תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
ניקיתי במחשב את המאוררים ומאז המסך לא עולה... יש לה Gforce4 על אחד המגעים יש מן שכבה (נראה כמו בדיל) שלא שמתי לב אליה, אולי היא הייתה גם קודם... ניסיתי גם לבדוק את המעבד אבל אין לי מושג איך להסיר את הקירור הזה אשמח לכל עזרה אפשרית. ניתקתי את כרטיס המסך ולוח האם לא משמיע אף צפצוף...הלוח הלך?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה היו לי בעיות שהמחשב לא עלה, ניתקתי וחיברתי הכל מהלוח אם כמו שמומלץ במדריך שנעוץ והמחשב באמת חזר לעבוד. עכשיו הדלקתי את המחשב והוא נתקע במסך של הפוסט, אני לא יכול לדעת למה כי מופיע לי לוגו גדול של ABIT. המחשב משמיע צפצוף קצר כאילו הכל תקין. מישהו יכול להעריך מה הבעיה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר שבוע בערך יש לי המון וירוסים שלא מצליח למחוק. התוכנות אנרטי וירוס שיש: symantec endpoint protection malwarebytes anti malware. מצורפים צילומים מסך. הבעיה היא שהנאטי וירוס של נורטון כל הזמן מתריע שהוא מוצא עוד ועוד ועוד, ואם אני מבצע סריקה ומוחק את הכל, אפילו ידנית לאחר ריסט הם נאספים שוב ושוב. אותו דבר עם malwarbyes , כאן הוא מצא 41, אבל ממש כמה דקות לפני הוא מצא 90 וזה לאחר ריסט. ניסיתי למחוק את הקבצים בתקייה אפילו ב safe mod וזה לא עזר. מדובר באותה תקיית TEMP. מה אפשר לעשות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
amd athlon xp 1900 asus A7V266-E Geforce 4 ti 4600 2x256mb ddr266 שני HD, צורב, DVD, 1.44 טוב איפה אני מתחיל.... אז ככה, בזמן האחרון העפתי מבט על המתחים וראיתי שעל ה-12V+ אני מקבל קריאה של 12.98v~ שזה חורג מסטיית התקן ומפריע להמהרת כרטיס המסך אם אני לא טועה. לא יכלתי להמהיר אותו ביותר מ-5mhz עלובים. . . הספק התחיל לעשות רעשים, הייתי מסדר את זה עם עיפרון למאוורר שזה התחיל להגזים. 350W סתם ספק ב-90 ש"ח. קניתי עוד מאוורר למארז והחלפתי מאוורר של הצ'יפסט בלוח אם שהיה דפוק כזה... מפה לשם, המחשב לא עלה, המסך לא מקבל אות וכל נורות ה-HD דולקות קבוע. קיצר רבנו איזה שעה, פעם עבד, פעם לא עבד - מגעים, הידוקים, ניתוקים.. בסוף כבר הרחתי ריח של שרוף ונכנעתי. התחלתי להזיע וברחתי לקנות ס…
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
לאחר שבצעתי שדרוג (אוטומטי, חינמי) לחלונות 10, ה ICON-ים על שולחן העבודה ענקיים ומסך המחשב DELL2407 אינו מזוהה... איך מקטינים את האייקונים, איך מגדירים/מעדכנים את מסך המחשב בחלונות 10. תודה למסייעים...
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ! לפני כמה ימים המחשב שחע התחיל לעבדו מאוד לעט ושמתי לב שה CPU שלי עמוס ב 100%. אמרתי בטח הווינדוס לא משהו החלפתי הדלקתי את המחשב יום אחד עבד בסדר ואז שוב, המחשב עובד לעט ו ה CPU על 100%. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לאבא שלי חברה ויש לו שם רשת של 4 מחשבים והמחשב הראשי הדיסק שלו כניראה הלך והחלפנו אותו לחדש עכשיו יש לי בדיסק מידה מאוד חשוב של בסיס נתונים של הלקוחות של החברה יש איזשהיא חברה באזור חיפה שמתעסקת בשיחזור נתונים?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד LENOVO T6500 כרטיס מסך NVIDIA 105M מערכת הפעלה ווינדוס 7 32 ביט וכל פעם שאני מפעיל משחק קצת כבד כמו GTA או ASSASIN הוא עובד 2 דקות ואז נכבה לגמרי מה ניתן לעשות
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום!!! הצורב לא קורא סרטי dvd צרובים, ומישחקי dvd . לאומת זאת משחקי cd וסרטי dvd מקורי הוא כן קורא העם ה-dvd לא תקין או שזה משהוא בתוכנה. תודה למשיבים
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב חדש (מהחודש האחרון) מהיום הראשון שקיבלתי אותו, אם אני שומע מוסיקה דרך WINDOWS MEDIA או דרך VLC או ביוטיוב או כל דבר אחר שיש לו סאונד - כל כמה זמן יש שנייהשתיים של שקט למרות שזה עדיין רץ. אלה אותם רמקולים שהיו במחשב הקודם ולא היה איתם בעיה במחשב הקודם. אני על וינדוס 10. יש כיוון מה זה יכול להיות שגורם לבעיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
במחשב השני בבית שלי, המשמש את שאר בני המשפחה חוץ ממני, התחילו תקלות מוזרות. המחשב נתקע פעם ביום לפחות, כלומר הוא קופא לגמריי שאי אפשר לעשות כלום. היום נתקע המחשב והופעל מחדש מעצמו, ואז כשעלה המחשב הוא נתקע בבדיקות הקבצים לפני העלאת המערכת, ב0 אחוז. מדובר על ווינדווס אקס פי, הארד דיסק של מקסטור 9 ג'יגה ישן יחסית. בסופו של דבר אחרי איזה חצי שעה עלתה המערכת, וראיתי שכונן E השייך להארד דיסק המשני של מקסטור 9 ג'יגה, לא מתפקד ורשום לי שהוא לא מאותחל ויש לאתחל אותו למרות שהוא עבד לפני כן והיו בו קבצים. מה אפשר לעשות? איך אפשר לשחזר את מה שיש שם? למה זה קרה?
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
כשאני פותח את הCDROM שלי הוא נפתח ואחרי שנייה בדיוק נסגר ואני צריך מהר להכניס/להוציא דיסק ממנו לפני שיסגר .. ואני תופס אותו בכוח גם עם היד שלא יסגר מישהו יודע איך אפשר לבטל את המצב הזה שהCDROM נסגר אחרי שנייה או שזאת בעיה בCDROM עצמו וזאתבעיה יותר חמורה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
רכשתי אתמול 5.10.2018 טאבלט chuwi hi12 . אני נכה צה"ל מרותק לכיסא גלגלים. מבקש עזרה בהפעלתו ..הכל איטי מאוד . אנא סייעו לי
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב הינו נייח או נייד? נייד שפת מערכת ההפעלה : עברית מהו קצב הביט, 32 או 64 סיביות? 64 תארו את התקלה, במידת הצורך הוסיפו תמונה: עשיתי ריסטרט למחשב ופתאום המחשב הפך להיות על WIN XP ולא 7 כמו פעם ממתי התקלה קיימת? מעכשיו שעשיתי ריסטרט למחשב, אבל הורדתי הרבה דברים מהפעם האחרונה שכיביתי את המחשב אז אני לא יודע למה זה. האם בוצעו שינויים כלשהם בחומרה, או שהתקנתם תוכנות לאחרונה? אם כן, פרטו אותם: הורדתי כמה משחקים מהסטים, תוכנות, סרטים.. נסיתי לעשות: התחל> בחיפוש תכתוב : התאמה אישית > בחר ב windows 7 מתחת לכיתוב "ערכות נושא של aero" וזה עושה לי: http://up2.upng.co.il/2d7e8af29ddcc7...6626143687.png אני לא יכול ללחוץ על הערכות נושא האלה. עזרה מישהו? *עריכה: שמתי לב עכשי…
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קניתי מחשב נייח חדש ואני מנסה לחבר אותו למסכים למיניהם ואין תמונה: ניסיון דרך א': כבל dvi חדש מניילון בין המחשב למסך. מסך מראה תמונה ל 5 שניות ואז הופך לשחור. בנוסף רשום digital כשיש תמונה. ניסיון דרך ב': כבל hdmi חדש מניילון 10 מ' בין המחשב לטלוויזיה. לא מזהה בכל הערוצים מסך כחול: hdm1, hdmi2, TV, PC, video1, video 2. ניסיון דרך ג': כבל hdmi בין המחשב נייח למחשב נייד כדי לראות תמונה במסך של הנייד. מקש ווינדוס+ p ואז "מסך שני בלבד", מראה מסוך שחור ולאחר מכן "מסך שני- לא מצאנו מסך אחר להתחבר אליו. בדוק את החיבורים שלך ונסה שוב. מצורפות לתמונות להמחשה.
-
- 1 תגובה
- 3.5k צפיות
-
-
לפני מספר ימים הזמנתי רמקולים חדשים והנה, הם הגיעו! הבעיה היא שמתוך 5 רמקולים רק 2 עובדים (הפרונטים). הבעיה היא לא ברמקולים כי כששחקתי עם הכבלים הצלחתי לגרום לסנטר ולאחוריים לעבוד אבל על חשבון הקידמיים. קבלתי בנוסף מן חלק מוזר עם כניסה ל 3 חוטים מקדימה (נראים כמו החיבורים לכרטיס קול במחשב) ושניים מאחורה (שונים ומוארכים טיפה) ואין לי מושג לאן לשייך אותם.. הרמוקלים הם של לוגיטק X530 5.1 והכרטיס קול הוא כרטיס מובנה Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller [b-1] PCI אשמח מאד לכל עזרה תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
שלום לאחרונה אני מוריד קבצים שהורדתי פעם ושהגוגל מגיעה לשניייה אחרונה של ההורדה הוא אומר ש"נכשל-זוהה וירוס" מה עושים? מישהוא יודע איך מכבים את זה?
-
- 1 תגובה
- 4.1k צפיות
-
-
יש לי לפטופ של ASUS מדגם U36SG/ לפני יומיים וינדוס החליט לא לעבוד, ניסיתי להעלות במצב בטוח, להריץ תיקון למערכת ולשחזר ל last known good configuration , וכלום לא מצליח. כאשר אני מחבר את הדיסק למחשב אחר דרך SATA , הדיסק פשוט נתקע ותוקע את המחשב, רק ניתוק שלו מחזיר את המחשב לפעולה. בחיבור דרך מתאם USB הדיסק עובד, לאט אבל עובד. ניסיון לשחזור מערכת הפעלה לפי ההוראות הפעלה של ASUS לא עובד, בניסיון הטעינה הוא פשוט מרסט את עצמו בלי להציג הודעת שגיאה... (ההוראות הם ללחוץ F9 ולהיכנס דרך (WINDOWS SETUP (EMS ENABELD) גיביתי את מה שאני צריך מהמחשב, השאלה שלי היא איך אני מוודא מה בדיוק הבעיה(חומרתית או תוכנתית) ואיך אני משמיש את הכונן ?(אם אפשרי בכלל)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
יש ברשותי מחשב חדש ווינדוס 7 ..הכנסתי כרטיס סים .שהיה בעבר בתוך נטסטיק..אין תגובה...נכנסתי לאתר של דל ..הורדתי עדכון לכל הדרייברים וכמובן שנרשמתי לאתר של דל...מה הן הפעולות שעל י לבצע עמ שאגלוש באבאינטרנט דרך הכרטיס סים?? אשמח לקבל עזרה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, איבדתי את הדיסק דרייבר של המצלמת אינט', עכשיו במחשב הנייד שלי היא מותקנת והכל אבל אני לא יכול להתקין אותה במחשב הרגיל בגלל שאיבדתי את הדיסק. והמצלמה היא לא בדיוק לוג'יטק אלא איזה מצלמה לא מוכרת שאפילו אין שם של חברה עליה ככה שלמצוא באינט' לא יהיה פשוט. יש מצב אני אוכל להעביר מנייד למחשב את הדרייבר איכשהו? או שאני ייפרוש פשוט וילך לקנות חדשה?
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה במחשב כאשר אני מחבר דיסק און קיי ומנסה להיכנס אליו מתקבלת הודעה access denied מה שמוזר שבמחשב אחר הוא עובד פיקס לא עשיתי שינויים במחשב מה זה החרא הזה ???? עזרה דחופה !!! תודה
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון התחילה בעיה חדשה במחשב שלי כל פעם שיש באתר כלשהו או אפילו תוכנה שאני נמצא בה וצבע הרקע שם שחור אז הבהירות של המסך יורדת ואם אני יוצא מהאתר וחוזר לשולחן עבודה נגיד או למקום אחר שאין בו רקע שחור אז פשוט זה חוזר לבהירות הרגילה של המסך. אין לי מושג מאיפה הבעיה הזו צצה לה פיתאום ואם מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור לי שבת שלום
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם.!! יש לי בעייה במחשב המחשב עושה לי צפצופים במארז ושאני נכנס ל-הוספה או הסרה של תוכניות (מהלוח בקרה) זה מראה לי מלא דברים שאני לא יכול למחוק וזה לא היה לי לפני כמה ימים משהו יכול לעזור לי בבקשה זה דחוף תודה.!
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום !!!! יש לי כרטיס מסך ג'י פורס 4 טי אי 4200 עכשיו לאחר שהקנתי את Detonator 42.01 המחשק ג'י טי איי שלוש לא פעל לי !!! אבל שאר המשחקים עבדו ועבדו טוב יותר... כי בדרך כלל עקב המחשב היחסית חלש שלי יש 'תקיעות' באמצע המשחק כיאלו התמונה נעצרת לחלקיק שניה.. יש לי כמה שאלות... א.האם יש Detonator בטוח לחלוטין כי התקנתי את כמעט את רובם וכל אחד עשה לי בעיות במשחקים ב.האם יש תוכנה כלשהי של אנ ווידיה שעוזרת למחשבים חלשים שיש להם כרטיס חזק? ג.האם אין פיתרון אלה לשדרג? נ.ב ניסיתי להתקין אחד אחר לא עזר וDetonator 4.72 שנחשב ליותר טוב הוא תוקע לי את המשחק מאפיה בתודה מראש Lir@n
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-