עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by igalhay,

יש לי כרטיס מסך עם שתי יציאות תצוגה (TI4800) אני מחובר עם 2 תצוגות לכרטיס מסך 1 DVI למקרן 2 VGA לצג המחשב כאשר אני משנה לתצוגה כפולה (CLONE?) אני רואה מצוין בשניהם הכול למעט סרטים כאשר אני מפעיל סרט רואים אותו רק על אחת התצוגות ובתצוגה השניה במקום הקטע של הסרט רואים שחור (חושך) אשמח לכל עזרה תודה

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  2. Started by kobibo,

יש לי תופעה שלא ברורה לי כל כך ואני מאוד מקווה שהיא לא קשורה לכרטיס מסך שלי. כאשר אני משחק ב Splinter Cell Chaus Theory לפעמים כאשר אני דווקא לא משחק פיזית אלא המשחק פועל ברקע המסך נכנס למצב של StandBy ואין מנוס מלרסייט את המחשב. בדקתי וזה לא עניין של טמפ' ( לא מגיעה ל 60 מעלות ), החלפתי דרייבר לקאטליסט החדש במקום אומגה ( שגם שם התופעה התרחשה ),הורדתי תדרים של הכרטיס ל 540/600 ( ב 3DMARK התופעה לא קורת ). לא יודע אולי איזה באג במשחק ? אציין שתופעה זאת לא קרתה לי בשום משחק אחר ( לא ב FEAR לא ב COD2 ). אנא הצעתכם.

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  3. שלום לכולם, קניתי היום מחשב חדש למטרת משחקים שהמפרט שלו הוא כזה : amd 3200 64 939pin ocz 1g prime-serise msi 7600GT . באתי הביתה להריץ דום 3 לראות מה המכונה יכולה לעשות ומאוד התאכזבתי לגלות שמדי פעם במשחק אני רואה מין קו ריענון כזה שנעלם תוך שנייה על המסך, המשחק רץ חלק גם בהגדרת אולטרה, אבל יש את הסמני רענון האלה מדי פעם שממש ממש מפריעים!! מישהוא יודע למה זה נגרם ומה אפשר לעשות נגד זה?!

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  4. Started by NosNos22,

טמפרטורת המעבד מגיעה ל 85 כשאני מבצע ANTI VIRUS SCAN ולפעמים אפילו כשאני מריצ משחק כבד במצב רגיל הטמפרטורה היא בסביבות ה 70 המעבד שלי הוא P4 2.4 חיפשתי ב FAQ ולא מצאתי טמפרטורות ב מספרים מה הטמפרטורה הממוצעת ל מעבד כזה ומהי המקסימלית הבטוחה תודה

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  5. Started by moris,

היי! קיימת אצלי בעייה כמדומני בכרטיס מסך או בסלוט שעל הלוח. אין שום כתובית על המסך יש הודעה צבעונית "סלפ טסט" ו-"צ'אק יור PC" וכבל משהו וכו' קניתי כרטיס מסך חדש FX5200 חיברתיהכרטיס ועדיין אותה כתובית צבעונית. אלו בדיקות אוכל לעשות ע"מ לאתר את הבעייה? נב- מסך תקין לחלוטין+כבלים תקינים לחלוטין המון תודה!

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  6. Started by joni,

מה זה אומר המחשב שלי כל המן נתקע וזז כמו צב מישהו ???

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  7. התקנתי מערכת וידאו (רביעית כבר). החומרה- לוח אסוס P4C800 E DELUX, מעבד 2.8, זיכרון קינגסטון 2 גיגה,וכרטיס מסך ASUS RADEON9600XT. יש לציין שהמערכת הזו עבדה כבר פעם ככה, בתצורה הזו בדיוק. לאחר התקנה (ללא עדכון ביוס-אין צורך), כל פעם שאני מפעיל את המחשב, עולה בקשה : press f1 for bios press f2 to load as defult והשגיאה היא שהוא לא זהה CPU. אני לא רוצה לאפס את הביוס כי הוא מכוון כבר לפי המערכת שעבדה תמיד קודם, אז אני מעלה את הביוס דרך ה F1 שהוא מבקש, ואז יוצא ממנו ללא שמירה של שינויים. יש לציין שהמחשב עולה רגיל לעובד רגיל ותקין. מה הבעיה? איך פותרים אותה? תודה

• 26 תגובות
    • 3k צפיות
  8. נכנסתי ללוח בקרה סימנתי "הצג בקרת עוצמה......" וזה טוען שאינה מותקנת,ושעלי להכנס ל"הוספה\הסרת תוכניות" ולהתקין . נכנסתי לשם ואני לא מוצא כיצד להתקין את בקרת העוצמה משם. תוכלו לעזור לי בבקשה?

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  9. Started by avi333,

יש לי שאלה האם אני יכול לחבר מחשב לרכב??

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  10. Started by blade2,

יש לי מסך Mag 786PFs, ושמתי לב לתופעה של מין רשת שחורה דקה שמפרידה בין הפיקסלים - כאילו הם לא מספיק צפופים. האם זה רק במסך שלי ככה? האם כל הדגם הזה ככה? האם יש דרך לפתור את זה? (אפילו ע"י קצת משחקים בחומרה) תודה.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  11. אוקי, אני הכנתי לי שיעורים בנחת... אני חוזר למחשב פותח את האינטרנט, זה נותן לי ERROR, משו עם SERVICECOM נראה לי.... אוקיי מנסה פיירפוקס... אותה בעיה האמת היא, כמעט שום תוכנה לא עובדת!!! טוב, אז התחלתי את המחשב... והוא לא עולה (!!!) אני בהיסטריה, אין לי גיבויים, מלא עבודות שלי שמה, מוזיקה, תוכנות וכאלה... יש לציין עוד כמה דברים: 1. כשהמחשב לא עולה הוא אמר שיש בעיה ב: C:\WINDOWS\SYSTEM32 2. ניסתי את הREPAIR שיש בדיסק התקנה, אני לא מבין מה זה רוצה ממני.... בבקשה תעזרו לי מהר! אני נואש יש לי עבודה להגיש בעוד יומיים *זה הפורום המתאים?

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  12. לאחרונה רכשתי HD SATA 250GB, של WD אשר החליף כונן ATA ישן של 80 GB אותו התקנתי בנוסף לכונן SATA 120GB של WD, (מערכת הפעלה מותקנת עליו) לאחר ההתקנה הכונן זוהה בהצלחה ועובד תקין, הבעיה היא שזמן האיתחול התארך פי 4 ואף יותר לאחר התקנת הכונן הנוסף. *הכונן אינו מוגדר בביוס ואינו עובד כ-RAID ברשותי לוח GA-8IK1100, האם נראה לכם שצריך להגדיר משהו נוסף ? מהי לדעתכם הסיבה לפשר האיתחול לאחר התקנת כונן ה-SATA החדש ? (כשכונן ה-ATA היה מותקן בנוסף האיתחול היה מהיר) תודה למשיבים,

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  13. Started by a-gold,

תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  14. Started by avinos,

יש לי בעיה ענקית....יש לי שני דיסקים קשיחים במחשב אחד ישן של 20 ג'יגה ואחד חדש יותר של 80 אני ניסיתי לקחת דיסק מוזיקה ולעשות לו ריפ ובזמן שעשיתי לו ריפ אז המחשב רשם לי כל מיני שגיעות... אחרי זה גיליתי שהדיסק הקשיח של ה-20 ג'יגה כאילו נכבה בכל מקרה הוא כאילו אינו.... איך אני מחזיר אותו?? תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  15. Started by gadgetfreak,

המודם שלי לפעמים מזהה את המתקשר, ולפעמים לא. בדקתי ב Hyper Terminal מה עובר על הקו, ואכן לפעמים יש ולפעמים אין שיחה מזוהה. על צג הטלפון תמיד יש שיחה מזוהה. בדקתי עם מודמים שונים ובמחשבים שונים, ובכולם אותה הבעיה. השתמשתי גם ב voice modem (שזה מה שאני צריך), וגם במודם אנלוגי רגיל. הבעיה קיימת גם בקו עם ADSL וגם ללא. אפילו בקו של 072 (VoB)הבעיה קיימת. בסה"כ בדקתי על 3 קווים, עם 4 מודמים שונים שתומכים ב CID. האם יש דרך לעקוף את הבעיה? אני גם מוכן להשתמש ברכיב חיצוני אם זה יפתור את הבעיה והמחיר יהיה סביר. בזק לא עוזרים וזה מטריף אותי.

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  16. Started by gadgetfreak,

המודם שלי לפעמים מזהה את המתקשר, ולפעמים לא. בדקתי ב Hyper Terminal מה עובר על הקו, ואכן לפעמים יש ולפעמים אין שיחה מזוהה. על צג הטלפון תמיד יש שיחה מזוהה. בדקתי עם מודמים שונים ובמחשבים שונים, ובכולם אותה הבעיה. השתמשתי גם ב voice modem (שזה מה שאני צריך), וגם במודם אנלוגי רגיל. הבעיה קיימת גם בקו עם ADSL וגם ללא. אפילו בקו של 072 (VoB)הבעיה קיימת. בסה"כ בדקתי על 3 קווים, עם 4 מודמים שונים שתומכים ב CID. האם יש דרך לעקוף את הבעיה? אני גם מוכן להשתמש ברכיב חיצוני אם זה יפתור את הבעיה והמחיר יהיה סביר. בזק לא עוזרים וזה מטריף אותי.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  17. Started by Zipi-2,

הי כרטיס המסך שלי לאחרונה מתחמם לרמות קרטיות של 70+ מעלות כאשר אני משחק במשחק כבד כולשהו כרטיס המסך הוא x850XT PE שאר המערכת זה גיגה ראם DDR , מעבד 3200+ athlon ולוח אם שאת האמת איני זוכר את שמו בכל מקרה חוץ מהחימום יתר הזה גם המחשב מציף אותי בסאונד של "beep" נשמע כמו שאתם קוראים את זה. כול כמה שניות סאוד של ביפ יוצא מהמחשב. ניסיתי לנקות את הכרטיס מאבק והוא אכן נקי ואין בו אבק שיכול לגרום לזה. המאוור פועל כמו שצריך אני חושב. העניין הוא כאשר אני עושה alt tab בחזרה לווינדוס הטמפרטורה יורדת מיד ל 60~ מעלות. מה לעשות תודה על העזרה מראש. עריכה : אני לא עושה אובר קלוקינג

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  18. כאשר אני מחבר את המחשב לטלוויזיה אני מקבל תמונה עם גלים כאילו יש הפרעות של קליטה ניתקתי את האנטנה מהטלוויזיה אך זה לא עזר למישהו יש עצה אייך אני מעלים את התופעה הזו אולי קיים איזה פילטר שמעלים את זה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום , לצערי אני משחק בCSS עם 40 FPS כאשר ההגדות על HIGH וAA על X4 ואין לי מושג למה זה קורה מכיוון שבמשחקים אחרים למשל FEAR אני משחק על הגדרות HIGH בכרטיס מסך ובמחשב כולל AA של X4 והFPS שלי הוא 100 הנה מפרט המחשב שלי מעבד - INTEL 3.00 Ghz זכרון - 1 GB RAM כרטיס מסך -EVGA GEFORCE 7800GS CO חח זה כל הנתונים שאני יודע... אם תמצאו את הסיבה האפשרית אני מודה לכם

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  20. Started by shlom_eminob,

שלום לכולם מאז שקניתי מחשב חדש כשאני מכבה את המחשב הנורות של עכבר(אופטי) והמקלדת דולקות גם כאשר המחשב מכובה. אני לא יודע בדיוק איפה יכול להיות הבעיה אבל אני משתמש עם אותו וינדוס גם במחשב הקודם וגם עם החדש ואני חושב שיש בעיה או בחומרה או איזה הגדרה בביוס . הנורות ממש מעצבנות בלילה דולקות בחושך תודה למי שמנסה לעוזר.

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  21. Started by RazKaziRo,

הבעיה לא ממש אצלי היא אצל חבר שלי שאני מדליק אצלו את המחשב ורוצה להכנס למצב בטוח אני לוחץ f8 אבל כלום לא קורה הוא מעלה תווינדוס כאילו כלום הדבר היחדי שמופיע עם אופציות לחיצה לא כמו במחשב רגיל שיש לך את ה מסך הזה עם הכוכב הצהוב בצד ימין סליחה על הבורות אבל אני לא יודע איך קוראים לו אולי המסך של הביוס או משהו אצלו באופן רגיל תמיד מופיע לי מסך בצבע כחול של אסוס ויש לי אופציות לחיצה של alt+f2 אני נכנס לזה ואין לי שום אופציה להכנס למצב בטוח ובדרך כלל אחרי כמה ריסטים המחשב אצלי בבית מביא אופציה של להפעיל תווינדוס רגיל או להכנס למצב בטוח וסופר כלפי מטה אצלו משום מה זה לא מופיע איך נכנסים למצב בטוח במחשב שלו אני חייב לסרוק תמחשב במצב בטוח אצלו למה הסריקה לא מצליחה להסיר את הווירו…

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  22. תראו כל פעם שאני רואה סרט תמיד אחרי כמה שניות הוא נתקע. וזה לא קשור לקודקים כי יש לי תמיד תחבילה המלאה והכי טובה. וזה קורה לי גם שאני משחק במשחקים אז בהרבה משחקים אני לא יכול לשחק כי אני משחק ואחרי 5 דקות המחשב נתקע ולא חוזר לעצמו אז צריך לעשות ריסטרט ושאני מוריד משהו ואני מסתכל על החלון הורדות יורד אז גם נתקע המחשב והוא לא חוזר לעצמו. אז אני צריך למזער אותו ואני לא יכול לראות מה קורה. אני מעדכן תדרייבר גראפיקה של ניבידיה כל פעם המחשב שלי הוא ישן אש אבל אני צריך להיסתדר בו. Intel p4 1.8 Geforce 2 mx 440 256Ram 40Giga מה אתם ממליצים לי לעשות? איך אני יכול לבדוק תבעיה יותר לעומק ? תעזרו לי בבקשה

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  23. Started by maorsh18,

הבאתי לוח ומעבד מחבר שלי 1700 P4 celleron אחרי שחיברתי את כל הזכרונות והכוננים הוא מצפצף שלוש פעמים עם הפסקות בין כל צפצוף בדקתי אין ספור פעמים את החיבורים שחיברתי הוצאתי את כל הכוננים והשארתי רק זכרונות ומעבד ועדיין לא עוזר מישהוא יכול לעזור לי?

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  24. שלום! מחיצה D אצלי עם קבולת 120 ג'יגה .בפועל חומר במחיצה יש לי 62 ג'יגה וזה ע"י בדיקה שעשיתי במאפיינים. מה הענין? תודה

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  25. Started by satlan1,

יש לי מחשב די חדש ובזמן האחרון כל פעם שאני מדליק אותו יש רעשים די חזקים מהמחשב. אחרי 20 שניות בערך הרעשים נפסקים... חשבתי שזה בא מאחד המאווררים אז ניקיתי את כל האבק שם ושימנתי את המאווררים, וכולם מסתובבים חלק, אבל הרעשים עדיין נמשכים. ממה זה יכול להיות?

• 12 תגובות
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים