עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Cyb3r,

כמו בתראד הקודם, שוב שיחקתי וורקראפט (מה לעשות, אני חולה על המשחק הזה, חוץ מזה שהוא היחיד שיש לי ורץ נורמלי, בערך :-X) באמצע המשחק המחשב החל לבצע כיבוי מערכת מסודר, למרות שנוצר בין השאר קובץ דאמפ, בדקתי עם הכלי הסרה לוירוס המוזר החדש ZOTOB אבל לא היו לו שיירים :-X בדרך כלל כשוורקרפט קורס, הוא עושה זאת במלוא תפארת והדר, וכל המחשב אחריו מתחיל לעלות מחדש בלי כיבוי מסודר. צירפתי קובץ דאמפ, אשמח אם תעזרו. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  2. המחשב קרס במהלך עבודה רגילה Out of the blue. ניסיון לאתחל את המחשב נכשל. ניסיון לבצע startup repair נכשל מיידית עם הודעת השגיאה 0xc00000e9 - An unexpected i/o error has occurred מוכר למישהו? הצעות? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by diablo4u,

יש לי מסך mag 19 inch 810fd יש לו 2 בעיות 1. הביהרות שלו מוזרה. וכאשר אני פותח את המחשב אחרי נגיד שהיה סגור בלילה כל פעם שיש מסך לבן או משהו בהיר הוא נסגר... ככה בערך 15 פעם ואז הוא מסתדר.. 2. יש לו פסים אדומים לרוחב של המסך בהפרשים של 5 סמ בערך כל אחד. וזה לא קשור להגדרות. גם כשמהסך לא מחובר אלא רק למחשב רואים את זה על המסך השחור. המסך הוא בן 3. אז רציתי לדעת איפה יש באזור המרכז מקום שבכלל יסתכלו על כזה דבר ויוכלו לתקן (כי עד עכשיו איפה שלא התקשרתי אמרו לי לא מתקנים, ואלה שכן אמרו שמתקנים אחרי שאמרתי את הבעיה אמרו לי לך למקום אחר). עשיו אם אי אפשר לתקן אני קונה מסך חדש 17 אינץ. כבר פתחתי על זה דיון כאן. אם יהיה לי מספיק תקציב אני הולך על הviewsonic שאמרו שהוא הכי טוב. וא…

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  4. Started by THE-MASTER,

יש לי מקלדת וחלק מהכפתורים שלה לא עובדים(כל התוספות של המקלדת) אני צריך דריבר למקלדת שלי בשביל שכל הכפתורים יעבדו המקלדת שלי היא MICROSFOT MULTIMEDIA KEYBOARD 1.0A תנו לי קישור להורדה(ולא לאיזה אתר כי אני תמיד מסתבך) בתודה מראש לכל העונים מצפה לתגובות

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  5. Started by Zufp333,

שלום, קניתי מחשב ממש עכשיו עם לוח אם. GIGABYTE B85M-HD3 וCPUID מראה ב TMPIN1 טמפ של 127 מעלות C, רק בפרמטר הזה. יכול להיות שישנה בעיה בתוכנה והיא לא מדוייקת כי המחשב עצמו בנוי היטב ועובד בלי בעיות. אשמח לעזרה בפענוח הסיבה חח. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  6. Started by GuyGesh,

איך אני הופך את ה- DVD שלי ל- Multi-Zone ??? יש לי : Pioneer DVD-106S ! או איפה אני יכול למצוא מידע על הנושא הנ"ל, תודה, גיא.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אהלן לכולם, אני יודע שאולי הבעיה הזו נשמעת מוזרה, אבל זה המצב. אני יכול להדליק את המחשב שלי באמצעות לחיצה על אחד הלחצנים של העכבר. האם מדובר בתקלה חומרה (אולי אני צריך לעשות הארקה למחשב???) או בהגדרה מסוימת בחלונות ? מערכת ההפעלה-XP. תודה מראש.

8. שלום לכל התותחים,אני חדש פה ומתנצל מראש אם עברתי על חוקי הפורום. אנסה לפרט בקצרה,התקנתי משחק שכנראה היה בו טרויאן והוא השבית לי את המחשב מלהתחבר לאינטרנט,מה שלא ניסיתי וזה כולל שיחזור ואיפוס ומה לא,שום דבר לא הצליח,משהו בטרויאן פשוט חסם לי את הIP. לקחתי מחבר את הלפטופ שלו כדי לנסות ולהוריד את הווינדוס לדיסק און קי ולפרמט לבד,אבל הBOOT לא קורא את מה שהכלי של הווינדוס יצר בדיסק און קי,נסיתי את זה אולי 7 פעמים וכל פעם זה שעה עד שהקובץ מוכן,אני פשוט מותש ומנסה ללמוד להתקין לבד ולהימנע מללכת לטכנאי(אגב הוא אלוף ואני תמיד שמח לשלם לו על המקצועיות שלו והוא איש טוב)אבל מציק לי שאני לא מצליח להתקין משהו שכביכול ניראה פשוט לפי הסרטונים יש לי דיסק און קי 3.0 פלאש 16 ג…

9. קניתי עכשיו מחשב נייד hp g62 b50sj ולמרות שדאגתי לשאול לפני ואמרו לי כן לא היה דיסק דרייברים אז התקנתי ווינדוס 7 והורדתי במחשב אחר את הדרייברים שהייתי צריך. לכרטיס מסך לא הצלחתי למצוא את הדרייבר כי יש אי התאמה בין מה שכתוב במפרט של המחשב באינטרנט למה שבמחשב עצמו. עזרו לי בבקשה באינטרנט באתר של HP: בחומרה של המחשב בaida32

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  10. Started by foxil,

יש לי שלט למחשב CONCEPTRONIC עם מכשיר קליטה מסוג אינפרא אדום שמחובר ל-USB. לאחרונה קניתי סלולרי נוקיה חדש 6280. ואני מעוניין שמכשיר קליטה יקלט גם איתות מנוקיה. ניסיתי לקלוט אותו עם אינפרא אדום עם מכשיר נוקיה (עשיתי הגדרה NOKIA PC SUITE שיקבל נתונים דרך אנפרא אדום) וזה לא נקלט, עשיתי הגדרות למחשב שיש לי אנפרא אדום (הוספת דרייבר שיש רשימות מחלונות שאין קשר לדרייב של שלט) לא נקלט. להזכירכם! בזמן הפעלה קליטה, הפעלתי מכשיר נוקיה באינפרא אדום ותוכנה לשלט שמקבל איתותים הייתה סגורה. מכשיר שלט מיצרן http://www.conceptronic.net/site/desktopdefault.aspx?tabindex=0&tabid=200&Cat=20&grp=2030&ar=362&Prod_ID=1107&Prod=CMMRC&subid=550 תודה על עזרתכם!

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  11. Started by OR007,

פתחתי על זה ת'רד בעבר אבל בסופו של הדבר הבעייה הסתדרה... לאחר בעייה עם ה-WINDOWSNT כל הרג'יסטרי שלי שלך...אז נאלצתי להתקין את ההאלף לייף מחדש כמו תוכנות רבות אחרות. בכל אופו התוצאה שלי ב-3DMARK היא 4300 !...אבל בקונטר סטרייק אני מקבל 5-30 FPS, לפעמים זה באמת מגיע ל-5. אני לא זוכר איך סידרתי את זה אבל אם למישהו יש פתרון אז שיכתוב. OFFTOPIC... לאחר הורדת דרייברים מאתר הבית של החברה (SAPPHIRE) התוצאה ב-3D MARK קפצה ב-500 נק'...ולעומת זאת O/C של מ-275/275 ל- 300/300 שיפר רק ב-100 נק'. בכל אופן כל מי שיודע איך לפתור את הבעייה בקאונטר זה יעזור לי מאוד !

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by IDan2013,

שלום לכולם! בשבועיים האחרונים התחילו לי בעיות תצוגה. כרטיס מסך:Gigabite R9 280X. דרייבר:14.2. אז הכל התחיל עם הדרייבר הנ"ל כשפתאום באמצע השמעת שירים דרך יוטיוב הצג מתעוות והופך לפסים שחורים ואפורים ולאחר דקה-שתיים נשמע רעש באסי מהרמקולים והמחשב נכבה\קורס. לפעמים המחשב לא קורס אלא הדרייבר מושבת ומתריע על כך שהדרייבר הפסיק לעבוד. לאחר שראיתי שהמצב נמשך וזה לא מקרה חד פעמי עדכנתי את הדרייבר ל15.3. כבר בעדכון היו בעיות שהמסך הפך לפסים בגווני ורוד ולאחר העדכון המסך פשוט נתקע על מסך בגוון תכלת כמו של ההתחל בווינדוס 8.1. אז ניסיתי להתקין שוב ושוב אך לא הצלחתי להשלים את ההתקנה באופן תקין מכיוון שהתצוגה פשוט השחירה ולא חזרה. אתמול, לאחר לא מעט נסיונות התקנה הצלחתי להתקין דרייבר 15…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. טוב את הבעיה הקודמת פתרתי אז עכשיו יש לי דיסק אחד מחובר בSATA ודיסק אחד בIDE עכשיו הבעיה היא שלפעמים הווינדוס נתקע שאני עושה משהו שקשור לדיסק הישן (רואה ווידאו משמה או משהו אחר) בתקיעה העכבר נעלם אבל אפשר להעלות רק את טקס מנג'ר (עם CTRL ALT DEL) ואז העכבר נראה ואפשר להזיז אותו אבל אי אפשר ללחוץ על כלום שום דבר אחר לא מגיב

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  14. Started by ilfirefighter,

יש לי באג במחשב (XP) כל חלון, תיקיה או לא יודע מה שאני פותח הוא כותב לי על דוח שגיאות... מה אני אמור לעשות? (עשיתי סריקה לוירוסים ולא נמצא כלום). תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  15. Started by HilaX3,

שלום, לאחרונה הביאו לי מחשב שלא עולה, מדובר במחשב יישן, אני לא יודעת איזה מעבד/לוח מיכוון שהוא לא עולה ולא רשום על הלוח/המעבד (הקירור שונה, אבל זה נראה לי AMD). בהתחלה חשבתי שזה הספק, אבל הנורה הקטנה על הלוח דולקת באור ירוק. כשאני מנסה להדליק מהכפתור, שום דבר לא קורה. החלפתי לספק אחר, ושוב, הנורה דולקת.. והמחשב לא עולה. )ספק שבדקתי במחשב אחר, והוא עובד.) את הספק של המחשב שלא עולה, ניסיתי על המחשב השני שלי ואין תגובה. אז אם זה הספק, למה המחשב לא עובד גם עם ספק אחר שבטוח עובד? ניסיתי ספק של 500W, ככה שחוסר כוח זה לא. אשמח לעזרה לגבי הבעיה, ואיך לדעת אם זה המעבד או רק הלוח.. או אפילו זכרונות. בתודה, הילה.

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  16. מסך DELL2407 (יש לי אותו שנתיים עד כה עבד מצויין) נדלק רואים תקין 3 שניות ואז מסך שחור מחובר בDVI ל5850 של ATI הכפתור של המסך נשאר ירוק כלומר יש סיגנל אך אין תצוגה ניסיתי לנתק את כל הכבלים כולל החשמל ולחבר בחזרה לא עזר חברתי בכבל VGA ללאפטופ אותה בעיה משהו נתקל בתופעה ?

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  17. היי חבריה, לוח אם אינטל dp35dp יש לי 2 הארדיסק sata אני רוצה להוסיף הארדדיסק 500 gb של היטאשי 16 mg הביוס מזהה את ההארדיסק המחשב אינו עולה האם זה עינין של הגדרה בביוס ואם כן איך? תודה כשהעלתי את המחשב רשום:WINDOWS COULD START BECAUSE OF A COMPUTER DISK HARDWARE CONFIGURATION PROBLEM COULD NOT READ FROM THE SELECT BOOT disk

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  18. Started by Dr. n00b,

אז ככה, אחרי שהטרחנתי על מינימייזר בצורה מביישת, ושנינו שברנו את הראש על זה - הגענו למסקנה שהוא לא יכול לפתור לי את הבעיה טלפונית ואני אידיוט. לצורך כך נרשמתי והחלטתי לשאול מיני מומחים... אחרי שזה סוכם - בוא נתחיל. מדובר במחשב חדש שמפרטו הוא: Intel P4 2.6C Gigabyte 8IK1100 Twinmos 3200 DDR 256MB*2 Lite On CDRW *52*32*52 Toshiba DVD *16*48 WD SATA 7200RPM 120GB WD ATA133 7200RPM 120GB ATi Radeon 9600XT עכשיו לבעיה: ההארדיסק הנוסף, ה-ATA, לא הגיע עם המחשב אלא היה מחובר למחשב הישן. אחרי התקנה של ווינדוס XP החלטתי לחבר את ההארדיסק הישן בנוסף לחדש - על ערוץ IDE נפרד מהצורב והדיוידי - אבל כאשר הוא היה מחובר כמאסטר הוא לא הופיעה בווינדוס (למרות שהופיע בביוס) וכשהיה מחובר כסליי…

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  19. שלום לכולם, קניתי מחשב נייד חדש לפני חודש וחצי של לנובו דגם יוגה 720 ולצערי אני כבר נתקל בבעיה שאני מדליק אץ המחשב הוא פשוט נתקע ולא עולה לי המערכת הפעלה. אני יפרט יותר הוא נתקע לפעמים ממש בהתחלה עם הסמל של לנובו ויש כמו עיגולים כאלו שמסתובבים שנראה לי ששיכים לוונדוס רק מוזר שיש לוגו של לנובו. או שהוא נתקע במצב שבו רשום preparing automatic repair או במצב שרשום Diagnosing your PC. א. האם יהיה חייב במצב כזה לבצע פורמט ולמחוק את כל הנתונים ולהתקין מערכת הפעלה חדשה ? ב. האם ניתן לגבות את הקבצים שיש לי על המחשב אם המערכת הפעלה לא עולה לי ? ג. האם לדעתכם מדובר בתקלה של מערכת הפעלה ? ד. יש לי מערכת חוקית שבאה עם המחשב נייד האם אני יצתרך לק…

20. Started by ROTEM114,

יש לי צורב חדש של ASUS מדגם Asus DRW-1814BLT אני לא מבין בצורבים כי עד עכשיו לא היה לי כזה אז ככה אני מנסה להעלות דיסק של ויסטה והמחשב חושב וחושב וחושב וגם הצורב כאילו שהוא עומד להעלות אותו רק שזה לוקח מלא זמן ובסוף הוא נותן לי ארור. גם כשאני מכניס את הדיסק שצרבתי עד שהוא בכלל מזהה אותו זה לוקח זמן האם זה טבעי שהצורבים האלו אדישים ככה? שאני אדע אם קיבלתי צורב תקול...תודה מראש

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  21. שלום יש לי לוח מסוג GIGABYTE GA-K8N PRO AMD 3000 64 BIT 754 NEW CASTLE זיכרון SAMSUNG ECC 512 אתמול בטעות איפסתי את ההגדות של הביוס להגדרות Default ,ועכשיו שהמחשב עולה עוד לא מגיע לווינדוס הוא נעצר ומופיעות פתאום כל מיני צבעים מקוביות כאלה, בקיצור אני צריך שמישהו יעזור לי להחזיר את ההגדרות הנכונות של ה CMOS. :pissed: תודה זה דחוף. להוציא את הבטריה מהלוח יעזור??

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  22. Started by Jules Winnfield,

זה מה שהיה כתוב לי כשהדלקתי את המחשב לפני כמה דקות, הייתה לי את האפשרות ללחוץ על F1 ולהמשיך לעלות לוינדוס כרגיל, אז עשיתי את זה. מה זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  23. שבוע טוב, יש לי במחשב בעיה שאחת לשבועיים בערך המחשב עובד מצויין ואז פתאום או נתקע או מסך כחול מהיר ואז מאתחל את עצמו ואז כשהוא עולה המחשב מציג הודעה שהוא לא מזהה את ההארד דיסק או שהוא מציג שהוא לא מצליחה לעשות BOOT... כל פעם שזה קורה או שאני נאלץ להתקין מחדש את הווינדוס וזה מסתדר או שאני משנה בביוס את ההגדרות של הBOOT ומשחק איתם קצת ואז פתאום הוא מזהה את ההארד והכל כרגיל... ההארד דיסק מחובר ב SATA זהו הארד דיסק חדש של SEAGATE שחשבתי שהבעיה היא בהארד דיסק אבל הוא נשלח למעבדה וגם הוחלף לחדש ושוב פעם נבדק ונאמר שהכל תקין איתו.. מה יכולה להיות הבעיה שגורמת לכל הבלאגן הזה? חשבתי שאולי הביוס פתאום נופל או משו כזה ואז פתאום אין לו זיהויי של הרכיבים או משהו בסגנון, תודה לעוזרים!

24. Started by asaf7,

שלום קניתי מחשב שאמור לתמוך ב4 מסכים. לוח אם gigabyte b75m-d3h וכרטיס מסך nvidia geforce gtx560. חיברתי שני מסכים אל הכרטיס מסך ושניהם עובדים מצויין. אבל כשאני מנסה לחבר מסך נוסף דרך הלוח אם, הוא לא עובד. התקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך, ככה שזאת לא הבעיה. הצעות כלשהן? תודה תודה אסף

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by moto-man,

היום פירמטתי לחבר מחשב והכל היה כרגיל התקנו את הווינדוס החדש.(אקס פי הום אדישיון חוקי ) והמחשב ניתקע כל שניה בזמן פעולה מריץץ משו קטן ונתקע שוב . אני מישתגע ולא מוצא פיתרון אם מישו יוכל לעזור זה יהיה מצויין המפרט שלו עם זה עוזר הוא: amd sempthron 3200 1024 ddr 80 giga samsung /// תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.