תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום , רציתי להתייעץ פה בפורום לגבי בעיה שקרתה לי במחשב אני מדליק את המחשב (המחשב פועל) והמסך לא נידלק ההשערה הראשונה שלי הייתה שהכרטיס מסך נשרף אבל אז שמתי לב שהמחשב לא משמיע את הצפצוף שאומר שהוא נידלק מה לדעתם הבעיה בכרטיס מסך או במעבד או במשהו אחר? תודה על העזרה!
-
- 10 תגובות
- 672 צפיות
-
-
כל כמה פעמים שאני מדליק את המחשב, הוא לא נדלק, המאוורר מנסה להתחיל להסתובב ומפסיק רק שאני משנה את שקע החשמל, הוא נדלק והכל טוב עד לפעם הבאה, שבא צריך לשנות שוב שקע חשמל, או לפעמים עובד רק להוציא ולחבר שוב. מה זה יכול להיות?
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי כונן SSD(כונן C) בגודל של 118 ג'יגה . הבעיה שלי היא שכאשר אני מסמן את כל מה שיש בכונן ולוחץ Properties אז כתוב שכל מה שיש שם לוקח 49 ג'יגה ובחשבון פשוט 118 פחות 49 יוצא 69 ג'יגה אבל כאשר אני מסתכל ב my computer כתוב שיש לי 35 ג'יגה ולא 69. השאלה שלי היא: לאן נעלמו או איפה מתחבאים 34 ג'יגה שאמורים להיות פנויים. בסך הכל אמרתי שאני לא ארד מתחת ל50 ג'יגה כדאי שהביצועים יהיו טובים(לא בטוח שזה נכון אולי אפשר פחות מזה אני פשוט לא מבין בזה) תודה מראש לכל המגיבים
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה בחלק מהאתרים עם IE11 הוא לא מציג את כל האתר בצורה נורמלית, יש לי נתב TP-LINK 1043ND V2.1 עם קושחת LINUX מסוג GARGOYLE V1.8.1 האחרונה, וגם מודם HOTBOX של HOT, בעיית התצוגה מתרחשת בכל המחשבים בבית, אלחוטי וקווי. בשאר הדפדפנים גוגל כרום ומוזילה פיירפוקס אין בעיית תצוגה, רק ב IE11 וזה משהו ששמתי לב אליו לאחרונה, חשבתי שיש קשר כלשהו לצורה שבה הדפדפן מתרגם את האתר מבחינת DNS או בעיית DNS בנתב אך הגדרתי את הכתובות ידנית וניסיתי גם שרתי DNS חלופיים אך ללא הועיל. מישהו מכם נתקל בתופעה מוזרה זו? צירפתי תמונת מסך להמחשה, שימו לב שהחלק העליון של האתר לא מופיע כלל. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
כאשר אני פותח את המחשב יש לי את ההודעה הזאת erroe c:windows/sestam32/nvcapl the specified module not found (הבעיה זה שבוקונטאר אני לא מצליח להעביר את הרזולוציה מsoftwar לopengl וזה משגעה אותי ופעם לפני שהיה לי את הוירוס הזה היתי יכול
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה מוזרה עם ההארד דיסק. כרגע מותקנים אצלי שני הארד דיסקים על המחשב - בראשון מותקן הווינדוס והשני מחולק לשני partitions. הבעיה שלי היא עם הpartition הראשון המכונה D .בכל פעם שאני ניגש לכונן לבצע פעולה של כתיבה או קריאה ארוכה יותר מכמה שניות יש רעש מוזר של כאילו נופל המתח ואז חוזר ואז המחשב נתקע. המתח לא באמת נופל כי הכל ממשיך לעבוד ( רק יש freeze). משום מה שניגשתי ל-partition השני בהארד דיסק לא קרתה לי התופעה הזו. למישהו יש מושג מה פשר הבעיה והאם ההארד דיסק גמור? נ.ב - עוד דבר נוסף ששכחתי לציין : נסיתי לעשות דיפרגמנטציה לכונן ודוקא זה עבר בסדר גמור ללא שום תקיעות.
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
לפני כמה ימים שלחתי הודעה ששמתי לב שהמאוורר של הספק במחשב הישן שלי (פנטיום 3) לא עובד. המליצו לי לנסות לנקות אותו מאבק אז פתחתי את המארז וניקיתי קצת את האבק עם מייבש שיער (עם רוח קרה כמובן), בפרט את הספק וגם בכלל. בזמן הניקיון שמתי לב שיש גם מאוור לכרטיס המסך (פאר הטכנולוגיה, של המילניום הקודם.. RIVA TNT ), אז כשהדלקתי את המחשב הסתכלתי אם הוא מסתובב, וגם הוא לא.. (וגם המאוור של הספק לא התחיל להסתובב כמובן) אז ניסיתי לנקות עם המייבש שיער גם את המאוורר של הכרטיס מסך. ואחרי זה הדלקתי את המחשב ו- אין תצוגה (המסך לא מקבל כלום)... חשבתי שאולי איכשהו הזזתי את כרטיס המסך למרות שלא נראה לי, אז ניתקתי וחיברתי אותו. הדלקתי את המחשב שוב ו.. אין תצוגה אבל לא רק זה, גם הרמקול של…
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום. שאני נכנס ל- Task Manager, הוא מציג לי Cpu Usage:50%. הטמפ' (באמצעות ה- Asus Probe) היא 56 מעלות צלזיוס. שתי שאלות: 1. למה ניצולת היא 50%. אעפ"י ששום תוכנה אחרת לא עובדת ברקע. 2. האם 56 מעלות זה סביר?
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום חברים, זיהיתי בעיה במנהל ההתקנים, בתמונה הבאה: מישהו יודע כיצד ניתן לטפל בזה? כמו כן גיליתי את הבעיה הזו לאחר שה-sound הפסיק לעבוד לפתע במחשב ולכן בדקתי את מנהל ההתקנים, הסאונד עדיין לא עובד, לא הצלחתי לסדר אותו למרות שניסיתי להוריד את הדריברים מחדש. האם יש קשר בין השניים? תודה לכם על התשובות
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום כל פעם שאני עושה איתחול למחשב הוא עושה בדיקת דיסק (disk checking) ואחרי שהוא מעלה את מערכת ההפעלה יש מעט יותר מקום בדיסקים והוא משאיר תיקיות מוסתרות בשמות כמו FOUND.001 FOUND.002 FOUND.003 ובתוכן קבצים בשמות כמו: FILE0000.CHK FILE0001.CHK וכתוב Recovered File Fragments אני רוצה לדעת האם מותר למחוק את הקבצים האלו או שאפשר להשתמש מהם כפי שמשתפמע משמם [הם הרי כותבים שהם חלקי קבצים "שחילצו אותם"] כך שאם אני מוחק אותם אני מאבד מידע חשוב מה לעשות עם הקבצים האלו?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הזה: http://img300.imageshack.us/img300/6481/untitledtu1.gif אני יכול לקבל בבקשה את הדרייבר הכי עדכני לזה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי מחשב דיי חדש זיכרון Pentium 4 3.2 1GB כשאני מפעיל שירים אז כל כמה שניות יש קיטועים של השיר וזה לא אמור להיות ככה ושמתי לב שבמנהל המשימות של וינדווס הקובץ svchost.exe משתמש בזיכרון ב- 37,420 k , משהו שאני לא זוכר שהיה בעבר זה תקין ?
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
ההודעה הזאת מופיעה פתאום כשהמחשב עולה והוא אפילו לא מגיע לווינדוס. נכנסתי לביוס ושיניתי את זה ל enable אבל הווינדוס עדיין לא עולה. הוא רושם בדיוק את אותה הודעה רק עם enable במקום disable ומבקש לאתחל את המחשב. מה זה יכול להיות? איך אפשר לפתור את זה? נ.ב. המחשב לא שלי והוא כרגע לא אצלי אז קצת יהיה לי קשה לענות על שאלות אני פשוט מחר יגיע לשם ויוכל לראות אני מקווה שתוכלו להדריך אותי גם ככה תודה
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום, אחותי קנתה מחשב בערך לפני 3 שנים בערך, והוא אינטל עם מעבד פנטיום 4 1.7GHZ וזכרון 128M של RDRAM 800MHZ אני חייב להגדיל את הזכרון אבל הבעיה היא שהמפרט של המחשב הזה כבר לא קיים... הזכרונות מהסוג הזה כבר לא מייצרים. מה עושים ? איזה זכרונות ניתן לשלב יחד עם הזכרונות האלו והאם זה לא יאט את הזכרונות הקיימים ? בתודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 672 צפיות
-
-
המחשב השני שלי (זה שבמפרט בצד שמאל) לא עולה... אתמול הוא טען את הוינדוס ואז הופיע מסך כחול לחצי שנייה ואז עשה ריסט לעצמו והיום בבוקר כבר אחרי שמופיע התפריט הזה האם להפעיל במצב בטוח וכו' הוא פשוט נתקע... לא ברור לי מה הבעיה בדקתי את כל החיבורים במחשב והחלפתי את הכבלים של ההרד דיסק ושיניתי מקומות אבל כלום לא עוזר מה הבעיה???
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה סבלתי מ2 מסכים כחולים זהים [ היום זה הפעם השניה] הבעיה היא שאין סיבה למסך הכחול עד כמה שאני רואה ב"מציג האירועים" בוינדוס אשמח אם מישהו יצליח לזהות מה הבעיה: * הדבר היחידי ששמתי לב אליו זה שהדריבר של הכרטיס קול שלי עושה בעיות [ הוא מנתק את המיקרופון כל פעם ומחזיר אותו ומקפיץ חלונות ] אבל לא יודע אם זה יכול לגרום לבעיה.. --------------- זה מה שכתוב לי במציג אירועים : Bucket של תקלה 0xD1_Rtlh86+b339, סוג 0 שם אירוע: BlueScreen תגובה: ללא מזהה Cab: 0 חתימת בעיה: P1: P2: P3: P4: P5: P6: P7: P8: P9: P10: קבצים מצורפים: C:\Windows\Minidump\Mini071109-01.dmp C:\Users\Oren\AppData\Local\Temp\WER-343280-0.sysdata.xml C:\Use…
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, לאחי יש מחשב חדש, והבעיה היא שהמחשב אינו נפתח מחדש לאחר שסוגרים אותו. נניח סגרתי את המחשב, ואני רוצה לפתוח אותו מחדש 5 דק' לאחר מכן, הוא לא נפתח. רק למחרת (לאחר 8~7 שעות) הוא נפתח. אני חושב שהבעיה היא בספק כוח, אבל אין לי מושג. ספק כוח Sapire 550W מעבד E8500 כרטיס מסך Point of View 9800GT עזרה?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן קצת יותר משנתיים עם זיכרון 1G של חברת CEON, השבוע רציתי לפנק אותו והוספתי עוד זיכרון של 1G של אותה החברה ( שני הזיכרונות במהירות של 667M ), הלוח אם תומך עד 2G זיכרון , אבל המחשב משום מה מזהה רק 1G , יש לי שני סלוטים של זיכרון , ביצעתי את הבדיקות הבאות: זיכרון ישן בסלוט 1 - תקין זיכרון חדש בסלוט 1 - תקין זיכרון ישן בסלוט 2 - תקין זיכרון חדש בסלוט 2 - תקין משום מה כאשר שני הזיכרונות מחוברים המחשב מזהה רק 1G ( לא משנה איך נחבר אותם , הצלבתי ביניהם ועדיין אותה תוצאה ) אין לי ג'אמפרים על הלוח אם הקשורים לזיכרון, אז מה זה יכול להיות ???
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
המחשב הוא פנטיום 4. לא היה עליו תוכנה אנטי וירוס והוא התמלא בוירוסים ששינו את מקשי המקלדת ועשו עוד בעיות. ניסיתי לפרמט בדרך שאני תמיד עושה boot from disk מעלה את ההתקנה של הוינדוס ואז לוחץ אנטר. אבל אי אפשר לעשות את זה משום מה גם שאני לוחץ אנטר וגם שאני לוחץ על R באפשרות התקנה הוא לא מגיב. רק על f3 שזה יציאה מההתקנה. מה האפשרויות העומדות בפניי לפירמוט בדרך אחרת? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב הנייד (די ישן) מגיסתי. ובשלב מסויים נאלצתי לפרמט לו את מערכת ההפעלה והתקנתי לו xp pro בעיברית. עכשיו אני רואה שאין לי אפשרות לשמוע קול ואני מקבל הודעה על כך שאין התקן קול על המחשב! אין לי שום דיסק - המחשב ישן. 1) האם זה משהו שניתן להוריד מהאתר של hp ולהתקין - (אם כן איפה ואיך)? 2) לפני שהמחשב נתקע ונאלצתי לפרמט אותו, - כשהבאתי אותו הבייתה הוא מיד התחבר לרשת האלחוטית בלי בעיה - היה מותקן עליו xp באנגלית. אחרי שהתקנתי לו את הגירסה בעיברית אני לא רואה שום אופציה שמאפשרתי לו להתחבר אוטומטית לרשת האל חוטית! האם גם פה מדובר על רכיב שחסר בשל דיסק שאין לי שאולי קשור ל hp? אשמח לשמוע האם יש לזה פיתרון. בתודה מראש, אריאל.
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה, כאשר המחשב עובד לפתע שני המסכים שלי מאופלים (כאילו כיביתי את המחשב). זה יכול לקרות באמצע עבודה, זה יכול להיות כשהמחשב לא עושה כלום, יכול לקרות תוך שתי דקות ויכול לקרות אחרי 5 שעות. בדרך כלל זה קורה תוך שעה. רק ריסט פותר את הבעיה. המפרט: Q9550 על לוח Abit IP 35 pro XE, ללא אוברקלוק. כרטיס מסך sapphire hd3450, עם שתי יציאות DVI שלכל אחת מחובר מסך. 2x2gb corsair xms2 ddr2 psu corsair 520w בלוח יש LED כזה שמראה קודים של תקלות, אך כשהדבר הזה קורה הקוד שמופיע שם הוא FF, כלומר "הכל תקין". windows 7 enterprise 64bit, מקורי ומעודכן. יש רעיונות לכיוון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
זו שאלה שהעלתי בפורום כרטיסי מסך אבל בנתיים לא הצליחו לעזור לי שם. מה שקורה זה שבחיבורHDMI לטלויזיה יש פלאשים שחורים, בערך פעם ב10 דקות (לפעמים יותר). זה קורה בכל סוג של פעילות, גם בצפיה בסרטים וגם בגלישה באינטרנט. זה לא קורה בחיבור DVI וVGA ניסיתי גם כבל HDMI אחר וגם PORT אחר בטלויזיה, זה עדיין חזר על עצמו. הדרייבר של הכרטיס הוא העדכני ביותר שמצאתי. אשמח לשמוע רעיונות, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי מחשב עם לוח של ASUS P5B. לאחרונה בכל הפסקת חשמל או ניתוק כבל החשמל הביוס מתאפס והתאריך בורח וצריך לעדכן מחדש. קראתי ברשת שבד"כ זו בעית סוללה והחלפתי בחדשה - אבל הבעיה נשארה. אמרו לי בטלפון באחת המעבדות שצריך לשחק אולי בג'מפר אבל חיפשתי ולא מצאתי איפה הוא נמצא. אשמח אם תתנו לי פתרון או לפחות הסבר איפה נמצא הג'מפר - אם יש איזה שרטוט (משהו של יותר מ"ליד הסוללה" כי אני לא מוצא אותו.) תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-