עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by barak123,

בזמן האחרון המחשב שלי נתקע מלא פעמים, בדקתי את הזכרון אולי שעתיים וחצי עם memtest ולא היו בעיות. המחשב עכשיו אחרי פירמוט אז אני לא חושב שזאת בעיה של דרייברים. עכשיו שאני מנסה לבדוק מה יש בקבצי dump לרוב השגיאה נגרמת על ידי Unknown_Image ... מישהו אולי יכול לשפוך קצת אור על הבעייה... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  2. אחרי הפקסת חשמל (שהאל פסק פשוט נכבה) הכרטיס קול של Creative Audigy פשוט נעלם נסיתי להעביר אותו סלוט PCI וזה לא עזר נסיתי להעיף את הדריבר נסיתי להקצות לו IRQ ידני בביוס שום דבר לא גורם לו להופיע מחדש יש הצעות?

• 9 תגובות
    • 661 צפיות
  3. Started by AleXtazi_054,

שלום חבר'ה קניתי סטיק אחד של זיכרון, עכשיו אני לא יכול להרכיב אותו, אני דוחף אותו אבל לא מצליח להכניס אותו עד הסוף ולא יכול לסגור את הסוגרים שבצדדים אני מחפד לשבור אותו! כבר שברתי כמעט את כל האצבעות... מישהו יכול בבקשה להסביר איך בדיוק מרכיבים אותו ?

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  4. שלום לחברי הפורום. הצלחתי לגרד שני ארדיסקים ישנים של WD מהקיר שלי בבית, האחד בנפח של 3 GB והשני בנפח של 800MB. רציתי לישאול, האם אני אני יוכל לחבר את שני אלה (לצורכי גיבויים) למחשב השני שלי שהוא מחשב המבוסס על P3 1000Mhz עם לוח אם: Asus -cusl2-c . ואם אפשר אז איך אני עושה זאת? הלוח אם לא יגרום לבעיות אם הארדיסק הנוככי- IBM 30GB? האם צריך לשחק עם הג'אמפרים? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  5. Started by bd,

יש ברשותי צורב ימאהה עם בקר סקסי וארדיסק 10 גיגה אני רוצה לחבר תארדיסק כארדיסק שלישי למחשב וחשבתי אם אני יקח תבקר סקסי ויחבר תארדיסק אליו ויחבר תצורב לקבל IDE של ה DVD שיש לי.. ורציתי לדעת אם הצורב יעבוד בלי הבקר ואם הארדיסק יעבוד עם הצורב..

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  6. Started by NIR-T,

שלום, יש לי בלוח אם את הדבר הזה שכתוב למעלה.. זה שמהו מובנה בלוח אם כי אני רואה על הלוח את הג'וק שכתוב עליו את זה.... יש באתר של הלוח אם שלי לינק לדרייברים של זה והלינק לא עובד ואת הדיסק דרייברים איבדתי ואני לא מוצא בשום מקום באינטרנט דרייברים של זה? זה חשוב?? מה זה עושה בכלל? תודה רבה מראש, ניר.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  7. בהתקנה מתקבלת הודעת שגיאה : -536870397 ואז יש עוד הודעה שההתקנה נכשלה וזה יוצא הורדתי דרייברים מעודכנים מהאתר וגם זה לא עזר מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  8. Started by xgamer,

שלום לכולם פתאום באיזה יום שלא שמתי לב המעבד barton 2500 ירד מ 1830 HZ ל 1100 HZ אני לא יודע למה זה, לא נגעתי בביוס בכלל או במשהו... מה שאני יודע זה שכאשר אני מדליק תמחשב ועלה המסך הראשון עם כל מני מתחים אז יש שם איזה מתח שמופיע באדום ואז חוזר ללבן הוא כזה משתנה כאילו לא יציב למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה רבה לכולם

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  9. Started by lazygecko,

צריך עזרה חברים. יש לי P4 עם Radeon 9550. לפעמים המחשב נתקע באמצע משחק ולפעמים סתם בזמן עבודה, אבל זה קורה הרבה יותר כאשר משחקים. חשבתי על התחממות, אז פתחתי את המחשב, ניקיתי הכל ושמתי מאוורר מכוון עליו, לא עוזר, עדיין נתקע. הצעות ? תודה.

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  10. Started by parker,

יש לי עבר אופטי רגיל של מיקרוסופט והוא פעל לי בסדר גמור, אבל היום פתאום הכפתור השמאלי של העכבר לא תמיד מגיב, צריך ללחוץ עליו חזק כדי שיגיב ולפעמים הוא לא מגיב בכלל, וכל זה קרה רק היום, הוא אף פעם לא עשה בעיות, רציתי לדעת עם יש משהו לעשות לגבי זה או שכדי לי פשוט לקנות עכבר חדש

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  11. Started by gshhar,

יש לי צורב של לייטאון שצורב מצויין אבל עם דיסקים CD-RW יש לי בעיות. כבר כמה פעמים שצרבתי(על דיסקים שונים,חדשים,ישנים ולא מאותה החברה) והמחשב לא קורא אותם אח"כ. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  12. שלום לכולם, אני לא ממש יודע מה לעשות, יש לי בעיה במחשב הוא נתקע כשאני מריץ עליו דברים כמו משחקים וסרטים המפרט של המחשב הוא: מעבד AMD ATHLON 64 X2 4800 לוח אם GIGABYT GA-MA69VM-S2 מאוורר פשוט על המעבד זכרון 4GB אחרי 31 דקות בתוכנת OCCT הפעולה נפסקת רשום לי CORE #0 OVER MAXIMUM VALUE- VALUE REACHED;85.25' MAX VALUE 85 מה זה אומר? איך אני מעלה תמונות כדיי שתראו ותגידו מה לעשות תודה

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  13. היי כולם, הנה המפרט של המחשב שלי: i5 750 NVidia GTS 250 P7PP5D 4GB Ram מארז (לא יודע עד כמה זה משנה, בעיקר לגבי קירור) - Antec Two Hundred ספק - Seasonic M12 - 500W Windows 7 64Bit HDD - Samsung HD103UJ 1TB - Split 100, 900 מקום פנוי ב100GB - 20GB מקום פנוי ב900GB - 110GB הבעיה: קודם כל למחשב נורא קשה לעשות MultiTasking, אם אני מנסה לראות סרט בVLC ולהיות בפיירפוקס בו זמנית הוא פועל לאט, אחרי כמה זמן זה מסתדר אבל בכל מקרה פועל לאט. במשחקים (Heroes VI, Spiderman Shattered Dimensions, Skyrim) כל כמה זמן המסך משחיר לכמה שניות ולפעמים המשחק אפילו קורס, כשסקיירים קרס היה כתוב שהדרייבר קרס אבל גם אחרי שמחקתי והתקנתי את הדרייבר מחדש (הכי מעודכן) זה עדיין קורה. ניסיונות שלי לתקן …

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  14. Started by erbrt,

יש לי 2 כוננים - SSD של 120 ג'יגה והרד דיסק של 1 טרה התקנתי WINDOWS 7 בSSD, ועכשיו אני רואה רק חלק מההרד דיסק - נכנסתי לDISK MANEGNEMT כדי לסדר את זה, אבל לא משנה מה אני עושה למחיצה שאני רוצה להחזיר, אני מקבל את ההודעה שיש בתמונה המצורפת. אני ממש לא יודע מה לעשות, זאת מחיצה מאד חשובה לי כי כל התמונות והקבצים החשובים נמצאים שם... http://img856.imageshack.us/img856/5417/screenusr.jpg תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  15. Started by clutchless,

יש לי לוח gigabyte ep45-ds3L כרטיס מסך gigabyte 9500GT במהלך משחק במחשב המשחק התחיל לקרטע ונתקע. סגרתי אותו בעזרת Ctrl+Alt+Delete והפעלתי אותו מחדש. המשחק קרטע שוב ונתקע ואילץ אותי ללחוץ על RESET. מאז המחשב לא מגיב. כשאני מפעיל אותו הוא מקבל חשמל, הנורות נדלקות אבל אין תמונה על הצג ועושה רושם שגם ה hard-disc לא עובד. פרקתי את המחשב, את כל הכרטיסים, את כל החוטים וחיברתי אותם מחדש, אבל המחשב עדיין לא מגיב. למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  16. היי היום התקנתי תוכנת אובר קלוקינג בXP , מהתקליטור שקיבלתי עם לוח האם זיגבייט, העלתי את מהירות הליה ל2150 GHZ ואז פתאום המחשב קפא לגמריי, נאלצתי לעשות ריסטט , אבל לא נישמע ציפצוף בהדלקה וגם לא ניראה כל כיתוב במסך , רק אחריי כמה ניסיונות כאלו , פתאום המחשב נידלק , בדקתי את המחשב עם תוכנת S&M 1.7.6 , הכל בסדר , גם הרצתי 3DMARK06 בהצלחה. האם גרמתי נזק בילתי הפיך למעבד? או שהמעבד שלי לא עובד ב100% עכשיו ? מבקש את תגובתכם לפשלה שלי ... רוני

17. מצורפות תמונות החלק והלוח אם אשמח לדעת מהו החלק ולהיכן צריך לחבר אותו אם בכלל? תודה מראש, אביעד [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  18. Started by malkavian,

יש לי בעיה שלא באמת ידעתי לאן להפנות - אבל זו בעיית חומרה. אז אני מנסה כאן. קניתי בשנה שעברה (אוגוסט) מחשב בחברה שנקראה foxpc אני לא יודע אם היא מוכרת או הייתה מוכרת או בכלל אפחד לא שמע עליה - אבל היום החברה לא קיימת. הבנתי שהיא פשטה את הרגל. על כל הרכיבים שקניתי ישנה אחריות מהקצרה ביותר של שנה אחת עד שלוש שנים. עכשיו יש לי כונן דיוידי צורב של אסוס, מתוך חבילת המוצרים שרכשתי, והוא לא קורא יותר די וי די. הוא כן צורב דיסקים רגילים, הוא כן קורא דיסקים רגילים. רק לא קורא די וי די. בדקתי עם דיסק שאני מכיר, בדקתי את הדיסק בכונן אחר, ניסיתי להעביר דיסק ניקוי וללא הועיל. אני מעוניין לממש את האחריות שלי - ואין לי מושג אם אני יכול לעשות כזה דבר דרך היבואן, החברה המייצרת (כאמור, ASU…

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  19. Started by shaniks,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד מדגם שרשמתי בנושא. אני מעוניין לפרמט אותו הבעיה היא שאין לו כונן CD. יש לו רק כניסת USB. איך אני אמור לעשות את זה? תודה מראש, שני.

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  20. אהלן, יש לי כבר כשנתיים וחצי: לוח של GIGABYTE Intel Quad Core Q9550 4GB ASUS EN9800GTX+ Windows 7 32bit אני משחק בקביעות ב CoD MW2 MultiPlayer בצורה חלקה וברזולוציה גבוהה ללא שום בעיות. לפני כשבוע, שמתי לב שהמחשב מתחמם מדי בזמן המשחק (כרגע אין מזגן בחדר המחשב) ובעצם מה שגורם להתחממות הוא כרטיס המסך שעלה לטמפרטורה מאוד גבוהה. לפני יומיים החלפתי את המאוורר המקורי של ASUS בArctic Cool Extreme (גוף קירור ענק עם 3 מאווררים), היו לי קצת בעיות מקום (מה שגרם ל"משחק" עם הכרטיס כשהוא באזור הלוח ע"מ שאוכל להכניס אותו לסלוט שלו) אבל בסוף הסתדרתי. הדלקתי את המחשב ואכן ראיתי שהמאוורר עושה את העבודה בצורה מדהימה, שיפור של 20 מעלות בIDLE ושיפור של למעלה מ30 מעלות בעומס. הדבר הראשון ששמתי…

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  21. הפריימים של המסך מסתנכרנים במשחקים רק בפריים ה-30 והפריים ה-60 (ועוד כמה פריימים מתחת ל-30) כאשר מפעילים את ההגדרה של VSYNC... אני רוצה לדעת אם יש תוכנה כלשהי שתגרום לכך שהפריימים יסתנכרנו בכל אחד ואחד מ-60 הפריימים ולא רק בפריים ה-30 והפריים ה-60... תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  22. Started by Burkey,

שלום, ברצוני להתייעץ אתכם לגבי בעיה שיש לי עם המחשב שלי. הוא יחסית חדש ( פחות משנה ), והוא עושה לעצמו restart, ללא שום סיבה שאני יכול להצביע עליה. הענין הוא, שהתופעה חוזרת על עצמה לעיתים רחוקות יחסית, משהו כמו אחת לחודש, אולי אפילו יותר. פעם אחת זה קרה כשרציתי לחבר דיסק ב - USB מה שהעלה חשש שאולי היציאה הקדמית מקצרת איכשהו, אבל זה לא נכון, כי מאז לא קרה דבר כזה שנית. עכשיו זה קרה שוב, תוך כדי עבודה ב - WORD, ללא שום סיבה הנראית לעין. קצת פרטים נוספים. מדובר על מחשב מבוסס מעבד AMD Phenom 2 X4. כשקיבלתי אותו, לוח האם ( Gigabyte, MA78GA ), לא זיהה את המעבד, כלומר, זה עבד, אבל הוא כתב לי Unknown CPU. עשיתי עדכון ביוס, ומאז הוא מזהה אותו. כרטיס המסך הוא OnBoard, יש 4 גיגה זיכר…

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  23. הגדרתי למחשב שכעבור כ 5 דקות יעבור לשומר מסך וכשיצא משומר מסך, המחשב יגיע לתפריט בחירת משתמש. (אני צריך את הפונקציה הזאת כי אנחנו כמה שמשתמשים באותו מחשב ולכל אחד משתמש משלו) הבעיה היא כאשר אני רוצה לצאת משומר מסך המחשב נתקע על חלון כחול (החלון של בחירת משתמש) והעכבר מראה סימן של טעינה, בנוסף אני יכול להשתמש ולהזיז את העכבר אז אני יודע שהמחשב לא קופא אלא כנראה משהו בהגדרות. בפעמים מסוימות אפשר לראות את המשתמשים ולהזיז את העכבר אבל אי אפשר להקליק והמקלדת לא עובדת. תודה מראש על התמיכה :]

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  24. מחשב עם windows 98 לוח אם של אינטל ב my computer הוא מזהה את המעבד בתור פנטיום 2 עם אתחול המחשב שמוצג מפרט המחשב הוא כותב שהמעבד הוא פנטיום 3 וגם, יש דיליי ממש ארוך עד שהמחשב מתחיל לטעון את הקבצים עד להעלאת הווינדדווס, וכן אפילו אם אני לוחץ F2 כדי להכנס לביוס, גם כן יש דיליי ארוך

• 1 תגובה
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.