עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי מצלמת וידאו שמצלמת על דיסקים MINI DVD-RW,כשהדיסק בתוך המצלמה אני רואה את מה שיש בתוכו אבל כשאני שם את הדיסק במחשב הוא מזהה שיש דיסק אבל כשאני נכנס אליו אני לא רואה שום קובץ. אולי צריך איזה תוכנה או משהו ?

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  2. שלום, יש לי מקלדת אלחוטית Logitech K350 - שפשוט לא עובדת לי בביוס. חיברתי את המקלט Unifiying לפורט האחורי (ניסיתי כמה פורטים), שיניתי בביוס ל Enabled (דרך מקלדת PS/2) את הערכים Legacy USB detect ו USB Keyboard, ועדיין אי אפשר להשתמש במקלדת בביוס. המפרט בצד. מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  3. Started by Overfl0w,

שלום, יש לי לפטופ מלפני 4 שנים בערך שמחובר לטלויזיה. יש לו חיבור HDMI אבל הוא לא מצליח להציג FullHD בקצב פריימים גבוה מספיק. ברור לי שהשילוב של לפטופ והגיל שלו מהווים בעיה ולכן רציתי לקנות מחשב חדש. הסתכלתי במפרטים המומלצים, אבל לא מצאתי משהו שממש מתאים לי, ואני גם לא ממש יודע מה אני צריך(הסנדלר הולך יחף). הייתי רוצה שיהיה לו דיסק קשיח גדול. חשבתי על מצב מוצק כי רציתי שיהיה שקט, אבל הם לא מגיעים לקיבולת גבוהה מדי, וגם מאוד יקרים. אין לי מגבלה של תקציב, למרות שאני מניח שזה לא צריך לעלות יותר מדיי. בכל מקרה, אני לא מוכן להתפשר על איכות הצפייה. כדאי להשקיע ב-I7 או שזה מיותר? צריך בכלל כרטיס מסך טוב או שמספיק אונבורד? תודה על העזרה.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by MeTaLhAmMeR,

לאחרונה אני מקבל רסטארטים פתאומיים בלי שמסך כחול יופיע או מבלי שהמחשב יתקע, פשוט המחשב דופק לעצמו רסטארט ללא שום התראה או רמז לבעיה... אילו דברים יכולים לגרום לרסטארטים כאלה? אין לי שום וירוסים ושום ספייווארים מבחינת תוכנה הכל אצלי תקין וכשר.

• 7 תגובות
    • 608 צפיות
  5. Started by cateye,

היי, רכשתי דיסק און קי חדש וגדול יחסית (128GB) ובגלל שאני ואנשים אחרים משתמשים בו הייתי מעדיף אם הייתה איזו דרך להגן על תיקייה או משהו שבה אני אשים את כל הדברים שלי ולאף אחד לא תהיה גישה. מישהו מכיר אולי משהו כזה? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  6. Started by shimi33,

היי , ברשותי מחשב מסוג dell inspiron 3874 desktop שנרכש בבאג לפני שנתיים בערך המחשב מגיע עם HD של SEAGATE 1T הכולל מערכת הפעלה מקורית הרכבתי לו לפני שנה HD SSD של SANDISK שישים ג'יגה (תכננתי לעביר לשם את מערכת ההפעלה מה שלבסוף שלא קרה) והכל עבד פיקס . שלשום רציתי לשדרג ל 1T נוספים - רכשתי HD חדש של WD 1T BLUE החלפתי ראש בראש עם הסאן דיסק אבל הווינדוס לא רוצה להתרומם ! הביוס כן מזהה את ה WD אבל המחשב לא רוצה לעלות את הוינדוס תמיד נותן שגיאה (תמונה מצורפת) עברתי על כל הגדרות הביוס והדיסק המקורי עם מערכת ההפעלה מוגדר בתור הראשון בעליה. ברגע שמחזיר את הסאן דיסק הכל חוזר לתקינות - מה לעזאזל אני מפספס ???? אשמח אם משהו יכול לשפוך אור בנושא…

7. Started by eyalrainitz,

שלום. אני מתלבט בין כרטיסי המסך הבאים gtx 680 zotac 4gb sapphire radeon HD 7970 3gb oc boost אשמח מאוד לקבל את העצות כי אני מכוון למשחקים כבדים תודה על העזרה מראש (לא משנה המחיר רק לכרטיס מול כרטיס)

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  8. יש לי לוח אם חדש של Gigabyte עם מעבד p4 1.6 GHz. הבעיה מתחילה עם תוכנות שיתוף הקבצים (עברתי דרך sharaza , overnet ואימייול של lionetwork) אותו סימפטום - מתישהו בהרצה של התוכנה, המחשב נתקע ופשוט מסרב להשתחרר (לא Ctrl-Alt-Del ולא כלום) אלא אם כן אני מנתק את כבל הטלפון ממודם הא.ד.ס.ל, דבר אשר למעשה מיידית מנתק אותי מהאיטרנט - גם אז לוקח כ-30 שניות עד אשר החייגן קופץ מחדש עם הבקשה לחיוג מחדש והכל משתחרר. את המחשב עצמו הרכיבו בחנות, וגם אני עברתי על ההרכבה שלו. אין שום בעיה בחומרה. מרבית הרכיבים חדשים מאוד, בני פחות מחודש. האם למישהו יש הצעה - אני חושד שהמעבד לא עובד בתיאום מלא עם לוח האם (לוח האם תומך ב-FSB 400/533)

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  9. Started by LEYBO-DRUMS,

שלום לכולם! תודה מראש על העזרה, ההארד דיסק שלי,מתנתק לעיתים קרובות,וקח נתקע המחשב.. או שהוא עולה בלי כונן אחד.. יש לי 3 "הארדיסקים" אוליי זה קשור לכמות אני לא ממש יודע,אבל אני לא מבין למה זה קורה...אוליי הספק,אני לא יודע מה לעשות,אוליי זה מחום כי הוא נורא חם,בקיצור אם יש לכם את הידע לעזור וליעץ,אני אודה לכם מאוד ! תודה ! טל

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  10. הקדמה כבר כמה ימים שהמחשב שלי נתקע באמצע גלישה. זה מתבטא ברעש מהרמקולים, כולל עכבר ומקלדת שלא מגיבים. יציאה ממצב זה מתאפשרת רק ע"י לחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה או הוצאת התקע. אתמול לראשונה הוא לא עלה גם אחרי ריסט. כלומר, בהפעלה הוא מחפש משהו, מאווררים עובדים ואחרי 5 שניות הוא חוזר על הפעולה ולא מפסיק. אתמול פתחתי את המארז וניסיתי לבדוק מה הבעיה כולל איפוס לביוס. רק אחרי שהוצאתי אחד מהדיסקים הקשיחים, המחשב הסכים לעלות. החזרתי את כל החומרה שהוצאתי חזרה למקום כולל הדיסק "הבעייתי" כי רציתי לראות אם הוא באמת תקול. למרבה הפלא הוא עובד חלק ( נכון לעכשיו). השאלה שלי: מה עוד אני יכול לבדוק כדי שבעיה זו לא תחזור?

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  11. שלום , בזמן שעברתי על הקבצים שבמבשב שמתי לב להרבה כפיליות של קבצים ותכלס יש קבצים שלא באמת נחוצים אך אני לא באמת יכול לדעת .. אשמח להמלצה לתוכנה או כל פעולה שעושה סדר בבלאגן הזה תודה

12. לא מצאתי בגוגל :-\ תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  13. לאחרונה התחילה לי בעיה עם המחשב שכשאני קם בבוקר לבדוק אימיילים (הוא נשאר פתוח כל הזמן), אני מספיק לעשות תנועה קטנה עם העכבר כשאני עוד רואה דברים במסך, ואז הכל ניהיה שחור ורק כיבוי והדלקה מחדש של המחשב מחזירים את המסך להראות דברים. אני משתמש בWIN 7 ומצורף להודעה דיווח על החומרה שלי מאוורסט. אשמח לתת עוד פרטים שיעזרו לקדם אותי לפתרון. תודה!

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  14. Started by Shalev Sason,

שלום חברים, אני מעוניין להכין סקריפט (קובץ BAT - כל הפקודות דרך הCMD). עכשיו אני מגיש את הפקודה הזאת: ping -a %Variable% -n 1 | findstr "Reply from" ויוצא לי פלט כזה: Reply from 172.17.230.61: bytes=32 time<1ms TTL=128 אני מעוניין להעתיק רק את הכתובת 172.17.230.61 ולהוסיף אותה לקובץ קיים במחשב. מישהו יכול לתת תשובה איך לעשות זאת? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by integral,

פשוט מיואש. מנסה להתקין WIN7 64 על הלוח הנ"ל וההתקנה לא זזה. גם מ CD וגם מ DOK. מישהו נתקל בסיפור הזה?

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  16. Started by nomo16,

שלום לכולם לפני מספר ימים תוך כדי שהייתי במחשב הוא נתקע לי לא יחסתי לזה חשיבות ופשוט כיביתי אותו ביום שלאחר מכן ניצלתי את ההזדמנות על מנת לנקות אותו מאבק מאז יש לי 2 בעיות מוזרות 1) כשאני מדליק את המחשב הוא משמיע צפצוף בודד והמסך נשאר שחור 2) לפעמים אחרי שאני משחק קצת עם הרכיבים בפנים המסך כן נדלק הWIN עולה עד למצב שכתוב ברוך הבא ואז המסך כבה לעומת זאת אם אני מפעיל את המחשב במצב SAFE MODE גם כאשר ה WIN עולה המסך עובד כרגיל יש לי לוח אם gigabyte ep43-ud3l מערכת הפעלה WIN 7 על פי בדיקה בחוברת של הלוח אם צפצוף ארוך מתמשך מצביע על על כרטיס גרפי שהוכנס שלא כראוי וצפצוף קצר מתמשך מצביע על power error אני לא כל כך יודע מה ההגדרה שלהם לארוך וקצר אבל אני חושד בארוך תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. כשאני מתקין את התוכנה של hp יש קטע שהוא בודק אם יש מדפסת והוא לא מוצא אותה, אבל יש דרך לעבור את זה. ואז כשאני מחבר את המדפסת אני מקבל ארור של device unknown ואני לוחץ לעדכן דריבר ממפה אותו לcdrom או לתיקיה של הדריבר שהורדתי מהאתר של Hp והוא לא מוצא וגם כשאני רושם לו שיחפש את הדריבר אוטומטית

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  18. הי, מדובר במחשב נייח שמריץ windows 10. לאחרונה מדי פעם המסך מתמלא בפסים מהבהבים והמחשב נתקע (צרפתי תמונה). האפשרות היחידה היא לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה. לפעמים זה פותר את הבעיה ולפעמים הבעיה חוזרת אחרי כמה דקות. לפעמים כשמנסים להפעיל שוב את המחשב, המחשב מצפצף ציפצוף מהיר למשך 10 שניות, מכבה ומדליק את עצמו, ושוב מצפצף 10 שניות ושוב מכבה ומדליק, ממשיך ככה עד שמוציאים אותו מהחשמל. מישהו יכול בבקשה לעזור לי? תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by htdaniel99,

זה המפרט: מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 מארז: בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic ECO 500W - בקניית מחשב חדש זיכרון: Elpida 1X8GB DDR3 1600Mhz 1.5V קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כרטיס מסך: MSI GTX660 ti 2GB GDDR5 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black מסך: DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM מוצרפת גם בדיקת היכולת בlab אבל משום מה המשחקים כל הזמן קופצים,אני רואה תמונה כל 3 שניות בערך וגם הקול לא טוב יש לאג בקיצור מישהו יודע למה?ואיך אפשר לטפל?הדרייבר של geforce מעודכן

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Oshrat Shay,

שלום לכם מופיע לי בהתראות כל פעם לא ניתן לזהות את האימות של החשבון של סמסונג עשיתי סיסמאות אפיסתי אותם כמה פעמים לא הסתדר לי איך פותרים את התקלה הזאות תודה ביי

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by PuLsE,

אממ ככה אז בזמן האחרון מופיעים לי מספר מסכים כחולים... הנה המספרים 0X0000008E 0XC0000005 0XAAE3B4D3 0XA77ECB64 והוא רושם גם Klif.sys - Adress AAE3B4D3 base at AAE38000 Datestamp44d328c7

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  22. שלום לכולם יש לי מחשב נייד LENOVO מערכת הפעלה win 7 home premium הבעיה בו זה שהמסך שלו נכבה בלי התראה אבל הנורות במחשב נשארות דולקות (שזה מראה שהוא דלוק), אז ככה: ניסיתי להוריד עדכונים, לא הצלחתי להפעיל את LENOVO UPDATE אבל עדכנתי ידני את הכרטיס מסך.. ניסיתי להפעיל עם מערכת הפעלה שונה (BOOT מ- USB) וזה גם קרה, ניסיתי להפעיל שירים לבדוק אם כשהמסך מתכבה המחשב ממשיך לפעול, המסך התכבה וגם השירים הפסיקו לעבוד.. ניסיתי לחבר למסך חיצוני, וגם הוא התכבה ביחד עם המסך של המחשב.. מה שהצליח זה שכאשר הפעלתי מזגן על קור או שמתי מתחת למחשב את הקרח הזה ששמים בצידנית (כיסיתי עם מגבת) אז הוא פעל אז אני משער שזה איזשהו רכיב שמתחמם אבל אני לא כל כך מבין בזה... אז.. אפשר עזרה? הצעות מזה יכול ל…

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  23. Started by skydancing,

שלום קניתי לפני כמה שבועות צורב LG GSA-H10 שלפי הביקורות הבנתי שהוא טוב. ולא הספקתי לצרוב אתו הרבה. אבל הוא צרב לי כבר כמה דיסקים אכשיו יש לי בעיה שהוא לו צורב פתאום. לא צורב דיסקים של DVD של CD הוא צורב יש לי דיסקים של XEROX DVD-R 16X דרך הגב בדיסק של SILVER LINE DVD-RW 2X זה גם לא עובד (מוציא את הדיסק באמצע הצריבה) מה יכולה להיות זה הבעיה? ויש לי עוד שאלה ראיתי שבהגדרות הדוד יש אפשרות לסימון האזור למה זה? והאם צריך לעשות את זה? ואם כן איזה אזור תודה לכל העוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  24. Started by LIRON5721,

מה זה אומר? (תמונה) הכרטיס מסך גוסס?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אני יושב על המחשב ופתאום המחשב קורס ויש ריח של סרוף בכל החדר (אני מהמחשב הנייד עכשיו) פתחתי תספק LG 350W ויש ריח שרוף וכל הלוח על ההלחמות צהוב עם נוזל מלמעלה עכשיו אני לא יודע למה זה קרה אולי מישו יודע הוספתי מאווררים לפני יומיים אולי זה זה אני מקווה שתעזרו זה דחוף תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.