עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by trxman,

שלום רב! כאשר אני משחק ב - Prince Of Persia:Warrior Within (אני לא בדקתי עוד משחקים, כי זה המשחק הראשון שהתקנתי, כנראה זה ייקרה בכולם->), הטמפ' של הכרטיס מסך (Leadtek 66gt) עולה עד ל - 75 מעלות וזה במגמת עלייה ואני רואה ריצודים סגולים על המסך וריבועים ירוקים על אפקט מים למשל. ...כאשר אני יוצא מהמשחק, הטמפ' צונחת ל50-51 מעלות. המחשב חדש לגמרי (3 ימים), אין בו אבק ואני חושב שיש זרימת אוויר לא רעה בכלל (החוטים מסודרים). אני ממש רוצה לפתור את הבעייה הזאת, זה לא אופייני כל כך למחשב צעיר כל כך... תודה רבה רבה רבה רבה רבה!!!!!

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  2. שלום....אני מחפש את הדריבר הזה דחוף,זה דריבר לכרטיס טלוויזיה Askey MagicTView CPH060 - Video Section Multimedia Video אשמח גם לקבל כמה אתרים לחיפוש דריברים . תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. ואיך בודקים אם החלק הזה דפוק במחשב שלי? פשוט הרגע פירמטתי והתחילו לי מסכים כחולים..

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  4. Started by EroSenin,

יש לי קובץ DMP שנוצר לאחר מסך כחול.הבעיה הזאת מופיעה אצלי גם אחרי פירמוט. אשמח שתעזרו לי ותגידו לי מה הבעיה של הקובץ ואך מסדרים אותה. הורדה: http://www.upf.co.il/file/7551.html

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by avipaz,

יש לי לפטופ עם מעבד i7 ווינדו 10 התקנתי פרימייר פרו ושולחן העבודה נעלם כשאני עוברת למסך התחל יש הבזק של מסך שולחן העבודה ואז המסך של האפליקציות משתלט ניסיתי לשחזר מערכת לא מצליח אני מבינה שבווידו 10 אין שחזור מערכת לפי זמן תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. המפרט שלי INTEL PENTIUM 4 2.93MHZ לוח אם ASUS P5VDC-MX לא ארחיב כי אני חושב שאין צורך לבנתיים. רציתי לדעת אם בלוחות אם שהחברה שייצרה אותם (לדוגמא ASUS )בדקה עבורם תאימות זכרונות וכרטיסי מסך שהלוח תומך רק בהם ולא בזכרונות או כרטיסי מסך אחרים? קניתי ללוח שלי 2 זכרונות מחברת TWINMOS DDR2 533MHZ שלא פועלים במחשב שלי. כשבדקתי בחוברת של הלוח אם שלי בחלק של תאימות זכרונות החברה של הזכרונות בכלל לא נתמכת בלח אם שלי ולכן הם לא פעלו. רציתי לדעת אם זה קיים גם בכרטיסי מסך. בתודה עמית...

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. שלום לכולם, לחבר שלי יש ווינדוס וויסטה 64 ביט, לאחרונה יש לחבר שלי מסכים כחולים , אז בקשתי ממנו שיצלם לי וביינתים אני מחפש פיתרון לבעייה (התמונה כלולה למטה) ממה שהבנתי לפי כמה חיפושים מצאתי שיכול להיות שזה מדרייבר של מודם USB ואני זוכר שהתקנו לו דרייברים של מודם אבל הם לא היו תואמים , אבל הסרתי אותם אחר כך , בכול מקרה, ביקשתי ממנו להתקין את הדרייברים הכי מעודכנים ללוח אם ולכרטיס מסך אך עדיין יש את הבעיה, אשמח אם תנסו לעזור, ביינתים אני עוד מחפש , ואם אני יבוא עם תשובה אני אפרסם פה, אשמח לעזרה, תודה! המערכת : Vista 64BIT SP1 [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  8. יש דרך להשיב יציאות USB בנייד מסוג asus לחיים? תודה !

9. אהלן חברים. חזרתי אחרי 21 יום בצבא לקולות של HD מתקתק, מדובר על wd 1000aaks, שהכיל בתוכו המון המון המון מידע חשוב! כאשר מפעילים את המחשב, נשמעים קולות תיקתוק בשלב עליית הביוס, ואז התיקתוק מפסיק ומתקבלת שגיאה על המסך (secondary master error). חשוב לציין שאין לי שום גישה אליו מהמחשב. אם זה משנה הHD עדיין באחריות, אבל מה שיותר חשוב לי, זה כל המידע שבתוכו. יש משהו לעשות בעניין? לפנות לאחריות? משהו אחר? תודה מראש ייטב.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. יש לי מצלמת וידאו שמצלמת על דיסקים MINI DVD-RW,כשהדיסק בתוך המצלמה אני רואה את מה שיש בתוכו אבל כשאני שם את הדיסק במחשב הוא מזהה שיש דיסק אבל כשאני נכנס אליו אני לא רואה שום קובץ. אולי צריך איזה תוכנה או משהו ?

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  11. שלום, יש לי מקלדת אלחוטית Logitech K350 - שפשוט לא עובדת לי בביוס. חיברתי את המקלט Unifiying לפורט האחורי (ניסיתי כמה פורטים), שיניתי בביוס ל Enabled (דרך מקלדת PS/2) את הערכים Legacy USB detect ו USB Keyboard, ועדיין אי אפשר להשתמש במקלדת בביוס. המפרט בצד. מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by Overfl0w,

שלום, יש לי לפטופ מלפני 4 שנים בערך שמחובר לטלויזיה. יש לו חיבור HDMI אבל הוא לא מצליח להציג FullHD בקצב פריימים גבוה מספיק. ברור לי שהשילוב של לפטופ והגיל שלו מהווים בעיה ולכן רציתי לקנות מחשב חדש. הסתכלתי במפרטים המומלצים, אבל לא מצאתי משהו שממש מתאים לי, ואני גם לא ממש יודע מה אני צריך(הסנדלר הולך יחף). הייתי רוצה שיהיה לו דיסק קשיח גדול. חשבתי על מצב מוצק כי רציתי שיהיה שקט, אבל הם לא מגיעים לקיבולת גבוהה מדי, וגם מאוד יקרים. אין לי מגבלה של תקציב, למרות שאני מניח שזה לא צריך לעלות יותר מדיי. בכל מקרה, אני לא מוכן להתפשר על איכות הצפייה. כדאי להשקיע ב-I7 או שזה מיותר? צריך בכלל כרטיס מסך טוב או שמספיק אונבורד? תודה על העזרה.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by MeTaLhAmMeR,

לאחרונה אני מקבל רסטארטים פתאומיים בלי שמסך כחול יופיע או מבלי שהמחשב יתקע, פשוט המחשב דופק לעצמו רסטארט ללא שום התראה או רמז לבעיה... אילו דברים יכולים לגרום לרסטארטים כאלה? אין לי שום וירוסים ושום ספייווארים מבחינת תוכנה הכל אצלי תקין וכשר.

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  14. Started by cateye,

היי, רכשתי דיסק און קי חדש וגדול יחסית (128GB) ובגלל שאני ואנשים אחרים משתמשים בו הייתי מעדיף אם הייתה איזו דרך להגן על תיקייה או משהו שבה אני אשים את כל הדברים שלי ולאף אחד לא תהיה גישה. מישהו מכיר אולי משהו כזה? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  15. Started by shimi33,

היי , ברשותי מחשב מסוג dell inspiron 3874 desktop שנרכש בבאג לפני שנתיים בערך המחשב מגיע עם HD של SEAGATE 1T הכולל מערכת הפעלה מקורית הרכבתי לו לפני שנה HD SSD של SANDISK שישים ג'יגה (תכננתי לעביר לשם את מערכת ההפעלה מה שלבסוף שלא קרה) והכל עבד פיקס . שלשום רציתי לשדרג ל 1T נוספים - רכשתי HD חדש של WD 1T BLUE החלפתי ראש בראש עם הסאן דיסק אבל הווינדוס לא רוצה להתרומם ! הביוס כן מזהה את ה WD אבל המחשב לא רוצה לעלות את הוינדוס תמיד נותן שגיאה (תמונה מצורפת) עברתי על כל הגדרות הביוס והדיסק המקורי עם מערכת ההפעלה מוגדר בתור הראשון בעליה. ברגע שמחזיר את הסאן דיסק הכל חוזר לתקינות - מה לעזאזל אני מפספס ???? אשמח אם משהו יכול לשפוך אור בנושא…

16. Started by eyalrainitz,

שלום. אני מתלבט בין כרטיסי המסך הבאים gtx 680 zotac 4gb sapphire radeon HD 7970 3gb oc boost אשמח מאוד לקבל את העצות כי אני מכוון למשחקים כבדים תודה על העזרה מראש (לא משנה המחיר רק לכרטיס מול כרטיס)

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  17. יש לי לוח אם חדש של Gigabyte עם מעבד p4 1.6 GHz. הבעיה מתחילה עם תוכנות שיתוף הקבצים (עברתי דרך sharaza , overnet ואימייול של lionetwork) אותו סימפטום - מתישהו בהרצה של התוכנה, המחשב נתקע ופשוט מסרב להשתחרר (לא Ctrl-Alt-Del ולא כלום) אלא אם כן אני מנתק את כבל הטלפון ממודם הא.ד.ס.ל, דבר אשר למעשה מיידית מנתק אותי מהאיטרנט - גם אז לוקח כ-30 שניות עד אשר החייגן קופץ מחדש עם הבקשה לחיוג מחדש והכל משתחרר. את המחשב עצמו הרכיבו בחנות, וגם אני עברתי על ההרכבה שלו. אין שום בעיה בחומרה. מרבית הרכיבים חדשים מאוד, בני פחות מחודש. האם למישהו יש הצעה - אני חושד שהמעבד לא עובד בתיאום מלא עם לוח האם (לוח האם תומך ב-FSB 400/533)

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  18. Started by LEYBO-DRUMS,

שלום לכולם! תודה מראש על העזרה, ההארד דיסק שלי,מתנתק לעיתים קרובות,וקח נתקע המחשב.. או שהוא עולה בלי כונן אחד.. יש לי 3 "הארדיסקים" אוליי זה קשור לכמות אני לא ממש יודע,אבל אני לא מבין למה זה קורה...אוליי הספק,אני לא יודע מה לעשות,אוליי זה מחום כי הוא נורא חם,בקיצור אם יש לכם את הידע לעזור וליעץ,אני אודה לכם מאוד ! תודה ! טל

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  19. הקדמה כבר כמה ימים שהמחשב שלי נתקע באמצע גלישה. זה מתבטא ברעש מהרמקולים, כולל עכבר ומקלדת שלא מגיבים. יציאה ממצב זה מתאפשרת רק ע"י לחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה או הוצאת התקע. אתמול לראשונה הוא לא עלה גם אחרי ריסט. כלומר, בהפעלה הוא מחפש משהו, מאווררים עובדים ואחרי 5 שניות הוא חוזר על הפעולה ולא מפסיק. אתמול פתחתי את המארז וניסיתי לבדוק מה הבעיה כולל איפוס לביוס. רק אחרי שהוצאתי אחד מהדיסקים הקשיחים, המחשב הסכים לעלות. החזרתי את כל החומרה שהוצאתי חזרה למקום כולל הדיסק "הבעייתי" כי רציתי לראות אם הוא באמת תקול. למרבה הפלא הוא עובד חלק ( נכון לעכשיו). השאלה שלי: מה עוד אני יכול לבדוק כדי שבעיה זו לא תחזור?

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  20. שלום , בזמן שעברתי על הקבצים שבמבשב שמתי לב להרבה כפיליות של קבצים ותכלס יש קבצים שלא באמת נחוצים אך אני לא באמת יכול לדעת .. אשמח להמלצה לתוכנה או כל פעולה שעושה סדר בבלאגן הזה תודה

21. לא מצאתי בגוגל :-\ תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  22. לאחרונה התחילה לי בעיה עם המחשב שכשאני קם בבוקר לבדוק אימיילים (הוא נשאר פתוח כל הזמן), אני מספיק לעשות תנועה קטנה עם העכבר כשאני עוד רואה דברים במסך, ואז הכל ניהיה שחור ורק כיבוי והדלקה מחדש של המחשב מחזירים את המסך להראות דברים. אני משתמש בWIN 7 ומצורף להודעה דיווח על החומרה שלי מאוורסט. אשמח לתת עוד פרטים שיעזרו לקדם אותי לפתרון. תודה!

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  23. Started by Shalev Sason,

שלום חברים, אני מעוניין להכין סקריפט (קובץ BAT - כל הפקודות דרך הCMD). עכשיו אני מגיש את הפקודה הזאת: ping -a %Variable% -n 1 | findstr "Reply from" ויוצא לי פלט כזה: Reply from 172.17.230.61: bytes=32 time<1ms TTL=128 אני מעוניין להעתיק רק את הכתובת 172.17.230.61 ולהוסיף אותה לקובץ קיים במחשב. מישהו יכול לתת תשובה איך לעשות זאת? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by integral,

פשוט מיואש. מנסה להתקין WIN7 64 על הלוח הנ"ל וההתקנה לא זזה. גם מ CD וגם מ DOK. מישהו נתקל בסיפור הזה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by nomo16,

שלום לכולם לפני מספר ימים תוך כדי שהייתי במחשב הוא נתקע לי לא יחסתי לזה חשיבות ופשוט כיביתי אותו ביום שלאחר מכן ניצלתי את ההזדמנות על מנת לנקות אותו מאבק מאז יש לי 2 בעיות מוזרות 1) כשאני מדליק את המחשב הוא משמיע צפצוף בודד והמסך נשאר שחור 2) לפעמים אחרי שאני משחק קצת עם הרכיבים בפנים המסך כן נדלק הWIN עולה עד למצב שכתוב ברוך הבא ואז המסך כבה לעומת זאת אם אני מפעיל את המחשב במצב SAFE MODE גם כאשר ה WIN עולה המסך עובד כרגיל יש לי לוח אם gigabyte ep43-ud3l מערכת הפעלה WIN 7 על פי בדיקה בחוברת של הלוח אם צפצוף ארוך מתמשך מצביע על על כרטיס גרפי שהוכנס שלא כראוי וצפצוף קצר מתמשך מצביע על power error אני לא כל כך יודע מה ההגדרה שלהם לארוך וקצר אבל אני חושד בארוך תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים