תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
מדובר במחשב של אחי. פירמטתי לו בעקבות כל מיני תקלות קטנות וניצלתי את העניין כדי להתקין לו WIN7 כבר. הכל עבד נהדר יומיים-שלושה אך אתמול שבאתי להדליק את המחשב הוא נתקע במסך שבו רואים את האייקון של חלונות בארבעת הצבעים ושם זה נגמר. גם - Safe mode לא עולה. אין לי מושג מה לעשות במקרה כזה. האם לדעתכם מדובר בתקלה ב-HD?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, בראשותי מחשב פנטיום 2, 300 מגה הץ עם 256 מגה זיכרון והרד דיסק של 30 גיגה. משום מה, לאחרונה ההרד דיסק מראה סקטורים דפוקים בבדיקות של Scandisk, והכי גרוע, זה שהוא באמצע עבודה על המחשב, פשוט עושה לעצמו reset, בלי להודע בלי כלום. כמובן שזה גורר לאובדן קבצים ודפיקה עוד יותר גדולה ההרד דיסק. ??? יש אחריות עליו, השאלה היא : 1) האם מעבדה מתקנת או מחליפה את הדיסק ? ואם כן, החל מכמה סקטורים דפוקים ? 7 , 10 ? 2) אולי דווקא הזיכרונות, או קצר בלוח אם גורם לבעיה ? יש להוסיף שיש לי ניסיון במחשבים, ומעולם לא נתקלתי בזה. ההרד דיסק בן שנה, של IBM, וזה לבד אמור להיות סימן לאיכות. בתודה מראש למשיבים.
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם. הזמנתי שלשום מחשב Intel® Core2 Duo E6600(אמור להגיע בתחילת שבוע הבא). היום התקשרו מהחנות ואמרו(לאבא שלי) שהמחשב מגיע לא מפורמט. מה זה אומר? :-\ האם כשהמחשב יגיע הוא לא יפעל? או שאני אצטרך לבצע משהו קודם? ואם כן - האם הפעולה הזו מסובכת ומצריכה קריאה לטכנאי או שאפשרי לבצעה לבד?. תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה אז לפעמים המחשב נדלק כרגיל, ולפעמים כל המאווררים מתחילים להסתובב.... אבל אני לא מקבל תמונה על המסך... מה יכול להיות דפוק?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן של HP. כל פעם שאני מפעיל אותו, אחרי עשר דקות בערך הוא מכבה את עצמו. מה יכולה להיות הסיבה לזה?
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לכל, יש לי מחשב בן 3, מפרט סביר ובכל מקרה לא נעשה בו שימוש מאמץ, שבשבועות האחרונים החל להכבות באופן ספונטני, וכרגע זה הגיע למצב שהוא מכבה את עצמו שתי שניות לאחר ההדלקה. פתחתי, ניקיתי מאבק - ועדיין. ניתקתי את ההרדיסק / סי די - ועדיין. הוא לא משחרר צפצופים כך שאיני יכול לאבחן את מקור הבעיה ולכן אני פונה אליכם לרעיונות. בתודה מראש לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם מאז שקניתי את המחשב הנ"ל לפני שלוש שנים לערך , הוא מעולם לא הצליח לעשות אתחול כמו שצריך. כלומר בהנחה שהמחשב עובד ובמקום כיבוי אני לוחץ בסטארט על אופציה של אתחול למחשב: המחשב כביכול סוגר את כל התכניות מעלה את המסך הכחול של הכיבוי אבל נתקע בשלב של SAVING YOUR SATTEINGS. בשנה הראשונה לקיום המחשב חשבתי שמדובר בתקלת שקשורה בהתקנה של מערכת ההפעלה (לכן לא פניתי לתיקון באחריות). אך לא כך, לאחר התקנה מחודשת של וינדוס XP הבעיה נשארה כפי שהיתה. כנ"ל לגבי מצב STANDBY שהמחשב מוכן להכנס אליו אך למעשה לא מוכן לצאת ממנו (למעשה בזמן "המתנה" המחשב רק מכבה את המסך אך המאוורר עובד בעוצמה רגילה וןלא נראה כי יש שינוי מיוחד במחשב). דבר נוסף שניסיתי לעשות זה לעדכן את הדרייברים של…
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
איזה כיוונים\יעדים מרכזיים כדאי לבדוק בראשונה ?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
התקלה היא אצל חבר שלי. המחשב שלי מקרטע משהו,הוא מדליק את המחשב,יש פוסט וזה עובר טוען את הווינדוס ומסך כחול,וישר המחשב נכבה בפתאומיות. פתחתי את המחשב חשבתי אולי זה בעיה בזיכרון,אבל כנראה שלא,חבר אחר פתח כבר את המעבד וחיבר בחזרה(לא טוב,היה רופף),המחשב גם אחרי כמה ריסטרטים שעשיתי נתן לי הודעה על המעבד והתכבה מרצונו. חיברתי את הגוף קירור למעבד כמו שצריך,שוב פעם הדלקתי ואותו דבר,ממה זה יכול להיות? יש סיכוי שצריך משחה טרמית למעבד?,הוא הלך לט.מ גם שאמר לו שהלך הלוח,אבל זה טכנאי חאפר פחות או יותר גם שלי היו בעיות עם הזיכרון ראם ישר הוא אמר לוח אם בלי בדיקה בלי כלום.. עזרה?
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
לפני שנה נפלתי לסם (כלומר קניתי מחשב מאייבורי) מאז שקניתי אותו הוא לא מוכן לעשות ריסטרט, בהתחלה חשבתי שזה בעיה של הוינדוס או תוכנה כלשהי אבל אחרי שנה שהתקנתי שוב את הוינדוס מחדש ראיתי שהבעיה עדיין קיימת. תקופת האחריות שלי כבר פגה. בכל מקרה יש לדעתכם איזה פיתרון לעניין? לא ברור לי איך אני מצרף קובץ דיווח מפרטי מחשב כי לא ברור לי פה איך לצרף קבצים תודה למי שיכול לעזור!
-
- 10 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום שאני מפעיל את המחשב שלי המחשב מקבל חשמל והכל, המאוורר של המעבד עובד ההארדיסק מרגישים שהוא עובד, הכרטיס מסך עובד עם המאוורר שלו בקיצור הכל עובד גם הכוננים, הבעיה היא שהוא מקבל מתח אבל המחשב לא עולה, כאילו אין תמונה במסך והנורה של העכבר לא נדלקת כמו בכל הפעלה של המחשב. אין לי מושג מה הבעיה כבר, בדקתי הכל, כרטיס מסך, מסך, הארדיסק, כולם טובים מה יכולה להיות הבעיה? אולי הספק? או שיש מצב שזה משהו אחר? תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקלה במחשב שלי די ברורה, יש לי שני מקלות של 1GB והמחשב כאילו יש רק אחד. חשוב לציין שניסיתי להחליף ביניהם ולבדוק בסלוטים שונים וזה לא זה, כלומר אלה לא הזיכרונות עצמם. עוד חשוב לציין שזאת תקלה שהייתה כבר מקודם, המחשב נלקח למעבדה ושם הבעיה נפתרה לחודש בערך על ידי Clear CMOS. דרך זאת כבר לא עוזרת. כמו כן התקלה הזאת מלווה, לעיתים נדירות באי יכולת להעלות מסך. מפרט: Intel Core 2 Duo 6320 2*1GB DDR II/III Ram (לא בטוח לגבי הסוג) Ati Radeon 3850 Windows 7 Professional תודה רבה חברים.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שבוע טוב, היי לכולם אני משתשמש במחשבים שמתאפסים בכל הפעלה מחדש. כלומר אין אפשרות להתקין תוכנה חדשה שתהיה קיימת במחשב מעבר להפעלה אחת וכיבוי בנוסף אי אפשר לשמור כלום על המחשב הוא ימחק בהפעלה הבאה שלו וכל פעם מחדש הוא מתקין לי את הדיסק און קי כשאני מחבר אותו. צירפתי מספר תמונות מסך של התכונות המותקנות במחשב. האם תוכלו לעזור לי לזהות את התוכנה הזו ? אודה לכם מאוד אנא עזרו לי. Elad
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אחר הצהריים טובים, פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש Win XP לאחר יום עבודה המחשב החל להתרסט כל כמה דקות. מישהו יכול לעזור לי בנושא? תודה והמשך יום נעים.
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
המחשב הישן שלי עשה לי בעיות שהוא היה נכבה בפתאומיות או נכנס למצב שינה ולא נדלק בעבר. המחשב היה פשוט נדלק, מפעיל מאווררים וכל מה שצריך, ואחרי כמה רגעים היה נכבה ומפעיל את עצמו מחדש אחרי כמה שניות של המתנה לאותו מצב של מאווררים וכיבוי עצמי בלופים. קניתי מחשב חדש ובישן שמתי דיסק קשיח אחר והבעיה לא הופיע לתקופה קצרה, ועכשיו הוא שוב באותו מצב. אני לא מצליח לעלות על הבעיה כי אין צפצופים ושינוי של מיקום הזכרונות לא עוזר, איפוס הביוס לא עוזר. למישהו יש רעיון מה הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית, אני על סף יאוש טוטאלי ותכף אני אפרט מדוע: המחשב שלי נקנה לפני שנה, ב3 חודשים הראשונים עם המחשב הכל היה פיקס. לאחר מכן, כשהמחשב שלי היה מכובה ורציתי להפעיל אותו הוא היה נדלק, רק המאווררים היו עובדים ומיד נכבה, ממתין 4 שניות ואז שוב נדלק ונכבה, כך לאחר 10 פעמים ואז נדלק ועולה חלק, ולפעמים גם זה לא. מאחר וחששתי שהתקלה הזאת תדפוק לי את הHD מחמת הכיבוי וההדלקה - הייתי מוציא את כבל החשמל מהמחשב וממתין כמה שעות, לפעמים הבעיה הייתה נפתרת והמחשב היה עולה מיד ולפעמים התקלה הייתה חוזרת על עצמה. ניסיתי לבודד את הבעיה (אני טכנאי מחשבים) והגעתי עד לרמת הפעלה של לוח מעבד וספק (ספק אחר ולוח מפורק מהמארז) -חשדתי בלוח. שמחתי מצאתי את התקלה כל שעלי היה לעשות זה ללכת לחנות…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב לפעמים נדלק ולפעמים לא אם הוא נדלק הוא יכול אפילו לפעול יומיים רצוף, אבל כשאני אכבה אותו הוא לא יעבוד מה הכוונה לא נדלק: לוחצים על הכפתור, האוורור והכל מתחיל לעבוד, אבל אחרי שניה הכל נופל... עוד לפני שעולה משהו על המסך ניסיתי להפעיל אותו בלי הארד-דיסק וכו' - לא עזר מה יכולה להיות הבעיה? (מחשב נייד)
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
טוב אז התקלה הזו באמת השאירה אותי ללא תשובה.... מדובר במחשב שכאשר מכבים אותו הוא נדלק באופן ספונטני לאחר זמן מה, משתנה בד"כ. בדקתי אופציות של APM ו-AWAKE בביוס, הכל מנוטרל, בנוסף בדקתי גם ב-APM של מערכת ההפעלה עצמה - שומדבר. המחשב עבר פרמוט לפני יומיים בלי שום קשר לעניין הזה ככה שניתן לשלול תקלת תוכנה מראש.
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי בעיה (כמובן אחרת למה הת'ראד) שנמשכת כבר הרבה זמן ללא מענה לעיתים קרובות במשחקים כגון need 4 spd HP & Fifa2003 המחשב נופל בתפאומיות ולפעמים המשחק עובד בצורה תקינה מה שמוזר כאן זה שתוכונות שמשתמשות בAPI כמו 3DSMAX ודומיה לא גורמות לקריסת מערכת נשאלת השאלה, למה?... ומה אפשר לעשות? (הפיפא הוא לא גירסה פרוצה אלא ימאג' ונייד פור ספייד כן)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים בבית ברשת אחד שלי ואחד של אחותי הקטנה P3 700 והקטע שלפני כמה זמן המחשב התחיל לעשות בעיות משונות הוא נידלק בעצמו כשבא לו.. (אני מדבר על הP3) מה יכול לגרום לכך? ואיך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי מחשב האומנם ישן לימינו, אך מספק את הצרכים שלי כבר 6 שנים ( פוטושופ , אינטרנט ,משחקים וכו' ) המפרט שלו : לוח אם של ג'גביט דגם GA-MA74GM-S2H מעבד AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4000+ ( ללא עובר קלוק ...2.1GZ ) כרטיס מסך של palit 9500gt ( מעולה אגב ) ספק של oz עם 500 וואט " אמיתי " זיכרונות שברח לי שמם 4GB דואל , בתדר שהיה הכי גבוה לאז 800MHZ 2 הארדיסקים, הארדיסק ראשי של 750GB של סיגייט, והשני שלWD . -- מערכת הפעלה ויסטה 32ביט * מקורית --------------------------------------------- ולאחר כל השנים שהמחשב פעל ועבד יפה , לפני כחודשיים התחילה תופעה מוזרה ובעיקר מעצבנת . המחשב מתכבה באקראיות בשימוש סביר או לאחר לפעמים נוטה להתכבה כאשר צופים בסירטון וידיאו …
-
- 9 תגובות
- 989 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים, בראשון התכוונתי להתקין ווינדוס ואז לאחר טעינת קבצי ההתקנה קיבלתי מסך כחול וזה חזר על עצמו.. התחלתי לקרוא ולהתעניין וקיבלתי המלצה להשתמש בתוכנה MHDD או משהו כזה שמוחקת את ה BOOT של הארד דיסק, מפה לשם עשיתי את זה אבל היא מחקה לי את המחיצות! מבוהל לקחתי את הארדיסק למחשב השני לבצע ניסיון שיחזור של הרבה תמונות וחומרים לפי תוכנת השיחזור באמת לא היו בארדיסק מחיצות, התחלתי את השיחזור במחשב השני ולאחר כמה דקות המחשב כבה. כשאני מדליק אותו שוב, נידלק המחשב, יש נורות חיווי אבל כאמור הוא לא עולה, המסך לא מקבל סיגנל ונשאר עם נורית כתומה. לפעמים הוא מתכבה שוב אחרי כמה שניות. עוד שפתחתי את המחשב השני שמתי לב שהמאוורר של המעבד במחשב זה לא עובד, וסביר להניח שזה היה ככה הר…
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
המחשב של אחי נדפק, היה מותקן עליו ויסטה שכל הזמן היה נכבה, המחשב פשוט כל הזמן היה נכבה, לקחתי אותו ללחץ אוויר ניקיתי וסידרתי שם הכל פיקס, לא עזר. ניסיתי לפרמט ולהתקין XP\7 אבל כל פעם שהייתי מגיע לשלב כלשהו בהתקנה\פירמוט המחשב היה מפעיל את עצמו מחדש\נכבה. עכשיו באותה מידה על מסך כלשהו הוא היה יכול להישאר בלי להיתקע ובלי כלום להיכבה שום דבר, רק במצבים המסוימים של ההתקנה. אני כבר לא יודע מה לעשות האם למישהו יש רעיון מה הבעיה\איך לסדר אותה? תודה מראש לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה, קיבלתי ל"טיפולי" מחשב שהבעיה שלו מתוארת בכותרת, אז למה "לכאורה" כי המעבד לא מתחמם, הוא עומד על 45 מעלות במאמץ (אינטל) שה לפי אתר היצרן בהחלט בתוך התחום הירוק, ועדיין המחשב נכבה ובפעם הבאה שמדליקים אותו הוא כותב במסך הפוסט שהיה כיבוי לא צפוי של המחשב עקב התחממות המעבד. כאמור, המעבד לא מתחמם, עכשיו החשוד העיקרי הוא לוח האם, אין לי לוח-אם כזה ע"מ לבדוק, השאלה שלי האם זה יכול להיות המעבד דפוק?, אני יודע שבמעבד אין טרמומטרים ואת טמפ' המעבד הלוח לוקח מטרמומטר אינטגרלי בלוח שנמצא מתחת לסוקט של המעבד ולכן לדעתי המעבד לא יכול "להכריז" שלא סובל מחימום-יתר כי אין לו פשוט טרמומטר, האם יכול להיות שהמעבד דפוק ולא לוח-האם? (כאמור אין לי לא לוח-אם ולא מעבד כזה). תודה! עריכה: כמוב…
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
ש לי מחשב (חדש יחסית, פחות מחודש) אבל הוא גורם לי להמון בעיות, הוא קורס מדי שעה (מכבה את עצמו), אבל רק אם הוא עובד תחת שימוש רציני, עכשיו חשבתי לעצמי שמחשבים מכבים את עצמם משני סיבות, טמפרטורה וכוח, אם אין מספיק כוח לספק, או אם המחשב מתחמם, אז מבחינת טמפרטורה, אני לא עובר את ה40 מעלות (שזה נורמלי לגמרי ככל הידוע לי) והספק כוח שלי הוא 500W, בתחילה חשבתי שאולי הוא אינו חזק מספיק למחשב כזה, אבל הבטיחו לי בחנות לאחר אינספור שאלות שהוא יותר ממספיק להחזיק את המחשב הזה. מתוסכל ולא מבין מה הבעיה, אמרתי ניקח את המחשב לחנות (אייבורי, והם היו יותר מבסדר גמור) חיברתי את המחשב, עשיתי כל מה שעשיתי בבית (קיובייס, עם המון VSTs) ובתקופת זמן שאצלי בבית הוא היה קורס לפחות פעמיים, המחשב לא ק…
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-