תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם קניתי הארדיסק חדש והתקנתי אותו במחשב 1 וכשהעברתי אותו למחשב 2 הווינדוס לא מוכן לעלות הוא מראה לי startup repair עכשיו בעליה של המחשב הוא מראה לי בממסד נתונים שקיים רק 1 גיגה זיכרון ראם ובסלוט יושב כרטיס של 2 גיגה אולי זה קשור לא יודע.. המחשב נקנה מאיבורי לפני שנתיים אין לי מושג איזה חומרה יש בפנים מחשב זול כזה לשימוש ביתי לא יותר במחיר של 1500 שח. אשמח לעזרה תודה.
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
המעבד חם 65 +- למרות שהוא פריסקוט הוא ממש חם אף פעם לא הגיע לכזה מצב ועוד בווינדוס ללא מאמץ יש מצב בגלל זה המחשב מרסטארט אני צריך עזרה בניתוח קובץ הדאמפ וגם המלצה לספק טוב עד 260 ככה 300 גג שיחזיק את המפרט שלי (הראשון שמופיע בצד) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, המחשב נכבה לי באמצע, כאשר ניסתי להדליק המחשב נדלק אך לא רואים כלום,אחרי כמה ניסיונות הוא נדלק ושוב כבה באמצע ומאז הוא נדלק אך לא רואים כלום. אין צפצופים. e8400 4Gb ep35-ds3r מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
ברשותי מחשב ישן וטוב של NEC, פנטיום 3 שהותקן עליו WINDOWS XP והמחשב בקושי סוחב. ברצוני לפרמט את ההרד דיסק ולהתקין WINDOWS 2000. יצרתי דיסקט אתחול של DOS והגדרתי שהמחשב יעלה מכונן A בהתחלה. קיבלתי PROMPT ל A , אבל שניסיתי להריץ FORMAT C אני מקבל כל הזמן BAD COMMAND... מה אני לא עושה נכון? (תודה מראש ).
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
כשכבר יש לי בעיות חומרתיות זה חייב להיות הזוי... אז ככה- בשבוע+ האחרון המחשב שלי יכול להדלק כרגיל (ואז יש צפצוף אחד), אבל שרירותית יכול גם לא לעשות פוסט - הוא ידלק, הלדים וכל המאווררים במחשב עצמו פועלים אבל המסך מתנהג כאילו לא מחובר לכלום (אין צפצופים), ולפעמים אין לדים בעכבר ובמקלדת. מה שניסיתי לעשות - כרטיס מסך - לנתק את הכרטיס מסך - המחשב עבד, אז הנחתי שזה הכרטיס מסך. חברתי את הכרטיס במחשב אחר, והוא עבד שם באופן קבוע (שלושה כיבויים והדלקות), משמע זה לא הכרטיס. לקחתי כרטיס מסך שצורך יותר חשמל ממחשב אחר, חברתי במחשב אצלי, הדלקה ראשונה עבד, הדלקה שניה לא עבד, הדלקה שלישית עבד. לא ברור לי אם זה הספק כוח עד כה. דיסק…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב שלי ביום בהיר אחד הפסיק לזהות את הכונן צורב שלי - LG GH22NS50 , זאת למרות שהחיבור לחשמל תקין והוא מגיב - נפתח/נסגר. ניסיתי לחיבורי SATA שונים וגם להחליף כבל אבל כלום. חשבתי שאולי הבעיה במכשיר עצמו שכבר כמה שנים אצלי ולכן רכשתי אחד חדש - LG GH24NS95 , שעשה את אותה הבעיה. גם לאחר שהחלפתי בחנות לאחד אחר במחשבה שאולי היה בו פגם כלשהו זה המשיך. חיבורי ה SATA עובדים תקין כאשר אני מחברת אליהם כונן קשיח אחר. כל הנסיונות נעשו כמובן כשהמכשיר מכובה ולא בחשמל ובכל פעם הפעלתי את המחשב מחדש. ניסיתי להוריד עדכון FIRMWARE אבל המחשב טוען שאינו מזהה את המוצר. כאשר אני מכניסה דיסק המחשב מנסה למצוא את הכונן ולאחר מכן שולח הודעה של כשל בהתקנת תוכנת מנהל התקן. יש לצין שמלבד המארז כל המח…
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום ,כמו בכותרת אני רוצה לשמור את נתוני גלישה כולל דפים וכרטיסיות של הדפדפנים שרשומים בכותרת. אני מעוניין לעשות סריקה ואף פרמוט למחשב ,לכן רוצה שהנתונים ישמרו. דבר נוסף, אני לא יודע איך עושים באקספלורר, שאחרי כל כניסה לדפדפן הוא יפתח לי את כל הכרטיסיות והדפים מהמקום שבו הפסקתי. דפדפן כרום -בעברית דפדפן פיירפוקס- בעברית דפדפן אקספלורר- באנלגית (מתקשה באנגלית) המחשב פשוט גוסס לי קורס לי מידי פעם כאני אפילו רק גולש וטיפה יוטיוב,אז אני חייב לטפל בו ולא לתת למצב להחמיר. אבל הכרטיסיות מונעות מימני את זה ! תודה
-
- 12 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
קיבלתי מרופא מנתח דיסק שיווקי עם קבצים בסיומות שאני לא מצליח לקרוא במחשב. ניסיתי באמצעות המדיה פלייר - לא מצליח. איך אני צופה בקבצים הללו?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לגבי ה- XP 2800+.. תודה על התשובה בברכה, WINDY [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, לחבר שלי מותקן במחשב כונן dvd של msi ,הוא פרמט את המחשב והכונן מתפקד כcd בלבד... איך פותרים את זה ? נ.ב הדרייבר מהדסיק שהגיע עם הכונן לא עוזר....
-
- 9 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב נייד שלי , אחרי שאני מריץ תוכנית התוכנית מייד נסגרת ולא מופיע press any key to continue... אלה מייד נסגרת. מופיעה לי הקוד הזה אשמח לעזרה בשינוי ההגדרות, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום וערב טוב לכולם! ראשית אציג כאן את מפרט המחשב "העתק הדבק" מאוורסט, חוץ משם המחשב והאימייל, באם הנכם שמים לב לאיזו שהיא בעיה או עדכון שמומלץ לי לעדכן אודה לכם באם תאירו את עיני. Computer Computer Type ACPI Multiprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 Internet Explorer 7.0.5730.11 (IE 7.0) DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Date / Time 2008-08-21 / 14:06 Motherboard CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 2400 MHz (9 x 267) Motherboard Name Asus P5B Deluxe (3 PCI, 1 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Dual Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset Intel Broadwater P965 System Memory 2048 MB (DDR2-667 D…
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אחרה כמה זמן המסך מתכבה נכנס ל power saving mode בדקתי אם בהגדרות בpower options הכול תקין
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
בדקתי יציבות ב S&M, הגדרתי 100% למעבד ומשך זמן על LONG, באמצע הבדיקה קפץ warning: (בשלב של FPU) זה בעיה חריגה? או שלאפשר למתח לעבור את ה 12 V ?
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
ערב טוב, הגעתי אחרי הצבא פתחתי את המחשב והעכבר פשוט תקוע, נסיתי לבדוק עם הבעיה בעכבר ו\או לנסות עם עכבר אחר אבל עדיין העכבר תקוע... help please
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
העכבר משתגע לא רוצה לזוז בכלל או שהוא זז בקושי מה יכול להיות פרצו אלי?? זה כבר קורה מספר פעמים גם כשהיה לי פיירוול... יש למישהו משהו להציע.......??
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום , יש לי שאלה די מטומטמת , אבל רוצה להיות בטוח . יש לי מחשב ישן מ2010 עם ספק 520 ואט Cooler Master - קניתי מחשב חדש עם ספק Corsair RM750X - אבל הוא הגיע בלי כבל חשמל . האם אפשר להשתמש באותו כבל ? האם צריך כבל יחודי שלו? והאם זה מסוכן באיזושהי צורה למערכת? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא בטוח אם זה קשור לפורום הזה פשוט אני חדש בשליחת הודעות לרוב אני רק קורא, אז ככה שיחקתי במשחק Rainbow Six Vegas פתאום הסאונד התחיל להשתגע היה מסך כחול והמחשב עשה ריסטרט, אותו הדבר קרה לי גם ששיחקתי בMicrosoft Flight Simulator X, אני יכול להעיד שהיו במשחק קפיצות בFPS אם זה קשור אולי,אני חושב שזה הקובץ (מצורף)MINIDUMP שהגעתי אליו דרך ההודעת שגיאה אחרי שהמחשב עלה,אם כבר עולה לי עוד משהוא שאולי קשור זה כשאני מדליק את המחשב יש ציפוצוף לא אחד רצף לא יודע מה הוא אומר המפרט: INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ GIGABYTE GA-P35-DS3L KINGSTON VALUERAM 1GBX2 DDR2 800 GIGABYTE 8800GT 512MB REV2?ZALMAN FANSINK HEC ZEPHYR 750W WD 320GB CAVIAR 16MB SATA2 ENERMAX CHAKRA ATX MID TOWER המחשב נ…
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני מקבל הודעה לפיה הכרטיס לא מקבל מספיק חשמל והכרטיס עובר דאון-קלוק אוטומטי 580W וחסר כוח ?
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היי הנה המפרט של המחשב AMD ATHLON 64 3000 SOCKET 939 BOX 2/ A-DATA 512 MB DDR 3200 MEMORY GIGAYBYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 SOCKET 939 RADEON 3600 HD THERMALTAKE TT420APD 2-FAN APFC POWER SUPPLY המחשב עושה הרבה ריסטרט בדקתי זכרונות בממטסט כרטיס מסך חדש מצורף קובץ dump תודה [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, לקרוב משפחה שלי יש בעיה מוזרה: המחשב מזהה התקני USB מתי שבא לו... יש מספר התקנים שונים שמתחברים למחשב: 2 מדפסות, מצלמת אינטרנט, טלפון נייד, מצלמה דיגיטלית וכו'. אני מפעיל את המחשב, וחלק מההתקנים מזוהים, וחלק לא. אז יתחיל משחק מוזר - אני אנתק חלק מהם, אחזיר בחזרה, אוציא את כולם, אכניס להאבים שונים ומתישהו, המחשב יזהה את ההתקן - יכול להיות שבהאב המקורי שבוא הוא היה לפני כן, רק שהפעם הכל יעבוד חלק...לפעמים כלום לא יעבוד עד שאעשה ריסטרט, ואז הכל יעבוד כמו שצריך....מה הולך פה...? למישהו יש רעיון במה מדובר? זה לא שיש האבים דפוקים לגמרי, לפעמים הם עובדים כמו שצריך, עד שהם מקבלים ג'ננה..... מפרט המחשב: Dual Core 6700 Windows XP Pro SP2 2GB Ram HD WD 320GB (MS…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכנסתי את הדיסק(מקורי) של ווידוס XP פתחתי את המחשב מחדש אבל זה לא מגיע לחלון של הפרמוט אני זוכר שחבר שלי אמר לי שצריך ללחוץ על איזה כפתור במקלדת, איזה כפתור?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם! אז ככה, לפני מספר ימים האינטרנט התחיל להתנהג לי מוזר - שמתי לב שההורדות פתאום איטיות יותר משמעותית, והרבה פחות יציבות, כלומר עם פיקים מטורפים לכאן ולכאן. כמובן שזה לא אומר דבר כי כל שרת או טורנט הוא שונה, אבל אז התחלתי לשים לב שגם בדפדפן אני נתקל בתופעות מוזרות - פתאום ישנם דפים שעליי לרענן על מנת שיעלו (אפילו באתרים כמו פייסבוק או גוגל!), סירטונים שמפסיקים להטען באמצע, או אפילו מההתחלה, או שנטענים קצת ואז קורסים (גם ביוטיוב). על שידורים חיים כמעט ואין מה לדבר, מילא נגיד בתוכנה כמו SOPCAST שאיתה אני משתמש לצפות במשחקי כדורגל - התוכנה מגמגמת בצורה נוראית, כשניסיתי לטעון אפילו שידור חיי פשוט כמו שידור רדיו - הפתעה הפתעה, גם שם השידור מגמגם וקטוע! לעיתים …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעו, היום בבוקר קיבלתי כרטיס מסך מסוג hd3650 חיברתי אותו והתקנתי דרייברים, והכל היה טוב. שיחקתי לי קצת בכמה משחקים ופתאום קיבלתי מסך כחול וכתוב בו: A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. If this is the first time you`ve seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again` follow these steps: Check to be sure you have adequate disk space. If a driver is identified in the stop message` disable the driver or check with the manufacturer for driver updates. Try changing video adapters. Check with your hardware vendor for any Bios updates. Disable BIOS memory options such as caching or shadowi…
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
כל פעם שאני משחק במשחקים כמו far cry battlefield וכדומה יש מופיעים נקודות על המסך ברשותי geforce 6600gt הדריברים שלי מעודכנים לא עשיתי oc בנוסף לכך בזמן שאני משחק יש רק 70 מעלות כך שזה לא מהתחממות מה יכול להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-