תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
אני מתקין XP על דיסק קשיח ריק לחלוטין וחדש לגמרי...עכשיו המחשב מיועד לאחים ועם כול השטויות שהם מורידים אני ייצתרך לפרמט את המחשב פעם בכמה זמן זה בטוח... אני רוצה לפצל את הכונן קשיח (160GB) לחצי חצי....אחד שיהיה C ואחד D אחד שיהיה בו המערכת הפעלה ואיחסון ואחד רק איחסון למקרה של פירמוט... איך עושים? צריך לפני התקנת הווינדוס או אחרי או באיזו צורה? מישהו יכול להסביר לי בבקשה? פשוט לא יצא לי לעשות את זה אף פעם.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה אחד מהארד דיסקים שלי נדפק ביצעתי לו גיבוי וכעת אני מנסה להתקין מערכת הפעלה על אחד מהארד דיסקים המחוברים למחשב, אני מדליק את המחשב מחדש וטוען BOOT FROM CD, ובמהלך הטעינה המחשב אומר שהוא לא מזהה את הCD-ROM החלפתי בין כל החיבורי SATA שקיימים לי בלוח אם, והתופעה עדיין קוראת, חיברתי גם CD-ROM בחיבור IDE אותו הוא בכלל לא מזהה. מידי פעם הביוס גם לא זיהה בכלל את הCD-ROM, אשמח להמלצות והכוונה מה לעשות או ממה זה עשוי לנבוע ביצעתי ניתוק לכל החומרה במחשב והתחלתי בחיבור שלה שלב שלב, והתופעה ממשיכה לקרות, כרגע אני משער שזה מהלוח אם כנראה. דגם של הלוח אם: Asus M3N78-EMH HDMI
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תגידו מה עדיף לשים בביוס שהמתח יהיה קבוע? או אוטומטי? כי אצלי במנוחה הוא על 0.920 voltage ובמאמץ 1.056 ושילדים מעלים פה תמונות מ CPU-Z עם אותו מעבד יש להם יותר voltage מימני אולי ביגלל זה קרייסיס עובד לי עם תקיעות? והמחשב ליפעמים קופא? כי יש לי כרטיס חזק 9800gtx+ ואחשיו המעבד על צריכת AUTO לדעתי כי זה עולה אוטומתי במאמץ אז מה לעשות אני לא הבנתי בזה כלום
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מפרט: Intel P4 HT 3000Mhz (Prescott) 2x1GB Kingston ddr2 667 (533) Asus P5vd2-mx Nvidia Geforce 7300GS 512Mb WD 80GB 7200RPM IDE אני פרסמתי הודעה כאן לפני למעלה מחצי שנה על בעיית זיכרון שהייתה לי.. המחשב שלי היה ועודנו קופא, ולפעמים היו בעיות צפצופים שהמחשב לא היה עובר פוסט...וגם לפעמים הוא לא היה מבצע פוסט בכלל הכל היה טוב במחשב עד ששדרגתי ל2GB זיכרון הכל כתוב כאן בהודעה הזו אז תקראו http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=351796.0 ועכשיו, אחרי כמעט שנה קיבלתי שכל ואמרתי, אולי כדאי לבדוק מה אומר הצפצוף.. הבעיה היא שתוכנה אחת אומרת שיש לי ביוס של פוניקס והשניה רושמת אוורד-פוניקס אז לפי איזה ביוס ללכת? לפי המילון צפצופים זו לא בעיה בזיכרון ! זה או כרטיס מסך או שגיאה …
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
בוקר טוב. במחשב שלי (בן 4) נעלם לפתע הסאונד, והמערכת לא מזהה אפילו שהרמקולים מחוברים. יש לי לוח אם GIGABYTE-EP43-DS3, ורמקולים פשוטים מחוברים. האם אני עכשיו צריך לקנות כרטיס קול חיצוני? תודה
-
- 22 תגובות
- 10.7k צפיות
-
-
יש לחבר שלי צורב DVD-+R/W. כהוא צורב על דיסקים של Silverline (למשל, אבל הוא ניסה עוד דיסקים) קבוצה של שירים (וניסינו עוד קבצים), בתוכנה כמו Nero6, הוא צורב איזה 3-2 שירים, ואז הנרו כותב Communication Failure והצריבה נכשלה ונפסקת. מהי הבעיה? תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד של חברת compal מדגם CT10 (או ACT10). אני צריך לעשות לו עידכון ביוס אבל אני בבעיה, את העידכון יש לי אבל אין לי את תוכנת ה FLASHROM. הנתונים הם אלו: Insyde Software MobilePro Bios Version 4.00.01 sis 650 Bios 4.00.04 Legend V71 Bios 106A אלה כל הנתונים המוצגים בעליית המחשב. אין אופציה לעידכון מתוך הביוס. אני יותר מישמח אם מישהו כאן יוכל לעזור לי. אנא צרו איתי קשר בפורום או במייל shidlo@gmail.com בתודה מראש רועי
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כמה דקות גלשתי באינטרנט, פתאום קפצה לה הודעה מ-Intel Active Monitor שהספק עבר את תווח המתחים המומלץ, הנה ההודעה במלואה : http://img57.echo.cx/img57/5034/power4dy.jpg האם זה יכול לגרום לנזק למחשב ?! הספק הוא לא של איזה חברה מומלצת, סתם איזה חברה לא מוכרת. :-\
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין HD 200GB SATA במחשב שלי ויש לי בעיה לחבר אותו לספק של המחשב, כל החיבורים שיוצאים מהספק הם 4 PIN אבל הבעיה שעל ה-HD אין את החיבור הזה אלא חיבור אחר למיהו יש מושג מה עושים עם זה? דרך אגב יש לי ספק כוח של HEC תודה
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום חברים, המחשב הנייד שלי משמש אותי כרגע כמעצור דלת. אשמח לעצות מה הבעיה ומה אפשר לעשות. הבעיה התחילה כך: באמצע עבודה על המחשב הנייד המסך פתאום כיבה את עצמו. לאחר כיבוי וניקוי כל האבק והלכלוך באיזור המאוורר הדלקתי אותו והוא עבד כעשר דקות ואז המסך נתקע כמו שהוא (לא נכבה). לאחר הפעלה חדשה המסך האיר בצבע לבן ואז כתמים של סגול מתחילים להתפשט על המסך עד שהוא הופך לשחור. המתנתי הרבה זמן להתקררות המחשב וזה לא עזר בכלל, אחרי כל הפעלה מחדש המסך לבן ואז כתמים סגולים עד למסך שחור. המחשב הנייד מתוצרת גיגהבייט w468n המפרט פה http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2503#sp מה יכולה להיות הבעיה? מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, יש לי אנטי וירוס של avast, כשאני נכנסת אליו בדר"כ היה כתוב- מוגן, עם רקע ירוק. עכשיו אני נכנסת אליו וכתוב עם רקע אדום: "אתה לא מוגן!, פתור הכל (כפתור לחיצה) שירות הפעולה ברקע של Avast אינו פועל, הפעל כעת (כפתור לחיצה) כשאני לוחצת על "פתור הכל" וגם על "הפעל כעת" בשני המקרים זה מראה לי חלון קופץ שעליו כתוב "האם ברצונך לאפשר לתוכנית הבאה לבצע שינויים במחשב זה? " לחצתי על כן ואז פשוט לא קורה כלום !! אני לא יודעת מה לעשות ולא מבינה בזה חייבת עזרה דחוף !!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אתם מכירים תבעיה הזאת שהנורה של המסך בצהוב והמחשב דולק .. זאת הבעיה. אני מדליק תמחשב ולא רואים כלום במסך והנורה צהובה במקום ירוקה.. כמה פרטים: לוח ASUS A8N-E A64 3500 כרטיס GIGABYTE 6600GT 128MB ממ מה עוד , 2 סטיקי זכרונות של סמסונג ראפטור 74 ספק כוח HEC 475W שחכתי משהוא ? מממ ניסיתי לנתק הכל חוץ מהכרטיס מסך ועדיין לא פועל .. עכשיו , יש לי דבר אחד שאני חושב שזו הבעיה .. הספק מגיע עם חיבור ללוח של 20 פינים , כאשר החיבור ללוח בעל 24 פינים .. זה מתחבר ללא בעיה אבל יש 4 פינים בצד שלא מחוברים לכלום , האם זה נורמלי ? (חיברתי גם בחיבור 4פינים הנוסף..) יש רעיונות \?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במחשב חדש שקניתי (p4 dualcore 3Ghz / 1G ram ddr2 667) משהו גורם לכך שהמעבד נשאר בניצולת של 100 אחוז??????!!!!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ! ברשותי וינדוס 7 אולטימייט מקורי 32 , ברצוני לעשות דרוג מערכת , באמצע דרוג מערכת אחריי דקה מופיעה לי הודעת שגיאה ובה רשום could not measure video playback performance אשמח לעזרה . תודה לכולם .
-
- 31 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום בעבר הייתה לי מקלדת של רייזר וכל פעם שהדלקתי את המחשב אז הייתי צריך ללחוץ על הכפתור של הנמפאד כדי להדליק אותו אחר כך החלפתי מקלדת למקלדת של רוקט וכשהייתי מדליק את המחשב הנמפאד היה כבר דולק לאחרונה שידרגתי לוינדוס 10 ושוב כמו במקרה עם המקלדת של רייזר אני צריך להדליק את הנמפאד כל פעם אני רוצה שהנמפאד יהיה דולק כל הזמן וידלק בזמן שהמחשב מתחיל לעבוד. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איך אפשר לעשות את זה.. נ.ב- ניסיתי כבר את השיטה של לשנות איזהשהו קובץ דרך ה-Registry Editor והיא לא עבדה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברה, אולי מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור לי- בזמן עבודה שגרתית על המחשב, פתאום נכבה המחשב וסירב להידלק בחזרה. (לא מחובר לו UPS) פתחתי את המחשב אך לא היה שום ריח שרוף- כשניסיתי להדליק אותו שוב, ראיתי שהספק כוח בכלל לא עובד אך למרות זאת יש מנורה שנדלקת על הלוח. מה זה יכול להיות?!?!
-
- 10 תגובות
- 907 צפיות
-
-
היי מחשב ישן בן 6 ששכב באחסון שנתיים, לפני הוא עבד טוב. הוצאתי אותו ולאחר ניקוי אבק ניסיתי להדליק, המאווררים מסתובבים אבל אין תמונה. ניסיתי להדליק לאחר ניתוק זכרונות \ HD \ כרטיס מסך...אותה תוצאה - מאווררים מסתובבים אבל אין תמונה, אין שום צפצוף רעיונות ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 1700 עם לוח אם GIGABYTE VT-600,כרטיס מסך RADEON 9100,וזכרון 512 ddr. האם הגיוני שמשחק כמו splinter cell יקפוץ,האם זו בעיה במשחק? התקנתי את הדריברים בעצמי למחשב, ואני רואה בהגדרות החומרה 512 זכרון ואת שם הכרטיס מסך,יכול להיות שלא התקנתי את הדרייבר של הלוח אם כמו שצריך(למרות שזה עבד חלק)?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
ב"ה שלום לכם מזה כשבועיים, מידי פעם באמצע העבודה המחשב מכבה את עצמו פתאום. כשאני מדליק הוא מודיע לי שהHD לא מזוהה בביוס. לאחר כרבע שעה אני מדליק חזרה והכל חוזר לקדמותו כאילו לא קרה כלום. בדרך כלל מה שנעלם זה רק הHD, ולא ה צורב DVD. אבל כמדומני שהיום פעם אחת נעלם גם הDVD. (הDVD מחובר על כבל נפרד). לוח: albatron Px 865 Pe pro מערכת הפעלה: XP דיסק קשיח:Maxtor 6Y080L0 מעבד: Northwood 2.4 לעזרתכם אשמח תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני מחבר את הDOK המחשב מזהה אותו ומקצה לו כונן (ז"א נותן לו אות) אבל כשאני מנסה להכנס הוא אומר לי להכניס דיסק ... צירפתי קובץ צילום מסך מישהו נתקל בזה בעבר? יש למישהו פיתרון? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום התקנתי אתמול את כל רכיבי המחשב החדש שלי, והעברתי את כרטיס הקול הישן שלי למחשב החדש, והופיעה לי בעיה שלא היתה במחשב הישן: כאילו שהעברת המידע לכרטיס הקול גבולית כך שכל עבודה הכי קטנה שהמחשב מבצע גורם לקטיעת זרם הנתונים למוזיקה (mp3 ב winamp), וגורם להפרעות עד ששוב המעבד פנוי לחלוטין. זה אפילו נגרם כתוצאה מטעינת שיר חדש. כל שיר שאני שם לנגינה מקבל הפרעה בדיוק 4 שניות מתחילת נגינת השיר. אם בשלב הזה אני אעביר את השיר אחורה ואתן לו להתנגן שוב, לא תהיה הפרעה (אני מנחש ש winamp טוען את 4 השניות הראשונות של השיר בהתחלה ואז טוען את השאר בזמן הנגינה או משהו כזה). בדקתי ב dxdiag ויש hardware accelaration על הסאונג, וכל הבדיקות שלו עוברות בהצלחה (יש לי directx 9.0b הכי מעודכן…
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני יומיים bluestacks עבד לי מצוין ואילו היום אני פותח אותו והוא יש נסגר. ניסיתי פעמים רבות לתקן את הבעיה אבל היא לא הסתדרה. אשמח מאוד מאוד אם תעזרו לי שיהיה לכם יום מוצלח ותודה
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני אתחיל לפרט את הבעיה.. בבית ישנם 2 מחשבים וכמה טלפונים ניידים שמחוברים לראוטר. המחשב הנייד שבו אני משתמש בו הבעיה הוא רץ על WIN 7 , ברגע שיש עומס במחשב, כמו הורדה של מספר רב של מידע (סביב ה 3 GB), הכרטיס רשת מאבד קשר עם הראוטר (החיבור הוא ב WIFI). זאת למרות שכאשר אני בודק בחיבורי רשת כתוב לי שיש חיבור לרשת, אך אין חיבור לאינטרנט. כאשר אני מנסה לעשות פינג לראוטר אין תשובה, כלומר זה אומר שתכלס אין בכלל רשת. הדרך היחידה שאני מצליח להחזיר את האינטרנט היא הפעלה מחדשה, או ניתוק פיזי (כפתור בלאפ טוב לניתוק הכרטיס רשת) וניתוק הכרטיס במנהל התקנים והחזרתו. המחשב עבר פירמוט לפני כשבועיים. אשמח לפתרונות , לפני שאצטרך לפרמט מחדש. תודה!
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
זה כבר כמה זמן יש לי את הבעיה הזאת, המחשב פשוט מאתחל את עצמו מתי שבא לו, הוא עושה כמו Reset לפעמים אחרי כמה דקות ולפעמים אחרי כמה שעות!!!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי שלום יש לי כרטיס מסך Nvidia Geforce 60 (לא זוכר את השם המדויק) 4 GB. מעבד i5 וכו'. המחשב אמור להריץ משחקים בצורה איכותית ומהירה, גם משחקים כבדים כמו battlefield 3 וכו, אבל למרות זאת המחשב מריץ משחקים בצורה איטית וללא האיכות המירבית שאני יכול לנצל במחשב שלי. מה אני צריך לעשות? (יש קשר לחיבור VGA או DVI? ) תודה!!
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-