תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
כאשר אני מחבר כל רכיב בעל חיבור USB לשקעי ה-USB שנימצאים מאחורי המחשב הם נישרפים ויוצאים מיכלל שימוש מה יכולה ליהיות הבעיה לכך?
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי הארד דיסק דגם WD5000AAKS sata/16MB יש ברשותי מערכת הפעלה windows xp pro sp2 (מקורי כמובן) וכאשר אני מנסה להתקין לאחר כמה זמן אני מקבל מסך כחול עם הערה שווינדוס ניתק את עצמו מחשש לפגיעה בחומרת המחשב (משהו כזה), בלה בלה בלה, אם הכנסת חומרה חדשה אז להוציא אותה (משהו בסגנון). דיברתי עם החנות הם אמרו שזה מכיוון שההארד דיסק הוא SATA 2 וצריך להוסיף צ'ופצ'יק קטן בשביל לעשותו SATA 1 בדיעבד הבנתי שבעצם מדובר בג'אמפר (לא שיש לי מושג מה זה אומר) ועדיין מופיע אותו מסך כחול מעצבן עם אותה תקלה. הלוח אם שלי : gigabyte M51GM-S2G פה סוג חיבור SATA ההארד דיסק המדובר : WD5000AAKS פה תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אני מנסה להחליף דיסק ישן וקטן (3 ג"ב, FAT16, חלונות 98) שנמצא במחשב ישן (כנראה פנטיום I) בדיסק קצת יותר גדול בגודל 15 ג"ב. עשיתי cloning עם תוכנת אקרוניס של הדיסק הישן לדיסק החדש, שיניתי ל-FAT32 והגדלתי מחיצה למכסימום עם פרטישן מג'יק. הבעיה שאני מקבל הודעת Invalid Systam Disk. בביוס, בזיהוי הדיסק, יש 3 אופציות בגודל הנכון של 15 ג"ב, large ,normal ו-LBA וניסיתי את כולן. ניסיתי כמה אפשרויות ג'ימפור וגם לא עזר. הדיסק עבר בדיקות תקינות בהצלחה. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
האם יש כאן עוד משהו שנתקל בבעיה ויודע למה רק בחיבור האנלוגי ניתן לראות במסך, לכ.מסך שלי יש רק חיבורים דיגיטליים (שמתי מתאם מדיגיטלי לאנלוגי) תודה
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
קיבלתי לא מזמן הארדיסק דיי קטן (6.4 ג'יגה של קוואנטום). חיברתי אותו ל-IDE וג'ימפרתי אותו ל-Slave כמו שצריך. לפני הכניסה לווינדווס גם בדקתי בביוס שההארדיסק חובר טוב ובאמת ההארדיסק זוהה וגם במנהל ההתקנים בווינדווס אני רואה את ההארדיסק אבל הנה הבעיה: הוא לא מוצג ב"מחשב שלי" ,אז אי אפשר להשתמש בו. אם מישהו יכול להנחות אותי מה אפשר לעשות אני אשמח וביצעתי חיפוש, מקווה שלא נפתח אשכול דומה בכל זאת.
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
בניתוח קבצי הMINIDUMP הסיבה היא תמיד HARDWARE,אך לך תדע מה החומרה שגורמת לכך. הרצתי MEMTEST, תקין. טמפ' מעבד+לוח תקינות למישהו יש רעיון איך להגיע במדויק לחומרה אשר גורמת לבעיה?
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי לפעמים פריזים במחשב והוא נתקע כל מה שצריך לעשות זה ריסט....הכל מותקן חדש יש דרייברים ויש מה שאתם רוצים! לא יודע מה לעשות....עד שכתבתי את ההודעה הזאת המחשב נתקע פעמיים....רעיונות? למישהו יש תופעה כזאת? קרה לו?
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
ככה- המפרט שלי מופיע בחתימה, וגם הOC מופיע בחתימה. המעבד שלי היה על מתח 1.65V והעובדה שהוא התחיל להיות יותר מדי קרוב רוב הזמן ל50 מעלות הדאיגה אותי... (למרות שזה OC חזק אני זוכר שהיו זמנים שהוא היה ממש צריך להתאמץ איזה לילה עם PRIME95 כדי להגיע אולי אולי ל45 והיום הוא רוב הזמן גם במנוחה נושק ל50... על PRIME95 אני לא רוצה לחשוב בכלל.. 1. הורדתי את המתח ל1.6 , שמתי לב שהטמפרטורה לא ירדה אלא אפילו עלתה, למה?? (הבנתי שמתח הוא המשפיע העיקרי של הטמפ' - משמע תוריד מתח תוריד מעלות, למה יצא לי הפוך??) 2. חשבתי לעצמי אם בלילה המחשב דלוק למה לאמץ אותו שיזיע בטמפ' כאלה ונזכרתי בCOOL N QUIET, רק מה לא זכרתי איפ ההו אנמצא, הלכתי, חיפשתי, קראתי במדריך של הלוח אם ובלה בלה בלה, הוא נעל…
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
איך אני יכול (אם אני יכול) לתכנת את אחד הכפתורים שיפתח לי תוכנה מסוימת? למשל ווינאמפ.
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
ביום שלישי שעבר ביצעתי אתחול למחשב, אשר לאחריו מערכת ההפעלה (windows xp) סירבה לעבוד, פשוט נתקעה באמצע. כאשר לקחתי את הדיסק הקשיח שלי וחיברתי למחשב של אבא שלי, וניסיתי לגשת אליו דרך "המחשב שלי" קיבלתי הודעה שהדיסק הקשיח הושחת, וכי לא ניתן לגשת אליו אלא אם כן אפרמט אותו קודם. לפיכך ביצעתי פירמוט והתקנתי מחדש את מערכת ההפעלה - שוב לא עבד וניתקע באיתחול הראשון שלאחר ההתקנה. שיערתי שהדיסק הקשיח תקול וקניתי אחד חדש. גם בחדש התעוררה אותה בעיה (הוא אפילו נתקע לי באמצע ההתקנה!) החלפתי כבל IDE ושוב ביצעתי התקנה (גם על הישן וגם על החדש) - אין שינוי. אני כרגע הולך לחבר את הדיסק הקשיח הישן למחשב של אבא שלי ולבצע עליו התקנה, לראות אם הוא באמת תקול, אבל אם למישהו יש הצעה מה יכול להיות …
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
הורדתי תוכנה למדידת הטמפ' במחשב. התוכנה דורשת להגדיר את סוגים הסנסורים שיש בלוח כדי לגבוע לפיהם את הטמפ' ניתן להגדיר טרנזיסטור ת'רמיסטור או דיודה. יש לוח ABIT IT7 - איך אני יכול לדעת את סוגי הסנסורים שיש לי?
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אף תוכנה לא מראה לי את המעלות חוץ להתוכנה של הלוח ! למה ? התוכנה של הלוח לא טובה לי ! איזה תוכנה תתאים לי בדקתי כמה תוכנות למי יש את הלוח הזה <
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
או.קיי אז ככה יש לי R9550 128 BIT 128 M"B ועשיתי לו אוברקלוק והכל טוב ויפה הרצתי בדיקת 3DMARK05 והתוצאה היא 351 שזה מאוד אבל מאוד נמוך לא הבנתי למה עד שנכנסתי ל OREB ושם היה רשום שהכרטיס מסך עובד על AGP X4 בעוד שהלוח שלי תומך AGP X8 ובאוורסט רשום שהכרטיס עובד על AGP X8 השאלה היא למי להאמין יש לי את הדריברים הכי חדשים לכרטיס מסך שאר המפרט למטה אני ממש מתוסכל אני מרגיש שהכרטיס מסך שלי הרבה יותר חלש ממה שהוא אמור להיות שאר המפרט שלי למטה... וגם שאלתי את השאלה הזאתי באשכול של תוצאות 3DMARK05 ואומרים שהתוצאה יחסית נמוכה אבל על שאר הדברים הם לא ענו לי אז ענה ממכם האם תוכלו לעזור לי דרך אגב זה הלוח שלי: http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4s8x-x/overview.htm#
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אז ככה אני כבר המון זמן עם 2 כוננים 40 ו 20 ששניהם אוחדו באמצעות דיסק דינמי לאחד והכל עבד כרגיל עכשיו עשיתי ghost של כל תוכן הכוננים (נחשב לכונן אחד) לדיסק קשיח אחר ואז מחקתי את שתיי הכוננים והחלפתי את הדיסק 20 ב 40 ככה שעכשיו יש לי 2 של 40 גיגה עשיתי אותם דינמיים והעתקתי בחזרה את המידע עכשיו הפעלתי מחדש ניתקתי את הדיסק שאליו העתקתי את כל המידע בהתחלה והפעלתי מחדש ו אין שום קבצים בדיסקים שהעתקתי אליהם (שוב נחשב לכונן אחד) אבל שאני בודק את הגודל של הכונן רשום שחצי ממנו תפוס בדיוק כמו שאמור היה להיות רק בלי כל קובץ בתוכו ניסיתי גם להיכנס דרך cmd ולראות עם יש קובץ וגם שם הוא רושם שאין קבצים מה אפשר לעשות? זה מלא חומר שכרנאה הלך
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי 4.1 של LOGITECH - Z560 פתאום החליטו האחוריים לא לעבוד בWINAMP ובכלל... הכי מוזר זה שכשאני מפעיל את כפתור הM3D הם כן עובדים! חשוב לציין שהשלט בקרה שלי נפל מספר פעמים לרצפה וכנראה שזה השפיע בצורה זו או אחרת..אבל לפני כמה ימים אני זוכר שהם כן עבדו יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מדובר בצורב Yamaha CRW2824E 24x8x8 . כשעבדתי איתו על ה98 לא היו לי שום בעיות. כעת, כשאני עובדת על הXP (לא משנה עם איזו תוכנת צריבה ואיזו גירסה) קורה הדבר הבא: בכמה אחוזים ראשונים הנורה הירוקה דולקת (מה שאומר שזה צורב) ומייד אח"כ (בערך ב4%) הנורה חוזרת להיות כתומה. כלומר זה לא צורב. בסיום התהליך אני בודקת את הדיסק ואכן לא נצרב כלום. אני כמעט בטוחה שהבעייה היא לא בתוכנת הצריבה אלא בשילוב של הצורב עם הXP. כי ניסיתי כמה תוכנות צריבה (נרו ניסיתי כמה גרסאות, ניסיתי easy cd ועוד אחת) ובכולן קורה אותו דבר. התוכנה "חושבת" שזה צורב בלי בעיות אבל למעשה הצורב לא צורב. ולא, לא סימנתי את האופציה של כתיבה להארד דיסק כאימג'. יש למישהו רעיון מה אני יכולה לעשות ??? חבל לי לקנות צורב חדש כש…
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום קניתי הגה של Genius Speed Wheel Formula התקנתי אותו והגדרתי הבעיה היא שאחרי שאני מגדיר את ההגה הסמן של האיקס כל הזמן רועד: מה שלא רואים בתמונה הוא שהאיקס כל הזמן זז וזה מפריע במשחקים זה לא נותן לי לקבוע כפתורים המשחק חושב שהגז לחוץ כל הזמן. איך אני יכול להגדיר את ההגה בצורה נכונה וטובה? תודה מראש מאור.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
ניסיתי להפעיל מצלמת אינטרנט (שעבדה עד לא מזמן) ולאחר כמה זמן קיבלתי הודעה על כך שיש בעיה עם רוחב הפס של ההתקן. מה אפשר לעשות ואיך מתקנים את זה? יש לי חלונות 2000 והבעיה היא במסנג'ר.
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
הורדתי שתי משחקים בביטורנט... ושניהם נתקעו לי ב98.9 אחוז וזה אומר שזה ממשיך להוריד אבל זה לא! מה עושים? תודה
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מעבד Q9400 עם אובר קלוק ל 3.6 4GB DDR לוח EVGA 780I כרטיס מסך EVGA GTX260 ו ZOTAK GTX 260 ב SLI והוא עדיין מריץ לי את הבאטלפילד לאט על אולטרה... עשיתי בדיקה עם 3DMARK VANTAGE קיבלתי 16000 הבעיה שלא מצאתי עם מה להשוות את ה... מה אפשר לעשות כדי שהוא בכל זאת יריץ לי על ההגדרות הכי גבוהות? כי לפעמים זה מגע למצב שהמשחק ניתקע לגמרי לכמה שניות טובות או שלפעמים יש נפילה בפריימים למשהו כמו 3-4 פריימים לשניה. אולי זה בעיה בשרת עצמו? :-O מצטער על השאלות של נובים פשוט אין לי מושג בזה
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שבת שלום, לאחרונה שמתי לב שהכונן החיצוני שלי גורם לתקיעות מוזרות בעת עבודה שותפת. אציין כי מדובר בתקיעות רנדומליות של כמה שניות. ניתקתי אותו והתקיעות נעלמו לפחות נכון לעכשיו... האם מישהו ניתקל בבעיה דומה? האם מדובר בתקלה כלשהי אשר מצריכה ניצול אחריות? שאלה נוספת: איך עדיף לשמור על הכונן מנותק - רק בכבל הנתונים או גם לנתק מהחשמל (הכונן מחובר בכבל ESATA) ?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם ניסתי להתקין מערכת הפעלה חדשה ווינדוס 7 או אקספי אבל באמצע התהליך המחשב פתאום רושם לי לא נמצעו כונניםטען מנהל התקן כדי לספק מנהל התקן לאחסון בנפח גדול להתקמה..מה זה אומר? מה אני צריל לעשות? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן התחילה אצלי תופעת המסכים הכחולים - פעם פעמיים ביום. השתמשתי במדריך שבאתר לפענוח קובץ ה"דאמפ" שנוצר, כולל אופציית הANALYZE לקבלת מידע מפורט יותר, אבל הגעתי למבוי סתום. אני לא מצליח להבין איזו חומר בדיוק גורמת לבעיה. ה"דיבאג" כולו: WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR (124) A fatal hardware error has occurred. Parameter 1 identifies the type of error source that reported the error. Parameter 2 holds the address of the WHEA_ERROR_RECORD structure that describes the error conditon. Arguments: Arg1: 0000000000000000, Machine Check Exception Arg2: fffffa8002fda028, Address of the WHEA_ERROR_RECORD structure. Arg3: 00000000b6000400, High order 32-bits of the MCi_STATUS v…
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
טוב הבעיה נפתרה, זאת בעיה עם המחשב הזה כששמים זכרון א-סימטרי, יש פתרון חלקי: http://forums.lenovo.com/t5/T400-T500-and-newer-T-series/T400-integrated-video-artifacts/ta-p/782837 דיון בנושא http://forums.lenovo.com/t5/T400-T500-and-newer-T-series/T400-Weird-Video-issues/td-p/179293 פירמטתי את המחשב הנייד שלי והתקנתי 64 ביט לכבוד הוספת הזכרון (וינדוס 7), ועכשיו מידי פעם מופיעים סוג של ארטיפקטים בתצוגה, כאילו באגים ברנדור של התמונה. כפי שניתן לראות: http://img20.imageshack.us/img20/2285/wtfit.jpg הבעיה מופיעה לסירוגים (פעם ב10 דקות נגיד) ואם אני אמזער את החלון ואחזיר אותו יכול הבעיה תיפתר בחלק מהפעמים. ניסיתי את הדרייבר האחרון וגם אחד ישן יותר. המחשב הינו לנובו T400, עם צ'י…
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום. כרטיס מסך Radeon x1950 pro מסך dell 2007 fp. לאחרונה, כשאני מדליק את המחשב, בזמן שהוא עולה (לפני שמגיעים לוינדוס), על המסך נכתבת הודעה שהוא לא תומך ברזולוציה ושאני יעבור לרזולוציה המקורית שהיא 1600x1200(הרזולוציה שהגדרתי בוינדוס היא 1360 1024x עבדתי ככה במשך שנה לפחות בלי בעיות) בעיקרון לא זה מה שמפריע לי. לאחר זמן עבודה מסויים, המסך מציג הודעת שגיאה ועובר כאילו למצב של sleep (זה לא שבאמת הוא אמור להכנס למצב שינה כי לא נגעתי במקלדת עשר דקות או רבע שעה), בלי שאפשר "להעיר" אותו, גם אם אני מכבה ומדליק. אחרי שזה קורה, המסך מתעורר רק כאשר אני מכבה את המחשב מהכפתור של ההדלקה ומדליק שוב, ואז התופעה חוזרת לאחר כחצי שעה. גם רואים די מוזר. האמת שאני מהמר שזה בגלל הכרטיס מסך. …
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-