תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך אסוס ASUS V7700 GEFORCE 2 GTS DELUXE 32MB DDR ,XP פרו(לא SP1), מסך EIZO-NANAO 17 אינץ. הבעיה - כאשר אני מעדכן דרייבר לדרייברים של נוידיה חדש יותר ממה שמותקן לי המחשב מפסיק לעשות למסך כיבוי אוטומטי. מה שמותקן לי כרגע זה הדרייבר האורגינלי שמגיע בתוך XP שזה בעצם גירסה NVIDIA 12.40. זה קורה כאשר אני מנסה לעדכן - ניסיתי כבר לעדכן לכמה גירסאות שונות 18, 20.40 ,32 נראה לי ועוד איזה גרסא נראה לי. הסבר מפורט יותר - אצלי במחשב השומר מסך כבוי והפעלתי את ההגדרה של כיבוי מסך אוטומטי בתפריט POWER בלוח בקרה. לאחר התקנת הדרייבר החדש אז המסך לא נכנס למצב כיבוי מהמחשב אלא רק למצב חיסכון באנרגיה (במצב פעולה הוא צורך 110+W במצב חיסכון הוא צורך 90W ובמצב שהוא כאילו מכובה או…
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים היה לי את התוכנה iconpackager ובעזרתה החלפתי לאייקונים קצת יותר יפים ונימאס לי מהם החזרתי להאייקונים הרגילים של windows כל האייקונים הוחזרו בהצלחה מלבד אייקון אחד מסויים של סייר הWindows אני נותן לכם תמונה נסיתי פשוט הכול קודם כל מחקתי את התוכנה iconpackager ועדיין האייקון לא חוזר לעצמו
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה ריסטרט לעצמו כל הזמן ונראה לי שזה רק באמצע משחקי רשת כי אני משאיר אותו דלוק הרבה והוא לא עושה את זה בזמן משחקים הוא עושה לעצמו ריסטרט סתם ככה פתאום אתם יכולים לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אך קוראים לפקודה שאני מריץ ב cmd שאני יכול לראות אתרי אינטרנט שגלשתי בהם?
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
זה המפרט : Computer: Computer Type ACPI x64-based PC Operating System Microsoft Windows Vista Ultimate OS Service Pack Service Pack 1 Motherboard: CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267) System Memory 4096 MB DIMM1: Muskin 991593 (996593) 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) DIMM3: Muskin 991593 (996593) 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) BIOS Type AMI (12/01/08) Communication Port Communications Port (COM1) Display: V…
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
שלום יש לי הרדיסק מיושן בן 6 שנים. WD Caviar 40GB IDE שחור. זה התחיל שהמחשב הישן עבר לWin 7 x86 הוא תוקע את המחשב ועושה מסך כחול. אגב ניסיתי גם על מחשב חדש יותר עם WIN 7 X64 ואותו המצב מחיפוש בגוגל הבנתי שזה יכול להיות קשור איך שהוא לג'ימפור שלו. אז זהו שהוא הדיסק היחיד שמחובר לבקר IDE (אין עליו מערכת הפעלה) ולא שמתי לו ג'מפר כך שהוא במצב "Single or Master" יש לי עוד 4 דיסקים של WD ישנים יותר ומניסיון שלי איתם עם XP VISTA ו לא עשו את הבעיה הזו. השאלה שלי עם זה קשור לסקטורים פגומים או שההארדיסק הזה פגום לגמרי. אין לי בעיה לפרמט אותו ודרך אגב זה נידמה לי קרה שWINDOWS ניסה אולי לכבות את הדיסק מטעם הגדרות חיסכון בחשמל אבל אני לא חושב שזה העיקר למה כי קרה לי שבהעתקת קבצים הוא …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, קניתי לאחרונה את ה HIS 6790 FAN. יש לי מעבד i7 780, עם 12 ג'יגה זכרון. אני מנסה להריץ GTA IV עם ההגדרות על High והמשחק קופץ בטירוף, אי אפשר לשחק בכלל.. רציתי לשאול אם הכרטיס לא מספיק חזק או שזה בעיה אחרת? יש לי את ה ATI Catalyst הגרסא האחרונה. אני מריץ WIN7 יש למישהו רעיון? תודה
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
אני מנסה להוריד windows xp והייתה לי בעיה, מישהו נחמד מהקבוצה מנסה לעזור אך שנינו לא הצלחנו.. הבעיה הייתה מחקתי את הכוננים הקשיחים, ואני מנסה עוד פעם להכניס את הדיסק און קי אך זה לא מזיז כלום.. אני יכול בלי בעיה להתקין ווינדוס 7/10. רק בxp יש בעיה.אשמח לעזרה, תודה רבה! זאת השגיאה שמופיעה לי אחרי שמחקתי את הכוננים
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
קניתי צורב חדש של lg gh20ns10 התקנתי אותו (חיבור חשמל וחיבור sata ) המחשב זיהה אותו והתקין אני מכניס דיסק והוא פתאום תוקע לי המחשב ככה כמה פעמים נכנסתי לאפשריות שלו והיה לבחור איזור dvd בחרתי את של ישראל לאחר מכן ניסיתי לצרוב דיסק דיוידי והצלחתי.. היום אני שוב מנסה אני מכניס דיסק ושוב הוא תוקע לי את המחשב ורק שאני מוציא את הדיסק המחשב חוזר לעצמו... ניסתי שוב לראות אם הבעיה באזור אבל הוא כבר היה מוגדר לישראל ... קיצר יש עוד איזה דברים שאפשר לעשות לפני שאני מביא אותו לחנות שיחליפו לי...
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב ASUS חדש והעברתי אליו מהמחשב הישן מצגות PP. בשני המחשבים מותקן Power Point 2013 אך למרות זאת, המצגת במחשב הישן עובדת כיאות ובמחשב החדש המעברים בין השקפים ואנימציות בתוך השקפים עובדים בצורה איטית. מה יכולה להיות הסיבה לכך וכיצד מתקנים את זה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב עם כרטיס מסך מובנה וגם כרטיס בנפרד שאני מפעיל משחק הוא אומר לי שחסר דרייבר אבל שאני מרכיב את הצג על הכרטיס מסך שנשלף הכול עובד השאלה שלי כזאת ממה שאני יודע ברגע שמרכיבים על לוח אם כרטיס מסך נשלף הוא מבטל את המובנה לחלוטין לא? גם אם אני יחבר למובנה מסך אני לא אמור לראות כלום
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני משחק במשחקים אז כל המשחק מיתפרק לכמה תמונות או שמחשב ניתקע ובלי ריסט הוא לא יחזור לעצמו מה עושים הכרטיס מסך חלש או שזה בעיה במשהו אחר הכרטיס הוא ג'יפורס 4
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
היי מחפש לגבות את התמונות וסרטונים שיש לי במחשב לענן כלשהו, איזה אתר הכי מומלץ? (ולא יקר) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
הוספתי למחשב ישן SSD איך לגרום את SSD להיות ברירת המחדל בתודה מילן
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום הדגם של הצורב Sony DVD RW DW-D23A והוא היחידי אין CDROM או משהו נוסף עכשיו אני מכניס דיסקים והוא לא קורא אותם, ומידי פעם שהוא קורא דיסקים ריקים הצריבה נכשלת באמצע. מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
למרות שיש בדיסק 1 tera , והוא לא מלא ,קופצת לי הודעה במחשב הנייד שהכונן מלא. מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, החלפנו אינטרנט בבית לסיבים של בזק 1000 מגה. הכל עובד כמו שצריך. במקביל קיבלתי מחשב נייד חדש (יד שניה) המחשב בהתחלה לא הראה את רשת ה wifi הביתית בכלל (כן הראה רשתות של השכנים לצורך העניין וגם נקודה חמה ניידת). לאחר שיחה ארוכה עם בזק עשו פעולה כלשהי ועכשיו הרשת גלויה גם במחשב הנייד. המחשב מתחבר ומתנתק כל כמה שניות מה wifi. בזק התנערו מאחריות ואמרו שזה משהו במחשב וברגע שרואים את הרשת במחשב זה לא קשור אליהם. מדובר במחשב DELL I7. האם למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל להשתגע - לא תמיד נדלק, עובד לאט, נתקע כל פעם שאני מכניס רכיב לשקע USB או אחרי פעולות מסובכות. החלפתי מאורר, ניקיתי את צלעות הקירור ומרחתי חומר טרמי חדש על המעבד. כלום! עדיין, אחוז השימוש במעבד מראה על קפיצות מטורפות בין 0 ל-100 גם בפעולות פשוטות. מישהו יכול להסביר לי איפה הבעיה ? מעבד/לוח אם/ ספק? מצורפת תמונה של שתי תוכנות לבדיקת טמפ' מעבד - מישהו יכול להסביר לי את הערכים המוזרים? עד כמה שהבנתי TEMP2 זה של לוח האם, האם הקריאה נראת הגיונית? המעבד הוא אינטל פנטיום 4 1.7 GHZ עם ליבת Willamette ויש כרטיס מסך GForce 5200 או משהו כזה. יש לציין שבהפעלה הבאה של המחשב, אחרי שהתמונה צולמה, התוכנה כבר לא מוכנה להראות ערכים של טמפ' TEMP1 וTEMP2 אולי נשרף החיישן? בקיצ…
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום, קניתי השבוע מחשב חדש, וגיליתי שבחנות לא חיברו את הכרטיס מסך ( Sapphire hd 7950) ללוח אם והשאירו לי תעבודה. אז נאלצתי להיעזר בחבר, והתקנו את הכרטיס מסך ללוח אם בעצמנו (asus b85) הבעיה צצה שחיברתי את המחשב פעם ראשונה, גיליתי שלכרטיס מסך שלי אין כניסה של VGA , ואילו המסך שלי ישן ויש לו רק יציאה של VGA לכרטיס מסך יש כניסות של DVI, HDMI וDISPLAY PORT אז מה שעשיתי הוא, ניסיתי לחבר את הVGA באמצעות מתאם VGA to display port -לא עובד ניסיתי לחבר את הVGA לכרטיס המסך באמצעות מתאם DVI -גם לא עובד אבל שחיברתי את המתאם DVI ללוח אם דווקא, המסך כן הגיב מה יכול להיות הסיבה לכך ? אולי הכרטיס מסך לא הותקן כראוי או הכרטיס לא תקין ? או שמא החיבור והמתאמים לא תקינים ? או אולי יש סיבה…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איזו תוכנה יודעת להוריד סרטון מהאתר הישראלי MAKO.CO.IL ?
-
- 1 תגובה
- 7k צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את המחשב ללחוץ על הכפתור והוא נשאר במסך הראשון שרואים כשמפעילים את המחשב, זה שמפורטת בו חומרת המחשב וניתן להכנס לביוס. המסך נשאר ככה ולא זז. ניסיון להכנס לביוס לא מתאפשר מה לעשות תודה!!
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
הכל עבד טוב ויפה פתאום מסך שגיאה כחול והיה ריסטארט ועכשיו בעת האתחול הוינדוס לא עולה כי יש שגיאה "Error Occurred(0)" באחד מתוך 2 ההארדיסקים של הRAID יש לי RAID STRIP During boot up, in my RAID 0 is now reporting this error: "Error Occurred(0)"( בצבע אדום ) והשני כותב MEMBER והוא בסדר ( בצבע ירוק ) ??? מה לעשות? אם אני יגדיר RAID מחדש ימחק לי כל המידה ? אני זקוק פתרון שיתקן את השגיאה וישמור על המידע הוינדוס לא עולה קצת נתנים על ההארד דיסקים : I have two of these disks: Western Digital Caviar SE16 WD3200KS 320GB 7200 RPM 16MB Cache SATA RAID 0 with Intel Matrix Storage Manager מותקן אבל אין לי גישה אליו כי הוינדוס לא עולה XP Professional. All s…
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
ניסיתי לתקן מחשב נייד ישן ש-XP הפסיק לעלות בו. רציתי לאתחל אותו עם דיסק של לינוקס וזה עבד (אחרי החלפת הכונן האופטי שהיה מקולקל). שמרתי את המידע שרציתי והתקנתי התקנה נקייה של XP SP3. כשההתקנה הסתיימה המחשב עשה ריסט וכשהוא ניסה לעלות, הוא שוב נתקע בדיוק באותו המקום (כשהלוגו של XP עם פס הטעינה עושה "פייד אין") חשבתי שאולי זו בעיה של חום או משהו ופירקתי אותו. בפירוק ראיתי את זה: Shot with K800i at 2009-04-26 האם זה קבל שנזל? מישהו בפורום יכול לתקן לי את זה (אני לא רוצה לנסות להלחים בעצמי) ובשורה התחתונה: האם יתכן שזה מה שגורם ל-XP לא לעלות?
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא פגם בסרט משום שכאשר אני מעביר אותו לאחור והוא חוזר על אותו הקטע שוב, התקיעה הזאת לא חוזרת על עצמה... למישהו יש מושג מה יכול להיות הגורם לבעיה?..
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-