תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי ווינדוס XP באנגלית. אני רואה וכותב עברית בפורומים ובצ'אטים, אבל כל קבצי הטקסט (וורד, מסמך קריאה חדש וכן'..) וגם במירק (למרות שבחרתי בקידוד עברית), אני רואה את הכתב בג'יבריש במקום בעברית. איך אני יכול לסדר את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
שלום! קניתי מחשב נייד ASUS N550LF 64BIT קיבלתי אותו עם win8 אבל רציתי לעבור לwin7 אך לאחר הפרמוט וההתקנה של הווינדוס ראיתי שהמחשב לא מזהה את הusb wifi וכמעט הכל.. נאמר לי שאני צריך לשנות הגדרות בביוס אבל לא רציתי לגעת כדי לא להרוס יותר. החזרתי לwin 8 ועכשיו הוא מזהה את הusb ואת הwifi לא. ניסיתי להוריד דרייברים מהאתר של ASUS אך גם זה לא עבד (האתר: http://support.asus.com/Download.aspx?SLanguage=en&m=N550LF&p=3&s=529) אם משהו יכול לעזור לי אני מאוד אודה לו.. מועדים לשמחה ותודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לאחר הפסקת חשמל והדלקת המחשב כרטיס המסך לא נדלק. כרטיס המסך נדלק במערכת אחרת ונמצא עובד. בחיבור המסך לכרטיס מסך אונבורד המחשב עולה והכל סבבה. אני חושד בספק וככל הנראה אחליף אותו, אך האם יש מצב שמדובר ברכיב אחר כגון לוח אם? (לא מחובר רמקול ללוח אם שיכול לתת אינדיקציה לתקלה) תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. הייתי כבר אצל שלושה טכנאים שונים אבל אף אחד לא הצליח לפתור את הבעיה. יש לי 3 הארדיסקים 2 הארידסקים סמסונג 103hd פלאשפוינט משהו כזה. כל אחד מהם הוא 1 טרה ועוד הארדיסק סמסונג 203hd אותו הארדיסק רק 2 טרה שקניתי אחרי אחריהם מאז אותו יום שהרכיבו לי את הארדיסק 2 טרה כשאני פותח תיקייה, מעביר שירים הנגנים מדיה מעביר/ מעתיק קבצים המחשב נתקע לכמה שניות, עושה רעש ואז מבצע את הפעולה. ניסיתי להוציא את הארדיסק של ה2 טרה ועדיין זה עושה בעיות יש לי i7, לוח אם של גיגהבייט. Ud5 הקירור נראה בסדר, ניקיתי את המחשב מאבק, משתמש רק באינטרנט מדיה משחקים כבדים פירמטתי כבר 10 פעמים את המחשב. ניסו להעביר מraid לשני ויעברו דרך g3 (אני רושם בערך את הדברים, כי אני בקושי זוכר). כבר שנה שהמחש…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שאני מעלה את המחשב הוא מחפש SATA וזה מאט לי את האיתחול, זה סתם לוקח זמן כי אין לי בכלל SATA, מישהו יודע איך לפתור את זה? ניסתי לחפש בהגדרות אבל לא מצאתי, זה מפריע כי זה לוקח 20-30 שניות מהזמן של האיתחול.. Asus P4P800-E DELUXE i865PE זה הלוח אם שיש לי הנה תמונה:
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
עברתי לסיבים אופטים של סלקום לחבילה של 500MB אני מקבל 450 בWIFI ליד הראוטר ובגלל שהמחשב שלי רחוק אני זקוק לכבל רשת למחשב נייח ובלל זה אני מקבל רק 100 MB בחדר שלי מה שאני שואל זה איך אני מגביר את האנטרנט בחדר שלי חייב חיבור קווי למחשב
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. לפני בערך שבועיים נשרף לי הלוח אם. הסיבה היא מתכת קטנה שהייתה דבוקה על הלוח וכניראה גרמה לקצר(ההסבר היחידי שעלה לי). כרגע אני עם לוח אם חדש שלGIGABYTE. אבל רציתי לשאול אם יש אפשרות לעשות משהו עם הלוח הקודם. הסימפטום שהוא מציג הוא שאם מחברים אותו לספק כרגיל - גם עם החיבור הרחב (24PIN אם אני לא טועה) וגם עם ה 12V ATX (4 PIN) הוא לא נדלק והמאווררים לא עובדים. אם מחברים אותו בלי ה 12V ATX (4PIN) המאווררים עובדים אבל הוא לא מוציא סיגנל. יש משהו שאפשר לעשות או שהלוח הלך סופית? תודה רבה על העזרה, דניאל.
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם עכשיו קיבלתי את המחשב החדש וקצת הסתבכתי עם ההתקנה של הויננדווס הכנסתי את הדיסק של ההתקנה לתוך הכונן אבל הוא עדיין לא מוכן לעלות אותו... מה עושים?ניסתי לשנות את ההגדרות בביוס שהצורב יהיה ה1ST BOOT DEVICE אבל זה עדיין לא הולך.. בקשה תעזרו לי!!! תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם WIN XP למחשב מחובר סי די רום, אבל מערכת ההפעלה מתנהגת כאילו לא מחובר סי די רום למחשב - היא לא מציגה אותו ברשימת הכוננים. בביוס רואים את הסי די רום כשורה. מה עלי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה עם קונן קשיח פעם שנייה אם מישהוא יוכל לעזור לי אני ישמח יש לי במחשב 4 קוננים קשיחים ואחד מהם פתאום נמחק אוו נישמד אצלו המידע פתאום מישהוא יכול לעזור לי היה לי מידע חשוב שם ההודעת שגיעה שאני מקבל היא x:\ is not accessible the file or directory is corrupted and unreadable אני מאוד ישמח אם למישהוא יש פתרון לבעייה שלי אוו לפחות להשיג את המידע שעבד אצלי תודה
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
בס"ד ברשותי כונן מסוג gpt (ולא mbr) שעד לא מזמן עבד תקין עם חלונות 10 64 ביט. עכשיו (לא ברור למה) מצבו הוא שאם מחברים אותו למערכת הפעלה אחרת הוא מראה את הקבצים שבתוכו ויש אליהם גישה אבל אם מנסים לאתחל ממנו, במצב שכונן מסוג gpt אחר היה מעלה מערכת הפעלה, כונן זה נותן מסך כחול מטושטש שלא כתוב עליו כלום - לא המסך הכחול הרגיל. כפי הבנתי יש תקלה במיקום הראשוני שאליו נכנס כונן מסוג gpt. האם מישהו יודע כיצד אפשר לתקן? או האם לנסות להמירו לכונן מסוג mbr?
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב נקנה לפני מספר חודשים מKSP, פרט לספק כוח. לפני שבועיים המחשב התחיל לעשות בעיות ולפעמים לא הצליח לאתחל את עצמו. הכוונה היא שהמחשב מקבל זרם מהספק כוח, המאוורר של המעבד מסתובב, אבל בשלב הזה הכל נשאר כמו שהוא. אין ציפצוף מהביוס, אין כלום. הכל נשאר במצב שמזכיר קצת Standby. איפסתי את הביוס בעזרת הג'אמפרים והבעיה נפתרה באופן זמני. לפני שבוע המחשב סירב לעלות גם אחרי איפוס הביוס. לקחתי את הלוח אם לבדיקה אצל KSP והם לא מצאו שום דבר (גם היבואן לא). קניתי ספק חדש למחשב: EZCool 300Watt וניסיתי להפעיל את המחשב - לא עזר. יש לציין שהמחשב נתקע באתחול עם סוללת ביוס ובלי סוללת ביוס (מה שמעורר אצלי חשד שהבעיה היא בביוס). לפי בדיקה שלי - המגעים של סוללת הביוס עם הלוח אם נראים ת…
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה: היה לי את המשחק מותקן במחשב שיחקתי בו הכול בסדר... עכשיו אני רוצה למחוק אותו והמחשב פשוט לא נותן לי, הוא מציג שלושה אפשרויות: repair modify uninstall ניסיתי את שלושתם אף אחד לא עוזר... לאחר מכן החלטתי למחוק ידנית ולמחוק מהרג'יסטרי וזה עדיין לא עוזר. עכשיו אני לא יכול לא לשחק ולא למחוק את זה לגמרי ואני רוצה להתקין את המשחק מחדש כי קיבלתי לאחורנה את spearhead. תודה מראש. נ.ב: המשחק כן צרוב ופרוץ וגנוב ומוקראק וכל הסיפור. אם זה אומר שאני לא יכול לקבל עזרה תגידו לי כי אני לא בטוח.
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
בחלק מהמשחקים זה קורה וחלק מהמשחקים עובדים איטי תמונה: http://www.zix.co.il/images/z-1539479911.JPG תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, עכשיו הפעלתי את המחשב אחרי שהיה כבוי כל הלילה ועלתה לי הודעה שתוקנה בעיה חמורה במחשב הינה הפרטים: והינה לינק: http://wer.microsoft.com/responses/Response.aspx/10/en-us/5.1.2600.0.00000000.9.9?SGD=bc4442e3-b80d-4aed-9ee6-51ecbc3cd000 כמו שציינתי עם הבעיה שהיתה לי אתמול (לגבי התחממות) - הדברים האלה יכולים בקלות להכניס אותי לסטרס בגלל שהמחשב בן 3 ימים רק. אתמול המחשב עשה ריסטרט באמצע משחק, כשהטמפ' היו סבירות, בלי שראיתי מסך כחול לפני. מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה העניין? מה קרה? ולמה גוגל לא עזר לי?! תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כשבוע בערך התקנתי את הדרייברים החדשים של NVIDIA 43.51 ואחרי זמן קצר, כשאני עושה ריסטרט, וגם כשאני מכבה את המחשב, אז ישר המסך נכנס למצב out of frequency סופר לאחור 20 שניות, ואז מבצע את הפעולה שננתי לו. הבעייה הזאת הופיעה גם אחרי שהתקנתי דרייברים אחרים מכל מיני גירסאות. אודה לכם מאוד אם תוכלו לייעץ לי ולפתור לי את הבעייה. בתודה דודי הסטלן המקצועי!
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב שלי מפעיל את עצמו כאשר אני משחק במשחק בדקתי טמפרוטרה והיא לא עולה על 53 המעבד שלי הוא 3000 754 בלי אובר קלוק עכשיו פעם אחרונה שזה קרה צצה לי הודעה מוזרה על כך שהוינוס שלי לא מקורי ולכן נגרמת שגיאה השאלה היא האם הווינדוס יכול לגרום לנפילה של המחשב בעקבות השגיאה הזאת ואיך אני יכול לטפל בבעיה
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם של GIGABYTE 7VAXP. על הלוח יש חיבור (כלומר אופציה להוספה) לעינית אינפרא אדום. האם מישהו יודע היכן ניתן לקנות את הרכיב הזה ? כלומר את העינית ? או איך זה נקרא ? מה לבקש מהמוכר ? כל עזרה תתקבל בברכה. תודה מוטי
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי לא מצליח להדלק ברגע שאני לוחץ על הPOWER הנורה שאמורה להיות ירוקה נדלקת במעין אור חלש יותר ולאחר מספר שניות נכבית. על המסך לא מוצג כלום. כאשר האור דלק אפשר עוד לפתוח את הCD ולאחר שנכבית כבר לא. אני לא יודע מה הבעיה. האם זה הספק. בכל אופן יש לי AMD 800MHZ עם מארז MIDI. תודה.
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
זה קורה בעיקר בזמן משחקים אבל לפני כמה דקות שלא הייתי במחשב הוא עשה ריסט בדקתי בתוכנה WINDBG את ה MINIDAUP ועולה מזה שהבעיה היא ב ntoskrnl.exe שהבנתי שזה תוכנה של הווינדוס אולי אני לא בטוח יש לי VISTA ULTIMATE 64BIT יש למשהו פתרון?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי כשבוע מחשב חדש עם AMD X2 3800 הכל עבד מעולה , עד שהיום פתאום שמתי לב שהמחשב נהיה איטי ביותר, במיוחד בקטעי סרטים במשחקים אני חושש שהכל התחיל בגלל שעשיתי תיקון אוטומטי של MECHANIC PROFESSIONAL (אבל אני לא בטוח שזה בגלל זה) אני לא יודע האם זה בעיית חומרה או תוכנה נסיתי להתקין את כל הדרייברים של המסך מחדש, אבל כלום פתאום כל הסרטונים במשחקים מקרטעים בנוסף ראיתי משהוא מוזר שכשאני מפעיל את המחשב אז שאני בודק בלוח בקרה את סוג המחשב אני מקבל את המעבד שיש לי עם מהירות 2GHZ (כמו שצריך) אבל לאחר הפעלה של תוכנה אני מקבל את אותו מעבד רק הפעם עם מהירות 1GHZ בלבד אני ממש נואש הכי גרוע שכל שחזור מערכת למועד לפני הMECHANIC הווינדוס מודיע שהשיחזור לא הצליח אם למישהוא יש ר…
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב די ישן וכרטיס מסך riva tnt 2 לאחרונה הוא פירמט את המחשב שלו. מאז המחשב לא מזהה את כרטיס המסך שלו למרות שכשהמחשב עולה כתוב בהתחלה את השם של הכרטיס שם, יש לו WIN XP ופנטיום 3 600 לפני שהוא פירמט המחשב זיהה את כרטיס המסך והפעיל משחקים. עכשיו הוא לא מזהה את כרטיס המסך ואם מנסים להפעיל משחק שדורד תלת מימד זה פשוט לא פועל ואומר שאין direct 3d. בבקשה תגידו לי מה אפשר לעשות כדי לתן את הבעיה כבר יש דירקט איקס מותקן וגם הדרייברים הכי חדשים של nvidia תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
אני מקבל כל הזמן מסך כחול עם שלוש שגיאות עיקריות: page_fault_in_nonpaged_area irql_not_less_or_equal memory_management אני משאר שהמחשב שלי פשוט מת אבל אני אשמח לחוות דעת. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
מחשב חדש כל פעם שנכנסים לאינטרנט המחשב נכנס לעומס וברגע שהוא נכנס ל100% אחרי כמה זמן הוא נתקע חוץ מזה כל פעולת חישוב קטנה הוא נכנס לעומס אדיר . למחשב לא מזמן הוחלפה מערכת הפעלה לאחר התיעצות אם איבורי שאצלם נקנה המחשב כמו שאתם מבינים זה לא עזר ! המפרט של המחשב הוא : intel pentium 4 631 , 3000 MHz , msi pm8pm-v
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
שלום סידרתי היום את הכבלים הפנימיים של המחשב שלי מחדש היום, כשסיימתי המחשב נדלק רגיל אבל אחרי סביבות דקה נכבה, עדיין במסך הבית בלי כלום פתוח. אחרי שהדלקתי אותו המאווררים של המעבד לא עבדו והמאוורר של הכרטיס מסך הסתובב במהירות ממש גבוהה שבחיים לא ראיתי כול הכבלים מחוברים טוב, נסיתי גם לחבר 2 pcie לכרטיס מסך במקום אחד ועדיין לא עבד רכיבים: I7-7700k Corsair h100i v2 Asus gtx 1080ti turbo Corsair rm750i
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-