תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
במהלך פעולה פשוטה של גזירה והדבקה של קבצי מדיה בהארד דיסק חיצוני, הקבצים נעלמו. התיקיה בה היו הקבצים נראית ריקה ובלתי נגישה, אבל במאפייני ההארד דיסק הוא עדיין מראה שמבחינת משקל הוא מכיל את הקבצים האלו. הם כנראה מתחבאים, אבל בלתי נגישים, גם לא ב- DOS. ההארד דיסק הוא חיצוני 250 GB של MAXTOR, ומערכת ההפעלה XP
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
הגדרתי את ה TVOUT בעזרת האשף של NVIDIA וכל מה שקיבלתי זה מסך בשחור לבן הפעלתי TVTOOL ומייד כאשר התוכנית עלתה לזכרון קיבלתי צבע . (אני עובד במצב CLONE) אך כאשר ניסיתי להריץ סרט עם BSPLAYER קיבלתי במקום החלון של הסרט חלון שחור. יש לציין שאני מחובר ליציאות DVI עם צג LCD. וSVIDEO עם TV . יש לציין שבעבר כאשר הייתי מחובר עם מסך ללא DVI אז TVTOOL עבדה נפלא... מבקש עזרה ?
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
דבר ראשון שלום לכולם. להלן קצת רקע - לפני כשנה קניתי כרטיס מסוג Leadtek 6600GT AGP 128mb, ואני מרוצה ממנו עד אין קץ. כרטיס מצויין פשוט. לפני כ3 חודשים שמתי לב שהמאוורר שלו מרעיש כל הזמן, שלחתי אותו לבדיקה במעבדת החנות שבה רכשתי את הכרטיס והם אמרו שאין שום דבר פגום בכרטיס או במאוורר ... מאז, כל פעם שהייתי מדליק את המחשב, בפרק הזמן שבין ההדלקה עצמה עד שהווינדוס עלה הכרטיס עשה רעשים, ברגע שהווינדוס עלה הכרטיס הפסיק. לפני כמה ימים שמתי לב להתחממות ניכרת של הכרטיס, 80 מעלות בidle וכל מני artifacts במאמץ, הספיקו לי 10 שניות להבין שמשהו פגום עם המאוורר. הלכתי ורכשתי מאוורר של PrimeCooler וחיברתי לכרטיס, הטמפרטורות ירדו בצורה ניכרת ל30 בidle ולא עובר את ה60 במאמץ ... אבל יש ב…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחזיק במחשב AMD (אתלון 3000+) עם כרטיס מסך GeForce FX6600GT 256mb ולאחרונה נתקלתי בבעיה: בכל פעם שאני מפעיל משחק מסוים במחשב הוא עולה ורץ נהדר אבל בשלב מסויים ממש לאחר כמה דקות של משחק המסך קופא והמחשב עושה ריסטרט לבד. הורדתי אנטיוירוס חדש כי חשבתי בהתחלה שזהו הבעיה וגם לאחר סריקות שונות ועידכונים והכל אפילו עם הדרייברים הכי חדשים של nvidia הבעיה חזרה על עצמה... ניסיתי בכמה משחקים וראיתי ששוב קוראת הבעיה כך שלא מדובר במשחק אחד ספציפי בבקשה עיזרו לי ! תודה רבה וחג שמח !
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
לפני חודש בערך קיבלתי סרט בדיוידי ושהכנסתי אותו לצורב דיוידי שלי(nec 3540a) הוא לא קרא אותו הוא נתן הודאה שהוא לא יכול לקרוא את הדיסק או שהדיסק בפורמאט שהוא לא יכול לקרוא הורדתי קובץ עדכון לכונן ועדיין הדיסק לא יכול להיקרא אני גם שיניתי תאיזור דיוידי בהגדרות לאחר מכן לישראל וגם לא עזר ומאז כל פעם שאני צורב דיסק אחרי דקה ,אולי 2 יש הודאת שגיאה ונדפקה הצריבה אני משתמש בתוכנה נרו לאחר כמה נסיונות פתחתי תמחשב,ניתקתי כבלים , כרטיס מסך וקול שאבתי אבק וחיברתי מחדש תכבלים ועדין נשארה הבעיה לאחר מכן פירמטתי ועדיין לא עזר ובנוסף מאז שניקיתי תמחשב הזמן עליה של הווינדוס לוקח הרבה זמן מהרגיל הוא טוען מסך שחור כמה זמן ובקיצור עד שהוינדוס עולה לוקחות כמה דקות ועכשיו ככה הצ…
-
- 13 תגובות
- 904 צפיות
-
-
-
אהלן יש לי מחשב בבית פנטיום 4 בן 4 שנים. באיזשהו שלב לפני שבועיים מערכת ההפעלה הפסיקה לעלות. שום דבר לא עזר. התקנתי היום Windows XP Pro מחדש וההתקנה הלכה חלק, התקנתי עדכונים לווינדוס והכל, עשיתי הפעלה מחדש, ושוב בדיוק אותה הבעיה ממקודם. עולה מסך הבוט של המחשב ואח"כ ההודעה על הפנטיום 4 ואז קו קטן בצד שמאל למעלה שמהבהב. מערכת ההפעלה לא עולה יותר. האם זה אומר שזהו סופו של המחשב?
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני צריך דרייבר לכרטיס רשת ואני לא יודע איזה כרטיס רשת יש לי.....איך אני בודק?
-
- 10 תגובות
- 44.1k צפיות
-
-
-
אני לא יודע אם זה המקום לשאול אבל אני מחפש פתרון בנרות. יש לי את ה DVD של Hyundai3899. הורדתי את הקובץ heb-mtk-vertex-fix כדי לשדרג את המכשיר שיוכל לקרוא כתוביות בעברית כמו שצריך. לאחר השדרוג המכשיר הפסיק לקרוא דיסקים וכל דיסק שאני מכניס הוא פשוט עושה Loading ואז No Disc. מישהו יודע איך אני פותר את הדבר הארור הזה?!
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
יש לי כל מיני בעיות קודאקים כאן.. חלק מקבצי האודיו \ וידיאו לא עובדים לי. אני לא ממש חושב שזה קשור בפורמט, כי יש קבצי AVI שעובדים למשל, ויש כאלה שלא. חשוב לציין שלאחרים זה רץ מצויין. בכלל, יש כל מיני הפרעות וידיאו לפעמים, שיבושים, סרטוני וידיאו שרק שומעים בהם ולא רואים.. ניסיתי להוריד K-LITE קודאק, וזה לא עזר. גם ב MSN Plus למשל, צלילי ההבעה לא מתנגנים בכלל.
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום, רכשתי זיכרון חדש, שתי סטיקים של 512mb ddr400 של kingston ויש לי כמה בעיות עם ההתקנה שלהם - לאחר שחיברתי את שניהם והפעלתי את המחשב, נכנסתי לBIOS והיה רשום לי שם שלמחשב יש רק 512MB זיכרון, ולא 1024 כמו שמחובר למחשב והבעיה השנייה היא, שעכשיו, כל פעם שאני מפעיל את הוינדוס, המחשב מפעיל את עצמו מחדש כל דקה בערך... אז לבנתיים החזרתי את הזיכרון הישן שלי והוינדוס עובד בסדר אם למישהו יש מושג למה זה אני יודה לו מאוד ד"א אם זה חשוב - לוח אם - ASUS pm4s533-vm מעבד - pentium 4 2400Mhz
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי שלום לכולם וחג שמח קניתי מחשב חדש (הודות לחברה פה שהמליצו לי) והתקנתי את אחד המשחקים שאני פשוט מכור אליו PES4 . יש לי שלט משחק של סוני אורגינל עם מתאם USB , מה שכן שמהרגע שהחלפתי את המחשב אני לא מצליח לשחק עם השלט, ישנם כמה דברים מוזרים שקורים לי: 1. לפעמים ההתקן נקלט ואני רואה אותו בהצגת שלטי משחק, ולפעמים הוא לא ניקלט. 2. גם כשהוא נקלט וכשזה אומר שהכל עובד טוב, אני ניכנס למשחק וזה לא עובד. יש לציין שניסתי להצליב עם עוד שלט שיש לי ושתיהם לא עובדים ואין בעייה עם השלטים. המתאם עצמו היה בסדר גמור עד שהחלפתי מחשב. ניסיתי כל מיני יציאות של USB. חשבתי על פתרון של למחוק את כל הדרייברים של הUSB כדי שייקלט מחדש אבל יש לי עכבר ומדפסת שמחוברים ואני לא יודע מה מהם לא ל…
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
ערב טוב חברים, ביצעתי ניקיון יסודי לפסח...פירקתי את כל הרכיבים. ביצעתי החלפת מאוורר מקורי של אינטל ב CNPS-7000B-Cu של זלמן (קצת הסתבכתי במריחת המשחה הטרמית ותוך כדי התעקמו לי 2 רגליים במעבד...מקווה שהצלחתי לסדר אותם איכשהו - את התוצאה נגלה כשהמחשב יעבוד...) לאחר שהחלפתי גם את ספק הכח הג'נרי ב Thermaltake 470W PFC 120mm 24/20 pin 2 rail והרכבתי הכל כמו שצריך (נראה לי לפחות.....) מגיע שלב ההפעלה ו...אין שום תגובה מצד הספק. בדקתי שוב חיבורים, יש חשמל בשקע, המפסק בספק נמצא על "1" - נאדה אין תזוזה. אבל אני רואה שהלד הירוק בלוח האם דולק, ככה שיש זרם כלשהו. ביצעתי עכשיו בדיקה גם עם הספק הקודם, אותה תופעה לא פועל. :'( :s05:הלך הלוח??? למה? איך? מבקש את עזרתכ…
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולכם , הורדתי לדוגמא טקסט מהאינטרנט והסיומת שלו pdf דוגמא לטקסט שהורדתי http://www.morphyrichards.co.il/_Uploads/34247507.pdf עכשיו אני פותח את הטקסט ואני רואה סינית אני פותח את הטקסט בעזרת תוכנת הword וגם דרך הכתבן ודרך פינקס המסימות ואני רואה סינית... אולי מישהו מכיר תוכנה טובה או שהוא יודע איך מסדרים את הבעיה הזו? תודה מראש לכל העוזר.
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי מחשב די חדש , פנטיום 4 3.2 1GB זיכרון , Windows XP Professional Service Pack 2 כשאני מדליק את המחשב לוקח לי המון זמן עד שהוא מעלה בכלל את וינדווס , בזמן הזה יש לי רק מסך שחור ריק בלי כלום בכיבוי לוקח לו משהו כמו 20 שניות עד שהוא מתכבה הבעיה היא יותר בהפעלה של המחשב ! מישהו יכול לעזור לי ? : ן
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום... לאח שלי יש מחשב ובתוכו סטיק אחד של samsung 512mb ddr 400mhz והיום הוא קנה סטיק שני של v-data 512 ddr 400mhz והוא נתן לי לחבר אותם והם פשוט לא עובדים ביחד... |: שמישהו יעזור לי פה בבקשה.
-
- 11 תגובות
- 902 צפיות
-
-
יש לי בלוח 3 סלוטים לזכרונות ובשלושתם יש זכרונות 2 של 256 עוד אחד של 128 אבל בכללי זה מראה לי שיש 288... 2 הזכרונות של ה256 עובדים ב100% וגם כשאני שם רק את השני ה256 בסלוטים זה מראה לי 190 ומשהו... פחות מ200 בקיצור... תעזרו לי בבקשה...
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה המחשב שלי החל לעשות קצת בעיות. הוא לא היה מראה שום דבר על המסך, הצלחנו לבודד את הבעיה לספק הכח - שאותו החלפנו. כבר זמן מועט מאוד לאחר מכן התחילו להופיע ARTIFACTS על המסך, נשארתי ככה כמה ימים ובריסט הבא המסך התחיל להתמלא בכאלה עד שאי אפשר היה לראות כלום. עם כרטיס מסך אחר רואים מצוין, וששמים את הכרטיס במחשב אחר אז יש אותה בעיה. מדובר בכרטיס POWERCOLOR RADEON 9800 - http://www.papab.com/agppo9800pro.htm שנקנה בארה"ב לפני כשנתיים וחצי. יצרתי קשר עם החנות והם אמרו כי האחריות פגה ושאם אני רוצה אני יכול לנסות לפנות ליצרן, באתר של POWERCOLOR כתוב כי למוצרים יש אחריות של שנתיים ובכל מקרה אפשר לפנות רק דרך מי שקנית את הכרטיס. שורה תחתונה, הכרטיס גמור? יש אפשרות לתקן כ…
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את ההגה של מיקרוסופט: SIDEWINDER FORCE FEEDBACK WHEEL וכשאני מנסה לשחק איתו את המשחק NFSMW הוא לא נותן לי לשחק למרות שהוא מזוהה ההגה משתגע כאילו אני לוחץ על כפתורים מסויימים ואני לא יכול לעבור בין תפריטים ובסופו של דבר אי אפשר לשחק, מישהו מכיר את הבעיה? יש לציין שההגה אינו USB הוא עם חיבור מהסוג הישן שמתחבר לחיבור מידי שעל הכרטיס קול. האם ישנו איזה פאטצ' שיכול לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי בעיה בשני הכוננים שלי אני מכניס דיסק של משחק ולפני ההתקנה רצים לי אחוזים שטוענים את ההתקנה וזה נתקע על 99 אחוז ואחרי כמה דקות זה נעלם, ניסיתי כמה משחקים עם אותה שיטת התקנה וזה נתקע תמיד על 99 אחוז, יש לי כונן חדש של LG רגיל ועוד צורב דיוידי של NEC ושניהם חדשים. קניתי מחשב לא מזמן . ובמחשב הישן של אחי אני מכניס את המשחקים האלה וזה רץ והכל עובד טוב ויפה השאלה שלי 1)האם זה קשור למערכת הפעלה ולעדכונים של הווינדוס? כי במחשב השני יש גם ווינדוס XP אבל בלי עדכונים כי הוא לא מחובר לאינטרנט 2)האם זה קשור לכוננים או לקושחה (אולי צריך לעדכן?) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי הארד דיסק חדש של WD בעל נפח של 160GB הכנסתי את הדיסק של WINXP לכונן הדיסקים ועשיתי BOOT מהסידירום והתחילה טעינת הווינדוס. בתחילת הטעינה יש אפשרות ללחוץ F6 בשביל תמיכה בRAID או משהו כזה, ולפי חיפוש שהרצתי בפורום הזה הבנתי שצריך ללחוץ. בנוסף יש לי דיסקט עם דריבר של RAID או משהו כזה שהעתקתי מהדיסק של הלוח אם שלי לדיסקט. (כפי שגם קראתי שהרצתי חיפוש) אחרי הטעינה היה רשום לי בהתקנה משהו כזה : setup xoulnd not determine the type of one or more mass storage devices.... ואז יש לי אפשרות ללחוץ על מקס "S" וזה טוען דריברים מהדיסקט, או ללחוץ אנתר ולהשתמש כנראה בדריברים של הדיסק התקנה של הווינדוס. לחצתי S בכל זאת, וטענתי. לאחר מכן חזרתי לאותו תפריט רק שרשום ל…
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
למה כשאני לוחץ על "כיבוי" הוא עושה לי רסטארט כשאני לוחץ על כל הכפתורים הוא לא מתכבה צורה יפה אפילו כשאני לוחץ פעם אחת על כפתור ההדלקה (שיצא מסודר) הוא לא מתכבא אלא מאתחל לי את המחשב? ניסתי הכל .....הוא מתכבה רק כשאני לוחץ ומחזיק הרבה זמן על כפתור ההדלגה
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
הייתה לי בעיה עם היציאה של המיקרופון בכרטיס on board בלוח שלי. חיפשתי פיתרון זול וקניתי באיזו חנות שכונתית כרטיס קול זול (80 ש"ח), שישמש כיציאת מיקרופון בלבד. לפני כן וידאתי שזו אכן הבעיה, לקחתי כרטיס קול מהמחשב של אח שלי, מיקרופון מאצלו, בדקתי והכל עבד, קיצר הייתי סגור על זה וקניתי בידיעה שזה יפתור לי הכל. חיברתי את הכרטיס קול ל PCI, הוא זוהה, התקנתי דריברים מה CD המצורף, ונאדה - לא מתפקד לא כיציאה לרמקולים ולא כיציאה למיקרופון (דרך אגב זה כרטיס קול זול כזה שכולל יציאה ישנה לג'ויסטיק וכל מיני). קיצר הכרטיס מזוהה, לא עובד, הגדרתי אותו כדיפולט דרך ה Control Panel --> Sounds and Audio Devices. יש לכם איזשהן הצעות? =\ תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יש אפשרות לחבר רמקול לשמוע את ציפצוף ה-POST?למארז הזה אין רמקול.
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-