תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם של DFI SLI DR עם יציאו ממנו של INFRA RED ואני לא מצליח להפעיל אותה התקנתי את הדריבר שלו המחשב זמהה אבל אני לא מצליח או שאני אל משמ ידוע איך להפעיל אותו בבקשה!! תעזרו לי
-
- 9 תגובות
- 641 צפיות
-
-
power/aux temperature-הטמפרטורה 59 מעלות האם זה תקין?ומה זה אומר?האם בעיה בספק?הסתכלתי בתוכנת cpu-z והמתח (voltage) קופץ בצורה בלתי רגילה ,פעם 1.8vוישר אח"כ 2.6v או 2.9v (מעבד אינטל 2.4) וכן לפעמים יש לי בהדלקה מסך כחול ובשחזור זה מסתדר,האם יש בעיה בספק או גם במשהו אחר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, יש (או היה :'() לי מחשב נייד ze4800 HP pavilion ונשפכו עליו די הרבה מים... שמתי לא שהוא ספוג במים רק כמה שעות אחרי שזה קרה, פירקתי את הבטרייה, הכונן הקשיח והזיכרון, על כולם היה מים, וייבשתי עם מייבש שיער אותם ואת שאר המחשב. אחרי כמה ימים ניסיתי להדליק את המחשב מהבטרייה ובלי הבטרייה מהחשמל ולמרבה ההפתעה...הוא לא עבד . עכשיו את המחשב הביא לי דוד מאמריקה לפני איזה שנה וחצי, אני לא ממש יודע אם יש לי אחריות (בארץ?) ואם בכלל אני יכול לסמוך על HP (שמעתי שהשירות שלהם לא משהו) אז אני לא יודע אם לפנות לסתם טכנאי או ל HP, או אולי אם איכשהו בנס המחשב לא נפגע, אולי הוא לא פועל בגלל שפירקתי אותו ויש דרך לגרום לו לעבוד ? אשמח לייעוץ/עזרה, תודה!
-
- 9 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש אצלי מחשב שפעם עובד ופעם לא עובד. חשמל הוא מקבל בשני המקרים, הבעיה היא שלפעמים פשוט לא רואים שום דבר על המסך. שומעים מספר צפצופים (כנראה מהלוח אם) וזהו... מסך שחור, על המסך רשום Check signal cable. הבעיה היא בטוח לא במסך או בחוטים שמתחברים מהמסך למחשב, בדקתי את זה על שני מסכים, בשניהם אותה הבעיה. חשבתי אולי זאת בעיה בכרטיס מסך, אבל אני לא רוצה להמליץ לבן-אדם להחליף אותו סתם, וכמו שאמרתי, לפעמים המחשב עובד מצויין ולפעמים פשוט מסך שחור ולא יותר. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור בנושא. תודה רבה, מתן.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
התקנתי היום את הווינדוס, והשארתי 50 ג'יגה לכונן D (יש לי 160 ג'יגה), אבל שאני נכנס ל"מחשב שלי " אני רואה שיש רק כונן D עם 100 ג'יגה. אשמח אם תוכלו לעזור לי...
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה ישר שעולה המחשב הוא ניטען ואז רשום לי floopy fail(40) ואז רשום לילחוץ f1 או del (להיכנס לביוס) אם אני לוחץ f1 עולה לי המחשב איך אני עושה שהוא יעלה ישאר בלי כול התהליך הזה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ביוס Phoenix-adwareBios V 6.00 ואני לא יודע איך מגדירים את ה-CDROM ראשון...יענו שיקרא מהדיסק... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שמתי 3 סטיקים של זיכרונות 128 MB SDRAM עם 133MHZ 2 מזוהים 128 עם 100MHZ 1 מזוהה 64MB למה?? וגם יש לי הודעה: 100 MHz memory assumed מה זה אומר? מצ"ב קובץ של אוורסט [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מרגע שאני מקיש את הסיסמא בהפעלת המחשב (windows xp) לוקח זמן רב עד שהמחשב מוכן לפעולה וזז. עד אז לוקח קצת זמן (נראה לי טוען דברים או לא יודע מה) ואני רוצה שזה יפעל יותר מהר מה יכולים להיות הגורמים לזמן הזה מרגע הקשת הסיסמא עד שאפשר להשתמש בו ? וכיצד פותרים את העניין? תודה רבה לעוזרים,ושבת שלום לכולם.
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-
-
קניתי מצלמה דיגיטלית של אולימפוס עכשיו אני בא להתקין את התוכנה של המצלמה ותראו מה קורה: זה מתחיל להתקין ואז זה נישאר על זה: http://loading.co.il/uploads/1062904400.jpg ולא ממשיך בהתקנה, אתמול השארתי את זה אולי 5 שעות וזה לא עזר...פשוט לא זז... יש לכם אולי פתרון? התוכנות שפועלות ברקע הן: איי סי קיו, אנטי וירוס, חיבורי רשת שזה לא מוגדר, התחברות לאינטרנט, התוכנה של המקלדת והוצאת חומרה באופן בטוח... יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
יש לי לוח אם GYGABYTE GA-6WMM7 עם כרטיס קול מובנה. הבעיה היא שבעת כיבוי המחשב הכרטיס משמיע קול פיצוץ, ואני צריך לכבות קודם את הרמקולים כדי להימנע מכך. אולי יש קשר לכך שרמקול של של לוח האם מחובר גם לכרטיס הקול (כלומר צפצופי האזהרה של לוח האם נשמעים גם דרך כרטיס הקול)? לא ראיתי דבר כזה באף מחשב אחר.
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי בבית שני צורבי DVD אחד של סוני ואחד של philips וכל אחד מהם במחשב אחר עכשיו כל הזמן שאני צורב דיסקים של מוזיקה לא MP3. רגילים לאוטו תמיד יש לי מין קירטועים בדקתי כבר איזה 10 סוגים של דיסקים וגם בדקתי במערכת בבית כי חשבתי שאולי זה רק באוטו וגם בבית היתה את אותה בעיה ואני משתמש בתוכנת צריבה nero 7 בתודה קובי
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
הריסט קורה בבטרפילד 2 והמחשב גם נתקע בבדיקה בתוכנה 3DMark03 קניתי כרטיס מסך חדש ati 9600 pro של gigabyte זה נתקע בדיוק באותו שלב כל פעם כנ:ל לריסט [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום מישהוא יודע אולי איך לסדר את הבעיה ? תודה
-
- 9 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום רב! רציתי לדעת איך מעתיקים מידע מתוך דיסק קשיח, לדיסק קשיח אחר.. ואם אפשר פירוט ואפילו תוכנות וקישורים... כל דבר יעזור. תודה מראש בר!
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יש לי זכרון של GEIL, שהחליט ביום בהיר להפסיק לעבוד, אין לי שמץ של מושג מה גרם לבעיה, ואני מעולם לא ביצעתי OC למחשב. הביטוח דרך החנות שקנית את המחשב עצמו נגמר (עברו שנתיים מאז). הבנתי שהכרטיס זכרון שלי ניתן עם ביטוח לכל החיים (אין לי תעודה אבל יש לי מדבקות על הכרטיס של אמינות) יש לי גם כן קבלת קניה עם תאריך אם זה בעל חשיבות. http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=35 עכשיו איך אני יכול ליצור קשר עם החברה\יבואן בכדי שיבדקו את הנושא (תכלס בכדי שיחליפו לי את הכרטיס זכרון)? אני אשמח אם מישהו עם נסיון בדבר, יכול להצביע לי על נקודות שיעזרו לי להחליף את הזכרון הבלוי. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב עם המפרט הבא: לוח אם: Gigabyte GA-8I945GMF מעבד: Intel Pentium 4 3.0GHz LGA775 64Bit זיכרון: 1GB DDR2 533MHz כרטיס מסך: Gigabyte NVIDIA GeForce 6800GS PCIe הארד דיסק: Western Digital 120GB SATAII כוננים אופטיים: DVD וצורב הוספתי הארד דיסק נוסף למחשב Western Digital 80GB SATA אחרי כמה שעות של שימוש במחשב המחשב פשוט נתקע - העכבר לא זז ושום דבר לא משתנה על המסך. סגרתי את המחשב בכפתור, פתחתי והכל חזר לעבוד כרגיל. אחרי כמה שעות זה עוד פעם קרה אבל קצת שונה: שמעתי mp3 ופתאום המוסיקה נשמעה בקטעים וקצת אחרי נתקע המחשב כמו בפעם הראשונה. בזמנים בהם המחשב נתקע ההארד דיסק הנוסף לא היה בשימוש. יש לי ספק כוח פשוט של 500W ואני חושד שהוא פשוט לא עומד בעומס. האם באמת הספק מה…
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני איזה שלושה ארבעה חודשים , מפרט בצד.. יש לי את המארז Compucase CI-69U6 והמאוורר האחורי של המארז עושה קולות מוזרים , עכשיו מה ששמתי לב זה שאני לוחץ על זה הרעשים מפסיקים , אז שמתי איזה עט או משהו לבנתיים שיתפוס בין המארז לבין הקיר והרעשים הפסיקו , אבל לעיתים זה ממשיך .. משהו יודע מה הבעיה???
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום, היום קניתי חלקים מחודשים למחשב שלי, קניתי 7900GT ולוח אם שיספיק GIGABYTE K8N SLI. לפני כן היה לי CHAINTECH S1689 וR9500PRO. יש לי מעבד AMD64 3000 עם ספק 350ווט. חיברתי הכל וניסיתי להדליק את המחשב והוא לא נדלק, חשדתי בחיבורים של ה POWER SWITCH וחיברתי אותו אחרת ולא עזר, ניסיתי להחליף ספק ל520W וגם זה לא עזר. אני לא בטוח שהבעיה בלוח אם, לא בכולו לפחות כי כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה אני ברגיש ששתי המיצבים ליד כבל ה ATX 20PIN מתחילים להתחמם. יש הצעות?
-
- 11 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב חדש שקניתי אותו לפני חודש , ויש לי שתי בעיות : הראשונה היא שלוקח דיי הרבה זמן להעלות את הוינדווס (כלומר הרבה זמן עד ששולחן העבודה מופיע לי) , משהו כמו 2 דקות המסך של המחשב הוא מסך שחור בלי כלום בעיה שניה היא קשורה ל USB , ניסיתי לחבר את ה- MP3 שלי למחשב ומופיע לי החלון הזה (קובץ מס' 1): וכשאני לוחץ על הבלון הזה שקופץ מופיע לי החלון הזה (קובץ מס' 2) : ניסיתי להכניס מחדש את החיבור אבל זה לא משנה כלום , ועכשיו שום כניסה של USB לא מחוברת למחשב והוא עדיין מראה לי את הבלון הזה (( אני מקווה שתוכלו לעזור לי , תודה רבה לעוזרים !!!! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
יש לי מחשב לילד K6-2 500MHZ 192 מגה זיכרון עם win98 se ( לא הצלחתי להתקין עליו XP ) פעם יכולתי לשחק איתו משחקים NFS והיום המשחק הכי פשוט ( משחק של 2 מגה ) לא עולה לי הוא רוצה DIRCTX התקנתי את גירסה 9.1 ולא עזר אז גם התקנתי את 8 את 7 את 6 ו 5 וגם לא עזר הוא עדיין רוצה DIRCTX יש לי כרטיס מסך AGP range iic החלפתי לכרטיס מסך voodoo3 2000 pci 16M ועדיין בדיוק את אותה בעיה נ.ב אולי הבעיה היא לא בכרטיס מסך ?
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
קניתי אתמול מחשב והרכבתי אותו, היו לי 3 מאוורים(מאוור של מעבד,מאוור בקדמת המארז ומאוור בצד האחורי של מארז) לכל מאוור היה כבל לחיבור מתח קטן בעל 3 חורים(אין לי מושג איך קוראים לכבל הזה) כבל של מאוור של מעבד התחבר לכניסה של CPU_FAN, כבל של מאוור הקדמי התחבר ל SYS_FAN ונשאר לי המאוור האחרון מאחור כשנקודת התחברות האחרונה שנשארה על לוח אם היא NB_FAN אבל יש בה רק 2 פינים ולכבל של מאוור יש שקע של 3 חורים. מישהו אולי יודע איך לחבר את המאוור האחרון?
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
למעשה, הנורית של הכונן הקשיח מבזיקה לכחצי שנייה בזמן ניסיון להדליק את המחשב. לאחר מכן לא עוד. אם הנתק את המחשב מהחשמל והנסה שוב היא תידלק שוב לחצי שנייה וזהו. התקלה הזאת לא החלה עכשיו. זה הגיע בשלבים. בהתחלה הוצאת המחשב מהחשמל עזרה והמחשב נדלר רגיל. עכישו שום דבר. מה זה יכול להיות? בעיה בספק בקוח? מדובר באטלון 1600 רגיל ענטיקה עם ספק של פנטיום 4. עצות?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
קניתי אתמול מחשב חדש בחלקים,הרכבתי הכל אני מפעיל אותו והמחשב לא מוצא את הדיסק הקשיח(160GB WD SATA2),גם ב BIOS הוא לא מוצא אותו, בדקתי את החיבורים הכל בסדר.
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
לפני שנה נפלתי לסם (כלומר קניתי מחשב מאייבורי) מאז שקניתי אותו הוא לא מוכן לעשות ריסטרט, בהתחלה חשבתי שזה בעיה של הוינדוס או תוכנה כלשהי אבל אחרי שנה שהתקנתי שוב את הוינדוס מחדש ראיתי שהבעיה עדיין קיימת. תקופת האחריות שלי כבר פגה. בכל מקרה יש לדעתכם איזה פיתרון לעניין? לא ברור לי איך אני מצרף קובץ דיווח מפרטי מחשב כי לא ברור לי פה איך לצרף קבצים תודה למי שיכול לעזור!
-
- 10 תגובות
- 704 צפיות
-