תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
שלום, אשמח להבין מה התוכנה הזו שמופיעה לי רק אחרי אתחול. Form 1 מצ"ב צילום מסך של העברה בין חלונות (ALT+TAB) אם אני סוגר אותה, זה לא חוזר עד האתחול הבא. לחיצה עליה לא מוביל לשום פעולה. מפרט בתמונה השנייה. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
המפרט שלי : Q6600 ASUS P5K-E CORSAIR 2GB 800MHZ CL4 3870X2 ENERMAX NOISETAKER 485W WD 250GBAAKS אני מדליק את המחשב ופשוט אין POST. ניסיתי לעדכן ביוס וניסיתי לג'אמפר וזה לא עוזר... אם אני מג'מפר אז המחשב נדלק אבל אם אני מכבה אותו שוב אז הוא לא מקבל POST שוב. אם זה עוזר ניסיתי לחבר דיסק קשיח ישן של 80GB והמחשב מקבל POST והכל... איך אני מסדר?[br]פורסם בתאריך: 21.07.2008 בשעה 02:17:27
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רכשתי מחשב חדש לפני כמה חודשים, מפרט המחשב : Albatron nvidia GeForce 8800GT 512MB - כרטיס מסך 2GB RAM - XMS2 - Corsair - זכרונות GA-P35-DS3L - לוח אם Intel C2D 2.66GHz - מעבד LG 226-WTQ - מסך WesternDigital 320AAKS - דיסק קשיח מארז כולל ספק - COMPUCASE 6A19B + HEC 400TRT אנא קראו את הכל - אוקיי, אז בעייתי היא כך - לאחרונה המחשב היווה לי בעיות, אני משחק במשחק World of Warcraft ולפעמים המחשב נתקע ל5 שניות וחוזר, אבל אני לא חושב שזה קשור למחשב... לפעמים המשחק נתקע לגמרי ואי אפשר לזוז, מדי פעם ב5 שניות האלה אני מצליח להוריד את המשחק למטה ע"י Alt+Tab ואז המחשב חוזר לתפקד כמו שצריך אבל שזה מגיע לתקיעות הגדולות אני חייב לכבות ולהדליק את המחשב. בקשר לבעיה האמיתית- מדי פ…
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי! יש לי מערכת XP שמרסטת כל כמה ימים, מניתוח קבצי הMINIDUMP עולה שרוב הפעמים הבעיה נגרמת בגלל ntoskrnl.exe ופעמים בודדות ע"י fw.sys וASWFP.sys צירפתי גם תמונות שמתארות את הWINDBG. למישהו יש רעיון? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשכפל את התכולה של הדיסק SSD שלי שעליו מותקנת מערכת ההפעלה לדיסק SSD אחר עם נפח גדול יותר. כיצד עושים זאת מבלי להתקין מערכת הפעלה ומבלי לאבד מידע מהדיסק הקיים? תוכנה ממולצת לצורך העניין? תודה
-
- 2 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
לא ידעתי בדיוק אם זת תוכנה או חומרה אז אם טעיתי מצטער אחרי מאמצים רבים עם בעיה בכרטיס מסך קראתי שאני צריך לעדכן ביום הורדתי את הקובץ מהאתר אבל זה לא קובץ התקנה אז איך אני מעכן את הביוס בבקשה
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
אוקיי, ככה, אני וחבר שלי משחקים במשחק Unreal Tournamet 2004 באונליין כמובן, אז ככה, לדעתי המפרט שלי יותר טוב משל חבר שלי, ואמור לעבוד לי יותר טוב ממנו המשחק.. והמשחק עובד לו יותר טוב, אני לא מבין למה... שתינו משחקים על אותן הגדרות במשחק, אולי יש אצלי בעיית חומרה? הנה המפרטים של שתינו, לאף אחד מאיתנו אין אוברקלוק, אותם דרייברים לכרטיס מסך. המפרט שלי: מעבד: AMD Athlon XP 2000+ 1647 MHz לוח אם: GIGABYTE GA-7VAX 5 PCI 1 AGP 3 DIMM, Audio, LAN צ'יפסט של הלוח אם: VIA VT8377 Apollo KT400 זיכרון: DDR 512 266 MHz כרטיס מסך: Sapphire Radeon 9600XT 256MB AGP 8x הארד דיסק: 40GB 7200RPM המפרט של חבר שלי: מעבד: p4 2.4 לוח אם: Gigabyte GA-8IEML-T 3 PCI, 1 AGP, 2 DIMM, Audi…
-
- 11 תגובות
- 915 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתחיל תהליך של פירמוט המחשב כותב לי הודעה שההארד דיסק לא קיים ויש לבדוק את החיבורים על מנת לחבר אותו נכון ולפרמט את המחשב. ההארד דיסק אכן מחובר ואני בטוח בזאת כי המחשב פועל רגיל. מישהו יודע מדוע הוא כותב לי את השגיאה הזאת? תודה מראש לכל העונים.
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי לכולם, טוב אני מניח שזה לא משהו זר להרבה אנשים שהמחשב נתקע, פתאום מופיע המסך הכחול, ואז המחשב קורס ועולה מחדש. במקרה של WINDOWS 10 מה שקרה זה אחרי הקריסה, עלה לי מסך של BOOT שהופיעו מונחים של IPV 6 ו IPV 4 משהו בסגנון, וליד זה נדמה לי שהיו כתובות מאק. ניסיתי ללחוץ על כל אחד מהם אבל זה לא עזר. המחשב לא הצליח לעלות בכלל. הייתי צריך לכבות את המחשב ידנית דרך הכפתור, ואחרי מספר שניות להדליק אותו מחדש, והוא עלה. העניין זה, אם יש סיבה לדאגה. פעם ראשונה שזה קורה, ואחרי שהמחשב עלה מחדש, נכנסתי לפונקציה של DIAGNOSTIC MEMORY שיש ל WINDOWS 10. לא קיבלתי LOG שמראה את התוצאות, ושניסיתי להיכנס בהגדרות ל "הגדרות …
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אין לי מושג אני כבר משתגעת קניתי מסך DELL U2410 חדש לפני שבוע והכל מתעוות לי אני יודעת שאני צריכה לשחק ברזולוציה ואני לא מצליחה אולי תעזרו לי פליז ד"א אני מצרפת 2 קבצים הראשון צילום מסך מהמחשב שלי השני שלחו לי איך זה אמור להראות [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום הבחנתי בבעיה שקרתה אתמול למסך שלי מחובר כבל vga ולמחשב עצמו dvi adapter כאשר אני מדליק את המחשב זה מראה לי "check video cable" אבל כאשר אני מחבר את הvga לחיבור vga במחשב במקום הadapter זה אומר לי "vga no signal" "Dvi no signal" תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
הלוח אם הוא INTEL D915GEV, והסלוט ה PCI-E פשוט הפסיק לעבוד נראה לי. ניסיתי לחבר אליו כמה כרטיסי מסך, המאוור שלהם עובד ואני מרגיש שהם עובדים, אבל במסך אין שום אות תצוגה. פעם ראשונה שזה קרה חשבתי שיש בעיה בכרטיס, אבל א ניסיתי אותו על מחשב אחר וזה עבד... אז מה הבעייה? הסלוט נדפק?
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
החלטתי סוף סוף להחליף את הHDD בSSD בלפטופ. (EVO 840 120GB) לאחר ההחלפה והתקנת הווינדוס שמתי לב שהמאוורר של המעבד מתחיל לעבוד בצורה חריגה, כלומר מעלה מהירות ואז מוריד לאחר כמה שניות. הדבר הזה קורה כל פעם שאני פותח איזה יישום במחשב או מתקין או מסיר משהו מהמחשב ולפעמים זה נמשך אפילו 20-30 שניות. חשוב לציין שכל הדברים שאני עושה הם קלילים ועד היום עם הHDD לא היה שום דבר בסגנון והמחשב מעולם לא התחמם מאותם השימושים בעבר. מה עלולה להיות הבעיה ואיך אני יכול לפתור אותה? עריכה: כרגע החלפתי חזרה לHDD והבעיה נעלמה, אפילו ניסיתי להעמיס על ההפעלה תוכנות תיקיות סרטים ואמנם כצפוי לא הכל עלה בשנייה אבל בשום שלב המאוורר לא התחיל לפעול וגם אחוזי השימוש במע…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם לוח אם Z370 HD3P שהיה מחובר לו כונן HDD בחיבור Sata 3 שתחילה חובר ב-Port 0. לפני כמה זמן רציתי לבצע התקנה מחודשת של כל מערכת ההפעלה ולעשות את ההתקנה על כונן SSD חדש עם חיבור m.2 בלוח האם שלי יש שני חיבורי m.2 וכשקראתי בחוברת ההדרכה של לוח הבקרה שלי הבנתי שכדאי לחבר לחיבור m.2 העליון מביניהם אך שכאשר החיבור הזה תפוס, לא ניתן להשתמש ב-Sata 3 ב-Port 0 ולכן שיניתי את החיבור של כונן ה-HDD ל-Port 1. מאז, הכונן HDD מזוהה בביוס, הוא מזוהה גם בווינדוס כשאני בודק את החיבורים ב״מערכת ההתקנים״ אבל משום מה הוא לא מופיע לי בתיקיית ״המחשב שלי״. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך מדגם ATi Radeon 9200 Series ומאז ששמתי אותו יש לי בעייה יש לי כרטיס TV עם תוכנה (כמובן) כשאני הפעלתי את התוכנה עם כרטיסי מסך של nvida לא היו בעיות אך כשאני מפעיל עם הכרטיס מסך הזה ברגע שהתוכנה מופעלת המסך משתגע ז"א הוא כזה יורד למטה ובא מלמעלה כמו ב טלויזיות שהם לא מוגדרות טוב ובעיות זאת נגרמת כשקצב רענון המסך יורד ל 60 מ 75 איך שהתוכנה מופעלת (פעם זה לא היה) ופשוט נמאס לי כל הזמן להחזיר את קצב רענון המסך ל 75 למישהו יש פתרון ? מי שרוצה לדעת הכרטיס TV שלי הוא life video 200 משהו כזה ואם כבר אני פה למישהו יש דרייברים בשבילו ? נאבד לי הדיסק עם התוכנה :\
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
הרצתי בדיקה של memtest עשר וחצי שעות וזה לא מצא כלום... ככה שהבעיה חייבת להיות בחומרה נכון? עכשיו אין לי מושג מה עוד אפשר לעשות ואני לא מצליח לקרוא את קבצי הדאמפ אז העלתי. אז בחייאט אנשים תעזרו. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום. לפני כחודש התחלתי לשים לב שהמחשב שלי קופא לפעמים תוך כדי משחקים. קופא - המחשב פשוט תקוע על אותו פריים במשחק ולא מגיב, רק ביצוע Reset עוזר. יש לציין שאין כל ארטיפקטים. בהתחלה חשבתי שמדובר בכרטיס מסך, אולי הוא מתחמם מדי. אז דבר ראשון הגברתי את עוצמת האוורור של המארז, ודבר שני ביטלתי את הOC של הכרטיס (OC קליל ביותר, אבל רציתי לוודא). היום הרצתי MEMTEST למשך שעה והכל היה תקין, בלילה אני יריץ אותו ל8 שעות. יש למישהו מושג למה זה קורה? יש עוד בדיקות שאני יכול לבצע? אם הבעיה בכרטיס מסך, איך אני יכול להוכיח את זה?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים, קניתי מחשב חדש בהמלצת הפורום הכולל SSD SAMSUNG 840 ודיסק קשיח רגיל אך אותו אני לא רואה. כאשר התקנתי את הוינדוס (שמונה) ראיתי את שתי הכוננים והתקנתי על הSSD. אחרי ההתקנה, אני לא רואה את הדיסק השני במחשב שלי. במנהל ההתקנים אני רואה את הדיסק השני.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה נשמע חברים ? לאחרונה אני שם לב שהמעבד מגיע ל70 מעלות ומתחיל לצפצף במשחקים כמו FAR CRY 5/SNIPER GHOST WARRIOR 3 על אולטרט... מעבד I7-5820K כרטיס מסך GTX1070TI 32GB RAM 2133 DDR4 יש קירור נוזלי לא יודע אם הוא תקין או לא זה הדבר היחיד שאני חושד בו הוא מסתובב אבל כשנוגעים בו שתי הצינורות מים חמים גם החוזר וגם זה שהולך למעבד... המעבד במנוחה נע בין 40-45 מעלות הגיוני ? אני זוכר שהוא היה עומד על מתחת ל40 לפני שהיה מצפצף (חשוב לציין שמיקום המחשב לא שונה והוא נמצא באותו מקום ועובר ניקוי אבק )
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ספק כוח THERMATAKE 480W PSU )PURE POWER( לאחרונה לחיצה על כפתור ה POWER לא מדליקה את המחשב. לחילופין רק כיבוי והדלקה של כפתור ה POWER הראשי מאפשר למחשב לאתחל. וגם לא ניתן להוציא את המחשב ממצב STBY. לעיתים רק ניתוק של כבל VGA ורשת מאפשר הדלקה. (מישהו מכיר את הדבר המוזר הזה ?) החלפתי לוח אם (וכרטיס מסך) מבלי לבדוק - והתופעה חזרה. (יצאתי ) האם זה באמת ספק דפוק ? אולי כפתור POWER ? אשמח לעזרה לפני שאני מחליף עוד רכיב :s05:
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ההוי אנשים חכמים וחכמות גם, נתון: 1. סורק קנון לייד 220 lide220 תזכורת: לסורק מחובר רק כבל יו אס בי ולא חשמל 2. windows10 version 1803 הבעייה: יוצאים דפים שחורים בסריקה וגם במחשב הנייד עקבתי אחרי הסורק בקפדנות וראיתי שהמנורה כבית במהלך הסריקה על מנת לשלול בעייה בסורק לקחתי כבל יו אס בי יעודי וחיברתי סורק למחשב ולמטען של הטאבלט. (זה כבל יעודי, ניתן לקבל חשמל ממקור אחר). בעייה נפתרה.. איך אני מורה למחשב לתת יותר חשמל לסורק במהלך העבודה? (בלי השנאי!) (רק אני חושב על קפטן קירק וסקוטי?) תודה מראש, אוהד
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי, הפורום הזה עזר לי רבות בעבר, נראה אם תצליחו גם הפעם. אז ככה.... קודם כל המפרט : Motherboard Name Gigabyte GA-K8NF-9 / K8NF9 Ultra CPU Type AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3200+ ATI Radeon X800 (R430) Video Adapter 1024 RAM הבעיה: אז ככה, חזרתי היום מהצבא שמח וטוב לב, כשאני מצפה לקבל את המחשב כמו שעזבתי אותו. אני מנסה להפעיל... פופ, המסכים לא עולים (אני משתמש ב-2 מסכים שמחוברים לכרטיס מסך כדי לראות את הדסקטופ על 2 המסכים) טוב, מנסה קצת להתעסק, חושב שהגיע הזמן לעשות טיפול 10,000.... מוציא את כל החוטים, מפרק את הכל... לוקח את המחשב לשולחן עבודה. מוציא שואב אבק, קיסמי שיניים, מברשת שיניים, כמה מברגים ומתחיל לעבוד. מפרק את המאוורר, מוציא את הכרטיסים, מנקה ק…
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום! אתמול הייתה לי הפסקת חשמל ונהייתה לי בעיה במחשב,מתי שהייתי מדליק אותו הוא היה מתחיל את עצמו מחדש לפני שהוא הגיע לטעינה של הוינדוס. לא הייתה לי ברירה אז התקנתי את הוינדוס מחדש על אחד משני הדיסקים שלי (יש לי שני דיסקים, אחד 80 gb והשני 250gb ) . אחרי שהתקנתי את הוינדוס מחדש והכל פעל אני שם לב שהדיסק השני (250gb ) לא נכנס ונותן לי שגיאה כזאת " אין גישה אל \: D הקובץ או הספרייה פגומים". אני לא מבין מה יכולה להיות הבעיה כי לפני שהתקנתי אצלי את הוינדוס בדקתי את שני הדיסקים שלי על מחשב אחר , הוינדוס לא עלה אבל הדיסק של ה250gb עבד עם דיסק אחר שיש בו וינדוס. יש לי דברים שאני ממש צריך בדיסק הזה אני לא יודע מה לעשות !!! :'( מה יכולה להיות הבעיה? זה אפשרי לתקן את זה ? תודה, עומ…
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
קודם כל LiorP23 אני לא מבין מה אתה רוצה באמת אני שם כותרת עניינית ואתה מוחק לי את ההודעה,תגיד לי איזה כותרת ואני יחליף,עכשיו לשאלות: אני קניתי 2 זכרונות 256MB CL2.5 PC3200 של TWINMOS,יש לי כבר 2 זכרונות 256MB 400MHZ CL3,השאלה שלי: האם יש הבדל ואיזה בין 2 זכרונות של 512MB לבין 4 של 256? והשאלה השנייה היא: שקניתי את הזכרון וחיברתי היה רשום שיש לי תזמון 2.5-3-3-8 אני חושב! כבר לא זוכר,ולפני שחיברתי תחדשים זה היה 3-3-3-8 משהו כזה,אבל עם החדשים (כשיש לי תזמון של 2.5-3-3-8 ) רשום שיש לי 2600PC ולא 3200PC,ולא מזמן ששאלתי עוד פעם בקשר לזכרונות אמרו לי שאם אתה מחבר CL2.5 כשיש לך CL3 אז המהירות של CL2.5 יורדת ומתאימה את עצמה לCL3,השאלה שלי אם במקום להוריד מ2.5-3-3-8 ל 3-3-3-8 הוא מ…
-
- 8 תגובות
- 603 צפיות
-