עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by יאיר מואל,

שלום לאחרונה אני מוריד קבצים שהורדתי פעם ושהגוגל מגיעה לשניייה אחרונה של ההורדה הוא אומר ש"נכשל-זוהה וירוס" מה עושים? מישהוא יודע איך מכבים את זה?

2. יש לי לפטופ של ASUS מדגם U36SG/ לפני יומיים וינדוס החליט לא לעבוד, ניסיתי להעלות במצב בטוח, להריץ תיקון למערכת ולשחזר ל last known good configuration , וכלום לא מצליח. כאשר אני מחבר את הדיסק למחשב אחר דרך SATA , הדיסק פשוט נתקע ותוקע את המחשב, רק ניתוק שלו מחזיר את המחשב לפעולה. בחיבור דרך מתאם USB הדיסק עובד, לאט אבל עובד. ניסיון לשחזור מערכת הפעלה לפי ההוראות הפעלה של ASUS לא עובד, בניסיון הטעינה הוא פשוט מרסט את עצמו בלי להציג הודעת שגיאה... (ההוראות הם ללחוץ F9 ולהיכנס דרך (WINDOWS SETUP (EMS ENABELD) גיביתי את מה שאני צריך מהמחשב, השאלה שלי היא איך אני מוודא מה בדיוק הבעיה(חומרתית או תוכנתית) ואיך אני משמיש את הכונן ?(אם אפשרי בכלל)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by yadaaa,

לנל זקוק מקום בשום מוצא לא תודה.

4. Started by kobmor52m,

יש ברשותי מחשב חדש ווינדוס 7 ..הכנסתי כרטיס סים .שהיה בעבר בתוך נטסטיק..אין תגובה...נכנסתי לאתר של דל ..הורדתי עדכון לכל הדרייברים וכמובן שנרשמתי לאתר של דל...מה הן הפעולות שעל י לבצע עמ שאגלוש באבאינטרנט דרך הכרטיס סים?? אשמח לקבל עזרה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by yotamavi,

אז ככה, איבדתי את הדיסק דרייבר של המצלמת אינט', עכשיו במחשב הנייד שלי היא מותקנת והכל אבל אני לא יכול להתקין אותה במחשב הרגיל בגלל שאיבדתי את הדיסק. והמצלמה היא לא בדיוק לוג'יטק אלא איזה מצלמה לא מוכרת שאפילו אין שם של חברה עליה ככה שלמצוא באינט' לא יהיה פשוט. יש מצב אני אוכל להעביר מנייד למחשב את הדרייבר איכשהו? או שאני ייפרוש פשוט וילך לקנות חדשה?

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  6. Started by ronenlevi,

שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה במחשב כאשר אני מחבר דיסק און קיי ומנסה להיכנס אליו מתקבלת הודעה access denied מה שמוזר שבמחשב אחר הוא עובד פיקס לא עשיתי שינויים במחשב מה זה החרא הזה ???? עזרה דחופה !!! תודה

7. שלום, בזמן האחרון התחילה בעיה חדשה במחשב שלי כל פעם שיש באתר כלשהו או אפילו תוכנה שאני נמצא בה וצבע הרקע שם שחור אז הבהירות של המסך יורדת ואם אני יוצא מהאתר וחוזר לשולחן עבודה נגיד או למקום אחר שאין בו רקע שחור אז פשוט זה חוזר לבהירות הרגילה של המסך. אין לי מושג מאיפה הבעיה הזו צצה לה פיתאום ואם מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור לי שבת שלום

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  8. Started by nimrods,

שלום לכולם.!! יש לי בעייה במחשב המחשב עושה לי צפצופים במארז ושאני נכנס ל-הוספה או הסרה של תוכניות (מהלוח בקרה) זה מראה לי מלא דברים שאני לא יכול למחוק וזה לא היה לי לפני כמה ימים משהו יכול לעזור לי בבקשה זה דחוף תודה.!

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  9. שלום !!!! יש לי כרטיס מסך ג'י פורס 4 טי אי 4200 עכשיו לאחר שהקנתי את Detonator 42.01 המחשק ג'י טי איי שלוש לא פעל לי !!! אבל שאר המשחקים עבדו ועבדו טוב יותר... כי בדרך כלל עקב המחשב היחסית חלש שלי יש 'תקיעות' באמצע המשחק כיאלו התמונה נעצרת לחלקיק שניה.. יש לי כמה שאלות... א.האם יש Detonator בטוח לחלוטין כי התקנתי את כמעט את רובם וכל אחד עשה לי בעיות במשחקים ב.האם יש תוכנה כלשהי של אנ ווידיה שעוזרת למחשבים חלשים שיש להם כרטיס חזק? ג.האם אין פיתרון אלה לשדרג? נ.ב ניסיתי להתקין אחד אחר לא עזר וDetonator 4.72 שנחשב ליותר טוב הוא תוקע לי את המשחק מאפיה בתודה מראש Lir@n

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  10. חזרתי לפני כשעה מהבסיס וניסיתי להדליק את המחשב ופתאום אני שומע שתי קליקים )בערך כמו הסאונד כשעושים ריסטארט לפחות ככה אצלי.( הנורית האדומה נדלקת בעת הצליל ואז דוממת. הבעיה קרתה לי בעבר וזה עבר לאחר כמה שעות אבל זה כבר נהיה למטרד. כמו כן כשזה קורה זה לא מראה לי שום מידע על המסך )כאילו המחשב מנותק מהמסך) בנוסף הצליל של הקליקים קורה מספר פעמים לרוב כ4 פעמים. מה זה יכול להיות והאם אפשר לתקן באופן זמני? יש לי המון מידע על ההארד דיסק ואני חושש שזאת הבעיה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. שלום לכולם התקנתי בהצלחה Windows 8.1 דרך דיסק און קי boot הבעיה שלי היא כזו, היה לי כונן אחד טרה שנעלם לו, ובמקומו מופיע הדיסק און קי, תחת השם e: אם אני נכנס ל mange אני רואה את הדיסק של האחד טרה, אך לא ניתן לעשות איתו כלום, כמו כן אם אני מוציא את הדיסק און קי מהמחשב, בביצוע ריסטארט המחשב לא עולה. מערכת ההפעלה הותקנה על כונן ssd אשמח לעזרה תודה רבה שי

12. Started by BoggyB21,

Hi. אנשים נרשמתי לאתר הנ"ל רק בגלל שיש לי בעיה ואף אחד לא מצליח לפתור אותה, אני סומך עליכם אז ככה, יש לי מסך LCD 32 אינץ' של היטאצ'י, וכרטיס מסך ATI radeon 2900xt (דרייבר מעודכן כמובן) http://www.nordichardware.com/skrivelser_img/510/card.jpg שילשום עשיתי פורמט למחשב עקב וירוס שחדר לכרטיס מסך יש 2 חיבורי DVI, כשאני מחבר את הכבל מהמסך לחיבור הלימני רואים לא חלק והצבעים עכורים והכתב קצת מטושטש. בחיבור השמאלי רואים מושלם, אין צורך להרחיב. הבעיה שעכשיו אחרי הפורמט כשאני מחבר לחיבור השמאלי, כותב לי INVAILD MODE רק על הרזולוציה 768*1366 (או 1360), כשאני שם רזולוציה אחרת, גבוהה או נמוכה יותר, החיבור עובד, אבל הרזולוציות לא מתאימות למסך ולא רואים טוב. אז אני נאלץ לחבר ב…

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  13. Started by haimcoen,

מעבד: אינט פנטיום e6300 dual core 2.8gh לוח אם : gigabyte ep43-ds-3 זיכרון: 4gb כרטיס מסך: ati radeon 4850hd המחשב כובה לי לפעמים בלי שום סיבה נראת לעין עלה בדעתי שזה מהאינטרנט כי הוא כובה בדרך כלל כשאני באינטרנט ולא באמצע מסחק/סרט וכו' אם יש למישהו רעיון או פיתרון אני יודה לכם

14. חשבתי אולי יש איזו אפשרות לאפס את ההגדרות שלו איכשהוא או כל פתרון אחר. תודה

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  15. Started by ori-silver,

התקנתי את הכרטיס קול והוא רושם לי שאין לי pci 1010 hardware ,זה אומר שהיציאות pci שלי לא טובות בשבילו?זה בעיה של דרייברים או בעיה בחומרה עצמה של החיבורי Pci שאי אפשר לפתור?(אלא אם אני מחליף לוח) הכרטיס הוא http://www.creative.com/products/product.asp?category=237&subcategory=239&product=15759&nav=3 והלוח אם הוא http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=1792&zap=1

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  16. יש לי מצלמה CANON A510 קניתי אותה עם כרטיס SD 256MB אני רוצה לקנות לה כרטיס זיכרון SD 8GB אבל אני לא יודע אם זה יתאים או תומך ? סרקתי בגוגל לא מצאתי איזכור אחד על הנפח זיכרון שאפשר לשים בה . זה לא אמור להיות רשום ?

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  17. האם קיימת תוכנה כל שהיא אשר בודקת את התקינות של החמורה המתוקנת במחשב? כל דבר לחוד?זכרונות ,כונן קשיח וכו...?

18. שלום לכולם. רציתי לשתף אתכם בבעיה הכואבת שלי שאני מקבל מסך כחול פעם ב... את המחשב קניתי לפני כשנה בערך (מאי שעבר). בכל אופן, מאז (ואני מתכוון מאז!) שקניתי את המחשב אני מקבל מסכים כחולים כמו שאמרתי פעם ביום / יכול להיות גם פעם בכמה ימים.. בעיקר כשאני משחק במשחקים (אני משחק בעיקר בCHIVALRY: MEDIEVAL WARFARE למי שמכיר, משחק בSTEAM) אבל לא רק. יכול לקרות גם כשאני סתם גולש בדפדפן או מבצע פעולות פשוטת במחשב. המפרט של המחשב שלי הוא: לוח אם ASUS P8Z77-V, מעבד - Intel I7 3770K, מאוורר למעבד NOCTUA NH-D14, זיכרון: G-SKILL ARES 16GB 1600MHZ, כרטיס מסך GIGABYTE GTX 670 WINDFORCE X3, כונן ראשי לווינדוס SSD: SAMSUNG 840 PRO 128GB, עוד כונן לאחסון WD CAVIAR BLACK 2TB, ספק כוח CO…

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  19. שלום לכולם חבר הביא לי דיסק SATA תקול שלו seagate baracuda 500 GB (ורסיה 11 הידועה כבעייתית- גם לי היה אחד כזה), בנסיון לשחזר לו חלק מהקבצים שלו. חיברתי את הכונן שלו אליי למחשב בתקווה לנסות ולזהות אותו בביוס אולם עצם החיבור גרם למחשב שלי להיתקע בהתנעה (מאוררים עובדים ושם זה נגמר) האם למישהו יש מספר רעיונות איך לעקוף את הבעיה . נושא השחזור די דחוף לו ואני מנזה לעזור לו טרם שילך לשחזור אצל מומחים.

20. ניסיתי לחבר את הרמקול למחשב והוא כתב לא ניתן להתחבר

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. שאני מדליק את המחשב אני שומע את המאוורר של הכרטיס מסך מסתובב כמו משוגע . והמחשב לא נדלק ,והמאוורר של הכרטיס ממשיך להסתובב כמו משוגע ( יש לי HD5770 ) . אחרי כמה פעמים זה מה שהוא נותן לי : http://imageshack.us/photo/my-images/812/30601754.jpg/ וזה גם רושם לי את זה http://imageshack.us/photo/my-images/89/98724381.jpg/

22. Started by B0necrack3R,

ישלנו שני מחשבים בבית.. אחת מהם התכלכל ולא פעיל כרגע.. היה עליו לוח של GIGABYTE וכרטיס מסך MATROX G400 במחשבהשני יש לוח IWILL עם VOODO 3 שהכל פועל מעולה! עכשיו לקחתי את הכרטיס הישן והכנסתי אותו בלוחהשני.. ומשום מה המחשב לא מזהה אותו (הכנסתי היטב!) ועושה ציפצופים כשהוא עולה ולא מראה תמונה! כך גם אצל חבר שלי שניסיתי את הכרטיס אצלו.. למרות זה כשהחזרתי אות הVOODO למקום הכל עבד@! עכשיו אני הזמנתי כרטיס מסך חדש מחול ואני דואג שגם הוא לא יפעל על הלוח השני.. אולי מישהו יודע מה הבעיה<?< (הכרטיס מסך בסדר גמור! גם כאשר המחשב שלי היה תקין נסיתי להעביר את הכרטיסל למחשבשלו וזה לא עבד וכשהחזרתי אותו למקום הכל עבד מצויין!@) :-[ :-[ :-[ HELP!!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. :'( :'( :'( מאיפה אוכל לבנות אתר אינטרנט בלי כסף ובלגן

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  24. שלום, השבוע שידרגתי את המחשב - החלפתי לוח אם (gigabyte h55) ומעבד (core i3 ) וכמובן הוספתי זיכרון ל 2GB DDR3 . התקנתי ווינדוס 7. הבעיה שאני לא מצליח לצרוב. כל פעם שאני מנסה הצורב נתקע והמחשב מתחיל לעשות בעיות. הצורב הוא צורב ישן LG GSA-4160B. באתר של LG יש עדכוני קושחה רק עד XP. יכול להיות שהצורב לא עובד עם 7 ואני חייב להחליף גם צורב? ???

• 1 תגובה
    • 789 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.