עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי מארז Hec compucase 6a21, בו יש מקום לשני מאווררי 120mm כרגע יש בו רק אחד האחורי. האם כדאי להשקיע ולקנות גם אחד נוסף ? האם זה משנה סוג מאורר חברה ? מתח ? או שהסטנדרטי זה טוב ? תודה.

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  2. כי פשוט יש לי את הזכרונות האלו ואת הלוח הזה שכשה אני מציב את הזכרונות בדואל צ'נאל המחשב לא נדלק כלל רק שאני מציב אותם בסינגל זה עובד . הזכרונות בגדול עובדים טוב שניהם תקינים אבל עובדים רק בסינגל אם יש למשהוא את הצירוף הזה עובד שיומר לי בבקשה זה מחשב חדש שעלה המון וזה מעצבן המפרט הוא P-D 920 2.80 ASUS P5WD2 PREMIUM PQI DDR2 1024 667MHZ שעובדים רק ב סינגל למרות שהם דואלים EVGA 7800 HEC WIN 420W TT SHRAK תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 538 צפיות
  3. לפני כחודש הדלקתי את המחשב והוינדוס סירב לעלות, שום דבר לא זז, הסורק דיסק "של הדוס" הפעיל את עצמו ודיי נכנס לעטרף. אחרי פורמט כללי של כל המחיצות התקנתי את הוינדוס מחדש והכל עבד פרפקט, הפעלתי שוב את סורקי הדיסק והכל עבר בשלום. תיארתי לעצמי שהגורם לנזק היה הטמפ הגובה שההרדיסק עבד בה במשך יום-יומיים (הוא היה במגירה נשלפת, אחרי שהוא התרגל במשך שנה לעבוד במארז מאורר מאוד). בקיצור, אתמול בלילה הזזתי את העכבר להפסיק את השומר מסך, ושום דבר לא קרה... המחשב קפא. עשיתי ריסט, הוינדוס התחיל לעלות, הפס של ה LOADING (הקיווקוים מתחת ללוגו הגדול של הוינדוס) המשיך לרוץ ולרוץ ולרוץ במשך חצי שעה, שום דבר לא זז... SAFE MODE גם הוא סירב לעלות. חיש מהר העלתי מערכת הפעלה מCD וגיביתי את הקבצים, ו…

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  4. יש לי בעיה, כל פעם שאני ניכנס לחשב (מדליק) זה טוען ועושה לי MEMORY TEST איך אני מפסיק אתה זה... [אין לי בעיה ב זכרונות עשיתי MEMRY TEST 0 eror]

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  5. Started by AntiSocial,

מחשב נקי .. התקנתי windows xp sp2 מדליק את המחשב .. המסך נדלק .. וברגע שwindows עולה המסך מהבהב (הנורה שלו) ונכבה. התקנתי את הCatalyst 6.3 שבא עם הכרטיס .. לא עזר .. אני כרגע מעלה את המחשב בזה שאני לוחץ F8 ובוחר שהמחשב יעלה ב VGA mode שאני נכנס לדרייברים בדיסק של הלוח אם .. יש display driver אבל שאני מנסה להתקין אותו אני מקבל את ההודעה : "setup was unable to complete installation, try to setup your display adaptor with a standard vga driver before running setup" מה אני עושה מפה ?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  6. Started by nivabotbol,

שלום לכולם! קניתי דיסק Windows XP SP2 HEB ואין לי מושג איך לפרמט...מישהו יכול לעזור לי? הכוונה היא להשאיר את כונן D כמו שהוא ואת C , שעליו מותקן הווינדוס , למחוק, ועליו להתקין שוב את הווינדוס...בקציור- פירמוט C בלבד... תודה ניב

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי שני מחשבים מחוברים בעזרת KVM (עכבר אחד ומקלדת ומסך לשני מחשבים) ,מחשב אחד כפי שמפורט AMD 3400 ,השני P4 2400 ,הבעיה המוזרה היא : שאני מדליק את ה- P4 ולאחר מכן את ה - AMD ,ה- AMD נתקע לפני עלית מערכת ההפעלה וצריך לעשות רסטרט ואז הכל בסדר ,הבעיה היותר מוזרה שלא ניתן להדליק את ה - AMD ראשון פשוט לא רואים כלום המסך שחור ,וכך אני מחוייב להדליק קודם את ה - P4 ,אני מקווה שדברי לא מבלבלים יותר מדי אך זהו המצב בדיוק ,מודה מקרב לב לכל מי שיעזור בפיתרון הבעיות המוזרות! ,דרך אגב זהו KVM עם ארבעה חיבורים (לארבעה מחשבים) ,ניסיתי להחליף את החיבורים אך זה לא עוזר. תודה.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Nuclear_Bamba,

המאורר כבר לא מאורר, המאורר של הכ"מ גם החליט לשבות.. ועכשיו כל העבודה מוטלת על המאורר של הלוח אם.. אני צריך להחזיר את 2 המאוררים שלי לחיים.. ואנ'לא יודע איך.. והבעיה היא לא אבק... אפילו שיש שם די הרבה.. אין משהו שתוקע אותם מלעבוד..

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  9. לאחרונה יש לי רעשים מוזרים מכייון המארז, רעש (חלש) של מנוע מתנשף, בהחלט לא הרעש הרגיל של ההארד דיסק! הרעש גם מרעיד לי את כל המארז, רעד קל אך שוב, לא סטנדרטי המחשב עובד בסדר... מה זה ??

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  10. שלום לכולם, זאת ההודעה הראשונה שלי פה, אני בעלים של לפטופ T42, במחשב יש כרטיס רשת אלחוטי 2200BG של אינטל, הבעיה שלי היא שכאשר חילקו את המחשבים בעבודה הם חולקו כאשר הרכיב המדובר מנותק, היום הם נותנים כבר את המחשבים עם הרכיב מחובר, לצערי הם מסרבים להתעסק עם זה, האם יש דרך לעשות זאת לבד? נראה לי קצת מסובך לפתוח לפטופ. אם לא אז יש למישהו מקום מומלץ שיכול לעשות לי את זה? מעדיף מקום איכותי. המון תודה לכל העוזרים ובדרך אגב שמי יואב.

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  11. Started by The UnKnown,

My cd burner as i said Lite-On... just kill all of my cd's , every burn process failed and it starts to pissing me off..! what can i do ?? At first it was rarly... but now it RUIEN all of them, simply as that.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. יש לי מחשב חדש לוח אם gigabyte GA-8I945P-G ודיסק קשיח wd sata 160 giga יש 3 מחיצות c: 37 giga d: 110 giga e: 5 giga על ה-c מותקן xp .רציתי להתקין על הE ווינדוס 2000 לאחר השלב הראשון שהוא מעתיק קבצים אני מקבל שגיאה שהוא לא מוצא קובץ בשם ntoskrnl כשאני בודק את המחיצה אני רואה שהוא ריק לחלוטין כאילו שהוא לא נגע בו מה הבעיה(ניסיתי להתקין במחיצה הזו win98 והוא הצליח להתקין חלקית. יש עם win98 בעיה אחרת , שהלוח לו תומך בו) תודה?

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  13. אני לא מבין כל כך בשינוי פורטים וכיוצא בזה.... אם מישהו יוכל להדריך אותי...

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  14. Started by most,

יש לי עוד מחשב אחד והבעיה היא בו... שיחקתי במחשב והכל היה בסדר ואז הייתי צריך ללכת אז כיביתי אותו ושחזרתי המחשב החליט לא להידלק(כנראה שהיה איזהשהו קצר בזמן הכיבוי)... אבא שלי בדק את המחשב(יש לו ידע מינימלי במחשבים)וראה שהמנורה של הספק לא דולקת(מה שאומר שהספק לא מעביר זרם למחשב)ולכן הוא הליף לי את הספק עם ספק אחר שבמקרה היה לי בבית אבל עכשיו המסך לא עובד... אני יודע שהבעיה היא לא בכרטיס מסך כי אבא שלי הוציא אותו וחיבר את המסך לכרטיס מסך המובנה וגם אז הוא לא עבד ואני יודע שזה גם לא בעיה במסך כי חיברנו מסך אחר והוא גם לא פעל... אז השאלה שלי בעצם היא מה יכולה להיות הבעיה? האם זאת בעיה כנראה בלוח אם? האם הבעיה היא במעבד? מה יכול היה להידפק כדי לגרום לכך? איך אני יכול לבדוק את …

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. יש לי בעיה בchipset ששל הלוח אם אני חושב ושאלתי כבר בפורום גרפיקה ושלחו אותי לפה. אז ככה יש לי: sis 648 chipset וכרטיס Geforce 6600 le הבעיה שלי שאני משחק במשחק ואחרי כמה שעות מתחילים לי הארטיפקטים ורק ריסט עוזר. הלוח של MSI והכרטיס של גיגה ביט הם אתם צריכם יותר מידע שאלו הכל.. שמתי יש בעיות עם הSIS וסידרת 6XXX אז מי שהיא לו בעיה כזות או שיודע שיגיד בבקשה.

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. בתקייה D:\RECYCLED\NPROTECT\00000000.RAR שאני נכנס ל \D:\RECYCLED\NPROTECT או D:\RECYCLED פשוט לא מופיע לי כלום בחלון. אלה מספר קבצים שמחקתי לפני שנה, וכשאני מנסה למחוק אותם דרך תוכנה, כתוב לי שהם password protected. למישהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  17. איך אני יודע שיש לי כרטיס רשת של base-T 100 או base-T 10 וכרטיס רשת אלחוטית בתקן 802.11b או 802.11g ?? תודה !

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by artyom,

אני צריך עזרה, אני לא יודע איך פותחים אותו אחותי שחקה עם כפתור הHOLD והוא נתקע בפנים על HOLD והכפתור עצמו משוחרר... אז כשאני מדליק אותו הוא כותב HOLD ומתכבא

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  19. אני כרגע צריך לאפס את הביוס, אני לא רוצה סתם לגעת שלא ישרף לי הלוח, אז אני מבקש מכם הסברים בבקשה, תודה מכל הלב על כל העזרה, VL.

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  20. המחשב שלי לא עולה הוא רושם את ההודעה הזאת boot failure reboot and select proper boot device or insertboot media selected boot device press any key when ready מה הבעייה? הלך ההארדיסק???? :\ תודה רבה !!!!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום....יש לי בעיה.. במחשב שלי קיימים שתיי כוננים לאחר שאחד מהם עשה לי בעיה להתחבר כמה פעמים ניתקתי אותו....עכשיו אני צריך את המידע שיש בו ולכן ניסיתי לחבר אותו אבל הוא מסרב להתחבר אני לא יודע מה הבעיה...הנה תמונה למה שרושם הביוס.... תודה מראש לעוזרים.. נ"ב זה IDE http://pic.hevre.co.il/Files/7B2BB5B0D430401DB8945F609F72B136/norm_EACDF05556864317B150226C9D1AF39E.JPG http://pic.hevre.co.il/Files/7B2BB5B0D430401DB8945F609F72B136/norm_A8167E9B3E334D57ACBC3432D7C54C60.JPG

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  22. Started by hedgehod,

אני חושב שיש בזכרונות שלי בעיה ואני מעוניין לבדוק אותם בדיקה יסודית יש לכם תוכנה מומלצת להורדה? ואם כן אז מאיפה? ואיך משתמשים בה האם צריך להפעיל אותה מדוס או משהו כזה?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  23. יש לי מעבד אינטל 3200 מגהרץ ... רציתי לדעת מה הן טמפרטורות המינימום עד מקסימום ! ... דחוף !!!.... טמפרטורות רצויות .. ,לישי

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  24. Started by Mr Gadget,

יש לי דיסק קשיח 200GB היה עליו כבר מידע שבאתי להתקין על הדיסק קשיח את מערכת ההפעלה הוא לא נתן לי ורצה שאני ימחק את ה partition ויעשה חדש. ניסיתי להתעלם ולעבוד עם partition magic כשהפעלתי אותו הוא רשם: Disk(190782 38...c 16h 63s) appears to have partitions created using a diffrent drive geometry(255h 63s) . this serious problem can lead to data loss. אי אפשר לעשות שינווים כי זה יכול לגרום לאיבוד מידע וגם הוא מזוהה כ BAD מישהו יודע איך אפשר לתקן את זה?

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  25. שלום יש לי צורב של nec(ראה חתימה) ולפני כמה ימים שחבר שלי הביא לי את הדיסק של המשחק fear והמשחב של מזהה שאני מכניס דיסק!!! אבל במחשבים אחרים בבית הכל בסדר! מה לעשות?? תודה

• 4 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים