תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שוב שלום, הפעם המערכת שלי חוננה בבעייה ב dual channel. מפרט המחשב עצמו כולל: Gigabyte nforce4 ultra-9 3200+ venice לא מומהר פעמיים Corsair xms c2 1GB 6600GT pci-e bios: גרסת בטא חדשה, אם כי ניסיתי גם גרסאות לא בטא קודמות. מערכת ההפעלה היא winXP pro. עד לא מזמן לא היו לי בעיות, ואז התחילו הצרות - הספק עשה בעיות, ואולי דפק את לוח האם. המעבד פתאום מצפצף כשאני מכניס אותו, ורק אחרי נסיונות שכנוע עובד (ואז הוא עובד מצויין, בלי שוב הפרעות). והבעיה הנוכחית - הזכרונות פתאום לא רוצים לעבוד ב dual channel. אם אני מנסה, המחשב לא עולה ומתחילים הצפצופים המודיעים על בעיה. בsingle הם עובדים מצויין, כך שאין בעיה בסטיקים עצמם. בדקתי תקינות ויציבות. החלק המעניין הוא, שפעם המחשב מוכן לקבל ש…
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
הבאתי לוח ומעבד מחבר שלי 1700 P4 celleron אחרי שחיברתי את כל הזכרונות והכוננים הוא מצפצף שלוש פעמים עם הפסקות בין כל צפצוף בדקתי אין ספור פעמים את החיבורים שחיברתי הוצאתי את כל הכוננים והשארתי רק זכרונות ומעבד ועדיין לא עוזר מישהוא יכול לעזור לי?
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
המודם שלי לפעמים מזהה את המתקשר, ולפעמים לא. בדקתי ב Hyper Terminal מה עובר על הקו, ואכן לפעמים יש ולפעמים אין שיחה מזוהה. על צג הטלפון תמיד יש שיחה מזוהה. בדקתי עם מודמים שונים ובמחשבים שונים, ובכולם אותה הבעיה. השתמשתי גם ב voice modem (שזה מה שאני צריך), וגם במודם אנלוגי רגיל. הבעיה קיימת גם בקו עם ADSL וגם ללא. אפילו בקו של 072 (VoB)הבעיה קיימת. בסה"כ בדקתי על 3 קווים, עם 4 מודמים שונים שתומכים ב CID. האם יש דרך לעקוף את הבעיה? אני גם מוכן להשתמש ברכיב חיצוני אם זה יפתור את הבעיה והמחיר יהיה סביר. בזק לא עוזרים וזה מטריף אותי.
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
הורדתי תוכנה בשם harddrive themometer והיא אומרת לי שהכונן שלי ב58 מעלות. אני לא חושב שזה הגיוני כי הטמפרטורה לא זזה גם אם הוא בIDLE וגם אם הוא בעומס. איזה תוכנה אמינה יש ע"מ לנטר טמפרטורת הרד דיסק? (לא EVEREST היא עושה לי מסכים כחולים משום מה)
-
- 9 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעיה כל פעם שאני רוצה להתקין ווינדוס מחדש הוא מגיע למצב של הבוט ואז עושה איתחול למחשב בעיה נורא מוזרה שבחיים לא יצא לי להיתקל פה. תודה ענקית לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייח שיש לו כבר כמה שנים. הוא משמש כמחשב המחובר לטלויזיה (מסך דרך hdmi בלבד). לאחרונה, המחשב נתקע הרבה לפני ביצוע בוט. רק אם אני נותן לו לנוח יום יומיים הוא עושה בוט ואז עובד בסדר בדרך כלל. מה יכולה להיות הבעיה? תודה נמרוד
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שבת שלום חברים אנא נסו לעזור לי אתמול עשיתי נקיון יסודי של המחשב שאחריו: 1.בהדלקה המסך לא היה נדלק ומציג את ההודעה: entering power save ונשאר במצב stand by .ובלחיצה על כפתור ההגדרות במסך היה מציג הודעה שאין אות מכרטיס המסך no signal from video card (מסך dell 2407 wfp) מחיפוש בגוגל התברר שהבעיה נפוצה למסכי דל (אם הבעיה אכן במסך) 2.אחרי ששיחקתי קצת בכפתורים של המסך הוא פתאום חזר לעבוד אבל בכל הפעלה מחדש עדיין רושם את ההודעה entering power save 3.בנוסף בזמן שהמחשב היה במנוחה מוחלטת שמעתי את מהירות המאוורר של הכרטיס מאיץ ומבדיקה באוורסט גיליתי שהוא הגיע ל96 מעלות! 4.הוצאתי את הכרטיס פירקתי אותו ניקיתי את המאוורר שלו מאבק ולכלוך אבל את הגוף קירור לא פירקתי. כשהחזרתי והדלקת…
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
חשבתי אולי יש איזו אפשרות לאפס את ההגדרות שלו איכשהוא או כל פתרון אחר. תודה
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
בהתחלה התעלמתי מהרעש אבל עכשיו זה כבר מחרפן אותי... כל כמה שני' המחשב שלי עושה רעש של כאילו כמה חלונות שגיאה ביחד ומפסיק... כל חצי דקה בערך... מישהו יודע למה זה קורה? הרמקולים שלי זה רמקולים שבאים עם המסך.
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
הבעיה צצה רק לפני כמה זמן חשוב לציין שזה קורה רק במשחק COD 4 .... - זאת לא בעית התחממות , הפעלתי את התוכנה S&M למשך לילה שלם והכל עבר - חיפשתי ברשת על בעיות דומות, לחלק היה בעיה עם הכרטיס קול ולחלק הספק לא הספיק פתאום. - עוד דבר, הריסט קורא באופן רנדומלי, לפעמים אני יכול לשחק 20 דק' ולפעמים איך שזה נכנס למפה זה עושה את הריסט המפרט שלי : AMD ATHLON 5600X2 2GB 667 Trenscard 8800GT Palit 320GB WESTERN DIGITAL GIGABYTE GA-790X-DS4 HEC 450W NOISE KILLER
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
כאשר אני מחבר כל רכיב בעל חיבור USB לשקעי ה-USB שנימצאים מאחורי המחשב הם נישרפים ויוצאים מיכלל שימוש מה יכולה ליהיות הבעיה לכך?
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי הארד דיסק דגם WD5000AAKS sata/16MB יש ברשותי מערכת הפעלה windows xp pro sp2 (מקורי כמובן) וכאשר אני מנסה להתקין לאחר כמה זמן אני מקבל מסך כחול עם הערה שווינדוס ניתק את עצמו מחשש לפגיעה בחומרת המחשב (משהו כזה), בלה בלה בלה, אם הכנסת חומרה חדשה אז להוציא אותה (משהו בסגנון). דיברתי עם החנות הם אמרו שזה מכיוון שההארד דיסק הוא SATA 2 וצריך להוסיף צ'ופצ'יק קטן בשביל לעשותו SATA 1 בדיעבד הבנתי שבעצם מדובר בג'אמפר (לא שיש לי מושג מה זה אומר) ועדיין מופיע אותו מסך כחול מעצבן עם אותה תקלה. הלוח אם שלי : gigabyte M51GM-S2G פה סוג חיבור SATA ההארד דיסק המדובר : WD5000AAKS פה תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אני מנסה להחליף דיסק ישן וקטן (3 ג"ב, FAT16, חלונות 98) שנמצא במחשב ישן (כנראה פנטיום I) בדיסק קצת יותר גדול בגודל 15 ג"ב. עשיתי cloning עם תוכנת אקרוניס של הדיסק הישן לדיסק החדש, שיניתי ל-FAT32 והגדלתי מחיצה למכסימום עם פרטישן מג'יק. הבעיה שאני מקבל הודעת Invalid Systam Disk. בביוס, בזיהוי הדיסק, יש 3 אופציות בגודל הנכון של 15 ג"ב, large ,normal ו-LBA וניסיתי את כולן. ניסיתי כמה אפשרויות ג'ימפור וגם לא עזר. הדיסק עבר בדיקות תקינות בהצלחה. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
האם יש כאן עוד משהו שנתקל בבעיה ויודע למה רק בחיבור האנלוגי ניתן לראות במסך, לכ.מסך שלי יש רק חיבורים דיגיטליים (שמתי מתאם מדיגיטלי לאנלוגי) תודה
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
לפני יומיים קניתי טלוויזיה חדשה LG 32 אינטש. כשאני מנסה לחבר את כרטיס המסך לטלוויזיה אני מקבל מראה שחור לבן :'(. לפני זה היה לי מסך CRT שאותו חיברתי עם יציאת ווידיאו אחת ויציאת אאודיו אחת. עכשיו כשאני מחבר את שתי היציאות הללו לאזור הקומפוננט אני מקבל תמונה בשחור לבן וכשאני מחבר אותן למקום שבו אני מחבר את הממיר אני לא מקבל כלום.... תעזרו לי בבקשה. בבעלותי כרטיס מסך NVIDIA GFORCE 6200 עם הדרייברים המעודקנים. נ.ב. כשהיה לי מסך הCRT הישן כיוונתי את המראה דרך תוכנת TV-TOOL מה שניסיתי לעשות כעט.... אולי הבעייה בתוכנה? עיזרו לי בבקשה. בתודה מראש מקס.
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מובנה דגם GEFORCE 6150 וכרטיס מסך PCI-E דגם X1900XT. אני מעוניין ששני הכרטיסים יוציאו תמונה ביחד, האם זה אפשרי?? או שאולי יש אפשרות לעבור מאחד לשני מבלי לפרק פיזית את הכרטיסים? זה יהיה פשוט פתרון מעולה בשבילי...
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי לוח Gigabyte GA-X48T-DQ6 Intel® X48 Express Chipset LGA 775 ומערכת הפעלה vista ויש לי בעיה אם כרטיס טלוזיה שאני רואה דרך מדיה סנטר התמונה עוברת מאווד לאט גם הקול והכרטיס טלויה pvr-150mce גם הורדתי דריבר חדש לא עזר כלום מה יכוליות הבעיה
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אהלן, הינה המינידאמפ Microsoft ® Windows Debugger Version 6.9.0003.113 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini081208-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: *** Invalid *** **************************************************************************** * Symbol loading may be unreliable without a symbol search path. * * Use .symfix to have the debugger choose a symbol path. * * After setting your symbol path, use .reload to refresh symbol locations. * **************************************************************************** Executable se…
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. הבעיה היא בחיבור מחשב לטלויזיה. הטלויזיה, לגי' פלטרון 21, יש לה כניסת אנטנה, וכניסת AV - RCA (לא מדובר בטלויזית LCD או משהו בסגנון!) הכרטיס מסך של המחשב הוא רדאון 9250. הכל מחובר כמו שצריך, אבל שומו שמיים! רואים רק שחור לבן. שיחקתי בכל ההגדרות. העברתי "תצורות" שידור. (יש שם כל מיני, את כולם ניסיתי. NSTC, וPAL, המון סוגים של PAL. PAL - H ו- B ועוד כמה אותיות.. העברתי אחד אחד בין כל האפשרויות..) מה יכול להיות הפתרון? האם נגיע לפתרון התעלומה? צחי
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שמעו לחבר שלי היו שני סטיקים של זכרונות: אחד של 512 מ"ב DDR 400 ואחד של 256 מ"ב DDR 333 הכל עבד טוב ויפה עד שהוא החליט לקנות עוד סטיק של 256 מ"ב. עכששיו הוא לא שם לב אבל הוא קנה סטיק בתדר 266. כשהוא הרכיב אותו על המחשב הוינדוס נטען והתחיל לקרטע. אי אפשר היה להקשיב למוסיקה ולשחק משחקים הכל קירטע. אחר כך הוא כיבה ת'מחשב, הפעיל מחדש והמחשב בכלל לא עלה. אז באתי אליו, הוצאתי את הסטיק הזכרון החדש, המחשב עדיין לא עלה. עשיתי לו CLEAR CMOS ואז המחשב עלה. אחרי שהוא עלה הוינדוס עדיין המשיך לקרטע.... אז החלטנו לעשות פורמט. עשינו פורמט ועדיין הוינדוס ממשיך להתקע... אתם יודעים במה הבעיה? אולי בגלל שהזכרונות פועלים בתדרים שונים? למרות שעד לפני יום הכל עבד מצוין... אני אשמח לעז…
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש מSKYPC כל הרכיבים הגיעו אטומים בארוזותיהם. הנה המפרט: INTEL E6750 GIGABYTE P35 DS3 ASUS GEFORCE8800 GT 512 GSKILL 2GB 800 MHZ CL5 THERMALTAKE TOUGHTPOWER 600W WD 160GB AAKS עכשיו הבעיה: הבעיה מתחילה כשאני משחק CRYSIS , UNREAL TOURNAMENT 3 וCOD 4 אני משחק כמה דקות לפעמים כמעט שעה ואז המשקים קורסים לWINDOWS וכשאני לוחץ על DONT SEND בהודעת שגיעה יש מסך כחול אבל לא תמיד. עכשיו מה שמעניין זה שETQW וBF2 CS:SOURCE וHL2 עובדים יפה מאוד זה רק שלושת המשחקים ה"נל. כל עזרה תוערך =)
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
ההודעה הזאת לא הופיעה במסך כחול משום מה, למרות שהכרחתי אותו בהגדרות, היא הופיעה אחרי שהמערכת הפעלה נדלקה והייתה הודעת שגיאה עם שליחה(microsoft windows recoverd from a serious error) כמה דברים שאני יודע שיש איתם בעיות: כרטיס קול לא יציב, מדי פעם במשחקים הוא נותן לי מסך כחול עם השם של הדרייבר של הכרטיס. וגם הארד דיסק אחד מאוד ישן(6 שנים) עשיתי לו איחויי ובדיקת שגיאות והוא לא מצא כלום... וגם עכשיו ראיתי בלוח אם 35 מעלות והמעבד 56 מעלות.......??? זה הרבה לא?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום.. יש לי שתי בעיות מוזרות מאוד, נתחיל בראשונה: לפני כמה חודשים קניתי לעצמי 2 רכיבים חדשים למחשב, 80GB HDD ו512MB RDD2 RAM, התקינו לי אותם בחנות והכל היה בסדר, חזרתי הביתה, התחלתי לעבוד הכל היה בסדר, אחרי כמה זמן פתאום אני שם לב שהכונן שעליו שמתי את השמונים ג'יגה החדשים נעלם כאילו לא היה, לחצתי על קיצור דרך שמוביל למשהו שבכונן ההוא וזה כותב שהוא לא יכול למצוא את זה, מתוך יאוש ניסיתי ריסטרט ופתאום הכונן שם עם כל מה שהיה בו, אמרתי אוקיי והתעלמתי אבל זה ממשיך לעשות את אותו דבר מידי פעם, בעיקר אם אני משתמש בהרבה דברים שבכונן ההוא למשך זמן (למשל באמצע משחק של WoW זה קרה, מה שגרם לקריסה מיידית של המשחק).. אם תוכלו לחשוב על סיבה ודרך פתרון לזה אשמח לשמוע... וכן, הכונן מחובר ט…
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
קיבלתי לא מזמן הארדיסק דיי קטן (6.4 ג'יגה של קוואנטום). חיברתי אותו ל-IDE וג'ימפרתי אותו ל-Slave כמו שצריך. לפני הכניסה לווינדווס גם בדקתי בביוס שההארדיסק חובר טוב ובאמת ההארדיסק זוהה וגם במנהל ההתקנים בווינדווס אני רואה את ההארדיסק אבל הנה הבעיה: הוא לא מוצג ב"מחשב שלי" ,אז אי אפשר להשתמש בו. אם מישהו יכול להנחות אותי מה אפשר לעשות אני אשמח וביצעתי חיפוש, מקווה שלא נפתח אשכול דומה בכל זאת.
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
בניתוח קבצי הMINIDUMP הסיבה היא תמיד HARDWARE,אך לך תדע מה החומרה שגורמת לכך. הרצתי MEMTEST, תקין. טמפ' מעבד+לוח תקינות למישהו יש רעיון איך להגיע במדויק לחומרה אשר גורמת לבעיה?
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-