עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ShahafH,

האם העכבר יכול להתאים גם לשמאליים?

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  2. Started by Randy Orton,

יש לי מישהו שיש לו מחשב מובנה של HP עם סלרון 1000-100-256KB עם 128MB RAM ... העניין הוא כזה הוספתי לו זיכרון 128MB DS 16CHIPS SDRAM והמחשב עובד בכלל לא רע חשבתי להחליף לו מעבד לפנטיום 3 , 1000-133-256KB השאלה אם ירגישו הבדל בין באס של 100 ל 133 סה"כ 33 MHZ .. וגם חשבתי לקחת את הכונן הקשיח 5400 הישן שלו ולשים 7200 במקומו ... מה אתם אומרים ?

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  3. המחשב קורס כל כמה ימים והורס את הווינדוס לא ניתן להעלות את הווינדוס בגללל קובץ דפוק SYSTEM אני די בטוח שזה הזיכרונות או הלוח אם לכן שלחתי את המחשב לחנות לבדוק והם אמרו שהחליפו את הזיכרון ואחרי כמה ימים זה קרה שוב עכשיו אני לא יודע מה להגיד לחבר שלי ואני די בטוח שזה בעיית חומרה לא ווינדוס ( עשיתי בדיקת זיכרון אם איזשהו תוכנה של מיקרוספוט שחכתי את שמה והיא גילתה בעיות על ההתחלה). יכול להיות שהמודלים לא תואמים ללוח או המעבד בכלל לא מותאם ???? :nixweiss: המפרט הוא: P5S800-VM P4 2.6GHZ 64 BIT 533 MHZ 1M LGA 775 [glow=red,2,300]SPECTEK[/glow] MEMORY 256 X 2 (באתר של החברה לא מצאתי את מספר המודל S80032VMCTW-5l http://www.spectek.com/menus/memory_module_old_nums.asp?me…

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  4. Started by Extaza,

אני לא מצליח להתקין ראוטר של DLINK מי שיכול לבוא אלי לאייסיקיו בבקשה, 2228030 תודה יום טוב

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  5. העכבר המובנה שמחשב הנייד שלי (compaq armada m700) הפסיק פתאום לעבוד. מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני אוכל לתקן אותה? תודה מראש למי שיעזור.

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  6. שלום לאנשי הפורום של "hwzone" אני רוצה שתגידו לי אם חיברתי את החיבורים של הספק כח ללוח אם נכון ? דגם הלוח אם - GA-G1975X GIGABYTE דגם הספק כח - ENERMAX ELT400AWT יש 3 חיבורים שאני צריך לדעת אם לחבר כבל שם רשמתי ליד כל חיבור את מה חיברתי ואת מה שלא חיברתי יש גם בירשותי כרטיס מסך - LEADTEX winfast px7600gt tdh 1.6/590mhz extreme המעבד שלי הוא פנטיום 4 - 2.8/775 יש באמצע כניסה של (pci-e 12v (power connector בצבע שחור מה אני צריך לחבר שם? הכבל pci-e האדום של הספק כח לא מתחבר לשם ,זה חיבור שונה,יש לי רק אפשרות לחבר מולקס של אחד הכוננים המחשב תקוע בגלל 3 חיבורים אלה הדברים האחרונים שנשארו לי בהרכבה לפני ההדלקה שלו ומה זה השחורים האלה איפה שרשמתי בתמונה שצירפתי ( לא מחובר ) כי…

• 7 תגובות
    • 652 צפיות
  7. Started by bennnn,

המאוורר של המעבד שלי השתגע מרעיש מאוד על 5500 rpm ניקיתי את הצלעות יסודי וגם העברתי פן של שיער עד אתמול הכל היה בסדר אני יודע שחם אבל אמרו לי שאפשר להגדיר איזה משהו בביוס? יש לי לוח אם אסוס pap 800 se הטמפ נשארה בסדר -52-49 מעלות יש לי פנטיום 4 3 גיגהרץ פרסקוט אודה לעוזרים ואז ענו לי לבטלאת ה smart fun ונכנסתי רק מה שראיתי q-fan ואפשר לנטרל אותו הוא כרגע מנוטרל ואז אם אני מפעיל יש כזה אפשריות 12\16 14\16 משהו כזה מזה זה אומר? ואיך אפשר להוריד את מהירות הסיבובים? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  8. היי, אתמול חלונות החליטה להידפק לי. לא יודע למה. פרטי המקרה: עשיתי ריסט (לא צפוי). לאחר מכן היה כתוב NTLDR is missing. ניסיתי לעשות fixboot ו fixmbr וזה לא עזר. לאחר מכן חיברתי את הכונן למחשב אחר ומשום מה לא ראו את הקבצים אלא מס' קבצים ששמותיהם היו בג'יבריש. בנוסף גודל הכונן וסוגו לא זוהו כראוי. בכל מקרה התמשתי ב Partition Doctor (של PTDD) וזו שיחזרה את ה Header וכו' (עשיתי FIXBOOT). במחשב בנ"ל רואים טת הכונן כמו שצריך כולל כל הקבצים שהיו בו וכו'. חיברתי את הכונן למחשב שלי- והוא כותב " A disk error occurred"???? מתי שאני מנסה לעשות לו Fixboot וכו' הוא כותב לי " An error occurred during directory enumertion". WTF?? מה לעשות? ??? תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  9. Started by eliXir,

היי, חבר שלי רק קיבל חזרה את המחשב מתיקון לאחר שהחליפו לו לוח אם שנהרס. המחשב עבד והכל, והיום פתאום המסך לא נדלק לו. הוא ניסה להחליף מסך אחר, עדיין לא עובד. הוא אף ניסה לחבר את המסך לכרטיס מסך שמובנה על הלוח אם שלו, את שני המסכים, וגם לא עובד. הוא טוען שהמחשב לא עושה את הרעש הזה שפותחים את המחשב (משהו כזה.. אנערף) בכל מקרה, מה נראה לכם יכולה להיות הבעיה? לפי מה שהוא אומר הכל תקין (מאווררים, ספק, דיסק קשיח וכו') והוא לא מבין מה הולך. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  10. שלום לכם אני זקוק לעזרה לאחר זמן מה של מנוחה חזרתצי לשחק על המחשב NFS MOST WANTED ליתר דיוק ולאחר כמה ימים של משחק כל פעם שאני נכנס למשחק אני מקבל הודעה : To protect your hardware from potential damage or causing a potential system lockup, the graphics processor has lowered its performance to a level that allows continued safe operations. ובTROUBLESHOOTING: משהו כזה - ensure your card has the supplemental powe connector attached וכו וכו והמשחק לא זז בדקתי שהכרטיס מחובר היטב והכבל שמחובר ישירות לכרטיס במקום מדובר על 6600GT של XFX בן שנה + - שעד היום עבד כמו תותח רציתי לשאול אם מישהו מכיר תוכנה שעוזרת לאבחן את מקור הבעיה אם הבעיה בספק או בכרטיס

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  11. Started by moskitos,

יש לי את הספק Thermaltake Purepower 460W Blue light ואת הלוח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX והחיבור הארוך הזה של הספק כמו הדוגמא שמוקפת בעיגול פה הוא יותר קטן מהחיבור בלוח מבחינת האורך. הספק של הוא ATX2 ואני חושב שהוא אמור להתאים ללוחץ איך אני מחבר אותו ?

• 5 תגובות
    • 528 צפיות
  12. Started by antonio1,

כשאני מאתחל את המחשב יש לי תמיד הודעת שגיאה (עוד לפני שהווינדוס עולה) YOUR CHIP FAN IS TO LOW PRESS F1 TO CONTNIUE איך אני מבטל את ההודעה הזאת תודה

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  13. Started by Tommy,

יש לי זכרונות זהים 2 סטיקים של 512 מחברת KINGSTON כשעבדתי עם אחד הוא עבד על 1T אבל עכשיו כששתיהם מחוברים זה עובד על 2T למה? ויש לי בלוח אם 3 סלוטים והזכרונות ממוקמים בשני הצדדים...לא צמודים.

• 20 תגובות
    • 996 צפיות
  14. Started by someone,

אז זה המצב: המחשב נתקע לי לא מזמן, שניסיתי להדליק אותו מחדש עלה החלון שאומר שהמחשב נכבה בצורה לא תקנית או משהו, וצריך לבחור בין כמה דברים, להדליק מחדש, להדליק בSAFE MODE, או במצב האחרון שנדלק טוב(נו אתם יודעים למה אני מתכוון, החלון הזה בDOS עם הספירה אחורה) בקיצור, לא משנה מה אני בוחר, המחשב פשוט נלדק מחדש כל פעם שאני בוחר שם משהו, לא משנה מה... גם הSAFE MODE לא נדלק.. עכשיו אני אם HARDDISK חלופי. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעייה?

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  15. Started by Reich,

קודם כל תודה לאנשי האתר שעזרו לי בשאלות קודמות- כל החלקים הגיעו ויש לי מחשב חדש (גם) בזכותם! בעיה ממש רצינית היא הרעש שהמחשב מייצר- מחשב חדש וכל כך רועש! קניתי במיוחד מארז שאני יודעת שהוא שקט. והמעבד מהיר רק במעט מהמעבד שהיה לי במחשב קודם שלא ייצר בכלל כזאת כמות של רעש (היה לו מארז זהה). איך אני יכולה לבדוק כמה מאווררים פועלים בתוך המארז? אני משתמשת במחשב לאינטרנט ופוטושופ בעיקר, כך שאין לי בעיות של חימום וכאלה, אולי אני יכולה להפעיל רק את המאוורר של המעבד? תודה!

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  16. כשאני מתקין דרייבר לכרטיס מסך שלי ראדיון 9600 אז הוא נותן לי את ההודעה הזאת מה זה אומר? http://www.donkey.co.il/Briefcase/Uploads/7350.fgjhgfhfghfghghghgfhgfhgff.jpg אני לא מצליח להתקין את הכרטיס מסך תןדה רבה לעוזרים ....

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  17. Started by EnterOC,

שלום חברים, יש לי 2 שאלות: שאלה ראשונה: יש לי מארז שיש לי מלפנים חיבור של סאונד הרמקולים+מקרופון. יש לי לוח אם ASUS A8N SLI DELUXE UAYZ על מנת לחברם אני צריך להוציא ג'מפרים מהלוח אם ולהכניס את אותו הכבל (מהפאנל החיצוני של הכ.קול) אחרי שהוצאתי את הג'מפרים וחיברתי את הפאנל הקדמי ללוח אם ,הכ.קול מאחור (הכ.המובנה) התחיל לא לעבוד ! וזאת הבעיה שלי כאן הוא לא עבד בסדר,הסתפקתי בפאנל הקדמי.עכשיו נדפק לי הפאנל הקידמי ואני רוצה להחזיר את הג'מפרים ואני לא יודע איך הם היו,דיפדפתי בספר שקיבלתי עם הלוח אם לא כתוב שם איך לשים את הג'מפרים. אשמח עם תעזרו לי למה זה מאוד מעצבן להיות בלי סאונד במיוחד כשאני לרוב עובד עם קול שאלה שנייה: יש לי כ.קול שחיברתי,אני מנסה להתקין לו את הדרייבר מהדיסק …

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  18. קניתי לוח חדש של אלבטרון דגם PX865CE PRO V2.0 והבעיה איתו היא שהווינדווס לא מצליח לכבות את המערכת בצורה נורמלית, במקום שהמערכת תתכבה מוצגת הודעה כמו בווינדווס 95 שבה כתוב "כעת ניתן לכבות את המחשב בבטחה" (רק באנגלית) אני מאמין שאני מפספס איזו הגדרה שאני לא יודע מה היא כי בחיים שלי לא התעסקתי עם דבר כזה, חיפוש כבר עשיתי אבל לא מצאתי משהו שמתייחס ללוח הזה ספציפי תודה מראש נ.ב. ווינדווס XP למי שמתעקש...

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  19. קניתי כרטיס קול נורמלי ואני רוצה לבטל בהגדרות של המחשב את הכרטיס המובנה...איך אני עושה את זה? יש לי לוח אם של ABIT אם זה חשוב...

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  20. ביומיים האחרונים אני לא מצליח לשחק במשחקים שונים ברשת, לפעמים זה מתחבר ולפעמים לא. כשזה מתחבר אז זה עובד לאט או שעובד ואחרי כמה דקות מתנתק... בחלק מהמשחקים כתוב לי שהפינג גבוהה וזה מנתק אותי. סרקתי עם מלא תוכנות את המחשב ושום בעיה הם לא מוצאים, אבל בכל זאת יש את הבעיה הזאת שכבר נמשכת כמה ימים. מישהו יודע אולי ממה זה יכול להיות ואיך אפשר לסדר את זה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  21. שלום, לפני מספר חודשים דוד שלי קנה מחשב מ-OMC מעבד אינטל פנטיום 4 2.8 64BIT לוח אם של אינטל וכרטיס זכרון ג'נרי DDR2(סטיק אחד של 512MB). מדי פעם קורה שהמחשב נדלק מחדש בלי סיבה נראת לעין, כמובן שיש אחריות והוא לקח את זה לחנות והם אמרו לו שהתקלה נמצאה והכרטיס זיכרון גרם לריסט, משום מה אני לא ממש סומך עליהם ולכן אני פונה אליכם ושואל האם כרטיס זכרון יכול לגרום לריסט? נ.ב. בדקתי גם את הטמפרטורה והיא קצת גבוהה: 46, יכול להיות שזה גם קשור

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  22. Started by dr computer,

השארתי את המחשב דלוק ושחזרתי המחשב עבד והמסך היה שחור. בדקתי כל חלק במחשב שלי והתברר לי שזה הכרטיס היה לי FX 5200 שלא עבד יותר מאז שהלכתי ויש לי בארון עוד גיפה 4 שגם משום מה לא עובד(הוא עבד לפניכן) ניסיתי לבדוק מה קרה לכרטיסים שלי ואפילו מרחתי עליהם משחה טרמית חדשה ולא עבד... בנתיים אני תקוע עם הכרטיס הכי הכי הכי מעפן בעולם:RAGE 128 PRO עם 32 זיכרון מעפןןןןןןןןןןן מישהו יכול לעזור לי לתקן את הכרטיסים?

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  23. Started by Garbil,

שלום, לפני בערך שבוע המחשב שבחתימה שלי נהרס. גלשתי באינטרנט ופתאום הוא נתקע, עשיתי ריסט והכל נשמע כרגיל רק שהמסך לא נדלק, הנורה נשארה צהובה. בדקתי עוד מסך ואותו דבר. החלפתי HD ולא עזר, הוצאתי את הסוללה ולא עזר. המחשב עצמו כן נדלק, המאווררים פועלים, הנורות בלוח אם עובדות וה HD משמיע רגע. בכל מקרה, אין לי משוג מה הבעיה, אני חושב נשרף המעבד:< מי שיכול לעזור לי אני אשמח. נ.ב אני עכשיו על סלרון 633 שעבר OC ל 733, תנחמו אותי:< הוא לא היה ב OC.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אז בהמשך לנושא הקודם שפתחתי, עשיתי את שאמרו לי (פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=182861.msg1580135#msg1580135 ). חיברתי הכל כמו שאמרו, ואני לא מצליח להפעיל לא אוזניות (סאונד), ולא מקרופון. אמרו במניואל לעשות משהו בהגדרות של הקול ועשיתי וזה לא עוזר. צריך לעשות משו בביוס? בבקשה עזרה... תודה..

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  25. Started by The-Devil,

יש לי כונן של WD ואני זוכר שאמור להיות לו תוכנת בדיקה לשגיאות (אחרת מ (Datal LifeGuard מישהו יכול בבקשה לתת לי את הקישור לתוכנה?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים