עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by VinDiesel,

זה קורה לי (אחרי בדיקות מעמיקות) כאשר אני מפעיל משחק ב SLI , המשחקים הם DEUS EX CRYSIS2 BATTLEFIELD 3 אך ורק משחקים שתומכים ב DIRECTX 11 וכאשר אני מכבה אופציה זו (ב SLI פועל) במשחק הכל עובד פיקס כאשר אני מכבה SLI הכל עובד פיקס גם עם DIRECTX 11 (בדקתי כל כרטיס לחוד) וכפי שידועה לחלקכם פה BATTLEFIELD 3 לא מאפשר לך לעשות שינויים בDIRECTX 11 הוא כמדומני תמיד פועל בלי אופציה לכבותו. יש לי מערכת חדשה לגמרי core i5 2500k asus p8z68-v gigabyte gtx 560 ti SLI antec 900w עד עכשיו מה עשיתי: החלפתי במקומות של הכרטיסים + בדיקה היקפית שלהם - לא עזר הוצאתי את הגישרון של הSLI בדקתי את הביצועים של כל כרטיס בלעדיו - הכל תקין ניסיתי כל דריבר אפשרי בין אם הוא חדש או אחד שכבר אף…

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  2. Started by AMD Sempron +3100,

קיבלתי לוח חדש ואין עליו סימונים על הלוח של LED POWER , LED HDD , LED ON OFF וכו'... איך אפשר לדעת מה כל דבר בלי לנחש ? ואיך מזהים את ה PANEL ? הוא עם הפינים הארוכים ? <פאנל = המקום שמכניסים את החיבורים של ה LED שבמארז>

3. Started by rambo88,

מה זה נראה לכם כשאני מדליק ת'מחשב אז אני לא רואה ת'מסך רק המחשב פועל החיבורים בסדר אפילו החלפתי כרטיס מסך אז למה לפי דעתכם המסך לא נדלק??נ.ב מחשב אחר שאני מחבר זה נדלק כרגיל

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  4. Started by Crazy Ivan,

כשחזרתי היום הבייתה הדלקתי את המחשב, וכאשר windows98 עלה הוא מיד הציג את המסך הכחול. עשיתי reset והפעם ה-windows עלה. ניסיתי להתחבר לאינטרנט, ושוב לפני שהייתי מחובר הופיע המסך הכחול. הפעם, לאחר ששוב הפעלתי מחדש את המחשב, שולחן העבודה היה ברזולוציה הכי נמוכה ועל 256 צבעים והופיעה הודעת שגיאה (בעיה בתצוגה או משהו כזה). שיניתי את ההגדרות חזרה לרזולוציה 1024X768 ורמת צבע של 32 סיביות ולכן שוב הייתי צריך להפעיל מחדש. עשיתי reset ושוב כאשר ניסיתי להתחבר לאינטרנט הגיע המסך הכחול. ניסיתי להתקין מחדש את windows אבל הופיעה הודעת שגיאה בתחילת ההתקנה (אני מניח שזה בגלל שה-windows שמותקן עכשיו לא הותקן מהדיסק שממנו ניסיתי להתקין). החלטתי שוב לנסות להפעיל את windows ושוב חזרה בעיית ה…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by fishead,

יש לי את המפרט הבא: לוח אם ASUS A7V8X מעבד AMD 2100 שני הרד-דיסקים צורב כונן DVD זיכרון 256 DDR כרטיס גרפי GEFORCE TI 4200 128 DDR כונן 1.44 WIN XP ספק כוח 300W הלוח והמעבד חדשים ואתמול פתאום הספק התחיל להוציא עשן. חשבתי שהספק פגום והחלפתי לספק אחר של 230W אבל המחשב מדי פעם עושה RESET ועולה שוב ואחרי שעה מכבה את עצמו. השאלה שלי זה האם הספק חלש מדי, האם ההגדרות ב-BIOS שגויות,האם הלוח מכבה את עצמו בגלל חימום יתר או שזוהי בעיה אחרת תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  6. Started by barakdavid,

שלום אני יש לי מחשב עם WINDOWS 7 , ככה קניתי אותו , ואני רוצה להחזיר אותו להגדרות של היצרן, מערכת OEM , עשיתי כמה פירומוטים למחשב ,, אך המחיצה של WINDOWS עדין קיימת ואני רוצה להחזיר אותו , איך עושים את זה,?

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. Started by DGV,

בוקר טוב לכולם! אתמול ניתקלתי בבעיה- המחשב לא מזהה פתאום את הצורב DVD (Optiarc DVD RW AD-7170A. הוא מזהה אותו בBIOS ובמנהלי ההתקנים של WINDOWS, אבל יש שגיאה- "ל- Windows אין אפשרות להפעיל התקן חומרה זה מכיוון שפרטי התצורה (ברישום) אינם שלמים או שהם פגומים. (קוד 19)". מה אני יכול לעשות? באתר של אופטיארק (או סוני, או נק) אין דרייבירים לצורב הזה... מישהו יכול בבקשה לתת לי קישור לדרייבר/דרך לפתור את הבעיה הזו? תודה מראש!! גבריאל.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by MrT,

ערב טוב חבר'ה, הבעיה היא כזאת, מעולם לא הייתה לי בעיה עם הסאונד. אתמול גיליתי שאני לא יכל לשמוע סאונד על המחשב, בדקתי את החיבורים- הכל מחובר למקומו. אבל כשבדקתי את מנהל החומרה- זאת התוצאה. כשאני מנסה להתקינו מחדש, הוא לא מוצא את התקן החומרה של וינדוס, ולא את החומרה ש על דיסק ההתקנה של הכרטיס סאונד. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 569 צפיות
  9. שלום לכולם , קניתי מחשב חדש נתונים : לוח : asus p4p800-vm מעבד : intel pentiume 4 2.8 זכרונות : 760MB כרטס מסך : ati radeon 9200 128 mb בקיצור מחש פגז . עכשיו לבעיות שלי איתו אז ככה : מדי פעם לא תמיד אבל מדי פעם אני מדליק את המחשב שלי ואז מייד אחרי שהוא מסיים לספור את הזכרונות הוא ניתקע ורושם לי : CPU Fan Error Press F1 to resume אז אני לוחץ על f1 והכל בסדר וה windows עולה , אבל הבעייה שאני לא יודע למה זה קורה וכמו שאמרתי זה קורה לי מספר פעמים (בבקשה עזרה אני כבר מיואש) אני רוצה לסדר את הבעייה ולדעת למה זה . עכשיו לבעייה הבאה : אחרי כמה שעות טובות או לפעמים ימיים קורה דבר מוזר פתאום המסך שלי הופך להיות כחול ורשום בוא המון דברים באנגלית בצבע לבן אני אפילו לא מצליח לקרוא וב…

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  10. יש לי HD SATA איך אני מבטל את הSATA בביוס וגורם לזה שהמחשב יתנהג אליו IDE ? אני רוצה לעשות את זה בכיוון שאני כל פעם רוצה לפרמט הוא מבקשממני להכניס את הדיסקט הקטן ולהתקין את הSATA כדי שהמחשב יזהה אותו..

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Jules Winnfield,

לאחר שהמחשב הראה מסך כחול פתחתי אותו שאבתי קצת את האבק והדלקתי שוב מאז אחרי שהוא נדלק לא רק שהוא אינו משמיע גם המסך לא נדלק, הצעות?

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  12. Started by a-v-i,

היי הבאתי מחבר רב מודד ענתיקה מלפני 100 שנה בערך אין לי מושג איך משתמשים בדברים האלה בכלל אני רוצה לבדוק את המתחים של הספק שלי כי בSPEEDFAN הוא מראה לי מתחים ממש לא יציבים. איך עושים את זה? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 3.8k צפיות
  13. Started by rotman,

שלום אנשים , קיבלתי דיסק DVD (צרוב) עם כל מיני סרטי DIV-X , הדבר הכי מוזר קרה , אני מכניס את הדיסק לצורב DVD שלי (NEC 3540) וזה לא מזהה אותו בכלל.. הכנסתי את הדיסק לנגן DVD , לקח לנגן משהו בסביבות 5 דקות(!!!) עד שהוא הצליח לקרוא את הדיסק אבל בסופו של דבר הוא כן זיהה את הדיסק וניגן את הסרטים שעל הדיסק.. איך יכול להיות שכונן DVD לא מזהה את הדיסק ולא יכול לקרוא אותו? יש איזשהו פתרון? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by yakar,

היי, יש לי בעיה במחשב. הבעיה החלה כאשר הופיע לי מסך כחול עם הודעת שגיאה של ההארד דיסק. עשיתי הפעלה מחדש והמאווררים הcdrom והדיסקים קשיחים עובדים, אך הביוס לא עולה ושום דבר למעשה לא עולה על המסך. כמו כן האורות של המקלדת לא נדלקים. ניסיתי לנתק את ההארד דיסק הבעייתי והמחשב עלה. אך לאחר שניסיתי להוציא אותו לגמרי מהמארז וניתקתי איתו את כל ההארד דיסקים שהיו לי המחשב חזר לבעיה שהייתה מקודם. מחשב נדלק מאוורים עובדים cdrom עובד . המחשב אינו משמיע אף ציפצוף בהפעלתו. ושום דבר לא עולה. נתקעתי. בדקתי את ההארד דיסק הבעייתי במחשב אחר ולא הייתה בעיה.. מה עליי לעשות? [ תודה לעוזרים..

• 28 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by blinkybill,

שלום, יש לי בעיה עם דיסק קשיח IDE ישן של מקסטור (4d040h2) שהפסיק לעבוד ובמקום מוציא קולות כמו של זמזם, כנראה זאת התראה על משהו אבל על מה? מישהו נתקל בבעיה הזאת? לא כלכך חשוב לי ההארד דיסק אלא מה שיש עליו... תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  16. אהלן, עשיתי פורמט למחשב של אחותי והתקנתי דרייברים לכרטיס המסך. המחשב עבד מעולה לפני הדרייברים (רק ברזולוציה של 800 על 600). התקנתי דרייברים ל- GF FX5200 שלה ומאז כשהמחשב עולה, אני רואה רק את מסך הטעינה של הוינדוס ולאחר מכן מסך שחור. המחשב ממשיך לעבוד אבל אני לא רואה כלום. השאלה היא האם יש אופציה להחזיר את המצב לקדמותו או שצריך לעשות פורמט? מדובר ב- win xp sp3. תודה, MODY.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אז ככה, ביקשו ממני לתקן מחשב. משהו מוזר כזה, עם לוח אם מבוסס על nForce2 עם סמפרון 2500+ ו 512MB. מותקן עליו XP SP3. טיפלתי בהכל חוץ מבעיה אחת מוזרה שמתרחשת גם כשמותקן כרטיס מסך חיצוני (רדאון 9600) וגם כשמוציאים אותו ומשתמשים במובנה בצ'יפסט (GF2 MX). הכרטיס מופיע תחת "Unknown" עם קוד שגיאה 10. ולכן המחשב מתנהג כאילו משתמשים בדרייבר VGA הרגיל של XP, מה שאומר אין את האצת החומרה הבסיסית שנותן הכרטיס, יש רק 3 רזולוציות בסיסיות לבחור מהן. התקנתי את הדרייברים מחדש גם של הכרטיס וגם של הצ'יפסט. לפני שאני מפרמט את המחשב (שלא כל כך בא לי לעשות, ואני מנסה להמנע מזה), האם יש למישהו רעיון איך אפשר לפתור את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  18. Started by הדר,

שלום לכולם, יש לי בעייה מוזרה: כמה שעות אחרי שכיביתי את המחשב (כיביתי ב-100% - בדקתי כמה פעמים), המחשב נדלק חזרה מעצמו!!!! מישהו יכול להסביר לי מה קורה ואיך מסתדרים את זה? תודה מראש ???

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by EG,

יש לי: פנטיום 3 בערך 633 מג"ה 320 MEMORY לוח אם פינקפד 600E הוא נדלק יש עוד 20MB בHD מעלה את הווינדוס בכתב מוזר ונתקע ונשאר רק להוציא את התקע מהחשמל הוא הלך איתו לטכנאי וזה אמר שהHD לא בסדר - נשרף וכך גם כרטיס זיכרון של 128 מתוך ה320 איך דבר כזה/יכול לקרות??!!

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  20. Started by Emanuel.T.B,

המחשב הנייד שלי קורס בעבודה שוטפת בתוכנות גרפיות שונות, לא משנה איזה תוכנה או כמה תוכנות פתוחות או כמה הזיכרון והמעבד חנוקים, פשוט שאני עובד על תוכנה מסויימת כמו: פוטושופ, ריינו, צ'ינמה 4די ואוטוקד במקביל או כל תוכנה לבד. המחשב פשוט קופא, התקיעות יכולות לבוא פעם ביום או אפילו כל כמה שעות. זה במיוחד מתסכל בתוכנות בלי אוטוסייב.. המפרט של המחשב הנייד מדגם lenovo G510. Core i7-4700MQ Processor Intel® HD Graphics 4600 AMD Redeon R7 M265 X2 4 GB PC3-12800 DDR3 SDRAM 1600 MHz (שניהם של שני חברות שונות בעלי אותו מהירות, אבל מישום מה עובדים במתחים שונים, תמונה למטה) crucial cr256 mx100 ssd drive עם מערכת הפעלה של וינדוס 8.1 . המחשב כמעט תמיד מחובר למסך חיצוני על ידי חיבור…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. שלום בזמן משחק אחרי 15 דקות בערך, המסך נהיה שחור ואחרי שנייה קופצת קובייה למעלה בצד שמאל של המסך, שמתחלפת למעלה בצד שמאל של המסך שכתוב "דיגיטלי" ואז אנלוגי". זה קורה רק בזמן משחק ואני מדבר גם על משחקים ישנים כמו SWAT 4 ואפילו football manager משחקים שהמחשב יכול להריץ. מי יכול לעזור לי? תודה על העזרה מראש (:

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. לאחרונה רכשתי מחשב ולמרבה יגוני פעם אחר פעם מופיע בווינוס xp מסך כחול ובין היתר רשום בו : IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL האם יש למישהו רעיון מה גורם לבעיה ? דרך אגב המדובר בלוח אם ga-8ipe1000 pro עם זכרונות winbond

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by yuval345,

שלום לכל חברי האתר המחשב שלי מצפצף צפצוף אחד ארוך של כ 5 שניות בזמן הדלקה,בדקתי את החיבורים והכל נראה בסדר. יש לכם רעיון??? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Eksh,

שלום לכולם יש לי מסך DAEWOOD LCD TFT 19" דגם HL-900 עכשיו הבעיה מתרחשת אחרי הפסקות חשמל או כל כיבוי פתאומי [שהמחשב והמסך דולקים] אני מדליק את המחשב,המחשב עצמו עובד והכל,אבל המסך לא מראה כלום. רק אחרי חצי שעה-שעה אחרי שאני משאיר את המסך והמחשב דולקים ביחד,אז המסך מסכים להראות משהו =\ חוץ מהבעיה הזאתי ברוך השם הוא עובד טוב איך אפשר לסדר את זה שזה יידלק נורמלי אחרי הפסקת חשמל? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  25. Started by TNT,

יש לי בעיה. הראש כל הזמן נישאר באמצע המדפסת כאילו אין את מחסנית הדיו, והמדפסת לא מגיבה לשליחות של הדפסה. אם אני מחבה ואז שוב מדליק אז זה יחזור לאמצע שוב, מכלי הדיו מלאים. מישהו יכול לעזור? או שמישהו יודע אולי יש איזה כפתור איפוס או משהו כזה? תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.