תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני יודע שהכותרת לא ממש אניפורמטיבית או ברורה מספיק אבל באמת שאני כבר לא יודע מה לכתוב. שכן שלי רכש מחשב נייד חדש מדגם: Dell inspiron 7537 בנוסף הוא רכש כונן SSD: Samsung Evo 250GB. הוא הביא לי את המחשב, הוצאתי את ההארד דיסק המובנה, עשיתי העברה (פעולה שכבר עשיתי בעבר ולא יצרה בעיות), הכנסתי את ה- SSD החדש והפעלתי את המחשב. דבר ראשון הופיע לי הודעה שקשורה למטען של המכשיר: "The AC power adapter type cannot be determind. This will prevent optimal system preformance. Strike the F3 Key (Before the F1 or F2 Key) if you do not want to see power warning messages again. Strike the F1 Key to continue, F2 to run setup utility " חשוב לציין שהמחשב חדש מאריזה מקורית. המטען הגיע ע…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
- 1 follower
-
-
האם מישהו נתקל בתופעה שהעכבר שט/ נסחף על פני המסך בצורה עצמאית? לי זה קורה ורק בנגיעה בעכבר התופעה נפסקת עד הפעם הבאה. זה פשוט מעצבן. יש עצות או רעיון איך לפתור הבעיה? עכבר אופטי A4 TECH בחלונות XP SP2 תודה.......
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני פונה אליכם לאחר שעתיים מתסכלות של נסיונות התקנה של הכרטיס קול הנ"ל. איכשהו הכרטיס יצא מהSLOT כשהמחשב עבד, ואז נעלמו הדרייברים. ניסיתי להתקין מחדש לאחר מחיקה בREGISTRY, SAFE MODE כל התיקיות וניסיתי את כל הגרסאות אך שום דבר לא עזר. לאחר ההעתקה של הדרייברים לPROGRAM FILES, זה מנסה להתקין לWINDOWS ואז לא משנה מה זה רושם את הדבר הבא: (יש לי WINXP SP2) [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 692 צפיות
-
-
עד כמה זה חמור אם בכלל? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ביוס Phoenix-adwareBios V 6.00 ואני לא יודע איך מגדירים את ה-CDROM ראשון...יענו שיקרא מהדיסק... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
במשרד אנו משתמשים בשני מסכים, בבית אני עובדת על לפטופ (שגם לו יש לי שני מסכים) ומתחברת למחשב במשרד מרחוק. כאשר אני במסך העבודה מרחוק אני לא יכולה להשתמש במסך השני בלפטופ - מסך העבודה מרחוק אינו מציג בו… כיצד אני מסדרת בעבודה מהבית שגם המחשב אליו אני מתחברת במשרד יכיר בשני המסכים שלי בבית?
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
דבר ראשון, הבעיה היא לא שלי, אלא היא של Yot, והוא ביקש ממני לפתוח את הת'ראד ( מכיוון שהוא לא יכול להיכנס לשום אתר ) . כל פעם שהוא מנסה לכתוב משהו, באתר ( תגובה לדוגמא ), או כתובת בשורת הכתובות, האקספורר נתקע . בבקשה עיזרו לו לפתוא את הבעיה, תודה!
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
הכנסתי כרטיס מצלמה בקורא כרטיסים ואני מנסה לפתוח אותו ויוצאת הודעה: the file or directory is corrupted and unreadable מה זה אומר? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
- 2 followers
-
-
אוקיי שלום, ברשותי צורב LITE-ON X16 עכשיו אני צורב דיסק די.וי.די (דחסתי שם 4 ג"ב) ואני צורב X8 כי זה המהירות של הדיסקים שיש לי והצריבה לוקחת בערך שעה ועשרים דקות!!!!!!!! חשבתי שזה בעיה בתוכנת צריבה, בהתחלה הייתי עם נרו 7, אחר-כך ניסתי את התוכנה שמפו ועכשיו אני צורב עם נרו 6. וזה לא רק זה, בזמן שאני צורב אני כמעט ולא יכול לעשות כלום!!! אני נכנס למוזיקה אני שומע מקוטע כאילו זה בהילוך איטי!! ויש לי מחשב קונרו 6300 ג'יגה זיכרון והארד-דיסק 160 ג"ב SATA-2 מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? (והאם ייתכן שעל וינדוס ויסטה הבעיה הזו לא תחזור? (64 ביט מקורי הוא קיבל מתנה מהמכללה שהוא לומד בה!! והוא הביא לי כי זה לא עולה לו במחשב חחחחחחחח) כי מחר אני כניראה מתקין, תכננתי שאחי…
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היי, אז אחרי שהכניסה ללוח אם של חיבור רשת התחילה לעשות בעיות, החלטתי לקנות מתאם רשת אלחוטי שעבד מעולה עד ממש לאחרונה. לסרוגין האינטרנט פשוט מתנתק/איטי בצורה מחרידה. כמובן שמדובר רק ברשת האלוחטית ולא בכל המחשבים שמחוברים קווית. אני כמעט בטוח שזה לא ספציפית למחשב שלי שיש בעיה, וגם בחיבור WIFI בפלאפון יש בעיה כשיש SPIKE כזה. צירפתי תמונה כדי שתראו קצת PINGING לוואלה, יכול להיות גם SPIKE ל900MS, זה לא רק לWALLA. משגע לי תשכל, החלפתי סיסמא לאלחוטי ועדיין המצב לא משתפר. נראה לי שבזק לאחרונה העלו רשת אלחוטית חינמית באיזור שעלולה לגרום לבעיות. למישהו יש עצה? המתאם האחלוטי של TPLINK WN821N לוח אם MA770UD3.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי נייד ועשיתי פירמוט בעזרת DBAN (למי שמכיר) עכשיו אני לא יכול להתקין את מערכת ההפעלה (וינדוסXP) כי אין לי BOOTABLE SETUP DISK (דיסק איתחול) אני בדרך כלל מתקין בדרכים הבאות: cd i386 (enter) winnt או מתקין על מערכת ישנה יותר (ויזואלי). עכשיו מישהו יכול לעזור לי אולי באיזה אתר או קובץ שנותן איזה דיסק אימייג' שאני יכול ליצרוב ולאתחל למצב התקנה בדוס או משהו :'( אני נואש ??? כל דבר שיכול לעזור יתקבל בברכה תודה לכל התותחים על העזרה...
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום במהלך משחק היום המחשב קרס ולא הציג כלום על המסך. אחרי כיבוי והפעלה מחדש עדיין לא ראוים כלום ובנוסף לא שומעים את מערכת ההפעלה עולה (כנראה נתקע במהלך הBOOT). כדי לבדוק אם הבעיה בכרטיס המסך הוצאתי אותו וחיברתי את המסך לכרטיס המסך המובנה על הלוח אם. התוצאה היתה זהה. אחרי איפוס של ה-BIOS המחשב עלה על הכרטיס המובנה. בהפעלה התבקשתי לבחור איזה גירסה של BIOS אני רוצה לעלות, את הבררת מחדל או את האחרונה שהיתה. בחרתי באחרונה והמחשב עלה כמו שצריך כולל מערכת ההפעלה. כדי להיות בטוח שהתקלה בכרטיס מסך חיברתי אותו בחזרה למחשב. אבל פתאום גם כרטיס המסך(החיצוני) עובד כמו שצריך ואין בעיות. אחרי זה החלטתי לחזור לשחק אבל שוב המחשב קרס והכול התחיל מחדש. ממה יכולה להיות התקלה הזאת כרטיס תקול?…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית והאמת די מוזרה. המחשב שלי עובד בסדר גמור עד שאני מכניס דיסק לכונן DVD שלו. ברגע שהוא מתחיל ליקרוא את הדיסק המחשב ליפעמים מאתחל את עצמו ולפעמים נכבה מעצמו. יש לציין שאם אני פותח את הכונן וסוגר ללא דיסק אין בעיה. הבעיה עצמה היא רק כאשר אני מכניס דיסק לכונן. אשמח לתגובה מהירה תודה!
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה BOOT לאחר כ20 או 300 דקות לערך. זה לא מערכת ההפעעלה או הHD כיוון שהתקלה חוזרת גם עם מערכת הפעלה אחרת בHD אחר. זה לא הזכרונות כיוון שעשיתי עליהם בדיקה והם יצאו בסדר. לא נראה לי שמדובר במעבד כיוון שהרצתי עליו כיווץ DVD לDIVX והוא עבד לאורך כ15 דקות ב100% . נשאר הלוח והספק. מה דעתכם? מה כדאי לעשות?
-
- 10 תגובות
- 796 צפיות
-
-
היי, מידי פעם בעת הפעלת המחשב - מקבל את הודעת השגיאה הבאה,ובקשה להיכנס לבקרה של הביוס: "CPU FAN - ERROR",ואז בקשה להיכנס לביוס ולשנות שם משהו בהגדרות. שתי שאלות: האם זה אומר,שמאוורר המעבד - הולך למות בקרוב ו/או,שהוא תקול? מה אני אמור לשנות בהגדרות בביוס?,כשאני נכנס לביוס - הגדרה אחת מופיעה באדום (לא זוכר בדיוק איזו הגדרה),אבל...רואים,שטמ"פ המעבד=תקינה ו/או אולי נמוכה (31-35 מעלות צלסיוס)? לוח אם:ASUS P8Z68 - V PRO. מאוורר מעבד:ZALMAN - CNPS 11X. מערכת הפעלה:WINDOWS 7 ULTIMATE - 64 BIT. מעבד:i5-2500k. כ. מסך:6970. ס. כוח:ENERMAX MUDU 87+ 700W. תודה רבה מאוד מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ותודה לקוראים ולעונים ;D יש לאבא שלי מחשב והוא כל הזמן מתכבה מעצמו או שלפעמיים העכבר לא עובד ושמדליקים את המחשב אז יש אור אדום מהעכבר למטה ואז מפסיק... החלפתי לו היום ספק כוח וזה שוב ממשיך ממה יכול להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
טוב, אז קניתי עכבר ומקלדת של מיקרוסופט רגילים(לא אלחוטייים!) ולפעמים קורה שכשאני לא נוגע בעכבר קצת זמן והיד שלי ק מונחת עליו, פתאום הסמן מתחיל לזוז לאיזה שהוא כיוון מסויים לאט לאט, לא קפיצות ענקיות! אך יש גם את הבעיה של הקפיצות הענקיות, זה לא קורה הרבה, אך זה קורה כשאני משתמש פשוט בעכבר, כשאני מזיז אותו, פתאום הוא קופץ לצד השני של המסך... בדקתי בקצב התנועה של העכבר, זה לא זה... הדרייבר המותקן הוא הדרייבר שקיבלתי עם המקלדת והעכבר +התקנתי על זה דריבר מהאתר של מיקרוסופט... זה עדיין קורה.. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני חושב שעבדו אלי, כי ב- CPU-Z ובאיברסט רשום 5-5-5-15 ואני קניתי CL4! נכנסתי ל- M.I.T אבל לא רשום שם, הרוב שם רשום auto ואין מספרים ליד... מישהו יודע איך בודיקים בלוח אם? ד"א התקשרתי אליהם ואחרי צעקות וויכוחים הם אומרים לי שבביוס זה רשום ובתוכנות זה לא נכון אז אני רוצה לוודא באמת שזה נכון! תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד בן כ 3 שנים עם מעבד איטל e3400 . במחשב מותקן פיזית זכרון של 4 gb אולם מערכת ההפעלה windows 7 32 bit מזהה רק 2.8gb . האם כדאי להעלןת מערכת הפעלה של 64 bit כך שכל 4gb של הזיכרון יפעלו ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי למצוא דריברים חדשים לצורב sony ולסידי mtrp (אני חושב) שלי, אני לא מוצאתי. CD-ROM = mtrp 52X CD-RW= SONY crx175e2 24X10X40X תודה.
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
לעיתים כאשר אני משחק בunreal 2 אז הוא יוצא לwindows וכותב לי את ההודעה הבאה: General protection fault! History: UALAudioSubsystem::PlaySound <- APlayerController::execClientHearSound <- (U2PlayerNetTestController Save0.U2PlayerNetTestController4 @ Function U2.U2PlayerController.ClientHearSound : 00C8 line 206) <- UObject::ProcessEvent <- (U2PlayerNetTestController Save0.U2PlayerNetTestController4, Function U2.U2PlayerController.ClientHearSound) <- UObject::execClassContext <- (AssetsHelperGeneric None @ Function U2.AssetsHelperGeneric.HandleMovingOnTexture : 0028 line 85) <- UObject::execClassContext <- (U2PlayerAtlantis Save0.U2PlayerAtlantis0…
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום חברים, אחרי שהמחשב שלי (מפרט בפרופיל) נעשה ממש איטי בזמן האחרון עשיתי פירמוט והתקנתי ווינדוס 7. אחרי ההתקנה, כל פעם שהמחשב מגיע למצב של עליית הווינדוס (הפס הזה שזז על המסך) הוא פשוט עושה לעצמו ריסטרט ואח"כ נתקע במסך של עליית הביוס. בדקתי בתוך המארז וכל הרכיבים מותקנים כמו שצריך, בעיית תוכנה זה לא ככה שאני מעריך שיש איזשהו חלק שגורם לבעיה. אני אשמח לעזרה בזיהוי המקור לבעיה, ויעשה\יענה על כל שאלה שתוכל לעזור בנושא. נ.ב. אני נמצא ברייד 0 והווינדוס עצמו עשה מחיצות בכונן בזמן ההתקנה לצורך קבצים של הווינדוס. הבנתי שזה לא בריא לעשות מחיצות בכונן רייד, יכול להיות שזו הבעיה? תודה מראש, אלמוג.
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
היי לכולם , לאחרונה המחשב שלי מרבה להיתקע וההרגשה הכללית שהוא עובד לאט ,החלטתי להריץ עליו spy & bot . תוך כדי שהתוכנה סורקת נכנסתי ל everest ושמתי לב כי רק ליבה אחת עובדת . האם זה ניתן לתיקון? [br]פורסם בתאריך: 11.06.2010 בשעה 00:59:57 מישהו ?
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
ברשותי המפרט הבא מעבד: i7 4790k לוח אם: gigabyte z97 d3h זכרון: 16גיגה כ.מסך: gigabyte 970gtx g1 ספק :seasonic X-750. מ.הפעלה: win 8.1 64bit המחשב חדש ונמצא אצלי שבוע. לאחרונה, לאחר שהמחשב נכנס למצב שינה , הוא לא נדלק בחזרה. גם לאחר שכיביתי ,הוצאתי את הכבלים של הספק וחיברתי מחדש, בדקתי שאין כבלים רופפים. מדי פעם המחשב כן נדלק והכל עובד כשורה , אבל אם אני מכבה ומנסה מיד להדליק שוב המחשב לא עולה. האם יש משהו שאני יכול לעשות בעצמי כדי לנסות ולפתור את הבעיה ,לפני שאני שולח את המחשב חזרה לחנות לבדיקה?( כל החלקים באחריות).
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-