עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by UNDERDOG,

יש לחבר שלי מחשב חדש הרכבנו אותו והוא לא עולה נראה לי זה בגלל הזכרונות איך אי יכול לבדוק במה זה קשור?

• 6 תגובות
    • 572 צפיות
  2. Started by barartzi,

אני משחק need for speed most wanted ואחרי שאני יוצא ממנו הכרטיס מסך שלי על 80 מעלות זה לא הרבה מדי?

• 10 תגובות
    • 655 צפיות
  3. Started by Cy-Cl0n3,

שלום, לא מזמן פירמטתי את המחשב, ולאחר הפירמוט, אני נתקל בקושי בהפעלת משחקים מסויימים (בעלי גרפיקה גבוהה, יש לומר). המשחק עולה כרגיל, אולם לאחר פרק זמן מסויים (בערך 10 דקות), בו סביר להניח שכרטיס המסך עובד חזק (גרפיקה גבוהה), אני מתחיל לשמוע רעשים מהרמקולים, דומים למעין זמזום, שהולכים ומתגברים. לאחר כמה זמן, על המסך כולו מופיעים "סימני תקלה" (קווים, נקודות ושאר ירקות), ואת המשחק עצמו כבר אי אפשר לראות. גם לאחר יציאה מהמשחק, התופעה נשארת, עד להפעלה מחדש של המחשב. כרטיס המסך שברשותי הוא Radeon 9800 Pro (128 MB), המעבד 3 ג'יגה הרץ, והזכרון (ראם) - 1 ג'יגה. אם רלוונטי, התופעה ניכרת בהפעלת המשחקים Need for Speed: Most Wanted ו-Heroes of Might and Magic V. בנוסף, יש לציין שלא מז…

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  4. המחשב הנייד כל הזמן נכבה בלי קשר לכלום זה יכול להיות הסוללה שלו??? המחשב כל הזמן מחובר לחשמל זה קשור לסוללה כי הוא תמיד בחשמל יש לי שאלה גם אם המחשב מחובר כל הזמן לחשמל אז זה עובר דרך הסוללה כאילו מטעין כל הזמן את הסוללה? ואיך אני יודע שהסוללה לא טובה?

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  5. Started by picasso,

שלום, יש לי מחשב חדש יחסית. (מס' חודשים) P4 3000 לוח GIGABYTE, 512DDR II, כרטיס מסך PCX6600LE - 256MB DDR. במהלך משחק כמו פיפא 2005 המשחק נסגר וחוזר חזרה לWINXP או מבצע RESTART. גם לאחר התקנת דרייברים חדשים, ללוח,לכ.מסך. וגם לאחר התקנת מערכת הפעלה מחדש. קבצי DUMP לא מצביעים על תקלה חוזרת אלא כל פעם על משהו אחר למשל DLL של כרטיס מסך, SYS של כ.קול או win32k.SYS... איך אני יכול לדעת אם התקלה היא בלוחאם או בזיכרון או בכ.מסך ?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  6. Started by Aviv C,

לאחרונה המחשב שלי נתקע הרבה כשאני משחק במשחקים. מה יכולה להיות הבעיה? וירוס? תולעת?

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  7. Started by HeaT-SinK,

שלום אני שם לב שהמחשב מתכבה כשאר המעבד על 60 מעלות. העלתי את האפשרות בביוס שיפסיק את פעולת המעבד כשהוא על 70 מעלות אבל עדין המחשב מתכבה ב60. חשבתי שאולי יש אופציה של כיבוי המחשב לפי הטמפרטורה בווינדוס ואני אנטר את מה שאני צריך משם.. מישהו יודע איפה אני מוצא את האפשרות ?

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  8. Started by zame,

שלום חברים יש לי בעייה בכרטיס מסך מדגם nvidia geforce fx5700LE הכרטיס משום מה לא מוציא לי תמונה בחיבור לטלוויזיה ובעבר כן הצלחתי להוציא תמונה לטלוויזיה השאלות שלי 1. האם זה בגלל שאולי לפני הרבה זמן שיחקתי בהגדרות ומאז זה לא עובד? 2. האם הלכה לי היציאה למרות שלא נראה לי שהיא נשרפה או משו? אני התקנתי מחדש את הכרטיס הוצאתי אותו מהמחשב וחיברתי מחדש כלום לא עזר מחכה לתשובה ותודה רבה מראש כפיר

• 8 תגובות
    • 564 צפיות
  9. Started by WaRez.,

Stop c000021a Fetal system Error בטוח הלך לי ההארדיסק? כי פתאום קיבלתי את ההודעה כשאר אני מפעיל את המחשב, ואז הוא עושה לי RESET... למישהו יש פיתרון? בדקתי חיבורים, והכל..

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  10. שלום לכולם מחשב בן-3 מותקן מחדש כבר חודש מסיבות פרקטיות (לא היו בעיות חומרה). מהשבוע אני רואה שנעלמים לי קבצים. עשיתי בדיקת דיסק והוא גילה ופתר בעיות (יש תוכנה אחרת מומלצת פרט לזו שבמערכת?) מאתמול עושה ריסיטים סתם כך, מחשב ללא מאמץ וטמפרטורות סבירות (SPEEDFAN) הורדתי את ה-V מריסוט אוטומטי כפי שהציעו לאחר כאן האם יתכן שנפגע לי הספק? כיצד אני יכול לבדוק אותו. תודה מראש, יהודה

• 13 תגובות
    • 781 צפיות
  11. Started by dudubitn,

שלום רכשתי מארז חדש בעל 2 יציאות usb קידמיות וחיבור רמקולים ומיקרופון. עם היציאות הקידמיות הגיעו הכבלים. חיבור usb שאותו חיברתי ללוח האם. ושתי פלאגים pl זכר לחיבור המיקרופון והרמקולים לכרטיס קול עצמו. היציאות עובדות מצויין והמארז עצמו עובד בצורה תקינה. השאלה שלי היא כזו: עם כל החיבורים האלה הגיעו עוד 6-8 חיבורים קטנים שעל כל אחד מהם כתוב: v++ d+ ground ועוד כל מיני מושגים שלא ברורים לי למה הם מיועדים. עם חלקי המארז הגיעה טבעת מתכתית עבה צבועה בכחול למה היא מיועדת? תודה מראש למי שיעזור. דודו

• 8 תגובות
    • 634 צפיות
  12. יש לי 2 הארד דיסיקם אחד 250 ששם הWINDOWS מותקן ועוד אחד של 200 ששם כל המשחקים שירים סרטים וכו'....בקיצור התקנתי תויסטה על ה200 (כונן D) אחרי ששיחקתי בויסטה קצת והדבר היחיד שאהבתי שם זה המשחק עם המספרים.....החלטתי למחוק אותה והקטע זה שאני לא מעוניין לפרמט את כונן D כי יש לי שם תוכנות משחקים שירים ועוד הרבה דברים חשובים אז אני רוצה למחוק רק את התיקיות של ה VISTA ואין לי כוח להעביר 130GB לכונן C ואז לפרמט את D ............... ועכשיו הקטע זה שזה לא נותן לי למחוק יש תהודעה של ה EROR בכל מקרה אני צריך שתעזרו לי למחוק את זה ואם יש איזו שהיא תוכנה אשמח לדעת עליה ...! תודה!!!!! :biggthumpup:

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  13. היי בימים האחרונים שמתי לב שהטמפרטורות במחשב עלו בכמה מעלות לכל הרכיבים. יש מצב שזה בגלל שקיץ עכשיו וחם נורא או שיכולה להיות בעיה כלשהי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  14. אנשים אני צריך טובה, חיפשתי את הדרייבר של הכרטיס המעצבן הזה ואני לא מוצא אותו גם באתר של החברה, הדיסק אבד לי אז זה קצת בעיה... אם יש למישהו את הכרטיס הזה אז בבקשה תעזרו לי, ICQ-261456720 תודה מראש.מתן!!!

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  15. Started by snogoo,

היי לכולם, התקנתי לוח אם חדש של GIGABYTE - 8I945PGRH אחרי בעיות לא מעטות התגברתי על ה RAID והמחשב עלה והכל סבבה. מאז הספקתי להפעיל דיסק עדכון של GIGABYTE שאמור היה לעדכן את הביוס ועוד כל מיני דברים - להתקין את ה ONBOARD LAN וכו' ואחרי זה המחשב סגר את עצמו. כרגע כשאני מדליק את המחשב - אפשר לשמוע (ולראות) את כל המאווררים עובדים אבל שום דבר לא מתקדם מלבד זה - לא ביוס לא BOOT, והמסך נשאר כבוי. ל GIGABYTE אין LED חיווי אז אני לא יכול ממש להבין מה קרה שם, אבל הנורה של הסי די מהבהבת כל הזמן בלי קשר לכלום. ניסיתי להוציא את הכרטיסים ולהחזיר שוב - לנתק את כל הכוננים ולהחזיר - ובינתיים כלום - בכל פעם המחשב רק מדליק מאווררים ולא מתקדם יותר מזה.. אני אשמח לשמוע אם מישהו מכיר את הבעיה …

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  16. Started by galz,

לא ידעתי איפה לשים ופה נראה לי הכי מתאים האם מומלץ להשאיר לפטופ פתוח תמיד, אם הוא מחובר לחשמל, כמו שאני משאיר את המחשב הרגיל שלי ולכבות אותו פעם בשבוע בערך?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ilanin,

שלום לכולם, יש לי HD חיצוני מחובר USB. שמרתי שם קבצים של תוכנות שהורדתי מהאינטרנט. כל קובץ שמרתי בתוך תיקיה נפרדת. אתמול נכנסתי לחפש קובץ מסוים וראיתי שרוב התיקיות התרוקנו. תמונות שהורדו ממצלמה דיגיטלית לא נמחקו. מה קורה??, איך אפשר לשחזר את החומר ?? תודה לכולם,,

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  18. Started by ilanin,

שלום לכולם, יש לי HD חיצוני מחובר USB. שמרתי שם כל מיני קבצים שהורדתי מהאינטרנט וכל קובץ הכנסתי לתיקיה נפרדת. אתמול נכנסתי לחפש משהו וראיתי שרוב התיקיות ריקות. תיקיות עם תמונות ממצלמה דיגיטלית לא נמחקו. מה קורה ?, איך אפשר לשחזר ?,, תודה לכולם,

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  19. Started by elad-r,

1. מה אני צריך לעשות כדי לחבר את המחשב שלי ללפטופ? איזה כבל צריך, איזה תוכנה וכו'... 2. מה אני צריך לעשות כדי לחבר את הלפטופ הזה לטלויזיה?... תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 522 צפיות
  20. לפחות אחת ל3 פעמים שאני מפעיל את המחשב נעלם לי כונן הצורב... ואחרי ריסט הוא חוזר כאילו לא קרה כלום. מה הולך פה? איפה הבעיה? כמו כן, הדרייברים מעודכנים והחיבורים מחוזקים... ועוד דבר ששמתי לב עליו - בביוס הצורב לא מזוהה בכלל, והוא עומד על מצב אוטו'... זה אמור להיות כך?

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  21. תעזרו לי בבקשה התקנתי וינדוס XP והוא דורש איזה קוד לפני שהוא ניסגר אחרי 30 יום

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום, אחותי קנתה מחשב בערך לפני 3 שנים בערך, והוא אינטל עם מעבד פנטיום 4 1.7GHZ וזכרון 128M של RDRAM 800MHZ אני חייב להגדיל את הזכרון אבל הבעיה היא שהמפרט של המחשב הזה כבר לא קיים... הזכרונות מהסוג הזה כבר לא מייצרים. מה עושים ? איזה זכרונות ניתן לשלב יחד עם הזכרונות האלו והאם זה לא יאט את הזכרונות הקיימים ? בתודה רבה.

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  23. קניתי שני סטיקים 512 מגה כל אחד של קינגסטון, כאלה http://www.geeks.com/details.asp?invtid=KVR400X72C3A_512-DT&cat=RAM יש לי במחשב סטיק ישן 256 מגה, PC2100 הקטע המוזר הוא שה256 לבד עובד, סטיק יחיד (לא משנה איזה) של 512 עובד גם כן אבל ברגע שאני מתחיל לשלב.. נגיד שני סטיקים של 512 או 512 + 256 המחשב פשוט לא מגיב בדקתי על שני לוחות אם שונים, בשניהם אותו סיפור אני יודע שהסלוטים תקינים, הזכרונות גם כן תקינים.. החדשים והישנים בשניהם הצ'יפים משני צדי הזכרון אשמח לקצת עזרה בנושא

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  24. קודם כל שלום,ועכשיו לבעיה : התקנתי את הבטא החדש של הVISTA והכל הלך מצויין עד שניסיתי להתקין את הכרטיס מסך. בעיקרון יש עדכון דרייבר בפינת הBETA אך כשאני מנסה להתקין את הדרייבר הוא רושם שהוא לא מתאים. אך את הדרייברים הישנים יותר הוא מסכים להתקין והדבר גורם לתקיעות במחשב. אנא תעזרו לי להתקין את הדרייברים בVISTA. * הכרטיס מסך שייך לNVIDIA * ניסיתי להוסיף אותו לאחר מחיקת הדרייברים שהותקנו. תודה מראש על העזרה

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  25. Started by dorviper,

יש לי כרטיס מסך 6600GT עכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב עולה ההודעה הבאה http://img124.imageshack.us/img124/2032/untitled22wd1.jpg יש לי בעיה של FPS ממש נמוך במשחקים ונראה לי שזה הגורם... עכשיו פתחתי את המחשב כדי לראות אולי לא חיברתי משו שהכרטיס צריך כדי לקבל כוח וראיתי את הדבר הבא.. המאוורר הזה: http://img124.imageshack.us/img124/4926/p10205800ds.jpg מחובר דרך החיבור הזה: http://img147.imageshack.us/img147/4568/p10205825yg.jpg לכונן הFLOPPY ז"א המאורר מקבל את החשמל מספק הכוח דרך הFLOPPY עכשיו ראיתי שהחלק שיוצא מהFLOPPY למאורר מתחבר גם לכרטיס מסך: http://img124.imageshack.us/img124/7708/p10205794uq.jpg השאלה שלי היא האם הכרטיס מסך צריך להתחבר לFLOPPY או לכל דבר אחר כדי …

• 4 תגובות
    • 538 צפיות

דיונים חדשים בפורומים