תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
שלום שלום המחשב שלי לא מגיב כל הזמן כשאני גולש ברשת. כשאני פותח פייר פוקס או כרום לוקח לדפדפן הרבה זמן לעלות, הרבה פעמים אני מקבל שגיאת not responding, לאחר כמה דק' הוא מסתדר אבל שוב ניתקע לאיזה דקה כשאני מנסה למזער את הדף לדוגמא או לעבור בין חלונות אם אני פותח תיקיות או מסמכים הם נפתחים בסדר. עברתי אחרי מדריכים באינט' להורדת תוכנות שעולות יחד עם המחשב ואני משתמש בccleaner. לפעמים קורה שהמחשב מסתדר ועובד טוב ולמחרת שוב נתקע. סרקתי וירוסים עם avira ויצא נקי. בקיצור מתיש מתיש מתיש המחשב בין כמה שנים מחשב אסוס. ווינדוס 8 cpu intel core i5 3230m 2.6ghz memory 4gb hdd 750gb אלפי תודות לעונים
-
- 20 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
כשאני לא נוגע במחשב אחרי 20 דקות המחשב נתקע ואי אפשר לעשות בו כלום ובגלל זה אני לא יכול להשאיר את המחשב להורדות בלילה מפרט: מעבד:p4 2.4 זכרון:mb 256 400mhz כרטיס מסך: powercoler radeon9600pro לוח אם:intel d845gebv2 ספק:ג'נרי 280w בבקשה תעזרו לי זה ממש מעצבן
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי מחשב P4 3G על לוח אסוס P4P800 בזמן האחרון נתקע כשבא לו, ללא קשר לתוכניות או העמסה 1) בזמן עבודה 2) לפני עלית חלונות כשמופיע מסך אסוס כיצד לחפש בעייה? :s05: בתודה יהודה
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי AMD Athlon Xp 2600 שקניתי לפני שנה וכ-4 חודשים. לום אם - GA-7N400-L של ג'יגהבייט. כ. מסך של ASUS זיכרון 256 MB של Kingstone טמפ מעבד שלי - 57 מעלות. המחשב פועל רוב הזמן בסדר גמור. אני משתמש הרבה באינטרנט בכל התוכנות הפשוטות והבסיסיות והכל עובד מצויין. הבעיה מתחילה כשאני מריץ דברים "כבדים" על המחשב. כל משחק שניסיתי, או כל ניסיון צריבה של 700 מגה, הסתיים אצלי ב REBOOT או קפיאה של המחשב או סגירה החלון בטענה ש"התעוררה בעיה והוא צריך לסגור". כל המשחקים עולים ואני מצליח לשחק בהם, אבל אחרי 5 דקות פחות או יותר בתוך המשחק - הוא תמיד נתקע או סוגר את החלון או עושה ריבוט אוטומטי. מה הבעיה אצלי? המחשב מתחמם? מה כבר יכול להיות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז נתחיל מהתחלה. מערכת ההפעלה שלי היא win7ult 32b לפני כשבועיים התחילה הבעיה הזו. לאחר כיבוי מלא או לאחר restart של המחשב, הוא עולה וכדקה לאחר עבודה הוא נתקע. רק restart נוסף מחזיר אותו לעבודה רגילה כאילו לא קרה כלום. דברים שעשיתי: מחקתי את כל הדברים שהתקנתי במהלך השבועיים הקודמים להופעת התקלה. משחקים, תוכנות, עידכונים וכן את הדרייבר של כרטיס המסך(מסוג 8800GTS ה- 640MB) עשיתי ניקוי קבצים, תיקון שגיאות כולל שטח ואיחוי. במהלך הבדיקות שלי העלתי את ה-win במצב בטוח. עבד יפה אבל כשחזרתי למצב רגיל הוא נתקע. העלתי win ללא דרייבר כרטיס מסך והוא עדיין נתקע. התקנתי עידכוני win חדשים במקום אלו שמחקתי ועדיין הוא נתקע. זהו. אני דיי אובד עצות וחושב לפרמט את המחשב. אגב זו הפע…
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
לאחר שמדליקים את המחשב ועל המסך מופיע שם של לוח אם מרגע זה המחשב נתקע ומסך מתחיל להבהב (נכבה/נדלק). לאחרונה המסך הפסיק להידלק בכלל. מה ניתן לעשות במקרה הזה? האם זה כרטיס מסך שנשבר? אציין שזה מחשב ישן (בערך 9 שנים) עם כרטיס מסך מובנה ולא נפרד. האם זה אומר שצריך להחליף את כל לוח אם? ניתן בכלל להשיג לוח אם שמתאים למחשב ישן כזה ולהחליף לבד? כדאי ושווה להזמין טכנאי בשביל זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מחשב בן 5. חוויתי תופעות של תקיעות של המחשב לפרקי זמן של מס' דקות, כשנורת הדיסק דולקת קבוע. היו הודעות של Disk Error בעליית המחשב ולפעמים הדיסק לא הזדהה עוד בשלב ה-BIOS. קניתי היום דיסק חדש ואני נתקל בתופעות שבהן המחשב קופא לפרקי זמן של דקה-שתיים כשאני מנסה לבצע פעולה הקשורות לדיסק החדש. בעת הקיפאון, נורת הדיסק דולקת קבוע. המעבד לא מתחמם ולכל צרה, השארתי אותו פתוח. מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, כמו שכתוב בכותרת, המחשב פשוט "קופא"- כאילו עשו print screen למסך, פשוט שום דבר לא עובד (קורה איך שהווינדוס עולה). יש לציין שהיו לי תקיעות כאלה גם במהלך ההתקנה עצמה, שנפתרו על ידי כך שניתקתי את המקלדת והעכבר. מפרט: i5 3470 gigabyte b75m-d3h (8gb ram (4X2 seasonice eco 500w תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר הפעלה של המחשב הוא עובד בצורה תקינה . לאחר מספר דקות הוא נתקע פשוט , העכבר ממשיך לעבוד אבל שום דבר אחר לא עוזר , בנסיונות של ריסטרט לא עוזר כלום ורק כיבוי ארוך למחשב הוא עולה ושוב נתקע . לא ביצעתי עדכון של דרייבר או תוכנה חדשה , (לפני שאני מתחיל לפרק את המחשב וגורמים ) - האם יכול להיות שהתקלה נובעת מהתחממות של המעבד ? אני משמתמש במאוורר של ARTIC COOLER PRO 7 , האם יכול להיות שהוא השתחרר וזה מה שגורם לתקלה ? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הסיבה שהמחשב - שולחני, נתקע לאחר שלא נוגעים בו במשך כ-15 דקות ניתן להזיז רק את העכבר, אבל שום דבר אינו מגיב בצעתי איתחול פורמט למחשב והתקנה חוזרת של WIN XP אך ללא הועיל
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם. משהו מוזר לחלוטין קורה במחשב של אחותי. היא מפעילה אותו ומשתמשת בו באופן רגיל של מסנג'ר, אופיס, גלישה באינטרנט. אין משו מיוחד או משו שדורש מאמץ. מדובר במחשב פנטיום 3 סוקט 370, 500Mhz עם 448MB זיכרון RAM, כרטיס מסך ATI RAGE 8MB (משהו כזה.. לא מובנה) מאוד ישן. המחשב רץ על WinXP PRO. בהתחלה, כשמפעילים את המחשב העכבר מרצד בצורה מוזרה עד שלוחצים על כפתור כלשהו ואז העכבר מפסיק לרצד וגם המחשב פועל בצורה נורמלית (שכן בתחלה, שהעכבר ריצד, המחשב גם פעל מאוד לאט). ואחרי כמה דקות של שימוש המחשב פשוט "קופא", נתקע! העכבר לא מגיב, המקלדת גם לא מגיבה, כל התוכנות "קופאות" ולא זזות והמחשב פשוט נתקע לחלוטין ולא יוצא מזה, צריך לבצע ריסט ושוב אחרי כמה דקות של שימוש המחשב נ…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בעיה שמשגעת אותי ככל הנראה לאחר עדכון מאי גריסת 2004 המחשב קופא לסירוגין ניתן להזיז רק את העכבר ומה שניתן לי לעשות זה לעשות רק ריסט מישהו נתקל מכיר ?
-
- 29 תגובות
- 4.7k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה מדי פעם באקראיות מוחלטת קורה שהמחשב נתקע לכמה שניות לפעמים יותר והסמן של העכבר מתחיל לפעול מוזר ומחליף צבע לצהוב. פה ושם קראתי שאולי זו בעיה של התחממות אך הנה מה שמופיעה לי לפי התוכנה שבודקת טמפרטורה וכו': http://gyazo.com/5e8ac121c0b8ee2fdb2eb1be71bb4594 כשיש תתקיעה אני לא רואה שהחום של המעבד עולה פתאום אז באמת אזלו לי הרעיונות של מה יכול לגרום לבעיה. לפי התמלום והידע הכללי יש לכם מושג אולי מה הבעיה ומה אפשר לעשות בנידון?
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום מפרט המחשב שלי מפורט בפרופיל ברשותי מחשב לא חדש (בן 4) לפני כחודש היתה הפסקת חשמל וכנראה שהדיסק הקשיח נפגע קניתי דיסק חדש [pre]Hitachi HDS721050CLA362[/pre] שעליו התקנתי ווינדווס XP מחדש. על הדיסק הישן התקנתי לינוקס והוא גם מחובר למחשב (הוא עובד, פשוט יש כנראה כמה סקטורים שאי אפשר לגשת אליהם) התקנתי גם מחדש את הדרייבר של כרטיס המסך לאחרונה המחשב, נתקע לי לחלקיקי שנייה . ככל שיש עליו עומס גדול יותר הוא נתקע לזמנים יותר ארוכים ובתכיפות גדלה והולכת זה גם משפיע על הסאונד של המחשב שנשמע קטוע כשזה קורה. בנוסף לזה הוא גם באופן כללי מגיב באיטיות. - הכל ביחס לאיך שהוא עבד קודם לכן. ציפיתי שדיסק חדש עם מערכת הפעלה פשוטה (XP) ומספר מצומצם של תוכנות יראה ביצועים משופרים, אבל אנ…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל רציתי להודות על העזרה שאתם נותנים כאן, שמח שמצאתי את האתר המגניב הזה יש לי בעיה שהמחשב פתאום נתקע ונעצר לכמה שניות, נעצר בכל מה שהוא עושה גם העכבר, ההקלדה והמדיה פלאייר, הכל נעצר לכמה שניות.. זה קורה לפעמים כל כמה דקות, לפעמים כל חצי שעה. לפעמים יש לי חלון קטן שנפתח ואומר שאירעה שגיאת באגים או משהו כזה ואני פשוט מתעלם מזה. אולי זו הסיבה?.. בכל אופן, אשמח לקבל הצעות.
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אז ככה המחשב בן שנה כמעט... מאז ומתמיד גם בשביל Celeron 2000 הוא עובד איטי עם 256 זיכרון DDR וכבר לפני כמה חודשים פעם ב... הוא היה נתקע אבל בזמן האחרון זה ממש בלתי נסבל המחשב לאחר 15-20 דקות של עבודה נתקע.. וזה לא אותה הבעיה כמו אצל הבחור שכתב הודעה מתחתיי כי הסאונד לא ממשיך ואף אחד לא משחק במשחקים במחשב הזה.. הוא יותר לגליה באינטרנט ומוזיקה... יכול להיות שזה התחממות? אם כן למה פתאום זה התחיל מה יכול להיות שהשתנה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום אנשים... אממ אני די חדש פה, ומקווה לקבל עזרה במהירות אז ככה, המחשב שלי חזר לפני כמה ימים משידרוג, פירמוט... והתחלתי להתקין כמה משחקים, ואז שנכנסתי אל אחד מהם, המחשב נכבה אחרי כמה דקות.., אחר כך זה עבר, ואז נכנסתי למשחק אחר, וזה קרה עוד פעם... אמרו לי שאולי זה שמהחשב מתחממם או משהו, בדקתי והוא כל הזמן בין 29-30, וזה מעצבן אותי!!!, פול!!, תעזרו לי ועכשיו יש לי עוד בעיה, שצצה לי בכל המשחקים ששיחקתי עד עכשיו אז החלטתי להעביר את הבעיה הזאת לפה, כי זה נראה לי בעיה במחשב זאת הבעיה:
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום ניסיתי להתקין (במחשב ישן) תוכנה (VISUAL STUDIO) דרך ISO (עם כונן וירטואלי) והמחשב ניתקע באמצע ההתקנה ללא הודעת שגיאה וללא מסך כחול, אלא פשוט המסך נישאר פועל והעכבר הפסיק לזוז ושום דבר לא הגיב ולא היה ברירה רק לעשות RESTART, ניסיתי ISO אחר (תוכנת MSDN) והמחשב ניתקע כנ"ל, צרבתי את הISO לדיסק, וכן המחשב ניתקע. חשוב לציין המחשב עומד בדרישות החומרה.
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם... בזמן האחרון התחילה לי בעיה שהמחשב שלי נתקע ללא כל סיבה... מה זה נתקע?ז"א שכאילו הוא קופא וזהו,כלום לא זז,המקלדת לא עובדת אך האור בלוח אם לא מפסיק... אין לי מושג מה זה...וזה התחיל מזה שיום אחד שיחקתי BF2 ואז המחשב נתקע... נNAV 2005 לא מזהה כלום מה שלדעתי זה אומר שזו בעיית חומרה... כמו כן פירמטתי את המחשב אך זה לא עזר. אין לי מושג מה לעשות וכיצד לבדוק מאיפה נובעת הבעיה... זה מעיק עליי מאוד...בבקשה כל מי שיכול לעזור שיפרסם פה...
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום אני עובד עצות משהו כל הזמן תוקע לי את המחשב ואני לא יודע מה זה. אני מריץ עכשיו memtest אך זה עדיין לא מצא תקלה. אולי זה המעבד אבל אם כן אני לא יודע כיצד לבדוק אותו או כל רכיב אחר שעלול לתקוע אותו. מה זה יכול להיות? תודה מראש ירון.
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה המחשב התחיל להתקע לי למשך כדקה כאשר במיוחד ה taskbar תקוע ועדיין אפשר ללחוץ על אייקונים בשולחן העבודה. פירמטטתי אך זה לא עזר ולכן מכן שזאת בעיית חומרה. רציתי לשאול איך אפשר לזהות את התקלה ומה לעשות כדי לפתור אותה. המחשב הוא פנטיום 3 1000 עם מערכת הפעלה של windows xp . תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום רב לאחר פתיחת המחשב (חיבור כבל מתח לכמה דקות) המחשב עבד, כיבתי, ניתקתי את הכבל מהכונן, סגרתי את המחשב. המחשב לא ממשך לוינדוס ונשאר תקוע, וגם לא ניתן להכנס לביוס, (כרטיס) החלפת כרטיס מסך לאחר המחשב מעלה. תודה *** כנראה שקשור לביוס, לאחר התקנה עובד תודה
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אנשים טובים שלום, מחשב שעבד טוב כמה חודשים, הפסיק מהיום לפעול: עולה מסך של ASUS (לוח האם שלי) אבל אי אפשר להכנס לBIOS ולא להתקדם לשום דבר אחר. מפרט שאני זוכר: לוח אם - P8P67 ASUS מעבד I5 משהו כרטיס מסך AMD RADEON נראה לי 6400 מה שמספיק לקרות ב10 שניות אחרי הדלקה: מופיעה הודעה NO DEVICE FOUND! ואז המסך של ASUS עם PRESS DEL TO ENTER BIOS (לחצתי DEL..) ניסיתי להחליף למקלדת חוטית וזה לא עזר. למישהו יש רעיונות איך מגיעים למערכת ההפעלה שמותקנת או לפחות איך להתקין חדשה? תודה רבה, אבי.
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אחרי שהחלפתי את המארז התחילו כל הבעיות.... כשאני מדליק מחשב לפעמים הוא נדלק אבל המסך וההרד דיסק לא נדלקים, לפעמים הוא נתקע בבדיקת הזיכרון, לפעמים הוא כותב לי מעבד 667MHZ כשלי יש 1000, לפעמים כשהוא עולה ונכנס ל XP הוא לא מתחכה או עושה RESTART... אני חושב שהבעיה היא הלוח או בזיכרון. מה אתם חושבים?
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
הוא רושם כרטיס מסך....כמות זיכרון.... הוא רושם את שם הצ'יפסט Nforce 4 ונתקע אם אני עושה ריסט הוא עולה מחדש והפעם ממשיך ל IDE Detection והלאה לוינדוס.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-