עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by alfus73,

שלום רב, השארתי את המחשב שלי דלוק למס' שעות. שחזרתי, המסך היה כבוי ונורה אדומה הופיעה על המחשב. סגרתי אותו והפעלתי מחדש. כשאני פותח את המחשב, המסך לא נדלק (עד עכשיו היה פועל אוטומטי). המחשב לא עולה. כלומר אני שומע שהוא נדלק אבל המסך לא מקבל מספיק חשמל כדי להידלק. גם כוונני הסידי וה-DVD לא נפתחים. אני לא מצליח לראות כלום. המסך שחור (יש נורית כתומה בחלק התחתון של הפאנל שנשארת כתומה כל הזמן ולא מתחלפת לכחול). פתחתי אותו וראיתי שהמאווררים עובדים ויש נורה ירוקה שדולקת על לוח האם. חברתי את המחשב למסך אחר וגם שם הוא לא עולה והמסך נשאר כבוי. נתקתי את הכבלים בצורה מדורגת המחוברים להתקנים אבל זה לא פתר. אודה לכל על כל סיוע ועצה.

2. Started by masterohad,

עד לא מזמן היה לי הארד דיסק 320 ג'יגה החלטתי להוסיף ...וקניתי הארד דיסק חדש 500 ג'יגה של סאגייי עבר חצי שנה ...ופרמטי את המחשב מחדש והוא התחיל לעשות לי בעיות ..פתאום הכונן של ה500 ג'יגה נעלם לכמה זמן... לפעמים אני מנתק אותו מה ספק ומחזיק ולפעמים זה עובד ולפעמים אני מפעיל את המחשב מחדש וזה מתסקל כבר אני מבקש דחוף את עזרתכם מי שיכול לעזור תודה מכל הלב ...אחים שליץץץ

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  3. Started by sisi__d,

מחשב ישן מאד, יש בו קרוב ל40מגה ביית או שזה גיגה? איך קוראים לזה אין לי מושג... מחשב בסביבות ה8 שנים חי וקיים. הוא עבד אצל מישהו עד עכשיו אבל ההוא קיבל מחשב אחר אז נתן לי אותו ויש לי מה לעשות איתו בקטנה אז רציתי לפרמט אותו, למחוק הכל ולפרמט עם דיסק win xp pro sp2 הצלחתי, עלה לי המסך, מחקתי את המחיצות, עשיתי מחיצה אחת, הוא התחיל לפרמט... בשלב שלוקח לו כמה שניות להפעיל מחדש את המחשב המחשב נכבה וכשהוא נדלק יש שוב הודעה של ללחוץ על מקש כלשהו כדי לפרמט ואז אם לא לחצתי על כלום עולה ההודעת שגיאה הזו "error loading operating system" ניסיתי לפרמט שוב ושוב וכלום לא עזר, תמיד אותה בעיה, יש הצעות לפיתרון? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  4. Started by eliil1,

המחשב שלי כל פעם קרס, אז החלפתי וינדוס, מפרמיום 32 ביט לאולטימט 64 ביט. ואז הוא המשיך לקרוס. רק נראלי מסיבה אחרת. במסך הכחול כתוב STOP 0x0000001D ואח"כ משהו NDIS.SYS הורדתי WINDEBUG, אבל לא הצלחתי לפתוח את קובץ ה MINIDUMP (בעיה שקוראת לי רק בויסטה ,הוא כותב שאין לי הרשאה להיכנס לקובץ או לפתוח אותו יותר נכון) , בקיצור נכנסתי ל SAFE MODE, לא שמתי אבל את הSRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols . סתם פתחתי קובץ DUMP , ואז הוא הראה שזה נגרם מ ndis.sys (ndis+1a4b1c חיפשתי בגוגל , אבל לא הבנתי מה הבעיה =S בבקשה תעזרו לי. תודה בכל אופן יום טוב.

• 9 תגובות
    • 674 צפיות
  5. Started by ekmo,

שלום. רכשתי לאחרונה צורב DVD מתוצרת ASUS בחיבור SATA. כאשר אני מפעיל את המחשב לאחר שחיברתי את הצורב הוא נתקע בחלון הפעלת הווינדוז (היכן שיש את הלוגו של ווינדוז עם ריבועים כחולים קטנים שרצים על המסך). יש לציין שהצורב מזוהה ע"י הלוח, אני רואה את זה בזמן הפעלת המחשב. נאמר לי שייתכן וזה נוצר כתוצאה מצ'יפסט לא מעודכן או משהו דומה. אם זה עוזר אז לוח האם שלי הוא AMD Athlon 64bit מתוצרת GIGABYTE דגם GA-K8NF-9. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  6. יש לי מפצל שמפצל חיבור מקלדת לשתי יציאות. חיברתי את המפצל למחשב ושתי מקלדות למפצל, והמחשב זיהה לי רק מקלדת אחת. מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  7. Started by ShayGTi,

המפרט שלי הוא כזה: AMD Athlon64 3200 S-939 VENICE, OC 2000@2400MHZ ASUS A8N-VM CSM S-939 Sapphire RADEON 1900XT GDDR3 512MB HEC Compucase CI-6A21 400W לא הצלחתי למצוא במארז את הכבל המתאים לחיבור הכרטיס, כלומר כבל חשמל של PCI-E. יש לי כבל שמתחבר לחיבור חשמל סטנדרטי (של הארד דיסק) ומהצד השני יש חיבור מתאים לכרטיס. (ראו תמונה) http://img257.imageshack.us/img257/8362/2009070055lc0.gif אך על הכבל מופיעה אזהרה, שאומרת שאסור לחבר את הכבל הזה לספק של פחות מ550W ואם הכבל יחובר לספק שפחות מ550W אז יכול להיות נזק לכרטיס/הוא לא יפעל כראוי. תמונה של האזהרה: http://img257.imageshack.us/img257/4535/2009070118tr2.jpg הערה: הכבל לא הגיע עם הכרטיס, לקחתי אותו מ2900XT. כמה שאלות: אם אני …

• 8 תגובות
    • 674 צפיות
  8. Started by reyrey_200,

יש לי 2 מערכות הפעלה על המחשב.... עכשיו הבעיה היא שהראשית היא VISTA והמשנית היא 7,ולפעמים אני עושה ריסט, המערכת הראשונה שעליה הוא "עומד" היא ה-7 וכדי לבחור את הVISTA צריך מקלדת ישנה ולא USB,וכל פעם אני צריך לחבר את המקלדת מהמחשב השני,וזה מעצבן,חוצמזה שאני רוצה שהויסטה יהיה ראשון ולא ה-7..... מה צריך לעשות ?....

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  9. כמו שאמרתי בכותרת המחשב נכבה לי במשחקים ואין לי מושג למה.. המעלות של המעבד הם 50 זה המון(מפרט בצד) ולגבי הכרטיס מסך לא הצלחתי למצוא תוכנה שתפרט לי עליו והתוכנה EVEREST לא מדויקת הייתי רוצה לדעת ממה הבעיה. תודה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  10. Started by tiktoka,

בשבוע האחרון אני מזהה שיש לי בעיה במחשב. קניתי את המחשב החדש לפני חודש + , והוא מתחיל לעשות לי בעיות בשבוע האחרון. משום מה כשאני משאיר אותו פתוח לשני לילות ברציפיות למחרת בבוקר המחשב לא עובד , שום תוכנה לא עולה ואני מקבל את ההודעה הבאה : insufficient system resources exist to complete the requested service אני משתמש ב win 7 תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  11. שלום לכולם, ברשותי כרטיס מסך של ATI דגם 5990 כבר כמה שנים טובות. בחודש האחרון התחילו להופיע ארטיפקטים משונים על המסך. בשימוש שוטף הם מתחילים להופיע לאחר שלושים דקות עד שעה. לפעמים יותר. הבעיה קבועה אך נעלמת אחרי כל restart. מהיכן הבעיה? מישהו חווה משהו דומה? להחליף לוח אם? להחליף כרטיס מסך? חריצי ה-PCI יכולים להיות האשמים? הטמפרטורות בסדר גמור. הדרייברים עדכניים. אם פספסתי פרטים חשובים בבקשה תבקשו ואוסיף. בתמונה רואים את הארטיפקטים מסתירים תוצאות חיפוש באתר של גוגל. במידה והייתי גולל את הדף למעלה / למטה או אם הייתי מזיז את העכבר, המיקום והצבע של הארטיפקטים היה משתנה ראנדומלית. הארטיפקטים יכולים להופיע גם על שולחן העבודה אבל לא קרה לי שהופיעו תוך כדי הפעלת יישומי 3D, סרטים…

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  12. באקס פי ניתן היה לגרור תקייה ולשים אותה לצד תקייה אחרת והתקייה זזה וככה הייתי מסדר תקיות כמו באייפון אתם שמים תקייה מימין לתקייה היא זזה ומפנה מקום לתקייה שאתם רוצים... בווינדוס 7 לא ניתן עשות זאת... יש פיתרון לזה ? או דרך ? מקווה שהבנתם...

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  13. Started by nivabotbol,

שלום לכולם! אני יספר לכם את הבעיה "בקצרה" אבל בבקשה תעזרו לי: יום אחד, הכל טוב ויפה, ופתאום אני גולש באתר אינטרנט של CNET לראות סיקורי ווידאו מצולמים אם אתם מכירים....טוב אני נכנס ולא שומעים אודיו! חשבתי הבעיה אולי אצלם, משהו לא בסדר, אבל לא, הבעיה היא במחשב שלי! לא מספיק שלא שומעים כלום בCNET לא שומעים כלום באיסיקיו: לא הודעות נכנסות, לא צליל הפעלה, כנ"ל לגבי הצליל הפעלה של XP בחלון כניסה, לא שומעים כלום. אחר כך נכנסתי למדייה פלאייר ניסיתי לפתוח שיר והוא לא הצליח לפתוח אותו. התקנתי את הכרטיס קול מחדש, והבעיה במדיה פלאייר הסתדרה! שומעים! אבל בשאר הדברים עדין לא שומעים כלום ואין שום שינוי! מה עושים?! איך אני פותר את הבעיה הזאתי תעזרו לי בבקשה ניב

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  14. Started by BloodFist,

אוקיי יש לי ספק hec 475vd-t המפרט של המחשב שלי הוא e6300 GIGABYTE GA-965P-S3 sapphire x1950 pro 2gb ram של G.SKILL הכל פועל המחשב עולה עד לחלק שההארדדיסק עולה... שם זה מוצא רק את אחד מההארדיסקים אני חושב אבל לא בטוח... השאלה שלי היא המעבד והלוח אם שלי חדשים במחשבים... זה אומר שאני צריך לפרמט את המחשב עכשיו?

• 14 תגובות
    • 674 צפיות
  15. (מצורפות תמונות עם הפרטים) יש לי סטיק אחד 256, ועוד שניים של 128. שרק הסטיק של 256 בפנים, המחשב מזהה 256. שהוא ועוד 128 - המחשב מזהה רק 256. שאני שם את שלושת הסטיקים ביחד - המחשב מזהה לי רק 384 מגה זיכרון פיסי. למה זה, ואיך אני יכול לפתור את הבעיה ? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  16. שלום לכולם , יש לי תוכנה בשם DeepFreeze332SE (שאני לא יודע איך היא הגיע לי למחשב בדיוק) , התוכנה הזו משחזרת את כל המחשב בהפעלה למצב שהוא היה אחרי שהתקנתי את התוכנה. אני מנסה למחוק אותה ולא מצליח זה האייקון של התוכנה שמופיע לי בסרגל איפה שהשעון וכו': http://files.tmp.co.il/ca_195t77cm3.JPG אני מנסה ללחוץ על האיקון לא קורה כלום , לחצי על האיקון לחץ ימני גם לא קורה כלום .. נסייתי להסיר את התוכנה דרך הוספה והסרת תוכנת היא איפלו לא מופיע שם . הפעלתי את כל התוכנות ריגול (אם זה בכלל קשור) Spybot - Search & Destroy , Spy Sweeper ,Ad-Aware SE Personal לא עוזר , חיפשתי בכל התקיות של המחשב את התוכנה אולי הייתי מסיר אותה דרך התקייה איפלו תקייה אין לה..נסייתי דרך msconfig…

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  17. Started by amit16114,

מידי פעם יש לי היבהובים של המסך. זה קורה תמיד כשאני נכנס לדרייבר של הכרטיס. ולפעמים גם בעבודה שוטפת של המחשב. יש לי כרטיס מסך של NVIDIA MX440 64MB עם דרייבר של 93.71. לוח אם: P5VDC-MX. אם תרצו עוד פרטים אני אתן לכם על המחשב. אני חושב שהבעיה נעוצה בכרטיס מסך. מה אתם אומרים??

• 11 תגובות
    • 674 צפיות
  18. Started by Symphozis,

יש לי בעיה במסך ואין לי מושג מה קרה איתו. זה קורא רק במשחקים, אני משחק כמה דקות ועז הוא פתעום נכבה ואומר "mode not supported" זה יכול להיות בגלל ה OC הקטן שעשיתה למעבד כי זה הדבר היחיד ששיניתי ? או שאני צריך מסך חדש? מסך: proview p700

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  19. Started by Pika007,

שלום יש לי מעבד AMD64 3200+ vc ולוח Gigabyte K8NF-9 שמתי לב ב CPU-z שמתח המעבד שלי קופץ לו בחופשיות מ 1.392v ל 1.408v כל כמה שניות וחוזר אפשר לדעת למה זה קורה? המחשב שלי מקורר היטב, ובעל ספק של HEC, ככה שלא נראה לי שזו בעיה בספק הביוס הוא F7

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  20. Started by KindaLost,

שלום, מדוע התופעה הזאת קורה ? האם ניתן למנוע אותה ? והאם זה הגיוני שצורב DVD חדש ישמיע רעשים כאלו ? אגב, חיפוש בפורומים העלה חרס - השרשור הקודם נקטע ללא תשובה. עדיאל.

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  21. הסיפור קצת מסובך ואני אתן את כל הפרטים, גם אם הם לא רלוונטיים. יש לי מחשב עם Win XP SP2 שעליו שני כרטיסי רשת (on board & PCI). במשך זמן רב הוא היה מחובר ל-ADSL והגלישה הייתה ללא שום בעיה (כרטיס PCI) נוצל לרשת ביתית. לפני זמן מה הופיעו בעיות של אתחולים פתאומיים ותקיעת המחשב. גיליתי שהתפוצצו שני קבלים על לוח האם (ג'יגבייט, לא זוכר את הדגם). לקחתי אותו לטכנאי אמין שעשה את ההלחמות הדרושות בתקווה לתקן בלי להחליף את הלוח. אחרי שהמחשב חזר מתיקון, הוא היה מחובר במשך כמה ימים נוספים ל-ADSL. לפני יומיים התחברתי לאינטרנט בכבלים ומאז התחילו בעיות. מעבר לזה ששני כרטיסי הרשת לא מקבלים IP - limited or no connectivty, המחשב גם נתקע לחלוטין מדי פעם (נדמה לי שבכמה מהמקרים הדבר היה …

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  22. היום פירמטתי את המחשב ובטעות מחקתי את כונן C , יצרתי כונן חדש והוא לא נתן לי להגדיר יותר בסה"כ יש לי 1.4 ג'יגה בכל הכונן וכל המערכת הפעלה תופסת את הרוב ונותר רק 3 מגה , מה לעשות ? האם ניהול הדיסקים של ווינדוס יעזור לי ? PARTITION MAGIC ? והאם פרטישן מג'יק יתן לי להתקין אותו על D ולא על C? (כי אין לי מקום). עריכה: זה ממש דחוף , בבקשה עזרה.

• 8 תגובות
    • 674 צפיות
  23. Started by yonik,

שמתי את זה בפורום windows אבל לא ענו לי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=195576.0 אני רק רוצה להוסיף שלפני העלאת ההתקנה של ווינדוס(המסך הכחול) רשום משהו שאני לא מכיר "no emulation"

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  24. Started by heya,

לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש מ-KSP, התקנתי עליו Windows XP עם Service pack 2, וזמן קצר לאחר מכן המחשב התחיל לעשות ריסטארטים לבד. קראתי ב-FAQ אך לא מצאתי פתרון לבעייה שלי. המפרט של המחשב הוא: מעבד: E6300 1.86Ghz לוח אם: Abit AB9 זכרונות: שתי זכרונות של 1 ג'יגה של Crosair, DDR2 667Mhz כרטיס מסך: Sapphire X1900XT העלתי את קבצי ה-Dump האחרונים שלי: http://www.planetnana.co.il/noirotransmitor/Mini091506%2D12.rar תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.