תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
היי רציתי לשאול כמה שאלות.. הקצב רענון מסך תלוי ברטיס מסך או במסך עצמו כי לפי הדריברים הכרטיס מסך שלי 7800GT אמור לתמוך בקצב רענון גבוה אבל הוא מראה לי שהמחשב מסוגל עד 60 mhz וזה נראה לי מוזר הקטע הזה.. יכול להיות שהבעיה היא במסך ולא בכרטיס עצמו? בנוסף לזה החום של הכרטיס הוא כ 47 מעלות כשהוא לא במשחק או משהו... אה ועוד משהו הכרטיס מסך והמסך מחוברים בשני אינפוטים אחד זה HD15 והשני זה דרך DVI-D אני שם את זה על הדי וי אי אבל מה עדיף יותר מבינהם??? המסך שלי תוצרת sony דגם SDM-S74 עכשיו עוד דבר עם אתם יכולים לענות לי במשחק אמריקס ארמי למי שמכיר כשאני בודק את ה FPS שלי הוא מופיע לי בצבע אדום ובמינוס ובערך כ 70 80 הוא כל פעם קופץ כזה המשחק עצמו זז לי טוב אבל לא יודע מוזר הבאג הז…
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום אחת לכמה ימים ולאחרונה בתדירות שגדלה המסך מפסיק לפעול ומופיע הכיוב No signal כאשר אני מכבה ומפעיל את המחשב זה לא עוזר ורק לאחר כמה שעות/ימים החשב מגיב להפעלה מחדש באופן חיובי וממשיך לעבוד בנוסף הוא משמיע ציפצופים לא רגילים (ראיתי שיש קישור לאתר של פיענוח ציפצופים אבל הוא לא פתח לי אותו) בנוסף אני מרגיש זרם קל מהמארז כאשר אני נוגע בו אולי זה קשור הוסיף ואומר שגם המקלדת לא מגיבה כמו המסך כאשר יש נפילה כזאת אשמח לדעת מה לדעתכם הבעיה. ואם יש עוד עוד פרטים שתרצו לדעת אשמח לענות תודה חן.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
בבקשה אני חייב את הדרייברים האלה כדי להפסיק את שגיאת המסך הכחול בבקשה מי שיודע את הקישורים שיתן לי תודה מראש: 1) via bus master ide controller 2) via rev 5 or later usb universal host controller 3) c- media ac97 audio device 4) via מתאם אתרנט מהיר תואם 5) raid בקר
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש והתחלתי להתקין עליו תוכנות בשבוע הארון הוא פשוט נתקע אין לי מושג מתי ולמה אני מנסה לאפיין את הבעיה ותא מצליח התקנתי אופיס 2007 ואמיול המחשב נתקע בצורה רנדומלי לפחות מבחינתי כרגע וצריך להפעילו מחדש מה האפשרויות למה זה קורה לי תודה מראש נעם
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך:(GeForce FX 5700LE (256 MB) חיברתי הכול אני רואה בטלויזה תמונה קרובה למה שיש במחשב אבל מאוד קופצת ןקשה לראות ברור .. סרט אני לא מצליח לראות בכלל.. מה אני עושה כדיי שאני יוכל לראות סרט דרך המחשב בטלויזיה???
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני חווה קריסות של המחשב, לא בזמן הרצת דברים כבדים כמו משחק או תוכנה, אלא אפילו בזמן גלישה באינטרנט... זה קורה כך- העכבר והמקלדת אינם מגיבים,ומיד מופיע מסך לבן. המחשב לא מגיב, ואין לי ברירה אלא לבצע ריסטרט והמצב חוזר לקדמותו. אני מצרף קובץ "קריסות" בעזרת התוכנה BlueScreenView. מפרט המחשב: Intel Core I7 920 Gigabyte X58-DS4 1GB*3 DDR3-1066 ATI HD4870 2 הארד דיסקים של Hitachi, אחד 1TB, והשני של 500GB. Antec High Current Gamer 520W PSU אשמח לעזרה בנושא. תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
יש לאחי לוח gigabyte דגם ga-k8n ultra-sli אחי לא שמר על הדיסק שהוא קבל בקניה ובאתר של ג'גה בייט יש חרא דרייברים שעושים בעיה. השאלה אם ניתן להוריד את כל הדיסק שלם או אם יש למישהו את אותו לוח והוא יכול לעלות לי את כל הדיסק ואני יצרוב אותו. תודה מראש לירון.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם התקנת דרייבר למצלמת FUJI A303, מערכת ההפעלה לא מוכנה לקבל את הדרייבר, וכן!!! בדקתי שהדרייבר מתאים למערכת ההפעלה - WINXP מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
למחשב שלי יש בעיית התחממות קשה הוא מגיע למצב שה-CPU עולה מעבר ל-60 מעלות ושאר החלקים 50 יש לי P4 2.4. היה לי מאורר אחד מקדימה, קניתי אחד נוסף מאחור אבל הטמפ עדיין באותו גובה. השאלה שלי איך אפשר לדעת שהמאורר שקניתי הוא מאורר אחורי באמת (exaust) בהנחה שיש שני סוגי מאוררי באמת (השני Intake). ואולי יש לכם פיתרון אחר לבעיית החום שלי (נוסיף את העובדה שהוא חם עוד מאז החורף אז הימים החמים לאחרונה אינם קשורים).
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של "ים סאן" מחשבים. פנטיום 1.7 סלרון. מותקן וינדוס 98 SE באנגלית. רק עכשיו יצא לי להרכיב לו רמקולים (רגילים) כדי לשמוע שם משהו, והנה: הקול לא עובד. למה זה יכול לקרות? האם ההתקנה של הוינדוס לא טובה? האם הכרטיס לא טוב? אשמח לתשובה.
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
קניתי HD חדש של seagate st3500320as ata חיברתי אותו בהצלחה אבל משום מה אני לא מצליח למצוא גישה אליו . הביוס מזהה אותו וגם בווינדוס הוא מראה install hardware success... install ready... אבל אין כל דרך גישה אליו מישהו יודע מה הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום ויש לי בעיה קניתי לוח של aopen דגם ax4c max וקניתי גם שתי זיכרונות של giel כל זיכרון עם 512 mb ו-400 mhz הלוח מזהה את ה-dual אבל הוא חושב שהמהירות שלהם זה -266mhz והם בעצם 400 הלוח תומך בזיכרונות במהירות כאלו בדקתי את זה... אבל אמרו לי שהוא לא מזהה אותם ביגלל המעבד המעבד הוא פנטיום 4 2000 עם באס של 400 האם יש קשר? תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
המפרט שלי קשיח 320 wd כ. מסך leadtek 8800gt 512 mb לוח אסוס p5k זיכרון ראם 4 giga ocz800mhz מעבד e8400\ כרטיס קול רילטק מובנה.. ניתקלתי בבעיה כאשר אני מריץ משחקים על המחשב כגון קול אוף דותי ...המטדור ..וכדומה.. מה שקורה שהמשחק רץ יפה בהתחלה ופתאום הוא ניתקע ותוקע לי את המחשב ..ואי אפשר להמשיך את המשחק.. עדכנתי את הדרייבר האחרון של הכרטיס מסך עדכנתי כרטיס קול ביוס מעודכן מהחנות דירקט אקס מעודכן ווינדוס מעודכן חבילת שירות 2 המערכת עובדת תקין ...חוץ מהפאק של הרצת המשחקים ... אם למישהו יש פתרון אני אשמח (לעשות אפילו טסט עם תוכנה לבדוק את החומרה בעומס) דרך אגב הכרטיס מסך מגיע ל75 מעלות במאמץ .. ובקשר לחום של המעבד אני לא מצליח לראות ניסיתי בתוכנה אברסט אבל הוא לא מציג ל…
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי לפני כשנה ומשהו מחשב נייד, ואני רוצה לשדרג אותו. שלא כמו רוב המחשבים, המחשב שלי (HP ProBook 455 g1) הוא בארכיטקטורת AMD ולא INTEL. עכשיו רציתי לדעת כמה דברים: א. אם אני רוצה לשדרג את המעבד למעבד AMD חזק יותר, האם זה אפשרי מבחינה טכנית? האם אצטרך משטח קירור טוב יותר? ב. אם אני רוצה להחליף את המאיץ הגרפי לאחד יותר טוב, האם המאיץ צריך גם כן להיות עם ערכת שבבים AMD (כמו במעבדים שאם לא רוצים להחליף את הלוח צריך להיות אותה חברה)? האם אצטרך משטח קירור טוב יותר? ג. אשמח להמלצה על SSD בנפח 256\240 GB טוב אמין ויחסית זול תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
אהלן. אני זקוק מאוד לעזרתכם הטובה. במחשב P3 עם לוח אם : Gygabyte ga-60xe עם ציפסט : intel i815ep הפסיקו כל השקעים של ה PCI לתפקד (עברתי אחד אחד). לא מזוהה שום חומרה חדשה (ניסיתי הכל, ממודם ועד כרטיס קול) וגם תוכנת EVEREST לא מתייחסת לשום דבר חדש. פירמטתי והתקנתי XP חדש אבל המצב נשאר אותו דבר.איפסתי את הביוס ע"י הוצאת הסוללה ולא עזר. המוזר הוא שהמחשב עובד מצויין ושקע ה-AGP שיש בו GEFORCE מזוהה ועובד בסדר גמור. האם אתם מכירים את התופעה ויכולים לעזור - או שלוח האם סיים את חייו ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום,לאחרונה אני חווה באמת בעיות במחשב שהוא איטי וFPS נמוך במשחקים לא יודע אם קשור, ניקיתי את המחשב מאבק.לאחר בדיקה קטנה שעשיתי שמתי לב שהמאוורר שיושב על הלוח אם לא עובד בכלל, הוא מחובר לחשמל שלו והמחשב עולה והכל טוב האם יש דרך לבדוק אם הוא שרוף או לחבר אותו למקום אחר שיעבוד האם זאת יכולה להיות בעיה שהמחשב איטי וכו'? תודה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום... יש לי בעיה שלא מצאתי לה פתרון עדיין.. כל פעם שאני משחק במחשב לאחר זמן מה מסוים ( זה נע בין 30 קות לשעה ויותר) ..המחשב שלי נכנס למצב "קיפאון"....כלומר המשחק מתנתק נכבה המסך...אבל המחשב ממשיך עדיין לעבוד.. ממה שהבנתי כנראה מדובר בהתחממות כרטיס המסך שלי ...כרטיס המסך שלי FX5200... אז לכן ביצעתי ניקוי של המחשב מבפנים בעזרת תרסיס לחץ אוויר..לאחר מכן הוצאתי תכרטיס מסך וניקתי את הסלוט שלו... לצערי התופעה שוב חזרה על עצמה אחר כך... מה אפשר לעשות?? יכול להיות שהבעיה קשורה גם לקירור לא מספיק של המעבד?? בתודה לכל מי שיעזור..
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
כרגע יש לי 80 גגה אך אני אמור להוסיף עוד הארדיסק של 30 גגה הבאתי אותו בלי חוטים ..... רק הארדיסק עצמו הוא עובד והוא טוב הבעיה היא אך להוסיף אותו לאין מחברים ומה עושים תודה ומגדרים תודה רבה .
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד חדש של אסס, סדרת zenbook דגם ux3301 לאחרונה קורא הטביע אצבע לא מגיב ולא פתח את המחשב, ניסתי להגדיר מחדש את האצבע שלי אך הוא בכלל לא מגיב לשום מגע ובשום צורה, לא הבחנתי במשהו שקדם לגך - אולי היו אילו עדכוני תוכנה / ווינדוס שעדכניתי, אך בכל מקרה נראה שההתקן מזוהה ומותקן תקין ללא שגיאות או הערות, אף על פי שלתחושתי משהו ברמת הדרייברים השתבש. מערכת הפעלה win10 HOME תודה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
מי לא זוכר את המצלמת הרשת המעפנה הזאת שאתה הייתה מקבל עם אתה מתחבר לחברת אינטרנט אז זכרתי שאני קיבלתי אז אמרתי למה לא לחבר אותה לדבר עם חברים ודודים מחו"ל דרך המסנגר אז חברתי אותה למחשב והוינודס זיהה אותה אבל לא התקין אותה בגלל שאין לו מאיפה והדיסק שקיבלתי עם המצלמה אבד לי אז הורדתי את הדרייבר מהאתר של netvision (קיבלתי את המצלמה מהם )(וגם הורדתי את הדרייבר התיקון של הדרייבר הקודם שיהיה איתו בעיות במסנגר) ואז נכנסתי למסנגר להגדרות של המצלמה שם ואז הוא אומר לי שהמצלמה בכלל לא מחוברת או שתוכנית אחרת משתמשת בה או משהו כזה אבל הבעיה היא שהמצלמה כן מחוברת והמחשב אפילו זיהה אותה שהיא מחוברת והיא לא משתמשת בשום תוכנה אחרת בגלל שאין לה ממה !! הקיצר עם מישהו יכול לעזור זה מא…
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפעמים אני מוריד קבצים מהTELEGRAM או מהכרום ויש קבצים ששאני מנסה לפתוח יש לי הודעת שגיאה כזאת מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש לאבא שלי במחשב הישן שלו כן כן 133 מגה ארץ 32 מגה בית מחולק ל4 כרטיסי זיכרון ממש ישנים קטנים כאלה בגודל של אצבע! קיצר עד היום היה לו במחשב 32 מגה בית כי הרי כל כרטיס הוא 8 כמובן אבל היום ניסיתי לחבר לפלוס כל ה 4 ניסיתי לחבר כרטיס זיכרון של 64 מגה בית אחרי שהכנסתי אותו יכול להיות שהיתה התנגשות או משהו כי הכרטיסים הקטנים והכרטיס היותר גדול לא אותו חברה ובסופו של דבר במקום לקבל 96 מגה בית אני מקבל 16 מגה בית עלובים!!!! ואני לא מצליח להחזיר ל32 המקורי למרות שהוצאתי את הכרטיס הגדול יותר נראה כאילו מה שאני לא יעשה זה נשאר 16 ניסיתי לשנות כמה דברים בביוס אבל שום דבר אין תגובה זה נתקע ב 16 אני מניח שאתם יודעים משהו אולי הגדרות מסוימות כי אני לא מבין גדול במחשבי…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, ששיניתי את ההגדרות של הדיסק און קי שלי כדי להתקין ממנו מערכת הפעלה. לאחר שהתקנתי מחקתי ממנו את כל הקבצים וניסיתי שוב דרך cmd להחזיר אותו להגדרות הקודמות שלו אבל איפה שהוא עשיתי טעות ועכשיו אין לי גישה אליו מאף מחשב. המחשבים מזהים אותו אך אני לא מצליח לראות אותו מחשב שלי. מצורפת תמונה. http://www.siz.co.il/my.php?i=t5ywzgunn24z.png תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, קניתי נייד חדש מדגם Hp Probook 430 g1 ואני לא מצליח להתחבר לאינטרנט (לא אלחוטי ולא באמצעות כבל). הורדתי מהאתר של HP את עידכוני הדרייברים ואני עדיין לא מצליח להתחבר לאינטרנט. ב"מנל המשימות" יש איקסים צהובים בכל המקומות שקשורים ביבורי האינטרנט, וממה שהבנתי המחשב לא מזהה את החיבור למרות שהתקנתי את הדרייברים. אשמח לכל עצה תודה עמי
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני רואה שלא מעבירים את הדיון, אז אבקש את סליחתכם לפתוח אותו כאן מאשר בפורום צרכנות שאף אחד כמעט לא מסתכל. זה היה הפוסט המקורי: 1. נניח שיש לי שני כוננים בלוח אם ובאחד יש התראות של וירוסים. אם אני לא מעתיק מידע מכונן אחד לכונן השני (כלומר עושה קופי פאסט), האם וירוס יכול לעבור מכונן אחד לשני או שיש הפרדה מוחלטת בין הכוננים? 2. כנ"ל מצב שבו יש כונן אחד בלוח אם ואני מחשב SSD חיצוני או דיסק און קי. 3. אם אני מבצע פירמוט למחשב, האם זה בהכרח מוחק את הוירוסים? השאלה נשאלת משתי סיבות. הראשונה היא שיש לי דיסק און קי שמכיל דברים שמאוד חשובים לי ואני יודע שהיה בו וירוס. אני מתלבט אם עדיף לשים חומר עתידי בדיסק און קי אחר או שיש לי דרך לנקות את ה…
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
- 1 follower
-