תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
http://img144.imageshack.us/img144/6389/dsc00225pe7.jpg רק אתמול עברתי לדרייבר הכי חדש של ATI ובנוסף התקנתי ATI Tray Tools זה מופיע תמיד אחרי שאני יוצא מכל משחק שהוא מה לדעתכם הבעיה ? תודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי רמקולים פשוטים 128 וואט. בזמן האחרון נשמעים רעשי רקע של "זזזזזז" ומתגברים ככל שאני מגביר את הווליום מהרמקולים עצמם. הרמקולים עובדים טוב בסה"כ וניתן לשמוע מהם שירים/ צלילים. האם למישהו מושג מה הבעיה? מפרט המחשב המלא בצד. תודה מראש, גיא.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני צריך כבר לקנות את המחשב שלי, לדעתי יש מספיק אבק בפנים, אך אני חושש מלהזיק לרכיבים. באילו דרכים מומלץ לנקות את המחשב והרכיבים שלו מאבק? ואילו אמצעי זהירות לקחת?
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי מעבד של: PENTIUM 4 2.8 GHZ 1024 PR 800MHZ HT וניסיתי לפרק את המעבד לניקיון, ולא הבנתי איך. אחרי שאני משחרר את התופסנים הלבנים שיש לו, חיפשתי כפתור או משהו ולא מצאתי. תמונה מצורפת. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי בעיה איתו אני לא מצליח להתקין את הדרייברים שלו.. קצת עזרה.. תודה
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום... אני בונה עכשיו מחשב כבר חיברתי את כול הרכיבים ללוח ואם וחיברתי את לוח האם למארז, לאחר מכן חברתי את כול הכבלים של הספק כוח ללוח אם אבל נתקלתי בבעיה כאשר הכבל של 12V מחובר ללוח אז המחשב לא נלדק כלל אבל כאשר אני מנתק את הכבל של 12V המחשב נלדק אך לא עולה... מישהו יודע למה ויש לו פתרון? אשמח לכול עזרה תודה רבה מראש? הרכיבים שלי: gygabyte ab350n gaming wifi miniItx ryzen 5 1600 with stock cooler g.skill 16gb ddr4 ram hyper 600w ps gygabyte gtx1060 5 led case fans
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בס"ד קודם כל תודה לעוזרים... הבעייה: איך שאני מפעיל את המחשב לפני שעולה הווידנוס מופיע לי מסך שחור שעליו רשום שחסר לי קובץ:windows\system32\config\system ולמטה רשום שאני צריך את הדיסק של הווינדוס ואחר כך ללחוץ על האות "R"... ניסיתי לפני המסך ללחוץ על "safe mode" שום דבר...הוא נותן את אותה ההודעה... מישיכול לעזור לי אני הודה לו מאוד... המשך יום נעים לכלנו...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי בבית אינטרנט של תשתית הוט 500 מגה ספק הוט נט הוט בוקס 4 המחשב שלי ווינדוס 10 פרו בילד 18363 (lenovo ideapad 500s 14isk i5 8gb 512ssd) מחובר קווית בכל המחשבים בבית הן באלחוטי והן קווית מהירות ההורדה (לא ספיד טסט) לדוגמא היא 25 MB לשנייה במחשב הזה מהירות ההורדה (לא בדיקת מהירות ספיד טסט הורדה) היא 750kbs שללתי בעיית תוכנה הפעלתי לינוקס (מינט) מדיסק און קי מהירות ההורדה בקובץ בודד הייתה 24MBS ושהורדתי חמישה קבצים במקביל מהירות ההורדה הייתה 11+10+8+9+10 MBS ככה שאני מקבל הורדה מחול באופן כמעט מקסימלי ממה שהוט מבטיחים מה לעשות ? תודה רבה מצ"ב גם תמונת תדרים של הוט אם יש צורך בה https://ibb.co/qRQzWtj
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון כשאני גולש באינטרנט לפעמים המהירות שלו יורדת עד שהוא מגיע לרמה שהוא ממש ממש איטי, לעומת זאת אצל אח שלי, שלו יש מחשב אחר ברשת, האינטרנט בסדר גמור באותו הזמן. שני המחשבים מחוברים בראוטר בעזרת כבל (לא דרך אלחוטי). מדי פעם כשזה קורה אני עושה ריסט למחשב ובדרך כלל זה מסדר את האינטרנט והוא חוזר להיות מהיר שוב. המחשב שלי אחרי פירמוט ואין בו וירוסים או ספייוורים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למשל pes 12 שהדרישות שלו הן: MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS: Windows XP SP3, Vista SP2, 7 Intel Pentium IV 2.4GHz or equivalent processor 1GB RAM DirectX 9.0c compatible video card. 128MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 6600 or AMD ATI Radeon x1300 video card) RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS: Windows XP SP3, Vista SP2, 7 Intel Core2 Duo 2.0GHz or equivalent processor 2GB RAM DirectX 9.0c compatible video card. 512MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 7900 or AMD ATI Radeon HD2600 or better) המפרט שלי: מארז: raidmax tornado ספק כוח:a.pfc 12cm ss-500et 500w Seasonic לוח אם: gigabyte ga-ep43-s3L מעבד: intel core 2 duo e5200 box מאוורר: אינטל מקורי לסוקט 775 זכר…
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
על הDESKTOP, קיצר עשיתי מה שרשום שם אבל כשאני מכבה את המחשב דרך הקיצור הוא לא נכבה עד הסוף ונשאר עם ההודעה "ITS NOW SAFE TO TURM OFF YOUR COMPUTER" וכשאני מכבה את המחשב בדרך הסטנדרתית (ALT+F4 וכיבוי) הכול בסדר למה זה? הבהרה: לפני שיתנפלו עלי למה פתחתי THREAD חדש באותו נושא אז: לא הצלחתי למצוא את הקודם (ותאמינו לי שחיפשתי) אז מחוסר בררה...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעייה במחשב ואני לא יודע מזה, אני פותח סרט (לא כל הסרטים) וזה עושה לי ריסט למחשב(רק סרטים באיכות גבוה x264/dvdrip) פעם זה עבד ועכשיו לא והסרטים הם טובים לא דפוקים בדתי אצל חבר הכל עבד אצלו או שאם אני מכבה תמחשב בלילה בצהריים בא להדליק הוא נדלק אבל כל פעם שהוא מעלה תויינדוס הוא עושה ריסט עד שהוא מסתדר לפחות 3 ריסטים מישהו יודע במה הבעייה?
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש משהו לעשות בנידון? הוא קופץ מדי פעם וזה האמת משגע קצת... יש לי פד כחול, יכול להיות שזה קשור? אגב, ההתחלה של החוט שלו מעוקמת כזאת ולא ישרה יכול להיות זה הדבר הבעייתי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי תקלה במחשב שהוא כל הזמן נתקע - מופיע חלון שהפיירפוקס לא מגיב, ולפעמים המסך נעשה שחור. התקלה הזו מופיע כשעה מרגע הדלקת המחשב. המחשב בן ארבע וחצי שנים, וצרפתי כאן תמונה של פרטי המערכת. מכיוון שאני לא מבין במחשבים אודה לכם אם ההסברים יהיו ברורים. תודה עמי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה שהתחילה היום באינטרנט אקספלורר פתאום לא ניתן לצפות בפייסבוק בסרטונים ובכתבות. מופיע לי מסך שחור והודעה flash unavailable למרות שהתקנתי מחדש לא עזר . בכרום אין בעיה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי שלום ושבת שלום, בלשון ולגרינד: the impossible happened יש לי במחשב מחיצה של XP, מחיצה של Recover, מחיצה ex3 של לינוקס, ומחיצה של swap. ניסיתי להרחיב את המחיצה של הלינוקס על חשבון המחיצה של XP, באיזה תוכנה עלובה דרך הדיסק הפעלה Hiren. התוכנה אמרה שהכל בסדר בסוף התהליך, אבל כנראה שלא, טבלת המחיצות נהרסה. הרבה דברים קרו מאז בקשר ללינוקס וה-Grub. שורה תחתונה הלינוקס לא עובד. עד לא מזמן הייתי יכול דרך התוכנה שמציגה את המחיצה של הלינוקס ב-XP לראות את כל הקבצים שבמחיצה. ועכשיו אני רוצה לגבות ולפרמט את המחיצה הזאת כדי לתקן, אבל זה לא עובד יותר. זאת השגיאה שאני מקבל: למישהו יש מושג איך אולי איכשהו אני אוכל לגשת שוב למחיצה של ex3 כדי לגבות את המידע ולפרמט? מצורף fdi…
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
כאשר אני משתמש בעכבר בלבד אין כל בעיה, אך כאשר אני לוחץ על כל כפתור במקלדת סמן העכבר מפסיק לזוז והמקלדת בכלל לא מגיבה ,רק ריסט פותר את בעיה. העכבר+מקלדת מחוברים בחיבורים שלהם לא בUSB אין סמנים להתנגשות חומרה במנהל התקנים,ניסיתי להסיר את ההתקן ולהפעיל מחדש וזה לא עזר .אי אפשר אפילו לפרמט בשלב כלשהו המקלדת נתקעת.. אני משתמש בעכבר , מקלת הספציפיים האלו הרבה זמן לא החלפתי כלום. כצד אני יכול לאתר האם הבעיה היא בלוח , במקלדת , או בעיית תוכנה . אשמח אם מישהו יתן לי כיוון מה לעשות :-\ , אם צריך אפילו צריך להחליף לוח -יש אחריות. כרגע אני כותב במקלדת וירטואלית וזה מרגיז חח תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי נייד של DEEL דגם M6500, מישהו יודע מהם צרופי המקשים של FN+ מקשים נוספים ומה הם עושים?.
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
יש לי 2 מחיצות אחת של הווינדואוס ואחת של דברים אחרים אז במחיצה של הווינדואוס כל שנייה נעלמים מגבייטים כל פעםש אני עושה ריענון ובודק מה מצב המחיצה כל פעם זה פחות ופחות ואני לא מוריד כלום...מה אפשר לעשות שהם לא יעלמו ויחזרו לי כל הGB שנעלמו?
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום ניקיתי הערב את המחשב ופירקתי את החלקים בשביל לנקות את המאווררים מאבק. לאחר שהחזרתי את כל החלקים וחיברתי הכל המחשב נדלק אבל הוא לא מצליח להגיע לחטעינת המערכת הפעלה, הצלחתי להגיע למצב של בחירת מצב המערכת וכשאני בוחר משהו זה נכבה. מה יכולה להיות הבעיה ומה אני צריך לעשות? המחשב עבד טוב לפני זה ולא היתה לי התקלה הזאת עד כמה שאני זוכר.. נ.ב אני לא בטוח שזה קשור אבל כאשר הפעלתי בפעם הראשונה אז אחד הזכרונות לא היה מחובר אך סידרתי זאת מיד.. תודה
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
-
שלום, פירמטתי את המחשב שלי אם ה- Sp3 החדש. לאחר ההתקנה , הכל טוב ויפה, אך שאני שם דיסקים יענו להפעיל אותם רשום לי שאי אפשר לקרוא את הקובץ. כל דיסק שאני שם , יש מין שגיאה. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
לפני כמה ימים שדרגתי את המחשב מכרטיס מסך gt610 לgtx550 ti ונתקלתי בכמה דברים שנראים לי מוזרים כמו באמצע משחק crysis אז אחרי זמן מה המשחק נתקע לשנייה או שתיים לרוב בשמירה של המשחק ומדי פעם בפעולת המשחק עצמו התחלתי לחשוב כנראה שהחום זאת אולי הבעיה. הורדתי את התוכנה MSI Afterburner כי רציתי לעשות oc ולפי שביצעתי המרה כולשהיא בדקתי איך הוא עכשיו מבחינת טמפרטורה במאמץ תוך 5 דקות הוא הגיע לטמפרטורה של 77 מעלות בערך שלפי דעתי זה גבוה מדי בכל מקרה כרטיס המסך הזה אמור להגיע מהר לטמפרטורות כאלה? אם לא תוכלו להגיד לי איך לגרום להקטנת הטמפרטורה במאמץ של הכרטיס
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם, הכבל של המסך בטעות התנתק לי וכשחיברתי מחדש רשום לי no video input ניסיתי לחבר מסך אחר עם כבל אחר, גם של החשמל וגם של החשמל, ניסיתי לחבר לטלוויזיה בעזרת hdmi וגם היא לא מזהה את המחשב, לדעתי הבעיה היא בהגדרות של המערכת, תמיד היו לי שני מסכים ואחד מהם היו מוגדר כשולט וכשאחד דולק השני כבוי, עד שהגדרתי מסך כפול, עכשיו אני חושב שאני צריך להגדיר שהמסך הזה שמחובר הוא השולט הבעיה היא, איך עושים את זה בלי מסך? מערכת הפעלה win7 ומסך של philips
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-