עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי... הנה 2 תמונות מסך. המחשב נתקע לפעמים ולא עובד, יכול להיות בעיית חום ? תודה לעוזרים.. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  2. הבעיה נוצרת כשאני משחק במשחק מירוצים על MEDIUM בהגדרות ברזולוציה של 1024 על 768 שזה דיי סביר אני חושב [attachment deleted by admin]

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by bykeking,

המחשב משגע אותי... צירפתי את שני הקבצים האחרונים (אחד מעכשיו ואחד מאתמול). תודה רבה רבה רבה! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  4. אוקי אז ככה רציתי לדעת מה לא בסדר במתחים של המחשב שלי יש לי e6600 מעבד ולוח p5w-dh deluxe יש לי 4 גיגה זיכרון ותראו מה הולך פה... ניקיתי את המארז לא מזמן גם שמתי משחה יש לי 2 מאווררים + זה של המעבד + אחד קטן של חברת ASUS המתחים לא ניראים לא בסדר ומאז ומתמיד הטמפרטורות גבוהות ...אני שוקל לקנות קירור מים....אבל משהו לא ניראה בסדר (עידכנתי את הביוס של הלוח להכי אחרון מה לא עשיתי וזה עדיין ..) אני עובד בגרפיקה תלת מימד...ושאני מתחיל לעבוד שם הטמפרטורות משתגעות....65+ במנוחה : http://img530.imageshack.us/img530/3327/38757258nb7.jpg במאמץ לא מי יודע מה : http://img401.imageshack.us/img401/5876/98649022zx1.jpg

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  5. היי אני מצטער על האנגלית אני פשוט רוצה שהדברים יועברן כפי שהוא כתב אותם זה חבר משבדיה שנתקע עם הרכבה של מחשב כנ"ל אמרתי לו שאני מכיר פורום מעולה לנושא עם חברה שמבינים עניין וזה אתם אז ככה... Fault discription: Sometimes freezes at startup and gives away a 1 sec long beep, silent for 1 sec and repeats like that.Also does that when i do a reboot from the OS (sometimes and not always. Same beep then) Pull out the powercord and after a minute insert it again i will be able to start the comp When im in the os (XP professional with SP1) and start for ex BHD it freezes up the comp completly after 1 min or 2 The computer is MOB:MSI K7N2-Delta-ILSR nForce2 Ultra 400 3DDR-D…

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  6. Started by yaron_barak,

אני תורם מחשב למועדונית יש ילדים עם בעיות בבית החלטתי גם לתת להם כרטיס טלויזיה שיש לי ישן מאיפה אני יכול להוריד דרייברים לכרטיס ששמו LIVEVIEW תעזרו לי חברה זה חשוב תודה

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  7. היייי אני חייב מדריך איך לפרמט ולהתקין וינדוס xp professional וגם איך לעשות מחיצות. תודה רבההה למי שיעזור לי................ מנהל הפורום אני מצטער................אני חדש.........

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  8. עדיין יש לי תבעיה הזאת שאני משחק ואחרי כמה זמן נתקע לי המשחק בכול משחק! בטעות מחקתי ת Minidump שלי מישהו יכול לעלות לי את שלו תודה

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  9. כי אני פשוט לא מסתדר עם המדריך כאן שנותן קישור להורדת התוכנה. זה לא פותח לי את זה טוב. הוא לא מציג לי את הקובץ ISO אחרי הפתיחה. תשלחו לי בבקשה את הקובץ ISO ולא את המכווץ. תודה רבה. דיי דחוף!!

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  10. Started by yafim,

יש לי מיקלדת USB של HP אני מיתחרפן הפחתי עולמות בישביל לימצוא דריבר ולא מצאתי בבקשה תעזרו לי חברה :HP שם: hewlett packard

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  11. בטעות הורדתי את הסינק מה FX 5200 המעפן שלי בצורה לא בטוחה והוא התנתק לי בפיתאומיות. מאז אני רואה כאלה עיוותים לא יודע אם זה ARTIFACT או לא. האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי לתקן את זה? אולי הרסתי משהו? או שאני צריך למרוח שכבה חדשה של משחה טרמית?? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  12. Started by Dj BeN Co-N,

שלום אנשים .. אז ככה יש מישהו שאולי יודע מה זאת הבעיה ? אז ככה .. אני לא יכול לצפות ב . Device Manager כאילו זה נפתח הכל טוב רק אני לא רואה את הדברים שם כאילו הכל מחוק ואני יודע שזה לא נמחק זאת בעיה בגלל זה אני רוצה תעזרה שלכם וגם שאני נכנס למחשב שלי הוא פשוט נתקע איזה כמה דקות ואז עולה הכל גם שאני עושה מאפיינים על הכונן של הצורב ואני לוחץ חומרה לא רואים שם כלום והכל עובד פיקס אז בבקשה מי שיודע מה זאת הבעיה אני אשמח זה ממש דחוף לי אנשים :-\ :-\

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  13. השקע של הכבל המחבר בין המסך למחשב שלי שבור (חלק מהפינים שבורים וחלקם חסרים) מדובר בשקע 15 פינים והכבל מתחבר אל תוך המסך. מדובר במסך 17 אינצ' של LG בן שנתיים וכתוצאה מהתקלה בשקע הוא מראה כרגע רק גוונים של כחול וירוק. הבנתי שצריך לרכוש כבל מתאים בעל שקע תקין, להסיר את השקע שלו ולחברו במקום השקע בכבל הקיים ואני מעדיפה לתת למישהו בעל ידע ונסיון לעשות זאת כדי שלא אגרום נזק... אם יש מישהו מאזור אשדוד או רחובות שמעוניין לעשות זאת תמורת תשלום נא ליצור עימי קשר. כמובן שאביא אליו את המסך וארכוש בעצמי את הכבל המתאים. נא לפנות אלי במייל: fox_23@walla.co.il

• 10 תגובות
    • 750 צפיות
  14. מה הסימנים האם המחשב נדלק בכלל?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שני מעבדים, לכאורה אותו דבר. https://he.aliexpress.com/item/32750446236.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.58dc2e5fjqhRhY&algo_pvid=15912feb-5772-45f5-a4d9-34e4ff86d3a5&algo_exp_id=15912feb-5772-45f5-a4d9-34e4ff86d3a5-2&pdp_ext_f={"sku_id"%3A"61807114229"} https://he.aliexpress.com/item/1005003128936485.html?spm=a2g0o.cart.0.0.183a3c00AnGLmV&mp=1

• אהבתי!
    • 1 תגובה
    • 592 צפיות
  16. Started by GUNZ,

עם מישו יכול אז תודה זה יוצא לי בזמן שאני משחק ככה סתם ומדי פעם זה עושה ריסטים. [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום, למישהו אולי יש מחשב נייד מסדרת HP ProBook שבור מסדרת G1 או G2 שהוא מוכן למכור בשביל חלקי חילוף? פשוט למחשב שלי נשבר השקע טעינה. אפשר להזמין מחו"ל פשוט ייקח קצת זמן עד שיגיע אז בינתיים אני מנסה גם פה

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  18. Started by toms979,

הוספתי תמונה. את החיבור מצד שמאל אני מזהה hdmi. למה משמש החיבור מצד ימין? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני פשוט לא יכול ללחוץ על למעלה + שמאלה!!! זה משגע אותי!!! מה זה?!?!?!

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. שלום! קראתי כתבה לפני כמה זמן בנענע מדריך על שיתוף קבצים. כתבו שמה על Shareaza (התוכנה שאני משתמש בה), ובין כל הדברים שציינו שמה כתבו שיש הגבלה בSP2.. מתוך נענע: מדריך שיתוף הקבצים המושלם. " הבעיה הראשונה מתעוררת דווקא אצל אלה מאיתנו שהיו ילדים טובים ועידכנו את מערכת ההפעלה שלהם כדרוש. בכדי למנוע התפשטות תולעים, החליטה מיקרוסופט, בחבילת העידכונים SP2 למערכת ההפעלה חלונות XP, להגביל את כמות ההתקשרויות היוצאות מהמחשב בשניה ל-10. מכיוון ש-Shareaza מנסה להתחבר למספר רשתות ולמספר משתפים בכל רשת במקביל, הגבלה זו עלולה לפגוע קשה בביצועי התוכנה. למרות שמיקרוסופט טוענת כי העדכון לא גורם לבעיות בשיתוף קבצים, מיהרה קהילת השיתוף לפרסם "תיקון" לבעיה. התיקון מסיר את המגבלה. לא בטוחים א…

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  21. Started by jgrab,

האם הוא אמין ומקצועי? http://click-a.com/catalog/product_info.php?cPath=22&products_id=39&osCsid=ae8353939698647d1d67f9d65975d1dd

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  22. אני חדש פה בפורום. יש לי מחשב בן שנה וחצי ומאז שקניתי אותו יש לי את הבעיה הבאה: כל כמה ימים כשאני מפעיל את המחשב הוא עוצר במסך טעינה של וינדוס (יש לי וינדוס XP) ומתאחל את עצמו. וזה לא מסתדר עד שאני עושה סריקה פיסית להארד דיסק שמגלה שיש לי bad sector (כל פעם בערך באותו מקום) ורק אחרי זה הוינדוס עולה והכל בסדר. וכמה ימים אחרי זה קורה שוב. בחנות שקניתי בה הייתי הרבה פעמים ולא פתרו את הבעיה (החלפתי HD וזה לא עזר). רק לאחרונה אמרו לי שזו בעיה ידועה עם הלוח אם שיש לי והארד-דיסקים של SATA. אמרו לי שהפתרון הוא להחליף לHD שעובד עם IDE. הלוח אם שלי הוא MSI pt880 neo-lsr ויש לי HD SATA של WD בנפח 80 גיגה. מישהו כאן מכיר או שמע אי פעם על בעיה כזאת?! זה ממש מציק לעשות סריקה כל…

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  23. אני רוצה להפוך את הדיסק החיצוני שלי בעצם להיות רק הפעלות , גם ווינדוס XP וגם 7. אני מדבר על התקנות בעצם.

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  24. אהלן, יש לי בעיה במחשב עם ההארד דיסק שהמחשב לא מזהה והמחשב בכלל לא עולה עכשיו כשגם ניסיונות להתקנה מחדש לא צולחים. משהו מכיר חנות או אדם המומחה בתיקון מחשבים באיזור צפון ת"א? תודה עידו 052-8277556

• 8 תגובות
    • 904 צפיות
  25. המסך שלי מהבהב ונהייה צהוב (כאילו לא מחובר טוב מאחור) ורק כשאני לוחץ על הפאנל הפלסטיק זה מסתדר...

• 0 תגובות
    • 506 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.