תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום :-\ בדיוק היום קיבלתי את הזיכרונות (G.SKILL 2GB HZ) דווקא אחרי שפרסמתם את הביקורת :s05: אני כבר לא יודע מה לעשות, אוףףףףףףףף !!!!!!!! מסכים כחולים ותקיעות כל הזמן, בבקשה אני צריך את העזרה שלכם. המפרט שלי בחתימה. אני יוכל להחזיר אותו לחנות לדעתכם ולבקש אחר ?!?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי מסך viewsonic 17 התופעה היא שבאופן רנדומלי המסך נהיה בהיר ואז הופך שחור, הוא לא נכבה, והמעניין הוא שגם את הMENU הפנימי לא ניתן לראות. כרטיס המסך תקין (עובד עם צג אחר) לדעתי הבעיה היא עם הספק החיצוני שלו, כנראה חום הבעיה הזאת היתה לי בעבר והיבואן החזיר לי את המסך וטען שאין בעיה, ואחרי כ 4 חודשים הבעיה חוזרת. יש לי אחריות !!! השאלה היא האם משהו יודע מה הבעיה , למה היא נגרמת, מה לומר ליבואן בכדי לא לחזור אליו תודה
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
קניתי ספק כח (Spire RockeTeer 600W) וכרטיס מסך (Palit X800 GTO), וגם מאוורר (משהו של Gigabyte). אתמול התקנתי אותם עם טכנאי ואז פירמטתי את המחשב (קודם ת'כונן של הווינדווס, אז התקנתי ווינדווס ואז פירמטתי את הכונן האחר דרך הוווינדוס). קודם כל, אני חייב לחכות כמה דקות בין כיבוי להדלקה של המחשב שלי, אחרת המסך לא נדלק (נשאר בסטנד-ביי). דבר שני, אני מקבל הודעה CPU Fan Error בפתיחת המחשב. דבר שלישי, אני לא יכול להתקין את הדרייברים לכרטיס מסך, כי ברגע שאני מתקין אותם ומדליק מחדש, המסך נכבה בכניסה לווינדווס. אז אני חייב להכינס דרך Safe-Mode ולמחוק את הדרייברים של הכרטיס מסך ואז זה עובד, אבל מן הסתם בלי כרטיס מסך. לא יודע אם זה עוזר, אבל ב לוח הבקרה > תצוגה > הגדרות > מתקד…
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
Hitman Blood Money קיבלתי את המחשב חדש .. מפרט מעבד amd 64 939 3500 + לוח אם 939DUAL-SATA2 s939, ULi, AGP, PCI-E asrock ?200GB SATA II 7200RPM 8MB? זיכרון 1 gb 400 וכרטיס מסך ראידון 9700 פרו אז כמו בכותרת אני מנסה להריץ את המשחק הוא פעול , השאלתי אותו מחבר אגב . הדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים הכל מעודכן ממש קיבלתי את המחשב לפני מספר ימים וזה לא הגיוני ! שהכרטיס מסך עד כדי כך צולע , אני מתכוון לגמגומים במשחק ... כמאט ואי אפשר לשחק אוטמט הוא קובע לי את ההגדרות הכי גבוהות ורזלוציה 1024 768 מבלי שאני יגע .. והמשחק צולע .. החלטתי להוריד איכות ומוריד איכות ומוריד על הכי low וזה עדיין מגמגם כאילו כל ההגדרות גבוהות , ואני שובר את הראש ולא מבין ! עד כדי כך הכרטיס מסך שלי…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל זה המפרט של המחשב שלי: http://img263.imageshack.us/my.php?image=1238op.jpg עכשיו יש לי בעיה... פתאום, סתם ככה, הבעיה צצה (אגב יש לי את המחשב היום בדיוק שנה!!) אני משחק כרגיל במשחקים במחשב... התחלתי לשחק ב FIFA WORLD CUP 2006 כמו כל פעם ופתאום אני רואה באלגן כזה במסך, מלא קישקושים שבגלל זה גם אי אפשר להמשיך לשחק, אז יצאתי מהמשחק וזה גם דופק לי את DESKTOP, כמו אייקונים מסויימים, ICQ, MSN, ועוד... תמונה באמצע משחק: http://img262.imageshack.us/my.php?image=1114fx.jpg תמונה שאני יוצא מהמשחק, יש את הבעיה גם על שולחן העבודה: (לא להתייחס לפסים שרואים על כל המסך, את זה אני לא רואה! משום מה שאני לוחץ על PRINTSCREEN זה מראה את זה, אולי גם חלק מהבעיה) http://img262.imageshack…
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אולי מישהו יודע, יש לי מעבד DUAL CORE האם אני אמור לראות שני CPU במנהל המשימות (TASK MANAGER) ? אני לא יודע אם אני אמור לראות. יש לי את הדרייבים החדשים ביותר, וגם SP2. זהו המסך של CPU-Z : (קובץ מצורף) מישהו יודע איך מסדרים את זה ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום, אחותי הכונפה קנתה מדפסת לקסמארק X2330 משולבת עם סורק ומכונת צילום, הדפיסה את כל הדפים והכל ואז הדפיסה מסמך בצבע שחור שיצא בגוון ירקרק מוזר, יש לציין שכשאני אומר ירקרק מוזר אין זו הכוונה לצבע החולצה של מכבי חיפה במשחקי הבית. פשוט זה לא שחור. תודה רבה רבה רבה לעוזרים אני פה אצלה וצריך תשובה מהירה.
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
התקנתי במחשב של אחותי בחדר כונן SATA מסדרת deskstar של HITACHI ושמתי לב שהכונן ממש מרעיש, יש לה גם כונן של SAMSUNG ואותו בקושי שומעים... רק את ה-deskstar של hitachi... חשבתי שאולי הכונן פגום אז עשיתי בדיקה עם התוכנה מאתר היצרן והתוכנה רושמת שאין בעיה בכלל... האם הכוננים של hitachi פשוט מרעישים? מה אפשר לעשות כדי להפחית את הרעש? (אל תגידו לי להחזיר כי זה בלתי אפשרי, קיבלנו את זה במתנה...) בכל זאת, חדר שינה... ???
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב לפני חודשיים ועכשיו פתאום הוא מתחיל להתכבות לי בפתאומיות ....ולפעמים הוא גם לא עולה.. מתי שהמחשב כן מצליח לעלות אז בקטעים שאני מפעיל תוכנה\כמה תוכנות או פותח כמה דפדפנים הוא מתחיל לעשות רעש של המאוורר חזק...כאילו הוא מגביר מהירות ונראה לי שהוא מתחמם או משהו כזה...ואז לפעמים המחשב נכבה...=\ מחשב חדש איזה באסה תודה רבה לכל העוזרים
-
- 12 תגובות
- 785 צפיות
-
-
ניסיתי לחלק למחיצות דיסק 80 גיגה במחשב פנטיום 3. הנפח הכולל ש FDISK מזהה הוא 10 גיגה. האם יש לי איזו שהיא טעות או ש80 גיגה זה מעבר לטווח של הביוס. האם יש אפשרות ושיטה בכל זאת להתקין את הדיסק של 80 גיגה.
-
- 8 תגובות
- 562 צפיות
-
-
ההרד דיסק שלי משמיע רעשים מוזרים בזמן עליית המחשב רעשים כמו חריקות(והווינדוס לא עולה) האם ההרד דיסק הלך?
-
- 6 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי מסך MAG 786FD בן כ9 שנים. בזמן האחרון אני רואה ירידה דרסטית בחדות (בעיקר במרכז המסך) והיום גם ריצודים כאשר אני מעביר את העכבר מהר מעלה מטה על דפדפן אינטרנט. השאלה שלי : האם יש דרך לוודא שהבעייה במסך ולא בכרטיס בלי להעביר אותו למחשב אחר, לנסות מסך אחר וכו'?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
הי! לחבר שלי יש לוח אם - Msi 865-PE Neo 2 P4 3.0Ghz Prescott 1024 Mb Ram (2X512) Geforce Fx5700. היום הוא ניקה את המחשב עם שואב אבק, ואחרי שהוא ניסה להדליק את המחשב, המחשב נדלק לכמה שניות, כשכל המאוררים פועלים אבל לא רואים כלום על המסך ואין שום צפצוף ואז מיד הוא נכבה. יש לכם מושג איך אפשר לסדר את זה? (אני לא יודע אם זה קשור או לא, אבל הוא טוען שיש חוט שמגיעה מקדמת המחשב, שיכול להתחבר לאחד החריצים ליד ה- Sata בלוח אם אבל כרגע הכבל מנותק.) זה קצת דחוף, ותודה!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב נופל לי כל הזמן מישהו בבקשה יכול לנתח את קבציMinidump שלי.......... תודה מראששש............ הקבצים:http://www.megaupload.com/?d=NM4HSHQP [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר מספר החודשים, אני חושד שהמחשב שלי איטי מידי, אני לא מצליח לבודד את הבעיה, יכול להיות שזה הכטיס מסך כי זה קורה בד"כ שאני מפעיל משחקים אבל זה יכול להיות שזה סתם בגלל שהמחשב עמוס. אני יודע שהמחשב קצת ישן, רובו בן שנתיים, אבל הבנתי שהוא עדיין אמור להיות מספיק טוב, קודם המפרט: Process: Intel P4 2.4GHz MotherBoard: Asus P4P800 Graphic Card: MSI 6600 GT,1 year old HD: Maxtor 160GB, 1 year old Memory: 512MB, can't remember CL לדוגמא שאני מפעיל את המשחק Elder Scroll IV או Heroes V המשחק איטי מאוד, גם ברוזולוציות הכי נמוכות, ללא פילטרים וכל השטיות האלה למינהם. הייתי רוצה איזו תוכנה שבודת ביצועים של מחשב, ע"י בדיקות או הרצה ברקע בשמן המשחק, האם מישהו מכיר? יש מצב אולי…
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
האם ניתן לעשות את זה? איך עושים את זה? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אבא שלי הגאון נעל לי את המחשב כחלק מעונש (את חשבון ה Administrator!!!!!) ושכח את הססמה. ניסיתי כל דבר אפשרי, safe mode, debuging mode ושאר ירקות הפיתרון האחרון- לנקות Cmos הבעיה- איך לעזאזל אני עושה את זה? הלוח שלי הוא Gigabyte K8NF-9 ואין בו ג'אמפר נורמלי לעשות clear cmos לפי מה שאני רואה בחוברת של הלוח כתוב "אם יש לך ג'אמפר, תזיז אותו לפינים 2-3" אבל אין ג'אמפר. מה עושים? תודה מראש על העזהר :\
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא יודע איך ולמה ננעל לי הביוס אני לא יכול להכנס עליו ואחרי 3 פעמים שאני מנסה לנחש תסיסמא צריך שוב ריסט...יש למישהו דרך לגלות את הסיסמא?
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני מבקש לדעת אם ניתן לחבר לכרטיס קול LIVE 7.1 24 BIT מיקרופון 600 OMH אם הקול נשמע טוב ולא כמו תקליט סרוט. תודה
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום. קניתי כרטיס קול Audigy 2 zs ויש לי לוח של MSI עם צ'יפ PT880 VIA וכרטיס קול מובנה גם של VIA AC97 לפני שחיברתי את החדש הסרתי את ההתקנה של הישן מהמנהל התקנים וכמו כן ביטלתי אותו בBIOS התקנתי את החדש, הווינדוס זיהה אותו, התקין אותו והכל טוב ויפה. הבעיה היא שאין שום סאונד ויותר מזה אני לא רואה שום בעיה, למשל בווינאמפ אני מפעיל שיר וזה מנגן אותו אבל לא שומעים כלום. הפכתי את כל החיבורים, ניסיתי באמת כל דבר ועדיין כלום. תעזרו בבקשה. תודה. *חשוב לציין שלפני שקניתי את הכרטיס, עשיתי את אותו תהליך עם כרטיס אחר VIBRA 128 וגם אז הייתה את אותה בעיה.
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
טוב אז ככה : אתמול שיחקתי בהיטמן blood money ופתאום הרגשתי שהFPS ירד משמעותית אז מיזערתי את המשחק פתאום אני רואה הודעה על הטמפרטורה 117 מעלות !!!!!!!!!!!!! ישר כיביתי את המחשב וניתקתי את הכרטיס נגיעה בו אפשר לקבל כוויה בקיצור חיכיתי שיתקרר החזרתי אותו...חזר לטמפרטורה של 52... מאתמול שחיברתי אותו אני משחק והכרטיס מגיע ל79 מעלות !!!! וגם קרה כבר 4 פעמים שהמחשב נתקע באמצע היטמן ככל הנראה בגלל הכרטיס מסך, דבר שהצריך ריסטרטים. אני רוצה להתקשר ל NOACOMP מחר ולראות מה אפשר לעשות, יש לי עדיין אחריות... בכל זאת מה הבעיה? 79 זה טמפרטורה מאוד גבוהה במאמץ וקירור של LEADTEK אמור להיות טוב... יש הצעות?
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
וגיסי כבר הלך שתי ספקים אחד התפוצץ לו במחשב(גנרי) ואחד פשוט נשרף(גנרי) והשלישי פשוט מתכבה כזה(של HEC) שלושתם 400W מה נראה לכם הבעיה? יש לו 3 הרד דיסקים (2 סטא אחד אידי)-40 מעלות +- 3GHZ של אינטל (הוא לא יודע איזה )-50 מעלות 2 כוננים-צורב ודיוידי כרטיס רשת כרטיס טלויזיה ולוח שהוא לא יודע איזה.. -40 מעלות... כל המעלות במנוחה
-
- 10 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שמעו לחבר שלי יש מחשב מבחינת נתונים בדיוק כמו שלי פרט לספק שאני לא יודע... אבל הבעיה היא שאין לו ויורסים וספייוורים (אחרי אלפי בדיקות) ולמרות זאת המחשב שלו פועל לאט מאוד יחסית לשלי לא בעייה של מאווררים כי פתחנו וניקינו ובכל זאת לא עזר מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום במחשב שלי יש מעיין נפילות מתח בזמן עבודה רציפה, כלומר המחשב משמיעה רעש שהוא נכבה אבל המסך ממשיך לרוץ עוד מספר רגעים ואז נתקע... זה קורה דיי באופן אקראי וכשאני משאיר את המחשב דלוק לאורך זמן הזכרונות נמצאו תקולים והוחלפו, אך הבעיה ממשיכה אני חושב שזה בעיה בספק הכוח שלי שהוא ג'נרי יש למישהו רעיונות??
-
- 11 תגובות
- 869 צפיות
-
-
מחשב חדש מראה טמפרטורה של 57 מעלות בסרק ל GPU כרטיס המסך הוא 7600GT המארז מאוורר עם 4 מאווררים האם זה סביר
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-