תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
חזרתי לפני כשעה מהבסיס וניסיתי להדליק את המחשב ופתאום אני שומע שתי קליקים )בערך כמו הסאונד כשעושים ריסטארט לפחות ככה אצלי.( הנורית האדומה נדלקת בעת הצליל ואז דוממת. הבעיה קרתה לי בעבר וזה עבר לאחר כמה שעות אבל זה כבר נהיה למטרד. כמו כן כשזה קורה זה לא מראה לי שום מידע על המסך )כאילו המחשב מנותק מהמסך) בנוסף הצליל של הקליקים קורה מספר פעמים לרוב כ4 פעמים. מה זה יכול להיות והאם אפשר לתקן באופן זמני? יש לי המון מידע על ההארד דיסק ואני חושש שזאת הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי בהצלחה Windows 8.1 דרך דיסק און קי boot הבעיה שלי היא כזו, היה לי כונן אחד טרה שנעלם לו, ובמקומו מופיע הדיסק און קי, תחת השם e: אם אני נכנס ל mange אני רואה את הדיסק של האחד טרה, אך לא ניתן לעשות איתו כלום, כמו כן אם אני מוציא את הדיסק און קי מהמחשב, בביצוע ריסטארט המחשב לא עולה. מערכת ההפעלה הותקנה על כונן ssd אשמח לעזרה תודה רבה שי
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
Hi. אנשים נרשמתי לאתר הנ"ל רק בגלל שיש לי בעיה ואף אחד לא מצליח לפתור אותה, אני סומך עליכם אז ככה, יש לי מסך LCD 32 אינץ' של היטאצ'י, וכרטיס מסך ATI radeon 2900xt (דרייבר מעודכן כמובן) http://www.nordichardware.com/skrivelser_img/510/card.jpg שילשום עשיתי פורמט למחשב עקב וירוס שחדר לכרטיס מסך יש 2 חיבורי DVI, כשאני מחבר את הכבל מהמסך לחיבור הלימני רואים לא חלק והצבעים עכורים והכתב קצת מטושטש. בחיבור השמאלי רואים מושלם, אין צורך להרחיב. הבעיה שעכשיו אחרי הפורמט כשאני מחבר לחיבור השמאלי, כותב לי INVAILD MODE רק על הרזולוציה 768*1366 (או 1360), כשאני שם רזולוציה אחרת, גבוהה או נמוכה יותר, החיבור עובד, אבל הרזולוציות לא מתאימות למסך ולא רואים טוב. אז אני נאלץ לחבר ב…
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
מעבד: אינט פנטיום e6300 dual core 2.8gh לוח אם : gigabyte ep43-ds-3 זיכרון: 4gb כרטיס מסך: ati radeon 4850hd המחשב כובה לי לפעמים בלי שום סיבה נראת לעין עלה בדעתי שזה מהאינטרנט כי הוא כובה בדרך כלל כשאני באינטרנט ולא באמצע מסחק/סרט וכו' אם יש למישהו רעיון או פיתרון אני יודה לכם
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
חשבתי אולי יש איזו אפשרות לאפס את ההגדרות שלו איכשהוא או כל פתרון אחר. תודה
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
התקנתי את הכרטיס קול והוא רושם לי שאין לי pci 1010 hardware ,זה אומר שהיציאות pci שלי לא טובות בשבילו?זה בעיה של דרייברים או בעיה בחומרה עצמה של החיבורי Pci שאי אפשר לפתור?(אלא אם אני מחליף לוח) הכרטיס הוא http://www.creative.com/products/product.asp?category=237&subcategory=239&product=15759&nav=3 והלוח אם הוא http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=1792&zap=1
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
יש לי מצלמה CANON A510 קניתי אותה עם כרטיס SD 256MB אני רוצה לקנות לה כרטיס זיכרון SD 8GB אבל אני לא יודע אם זה יתאים או תומך ? סרקתי בגוגל לא מצאתי איזכור אחד על הנפח זיכרון שאפשר לשים בה . זה לא אמור להיות רשום ?
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
האם קיימת תוכנה כל שהיא אשר בודקת את התקינות של החמורה המתוקנת במחשב? כל דבר לחוד?זכרונות ,כונן קשיח וכו...?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לשתף אתכם בבעיה הכואבת שלי שאני מקבל מסך כחול פעם ב... את המחשב קניתי לפני כשנה בערך (מאי שעבר). בכל אופן, מאז (ואני מתכוון מאז!) שקניתי את המחשב אני מקבל מסכים כחולים כמו שאמרתי פעם ביום / יכול להיות גם פעם בכמה ימים.. בעיקר כשאני משחק במשחקים (אני משחק בעיקר בCHIVALRY: MEDIEVAL WARFARE למי שמכיר, משחק בSTEAM) אבל לא רק. יכול לקרות גם כשאני סתם גולש בדפדפן או מבצע פעולות פשוטת במחשב. המפרט של המחשב שלי הוא: לוח אם ASUS P8Z77-V, מעבד - Intel I7 3770K, מאוורר למעבד NOCTUA NH-D14, זיכרון: G-SKILL ARES 16GB 1600MHZ, כרטיס מסך GIGABYTE GTX 670 WINDFORCE X3, כונן ראשי לווינדוס SSD: SAMSUNG 840 PRO 128GB, עוד כונן לאחסון WD CAVIAR BLACK 2TB, ספק כוח CO…
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר הביא לי דיסק SATA תקול שלו seagate baracuda 500 GB (ורסיה 11 הידועה כבעייתית- גם לי היה אחד כזה), בנסיון לשחזר לו חלק מהקבצים שלו. חיברתי את הכונן שלו אליי למחשב בתקווה לנסות ולזהות אותו בביוס אולם עצם החיבור גרם למחשב שלי להיתקע בהתנעה (מאוררים עובדים ושם זה נגמר) האם למישהו יש מספר רעיונות איך לעקוף את הבעיה . נושא השחזור די דחוף לו ואני מנזה לעזור לו טרם שילך לשחזור אצל מומחים.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
-
ניסיתי לחבר את הרמקול למחשב והוא כתב לא ניתן להתחבר
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שאני מדליק את המחשב אני שומע את המאוורר של הכרטיס מסך מסתובב כמו משוגע . והמחשב לא נדלק ,והמאוורר של הכרטיס ממשיך להסתובב כמו משוגע ( יש לי HD5770 ) . אחרי כמה פעמים זה מה שהוא נותן לי : http://imageshack.us/photo/my-images/812/30601754.jpg/ וזה גם רושם לי את זה http://imageshack.us/photo/my-images/89/98724381.jpg/
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
ישלנו שני מחשבים בבית.. אחת מהם התכלכל ולא פעיל כרגע.. היה עליו לוח של GIGABYTE וכרטיס מסך MATROX G400 במחשבהשני יש לוח IWILL עם VOODO 3 שהכל פועל מעולה! עכשיו לקחתי את הכרטיס הישן והכנסתי אותו בלוחהשני.. ומשום מה המחשב לא מזהה אותו (הכנסתי היטב!) ועושה ציפצופים כשהוא עולה ולא מראה תמונה! כך גם אצל חבר שלי שניסיתי את הכרטיס אצלו.. למרות זה כשהחזרתי אות הVOODO למקום הכל עבד@! עכשיו אני הזמנתי כרטיס מסך חדש מחול ואני דואג שגם הוא לא יפעל על הלוח השני.. אולי מישהו יודע מה הבעיה<?< (הכרטיס מסך בסדר גמור! גם כאשר המחשב שלי היה תקין נסיתי להעביר את הכרטיסל למחשבשלו וזה לא עבד וכשהחזרתי אותו למקום הכל עבד מצויין!@) :-[ :-[ :-[ HELP!!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
:'( :'( :'( מאיפה אוכל לבנות אתר אינטרנט בלי כסף ובלגן
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
שלום, השבוע שידרגתי את המחשב - החלפתי לוח אם (gigabyte h55) ומעבד (core i3 ) וכמובן הוספתי זיכרון ל 2GB DDR3 . התקנתי ווינדוס 7. הבעיה שאני לא מצליח לצרוב. כל פעם שאני מנסה הצורב נתקע והמחשב מתחיל לעשות בעיות. הצורב הוא צורב ישן LG GSA-4160B. באתר של LG יש עדכוני קושחה רק עד XP. יכול להיות שהצורב לא עובד עם 7 ואני חייב להחליף גם צורב? ???
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אפשר להשתנש במחשב הישן כדי לחזק את המחשב החדש תודה
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
הגיע אלי מחשב נייד מסוג HP COMPAQ NC6320 שעבר פירמוט ומאז הדרייבר של כרטיס המסך שלו לא עובד. המחשב עובד על רזולוציה טבעית עם הדרייבר המובנה של WINDOWS XP אבל כשמתקינים את הדרייבר של אינטל מתקבל מסך שחור. אני לא חושב שהבעיה היא בדרייבר כי גם כשאני מנסה להעלות UBUNTU מLIVECD המסך נעשה שחור כשאני מנסה להעלות רזולוציה. מישהו נתקל בבעיה כזו?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הייתה הפסקת חשמל בביתי לאחר מכן ניסיתי לעלות את המחשב.. הנוריות פועלות גם כן המאווררים..אבל המסך לא מגיב..ואין את הצלילים המעצבנים של הלוח אם. עזרה מישו..? מה עושים? מה נהרס?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום, לפני כחודש וחצי קניתי זיכרון 1024MB של KINGSTON ושמתי אותו במקום הזיכרון שהיה (512MB A.DATA). השבוע שמתי לב שאני מתקין משחקים או פותח קבצים מקובצים (RAR\ZAP) הם נפתחים ממש ממש לאט. החזרתי את הזיכרון הישן במקומו ופתאום הכל בסדר. מן הסתם עכשיו אני יודע שהזיכרון לא בסדר אבל הייתי רוצה לדעת איזו תוכנה יש שתוכל לאמת לי שהזיכרון באמת לא תקין. אגב, מה לדעתכם יגידו בחנות שקניתי ממנה את הזיכרון? יעשו בעיות ו שיחליפו לי ישירות?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
לאחרונה (ויש לציין שרק לאחרונה) במחשב השני בבית , כשאני משאיר אותו דולק בלילה , וגם כשאני מכבה את המסך כשאני חוזר נשארים לי כיאילו חלונות פתוחים שאני לא יכול לסגור - כי הם לא באמת שם ורק כשאני עושה איזה רפרש או מפעיל משהו אחר עליהם זה נעלם וחשוב להזכיר שלא הייתה לי את הבעיה הזאת לפני.. רציתי לברר מה יכול להיות הגורם לבעיה המוזרה הזאת : כרטיס מסך / מסך - יש לציין שהדרייברים דיי חדשים כרטיס מסך : Radeon 9200 מסך : MAG 786FD תודה לעזורים.
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
חזרתי היום הבייתה, הפעלתי את המחשב (ז"א הדלקתי את המסך, המחשב היה דלוק) ועבדתי עליו כמה דקות כרגיל. לפתע החלו קולות חזקים של קריאה מההארדיסק. נתתי לזה דקה, וכשהם לא הפסיקו, ובנוסף כל התוכניות שפעלו ברקע נתקעו, לחצתי על ריסט. המחשב לא סיים את הבוט וביקש דיסקט עם מערכת ההפעלה. כניסה לביוס הראתה שאחד ההאריסקים (זה שעליו מותקנת ווינודס וכל המידע שלי) לא מזוהה. כיבוי והדלקה לא עוזרים - רעיון ?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום לפני כשבוע פירסמתי נושא על בעיות שהמחשב שלי התחיל לעשות המחשב שלי התחיל לעלות ממש לאט זמני הטעינה במשחקים נהיו אכרוים נורא משחקים בקושי עובדים למרות שיש לי מחשב די חזק(Q9400 GTX 260 2GB RAM מה שיותר מוזר שבמשחקים אחרי 5 דק' של משחק (איטי בצורה מחרידה) המחשב עושה ריסט ללא כול אזהרה ומסך כחול אחרי מספר בדיקות שעשיתי גיליתי שהדיסק הקשיח שלי עובד בצורה איטית ביותר הרצתי את התוכנה HD TUNE והיא הוציא לי שקצב קיריאה עומד על 4 מ"ג לשנייה ושבמחשב היישן שלי מלפני 6 שנים קצב הקריאה עומד על 54 מ"ג לשנייה בין הבדיקות שעשיתי הרצתי MEMTEST למשך שש שעות והוא לא מצא שום דבר הדיסק הקשיח הוא מתוצרת western digital דגם WD5000AAKS חדש ניקנה ביחד עם המחשב החדש בפסח האם זה יכול להיות בעיה…
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון קרה לי משהו דיי מוזר במשחק HITMAN שיחקתי עד כה בסדר גמור והיום אני נכנס ונגיד אני נכנס למעלית או חדר או משהו אני שומע מהאוזניות לא מהמחשב כזה סאונד ZZZZ Z Z ZZ כאילו משהו נתקע כזה וזה עובד על 2 FPS ממש ככה לא יודע ואז אחרי כמה שניות זה עובד והכל כזה טס במשחק כאילו זה משלים מה שהיה אמור להיות בזמן ה 2 FPS זה קרה לי גם לאחרונה ב FARCRY 3.. משהו יודע אולי מה הבעיה ? בחיים לא היה לי דבר כזה יש לי HD6870
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב כשאני משחק באיזשהו משחק חדש כמו COD4 CRYSIS DMC4 לאחר כמה דקות של משחק המחשב נתקע והמסך גם נכבה ורושם במסך No Signal עכשיו כשאני משחק במחשקים ישנים כמו CS הוא לא נכבה. מישהו יודע איך פותרים את זה? מפרט: AMD X2 4800 2.5GHZ 2G RAM X1950 pro 512mb
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-