עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by kinggil,

שלום! כאשר אני משחק משחק כלשהוא המחשב קופא לאחר שעה ככה, בדקתי מעלות והכול בסדר. עכשיו ראיתי שאחד הגורמים כנראה זה ה VPU RECORVER הזה, מזה בכלל? תודה

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  2. Started by VL,

בזמן האחרון אני בודק את האוויר שהספק כח מוציא , ולפי הבדיקות שלי הוא מוציא קצת מאוד אוויר - פושר עד חם. ממה יכולה לנבוע הבעיה לפי דעתכם?

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  3. היי לפני שבועיים פירמטתי את המחשב, הגדרתי הכל כרגיל והתחלתי לעבוד איתו... בהתחלה הייתה איטיות כימעט בלתי מורגש, אבל ב4 ימים האחרונים כבר אי-אפשר לסבול את זה.. כל שעתיים-שלוש המחשב נתקע....עובד באיטיות ובתקיעות... לפני הפירמוט הייתי יכול להריץ משחק+אימיול+bitcomet....עכשיו אני בקושי מריץ משחקים... המחשב שלי מוגן כראוי...ואין שום וירוסים\ספייוורים וכו' עשיתי איחוי דיסק והבעיה עדיין לא נפתרה... **<-המפרט שלי כתוב בצד...** בדקתי גם שהמעבד\זכרונות פועלים במהירותם הרגילה... חשבתי שאולי זה הoc לכרטיס מסך, אז עכשיו כל המחשב שלי בסטוק... מה יכולה להיות הבעיה, ואיך פותרים אותה... תודה מראש... Install

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  4. Started by kshahar,

היסטוריה בקצרה: הספק שלי התקצר ושרף איתו לוח אם ושני סטיקים של זכרונות. קניתי לוח אם, סטיק זיכרון וספק, את המעבד השארתי אחרי שבדקתי אותו על מערכת אחרת. כאשר אני מפעיל את המחשב, אני שומע צפצוף אחד (כלומר הכל אמור להיות תקין), ורואה על המסך תמונה (ספירת זיכרון שהסתיימה, Press DEL to begin setup), אבל המקלדת לא נדלקת ולא מגיבה. ניסיתי מקלדת שאני יודע שהיא תקינה, וקיבלתי את אותן תוצאות. את הבדיקה אני מבצע כאשר שום דבר לא מחובר למחשב מלבד מעבד, סטיק זיכרון וכרטיס מסך מובנה. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה ?

5. Started by davidez2,

היי שמתי לב שבזמן האחרון הנורית דל הדיסק הקשיח דולקת גם כשאין כמעט שום פעילות במחשב. יש אולי איזו תוכנה שתראה לי איזה תהליכים כותבים מה לדיסק?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  6. שלום, הוצאתי היום ממחשבי סטיק של 512MB DDR, אולי כדאי לציין שיש עוד סטיק של 512MB DDR. בכל אופן כשניסיתי להדליק את המחשב הוא סירב להידלק, המחשב עצמו עבד אך העכבר,המקלדת והמסך לא הגיבו. חיברתי מהר את הסטיק שהוצאתי ושוב המחשב לא הגיב, חיזקתי וחיזקתי עד שלבסוף הוא נדלק, אך בכל פעם שהוא עולה אני מקבל את השגיאה הזו : Warning! Now system is in Safe mode. Please re-setting CPU Frequency in the CMOS Setup. אני חייב ללחוץ על F1 בכדי לגרום למחשב לעלות. מה פשר השגיאה? ויותר חשוב, מה עלי לעשות? עריכה : החזרתי את הביוס למצב Fail Safe והבעיה נפתרה, אפשר למחוק.

7. Started by nevgauker,

טוב הבעיה שלי ספק קשורה לתוכנה ספק לחומרה..אבל היות והתוצאה הסופית היא פיזית אני רואה לנכון לפרסם כאן. ברשותי צורב די וי די חדש המסרב בכל תוקף לאפשר לי לצרוב די וי די(קוא היטב וצורב דיסקים רגילים היטב) הודעת השגיאה:"invalid block adress" תוכנת צריבה:נרו 7 צורב:lg 4167 dvdx16 dual layer מדיה:dvd-r 1-x8 4.7 צד אחד של tdk מערכת הפעלה:xp sp2 פרטים נוספים יפורסמו לפי הצורך כבר חיפשתי תשובה בפורומים אחרים ללא הצלחה ואני על סף טיול למעבדה למעבדה אודה לכם אם תוכלו למנוע זאת בתודה מראש רותם

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  8. שלום,לפני כמה ימים קיבלתי מחשב יד שניה מקרוב משפחה שמכיל את המפרט הבא : פנטיום 3 1.2GHZ 512 SD-RAM MAXTOR 40GB HD ג'יפורס 4 64 מגה ווינדוס XP PRO מותקן שהמחשב הגיע אליי (מיועד לאח שלי) העברתי לו טיפול קטן שכלל ניקוי אבק,הוספת מאוורר מאחורה,התקנת צורב והוספת זיכרון SD של 128 מגה. שפתחתי את המחשב הוא התחיל לעשות בעיות מוזרות,לאחר כמה דקות שמפעילים אותו הוא היה קורס ועושה לעצמו ריסטרט,אני חשבתי שיתכן שמופעלות ברקע יותר מידי תוכנות והסרתי אותם מלהפתח שהווינדוס עולה. אוקיי,כרגע המחשב התייצב ולא קרס לאחר הפתיחה,אבל קרס שנפתחו תוכנות במקביל. חשבתי על כל מיני בעיות שיכלו לקרות ועל דברים שיכול להיות שגרמתי להם בעת שטיפלתי במחשב (לפני שהוא הגיע אליי הוא היה ללא בעיות),הסרתי את הזיכ…

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  9. Started by skp333,

האם הלוח הזה - GA-8N 775 ציפסט NF4 של GIGABYTE תומך במעבד INTEL 805 דו ליבתי?

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  10. Started by intel suck,

יש לי כרטיס קול של REALTEK AC97 מובנה על הלוח אם משום מה הרמקולים והמיקרופון לא עובדים התוכנה שבאה עם הכרטיס קול מזהה שחיברתי משהו אבל אומרת שחיברתי לא טוב ניסיתי 2 רמקולים כבר ובשניהם זה לא עבד ניסיתי הכל הדרייבר מעודכן והכל והם מחוברים לחיבור הנכון אבל עדיין זה לא עובד אני ממש חייב עזרה זה מחשב חדש והרמקולים לא עבדו ממהתחלה

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  11. Started by VL,

אז הבעיה היא כזאת: שאני מדליק את המחשב נתקע גם הפסים האלה שטוענים כמה פעמים יש כאלה כמו תקיעות, ולאחר מכן יש לי בעיה עם המסך של "Welcome" הוא שוהה לי כמעט 30 שניות (שזה לא אמור להיות לי ככה) ממה זה יכול להגרם? איך נפתרים מזה? (רק לא פרמוט). תודה, VL.

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  12. Started by unateazy,

שלום ! המחשב שלי בן שלושה חודשים וכבר התחיל לעשות בעיות - המהירות תגובה שלו ירדה והוא נוטה להיתקע כשפתחתי את המחשב גיליתי שהמאוורר הפנימי שלו (gigabyte 4000-עם אור כחול מזעזע וזרועות קירור פריאון) מלא באבק . ניסיתי עם שואב אבק לנקות - הרוב ירד אבל המחשב עדיין מתאמץ . מה עושים ? איך מונעים מאבק לחדור למחשב ? והאם נראה לכם שזו הבעיה ? חוץ מזה הייתי רוצה לדעת אם יש תוכנה שבודקת מאיזה מרכיבים בנוי המחשב . יש לי הרגשה שמה ששילמתי עליו בחנות זה לא מה שקיבלתי... אשמח מאוד לעזרה , תודה

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  13. מישהו יכול לבדוק לי בבקשה למה המחשב שלי מקבל מסכים כחולים בוינדוס בלי שום פעולה ? תודה לעוזרים קובץ מצורף עריכה : DUMP Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini033106-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: *** Invalid *** **************************************************************************** * Symbol loading may be unreliable without a symbol search path. * * Use .symfix to have the debugger choose a symbol path. * * After setting your symbol path, use .reload to refresh symbol locations. * **************************************************************************** Executable search path i…

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  14. אני לא מצליח להזיז את העכבר ובדקתי אם כמה עכברים וזה לא העכבר הנה כמה תמונות שמראות את הקפיצה . אני בדקתי וראיתי שהSVCHOST.EXE קופץ לי והוא כניראה אחרי לזה ומצאתי שיש ווירוס כזה אבל האנטי ווירוס לא מוצא אותו והוא מעודכן רק אתמול עידכנתי [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  15. אם מישהו יודע מה זה אומר ואיך לפתור את זה אני לא מצליח לעדכן את הביוס שלי

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  16. כשהיום חזרתי מהעבודה המסך היה מכובה כמו שהוא תמיד, כשהדלקתי אותו הוא לא הראה תמונה אז עשיתי ריסטרט, המחשב עלה ועשה שוב ריסטרט. כמה פעמים הפעלתי אותו מחדש וכל פעם מחדש הוא עשה ריסטרט לפני שהוא עלה לווינדוס. כשהבנתי שהבעייה רצינית יותר ממה שחשבתי הלכתי לSafe mode ושם הכל עבד והכל עלה. ישר חשבתי שהבעייה במשהו של הכרטיס מסך אז מחקתי את הדריברים, ואז כשהעלתי מחדש את המחשב בלי הדריברים של הכרטיס מסך הוא נדלק ועבד והראה תמונה. טוב אז ניסיתי שוב להתקין את הכרטיס מסך, וכל פעם שהתקנתי מייד כשהמחשב זיהה את הכרטיס ישר המסך נהיה כולו מפוצץ בארטיפקטים נוראיים, כאילו רואים רק המון המון צבעים פסיכודליים וזהו, המחשב תקוע אבל כל הצבעים האלה מרצדים. בכל מקרה ניסיתי 5 דריברים שונים, וכל פעם…

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  17. Started by trxman,

שלום לכולם :> לבן דוד שלי, יש בעייה בסאונד. מתי שהמחשב נמצא במצב בטוח, הסאונד עובד ומתי שהמחשב נמצא בנורמל הרמקולים לא עובדים. בהתחלה הייתה הנחה שהחיבור USB דפוק אבל אז כשהוא ראה שבמצב בטוח זה עובד...אז זה לא ה USB. (יש לו כרטיס קול USB חיצוני). הוא הלך לטכנאי והטכנאי אמר שזו תקלה במערכת ההפעלה (שחכתי לציין, זה קרה לו אחרי שהוא פירמט את המחשב. והוא פירמט את המחשב עוד כמה פעמים והבעייה לא נפתרה). אני אף פעם לא נתקלתי בכזה מצב ואם תוכלו לעזור אז תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  18. Started by co11,

שלום לקהילת hwzone . יש לי מחשב פנטיום 3 לא שימושי כבר , עכשיו אני רוצה להוציא את הרד דיסק ולעביר אותו למחשב פנטיום 4 האם זה יתאים? אם כן איך אני עושה את זה ? כרגע במחשב החדש יש לי רק 40GB וזה קצת רצח ...

• 23 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. Started by NewRig,

אין פלופי, והתקנתי את XP על דיסק PATA. לכל אורך הדרך מחובר דיסק SATA-II 200GB - ועובד. הכונן מוזהה ה-Device manager ובתוכנה של אינטל (Storage manager). אבל, לא מזוהה ב-My computer בכלל. אין גישה. לא חסרים דרייברים - הכל מעודכן והכל מותקן. אין OC ואין התנגשות התקנים. יש למישהו רעיונות? תודה

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  20. Started by dany_uru,

לאחרונה התחילו להראות על המסך של המחשב שלי עיוותים הנגרמים קרוב לודאי בגלל חום כרטיס המסך. זה קורא יותר כשמחממים את חדר המחשב, דבר שחייב בגל שיש לי תינוקות בבית, וגם אני גר באזור מדבר יהודה, חם במיוחד. המאורר מתחיל להשתולל ומידי פעם רואים את העיוותים שדיברתי עלהים. הכרטיס מסך הוא MSI GEFORCE 6200, מחשב פנטיום 4, 3 מגהרץ, פחות משנה אצלי. יש לכם איזה רעיון איך לפטור את זה? האם זה יכול לגרום נזק בלתי אפיך? או שכבר נגרם? תודה רבה מראש! דניאל

• 7 תגובות
    • 622 צפיות
  21. תראו,יש לי אל פסק..קיצר לא יודע מה יש לו נדפק,התחיל להפיל לי את המחשב בפתאומיות ממש לכבות אותו,רציתי לדעת האם הכיבויים הפתאומיים האלו יכולים איך שהוא לנזק את הכרטיסים שמחוברים על הלוח (אפשר לראות את הכרטיסים הספציפיים במפרט מימין) **לא חושב שהיו קפיצות מתח כי בכל זאת האל פסק מייצב את המתח,אז זה היה רק נפילות**

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  22. אחרי חיפוש מתיש בפורום לא מצאתי מקרה דומה לזה... יש לי עכבר אופטי של מיקרוסופט שאחרי דקה או שתיים של עבודה הסמן שלו פשוט קופא באיזה פינה במסך והעכבר ממשיך לעבוד רגיל רק בלי הסמן... ניסיתי להחליף לעכבר אחר ובעייה חוזרת על עצמה. יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  23. יש לי לוח של MSI ומעבד אינטל.. לא מזמן ניסרף לי הלוח הישן לכן היחלפתי את הלוח ל MSI ואז שהיחלפתי אותו הוא ניכבה לי כל כמה דקות בדקתי את הטפ' ע"י התוכנה speed fun והיא מראה לי 60-61 קניתי גריז טרמי ומאוורר חדש למעבד וזה עדיין ממשיך מה עושים בבקשה תעזרו לי!

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  24. Started by elad-k1,

שלום.. יכול ליהות שאין תקינות של הבטריה שבלוח אם המחשב יקרוס פתאום?!

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  25. Started by Seith,

לא מזמן עשיתי OC עם חבר, וניסיתי לבדוק אם הכל עובד כמו שצריך, וגיליתי שה-DVD לא מתפקד. הWINDOWS מזהה אותו ככונן, אבל שום לא מזוהה ע"י הכונן. יש הצעות? פתרונות?

• 6 תגובות
    • 586 צפיות

דיונים חדשים בפורומים