עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי בעיה רצינית במערכת עריכה הראשית שלי- לפני כחצי שנה- המחשב היה עושה כיבוי פתאומי- כאילו הוצאתי אותו מהחשמל. פשוט נכבה... ללא שום התראה,ללא סימן, העכבר היה קופא לחצי שנייה ואז- בום... לפני כחודש המצב השתנה- המחשב עושה כיבוי, כאילו ביצעתי "כיבוי" או לחיצה מהירה על הכפתור של הכיבוי במארז- כל החלונות נסגרים מהר, ואז הוא עושה הפעלה מחדש (ושחזור נקודה אחרונה של תוכנת RADIX שמותקנת,כאילו היה כיבוי לא תקין). ניסיתי כמה דברים- ניתקתי את האל פסק והסרתי את התוכנה שלו (הוא אחראי ל כיבוי מהיר), אין אבק והמעבד לא מתחמם (אני מנקה כל חודש,ויש גוף קירור 5700), אין וירוס והמחשב לא מחובר ולא היה מחובר מעולם לרשת. מה הבעיה? מה עושים ? תודה

• 15 תגובות
    • 5k צפיות
  2. Started by Jack_g,

אהלן חברה, יש לי בעיה מוזרה מאוד לפעמים כשאני משתמש ביציאת ה TVOUT בכרטיס ה TI4800SE שלי המחשב עושה ריסט כשאני מנסה לכבות את היציאה, זה קורה ברגע שאני לוחץ אל הכפתור ADVANCED בחוצץ SETTINGS בחלון DISPLAY PROPERTIES. ועכשיו זה התחיל לקרות במישחקים גם, אני משחק ופתאום באמצע הוא עושה ריסט , השתכלתי אל הטמפ של המעבד והיא בסדר גמור 37 מעלות. מה לפי דעתכם הבעיה יכולה להיות ??? תעזרו בבקשה, מי שרוצה לדעת מה ההרכב של המערכת יכול לבדוק בפרטים. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by andav,

המחשב לא שלי/אצלי, אני מדבר בשם חבר. אתמול המחשב, לאחר שעבד הרבה זמן, החליט לעשות לעצמו ריסטרט. המסך פשוט נתקע, כלומר העכבר או המקלדת לא מתפקדים ולא נע כלום על הצג ולאחר בערך חצי דקה, המחשב מרסטרט את עצמו. היום בבוקר, לאחר שחברי פתח את המחשב, לאחר כ- 3-4 דקות, שוב המחשב נתקע ואז לאחר חצי דקה לערך, ריסטרט. מאז המחשב מכובה :-). אין מסך כחול, רק תקיעת המחשב/הצג ואז ריסטרט. האם זה יכול להיות וירוס? האם זה יכול להיות קשור לבעיית התחממות של המעבד?(אולי הוינטלטור שלו לא עובד, או שהמשחה הטרמית פחות טובה היום) כיצד אני יכול לבדוק חום של המחשב(איזו תוכנה טובה וחינמית ולא מסובכת, אם אפשר) ומהו החום התקין, שאליו אוכל להשוות את החום שאמדוד? אשמח אולי למדריך, אם יש. ובאופן כללי, אשמח ל…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Lioriiii,

שלום חברים, פירמטתי את המחשב שלי ואני עדין סובל מהתופעה שהוא עושה ריסט לעצמו אפילו אחרי שהורדתי את הוי שיעשה ריסט. מה עושים? תודה רבה,

5. Started by wooper,

בדקתי בממטסט יצא תקין יש לי דסקים של WD באיזה תוכנה מומלץ לבדוק אותם? עריכה: לא משנה בדקתי ב MHDD

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  6. מה יכולות להיות הסיבות , אני חושב שזה המעבד אבל האם יש עוד דברים שיכולים להשפיע על תיפקוד המחשב ולגרום לביצוע איתחולים האיתחולים קורים מפעם לפעם - אז חשבתי שזה בגלל שהמעבד מתחמם ואז הוא עושה איתחול כאמצעי ביטיחות

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  7. שלום לכולם, לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות רייבוט לבד שאני מפעיל משחק כבד . בעבר לא היה עושה ריבוט לא סגור מתי זה התחיל (אולי שהוספתי עוד HDD או RAM) לא בטוח. זה המפרט : I7 4790K H97-D3H motherboard 16 gb ram asus dual 1060gtx 6gb SSD X1 HDD X3 External HDD X3 ספק כוח 600W האם נראה לך שהבעיה שהספק כוח לא מספיק ? יש דרך לבדוק את זה ? רעיונות אחרים ? תודה מראש לכל העוזרים

• 44 תגובות
    • 7.6k צפיות
  8. שלום יש לי מחשב חדש עכשיו בשבוע האחרון אם אני מזיז קצת את השולחן מחשב בזמן שהוא עובד או נותן איזה מכה לשולחן המחשב פשוט עושה לעצמו ריסט... מישהו יכול להסביר לי מה זאת הבעיה המוזרה הזאת???? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  9. שלום יש לי מחשב בעל מעבד AMD 435 לוח GIGABYTE 770T UD3 כרטיס מסך 4770 וספק 400 של ססוניק מערכת הפעלה וינדוס 7 המחשב עושב ריסט כל כמה זמן ללא קשר לפעולה המבוצעת אך ללא מסך כחול או שום הודעה שהיא עושה ריסט וחוזר לפעול כרגיל עד הריסט הבא הדבר קורה כבר די הרבה זמן הזמנתי כמה טכנאים שכנראה לא היו מקצועיים והם לא ידעו מה לעשות ולא הצליחו לפתור את הבעיה אשמח אם תתנו לי כיוון מאיפה מקור הבעיה ושאוכל לפתור אותה אחת ולתמיד

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. שני כר' מסך 3870 על gigabyte x48 dq6 ברגע שמאופשרת אופציית CF ומריץ איזה משחק ריסט

11. שלום חברים, המחשב שלי עושה מדיי פעם ריסט עצמאי וזאת לאחר שהתקנתי את המערכת הפעלה מחדש וגם לאחר שביטלתי את האפשרות שיעשה ריסט אוטומטי. בדקתי את הזיכרון וזה לא הבעיה. מה יכול לגרום לבעיה זו? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  12. Started by DoR TnT,

המחשב שלי באמצע עבודה, עמידה, גלישה עושה ריסט לבד, פעם בכמה שעות. המחשב ללא OC הטמפ' במאמץ של כל המחשב תקינות, הרצתי תיקון שגיאות לדיסק קשיח, והרצתי MEMTEST ולא גילה תקלות. ממה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  13. שלום יש לי מחשב חדש שקניתי לפני חצי שנה בערך והרצתי עליו את המשחק הכי כבדים שיש על הגדרות גבוהות לראשונה בחיי קניתי משחק (JUST CASUE 3) דרך סטים ואני לא יכול לשחק חצי שעה רצוף מבלי שהמחשב יעשה לי ריסט,יש לי במקביל עוד שלושה משחקים מהכבדים בשוק, אססין קריד, GTA וWITCHER 3, אף אחד מהם לא דרך סטים ובאף אחד מהם זה לא קורה אשמח לרעיונות או כיווני חשיבה מאיפה יכולה להיות הבעיה תודה

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  14. שלום רב, ברשותי מחשב ישן, מעבד AMD, זכרון 512MB של DDR1. בהפעלה הראשונית הכל טוב ויפה והמחשב עובד טוב, אך ברגע שרוצים לעשות לו ריסט (זה יכול להיות הפסקת חשמל רגעית או הקשה על כפתור ristart אז הוא לא עולה יותר. בשלב ה boot הוא נתקע ועושה לעצמו שוב ושוב ריסט. שומעים את הכונן הקשיח מתכבה ונדלק שוב ושוב בזמן הזה. נתון מעניין: כשנותנים למחשב מנוחה של 10 דקות (כיבוי כללי) ומדליקים שוב, הוא עולה כמו שצריך. מה זה יכול להיות? תודה מראש, גיא.

15. Started by yaron@,

שלום , לפני כמספר חודשים קניתי מחשב חדש ומדיי פעם הוא .עושה ריסטארט באופן עצמאי אז חשבתי על האפשרות שאולי המעבד מתחמם יתר על המידה. טווח הטמפרטורות שהוא נמצא בהם נע בין 56 -60 מעלות במצב מנוחה בעומס הוא יכול גם לטפס ל 65 מעלות. המעבד הוא Intel Core 2 Duo E6300 Processor. במחשב לא נעשה האצת חומרה. למחשב יש מאוורר במארז בנוסף למאוורר המעבד. 1. האם בטווח זה המעבד אמור לגרום להפעלה מחדש של המחשב. 2. אלו טמפ' הם בגדר הנורמה לעבודה תקינה עם המעבד. תודה רבה מראש לכל המגיבים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם, כמו שהכותרת אומרת - המחשב שלי עושה ריסטארט באופן אקראי לחלוטין, במרווחי זמן אקראיים ואני פשוט לא מצליח להבין מה קורה איתו. החלפתי כונן קשיח, ווינדוס הותקן מחדש מספר פעמים, השתמשתי ב-memtest86 והזיכרון יצא תקין, עשיתי בדיקות מאמץ (או ניסיתי כמה שאפשר) לספק כוח באמצעות הפעלה זוללת של הכ.מסך והמעבד יחדיו, הכ.מסך חדש יחסית (r9 280x) והאיתחולים בד"כ לא מתרחשים בעת מאמץ או משחק מה גם שהוא עובר בדיקות benchmark של furmark, המעבד עומד בבדיקות מאמץ של prime 95 ולסיום אין בעיית התחממות. מה שהכי מוזר זה שאני פשוט לא מצליח למצוא דפוס, וזה קורה אקראי לחלוטין. למישהו יש רעיון? :kopfpatsch: תודה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by dror_gh,

שלום. מחשב של ידידה שלי עושה ריסטארט בעת שמכניסים דיסק ל CD קנינו CD חדש והבעיה נמשכה. פתחתי את המחשב , חיברתי כבל IDE אחר בין הלוח אם ל CD והבעיה נמשכה. גם חיברתי את הכבל שלה אצלי ואצלי הבעיה לא קרתה. לפיכך הנחתי שיש בעיה בלוח אם אבל מאחר שאני לא מבין ענק בחומרה החלטתי להתייעץ ולשאול אתכם מה דעתכם על כך והאם קיים פתרון? תודה רבה

18. Started by deathil93,

נדלק, מתכבה לפני שהוא טוען את המסך אפילו ומתחיל שוב. אני יודע בבטחון שהוא לא מתחמם (מחשב חדש כמעט לגמרי, נקי מבפנים ותמיד קריר), המאווררים כולם פועלים ויש מתח. מישו יודע מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי גם לבדוק אם איזה חוט התנתק לי ועושה לי קצר, אבל זה גם לא זה. (המפרט בצד)

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  19. Started by gshhar,

אני שם לב לאחרונה שהמחשב שלי עושה לבד ריסטארט כל איזה יומיים או משהו דומה. בכל הפעמים האלו האימיול היה פתוח,מישהו יכול להגיד לי מה הסיבה(המחשב לא היה חם-יש לי AMD 2000 והטמפ' הייתה קצת פחות מ-50)?

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  20. Started by Sickp,

המחשב הנייח שלי משום מה עושה ריסט בלילה.. בלי סיבה ניראת לעין. במהלך היום המחשב עמוס - משחקים כבדים וקלים, אינטרנט, תוכנות עריכה וקידוד למינהם ודווקא בלילה כשהוא במנוחה [אפילו לא שמתי הורדות!] הוא עושה ריסט ובבוקר אני מוצא אותו במצב שבו בוחרים יוזר ומכניסים סיסמא.... יש לי וינדוס 7 SP1 Intel DualCore E5700 @ 3.8GHZ כרטיס מסך Radeon HD4850 @ Core: 680Mhz, Memory: 1000Mhz זכרון 2 סטיקים של 1GB DDR2 על תדר מקורי המחשב עבר בדיקות מאמץ לפני כחודשיים - לא היו בעיות... והכל מקורר בצורה מעולה! למה זה קורה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום יש לי בעיה שבזמן שאני מדליק את המחשב (לאחר שהוינדוס עלה)שניות לאחר שהוא עלה המחשב עושה ריסט פתאום..ואז פועל טוב זה יכול לקרות פעם אחת ויכול לקרות פעמיים ואז הוא פשוט עובד טוב ולא נכבה..קראתי את הדביק בהתחלה ולא מצאתי משהו שיעזור לי מה עושים בנידון? תודה

• 38 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by איתן,

המחשב שלי עושה לו ריסטרט,מה יכולה להיות הסיבה? אלו נתוני החום. אינטל פנטיום 4 לוח אם- 18 מעלות 51-מעלות CPU 33 מעלות הרד דיסק תודה מראש! איתן

• 10 תגובות
    • 789 צפיות
  23. מדובר במחשב די ישן שכל פעם שהוא עולה אחרי windows boot screen המחשב פשוט עושה ריסטרט יש למישהו רעיונות ממה זה נובע? תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by CkerCky,

שלום לכולם! עד לפני משהו כמו חודש המחשב עבד מצויין, יש לי אותו כבר כמה שנים (שדרגתי כמה חלקים בזמן הזה), ורק בחודש האחרון הוא התחיל לעשות ריסטרט באמצע. בדרך כלל אני משחק dota 2, ובעקרון הדרישות שלו לא יותר מדי גבוהות. ניסיתי מלא דברים ואפילו פירמטתי את המחשב אבל עדיין זה קורה.. אני לא חושב שזאת בעיה של התחממות (כרטיס מסך לא עובר את ה60, מעבד לא עובר את ה55). חשבתי אולי זאת בעיה בראם, כי מרגע שאני מדליק את המחשב השימוש בו הוא לפחות 50%.. (יש לי 2 ג'יגה, זאת אומרת שמרגע שאני מדליק המחשב משתמש בלפחות 1, אני משתמש בוינדוס7, הגיוני?) מעבד E6750 dual core 2.66 כרטיס מסך NVIDIA GeForce GTS 250 אני אשמח להצעות ורעיונות למה זה קורה. תודה!

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. היי המחשב מבצע לאחרונה יותר מדי ריסטרטים. דבר מעצבן נוסף - אחרי שני תקיעות וריסטרטים ידניים הפעלתי את הצריבה - כביכול הלכה חלק אך בסוף בבדיקת המידע הכל יצא דפוק... מה שמוזר זה שאני מצליח לקרוא את הדיסק בכונן השני. הצורב הוא OPTIARC 7170A והכונן השני הוא DVD ASUS E616. עם זאת, כאשר אני מפעיל את NERO CD DVD SPEED SCANDISK יוצא הרוב צהוב (פגוע). הדיסקים שניסיתי לצרוב הם TEAC X12-X52 וניסיתי לצרוב על X24. העליתי את הMINIDUMP, בתקווה שתוכלו לעזור לי לאתר את הבעיה ולפתור אותה. תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים