לי שגיעה הלכתי והוספתי מתח {יש לי קירור רציני לזכרונות } עד שהגעתי ל3 המחשב יציב לאורך שעה ב3.1 המחשב החזיק לי 3 שעות כרגע אני בודק על 3.2 מה שמסקרן אותי לדעת זה את שורש הבעיה מה הגורם לבעיה מה אני צריך להחליף . תודה מראש לכל העוזרים אחלה פורום עים אחלה אנשים דרך אגב זה לא המעבד כשה אני עושה לו בדיקה לבד הכל תקין
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
כמה שאלות... איך אני יודע באיזה לוח אם אני יכול להחליף אותו? (אני משתמש במעבד p4 2.4 ghz כפול ליבה אם זה משנה) ואיך אני יכול להיות בטוח שהתקלה היא בו? הכרטיס מסך לא שולח סיגנל למסך... זה אחרי שחיברתי זיכרון ראם נוסף ונהייה ריח משונה של שריפה...
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי אמיול במחשבי החדש אשר מותקן בו ווינדוס XP SP2 ולאחר כשעה עבודה נופל המחשב וכשעולה יש הודעת שגיאה של "ווינדוס שחזר המערכת לאחר שגיאה חמורה"! לפי דעתי יש קשר לרכיב חומרה כלשהו אך לא נראה לי סביר כי המחשב חדש ונקנה לפני כשבועיים.. אנא עזרה בבקשה
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
האם כדאי להתקין על מערכת הפעלה של ווינדוס אקס פי את גירסת הSERVICE PACK 2 כי שמעתי שזה סתם "מסרבל" את המחשב ורמת הביצועים יורדת... בבקשה רק תגיבו מהר!.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך7800GT ובמשחק QUAKE4 יש קירטועים. האם זה קשור לזכרונות???
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום ... נתקלתי בבעיה מסוימת ביקשו ממני עזרה בפירמוט המחשב והסכמתי . אבל היתה בעיה עם הארדיסק לא הצלחתי לפרמט ( כאשר הגעתי לחלון בו אני אמור לבחור את הpatition עליו אני רוצה להתקין היה כתוב "can not access to the driver " או משהו בסגנון , בדקתי את החיבורים לדיסק הקשיח את כל הג'מפרים והכל היה בסדר ) החלטתי לקחת אותו אלי הביתה ולנסות לפרמט דרך המחשב שלי אבל נתקלתי שוב בבעיה כאשר הווינדוס שלי עולה הוא מזהה את הארדיסק .וכך גם בהגדרות אני יכול לראות אותו בביוס אבל אינני יכול להיכנס אליו דרך המחשב ואין אותו ב "My computer " ... מישהו יכול לעזור בבקשה ... זה די דחוף תודה האם הארדיסק פשוט נדפק או שיש דרך לגשת אליו ? לבדוק אותו או משהו
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-