עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by klayman,

יש לי ספק של SWEEX 400W עכשיו מה שמחובר אליו כעת זה : לוח אם ג'יגה בייט בלי מאווררים, מעבד פרסקוט הישנים 2.8, מאורר TT על המעבד, כרטיס מסך 5950GT עם מאורר גדול, מאורר 120MM מאחורה של המחשב ועוד שניים 80 MM מקדימה, שני HD, כונן DVDRW וכונן 1.44. כרגע הכל עובד סבבה ואין בעיות, כעת אני מעוניין לרכוש HD נוסף, אז האם כדאי לרכוש פנימי , והאם הספק יעמוד בעומס של עוד HD ( אם מישהו יודע את ההספק של HD אני אשמח).

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  2. Started by rtuci,

קניתי מחשב חדש ואני לא יודע מה לעשות מישהו יכול לעזור לי ? יש לי רק את הדיסק של הווינדוס וזהו ואני לא יודע איך להתקין אותו (כי זה מחשב חדש וזו פעם ראשונה זה שונה) אז בבקשה שמישהו יעזור לי

3. Started by swg,

אז ככה, פתאום באמצע היום(14:00) המחשב התחיל לחרוק כמו טרקטור. ישר שמתי את האוזן כדי לשמוע מאיפה זה בא. תחילה שמתי אוזן על ההרדיסק, וכלום רעש. אחר הלכתי לספק, וכנראה ממנו הגיע הרעש. אולי בגלל ששתי המאווררים שלו היו מפוצצים באבק. יכול להיות שזה בגלל האבק? תודה רבה, וזה ממש מלחיץ הרעש הזה.

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  4. Started by Dante_9,

משום מה במסך ה- POST מופיעות שתי השורות הראשונות בתמונה המצורפת (השורה עם התאריך והשורה עם ה- MEMORY INFO) למשך זמן של קצת יותר מ- 30 שניות (!) ורק לאחר מכן רשימת ההתקנים ממשיכה לעלות. מה יכול לגרום לבעיה? תודה לעוזרים! http://img430.imageshack.us/img430/617/dscf0805jr5.jpg

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  5. Started by VL,

תראו יש לי ספק...שאני מחבר את שתי הכבלים (של המחשב ושל המסך) לספק הוא עושה כזה כמו רעש של קצר , ז"א לא קצר , כמו כזה טזטזטזטטז במגע כזה שהוא נוגע קצת , ממה זה ? *בספקים אחרים הוא לא עושה לי את זה * והכונן קשיח שאני מדליק את המחשב...אחרי כמה שניות הוא עושה לי כמו שתיים שלוש כאלה "טיק" והמחשב מתכבה. מה זה יכול להיות ? ד"א...יש לי ספק עם חיבור אחד , רק של המחשב...מה אפשר לעשות עם זה? כי צריך גם את ההוא של המסך...אפשר לעשות איזה קומיבנה עם זה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  6. זה בקטנה נכון?=)

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  7. Started by Godmoney,

פעם בכמה שעות או ימים (אני בד"כ לא ליד המחשב) המחשב עושה לעצמו Reset ואז נתקע על הודעת "Boot Disc Error" או משהו כזה. אני אז צריך לחזק את החיבורים של ה SATA לשני ההארדיסקים, לעשות ריסט והמחשב עולה. מה יכולה להיות הבעיה? ראוי לציין שהמארז שלי פתוח.

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  8. כל כמה דקות המחשב שלי נכבה כתוצאה מחימום יתר...מה אני עושה...? תודה...

• 11 תגובות
    • 675 צפיות
  9. Started by kritikal,

שלום, לאחרונה נדפק לי הלוח אם, והביאו לי ב-KSP, לום אם חילופי, יד שניה, כאשר התקנתי אותו המחשב נדלק אבל לא עולה לי המסך. הלוח אם דפוק? או מה יכולות להיות האופציות שאני יבדוק.

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  10. מדובר במחשב HTPC שלא מחוברים לו מקלדת/עכבר קבועים, יש לי כרגע שלט שמחובר לCOM ואיתו אני מתפעל את המחשב במחשב מותקן לוח מדגם GA-K8VM800M של Gygabyte שלפי מה שהבנתי אמור לתמוך באופציה של הדלקת המחשב דרך הUSB. בביוס כיוונתי את האופציות: (ACPI SUSPEND MODE - S3(STR USB DEVISE WAKE UP FROM S3 - ENABLE כדי לבדוק עם זה עובד חיברתי עכבר USB פשוט (של LOGITECH) ולא הצלחתי לגרום לעכבר להעיר את המחשב ממצב HIBERNATE כמו כן סימנתי במנהל ההתקנים באופציות של העכבר(בתמונה המצורפת) האם יש עוד משהו שצריך להגדיר? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  11. Started by kritikal,

כאילו זה היחיד שתמך ב-CHIPSET שלי. http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=272&l4=0&model=1276&modelmenu=1 יש לי DUAL CORE 3.2 כמה גרוע אבל הלוח אם? עם זאת זה ASUS. הקודם שלי היה MSI k8n ULTRA 3.

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  12. Started by roni18,

המקלדת במחשב הנייד מציגה צמדי אותיות כאשר אני מקליד אות אחת. מדובר באותיות מסוימות בלבד.כמו כן אין אפשרות הקיש BACKSPACE ואת הספרה 4 .ניסיתי לנקות את המקלדת עם AIR DUSTER ללא שיפור.מה עושים? מדובר במחשב נייד. תודה.

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  13. Started by Gliding,

היי... ניסיתי לבנות מארז שקוף. כשחיברתי חזרה את כל החלקים המחשב נדלק...מנורת הפעולה עבדה...ואז נהיה שקט והנורה כבתה...ואחריה המחשב כשהדלקתי אותו שוב כל המאורר של המעבד עבד ובמסך האינדיקציות של לוח האם הופיע FF...יעני מחפש מערכת הפעלה...שז המצב שהוא עובד בו תמיד ישר אחרי כל הבוט... לא משנה כמה איפסתי את הביוס...הוצאתי סוללה, ניתקתי וחיברתי הכל מחדש...הוא נדלק וישר מופיע FF. גם כשהוא פועל בלי חלקים בכלל. חשוב לציין שכשהלוח נדלק והמאוורים עובדים...אין זרם למקלדת, והנורות של ההארד דיסק ושל הפעולה (הירוקה יעני) לא עובדות...הן עבדו רק בפעם הראשונה, ומאז לא משנה כמה שיחקתי איתן הן לא עובדות. הן בטוח לא נשרפו. וגם כשהן מנותקות הלוח לא עולה השאלה היא מה קרה...אם יכול להיות שקיצרתי…

• 11 תגובות
    • 675 צפיות
  14. אז ככה - יש לי מחשב INTEL CELERON 700 MGHZ עם 256 MB זיכרון - המחשב נתקע כשהוא עובד קשה מידי לדוגמא אם אני מעתיק 2 GIGA למחשב אחר ברשת - אחרי 2 דקות הוא נתקע או אם ה EMULE והביטורנט עובדות ביחד הוא נתקע. החלטתי להתקין את ה WIN מחדש ועכשיו כל פעם בסיום ההתקנה של ה WIN המחשב נתקע. ניסיתי להחליף HD , ניסיתי גם להתקין את ה WIN על מחשב אחר ולשים את ה HD במחשב הבעייתי אבל כל פעם בעלית ה WIN יש מסך כחול וריסטרט אוטו'. יש לכם רעיונות איך אני יודע מה באמת הבעיה או איך אני שם WIN על המחשב הזה? דרך אגב אני מנסה להתקין WIN XP PRO / HOME SP 2 תודה חברים.

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  15. יש לי לוח אם של EPOX 8KDA ותמיד הייתה לי תמיכה בUSB2 הייתי משתמש במצלמה שלי ועכשיו אחרי שפירמטתי פתאום המחשב נותן לי הודעה שהמצלמה משתמשת בUSB2 ולי יש 1.1 התקנתי את הדרייבר של הלוח אמ וSP2.. בדרייבר של הלוח אמ רשום את זה: http://www.donkey.co.il/Briefcase/Uploads/5608.winXP%20update.doc

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  16. Started by rageman,

שלום, לכולם. למחשב שלי לוקח הרבה מאוד זמן לטעון משחקים. למשל, לוקח לא לא פחות מ-10 דקות לטעון משחק של ציוילזישן4, ולפחות דקה מפניה שלי אל ציויליזציה אחרת, עד שהיא מופיעה. יש לי מחשב פנטיום4, עם 256RAM וכרטיס מסך 6600GT. איך אני אוכל לשפר את ביצועי המחשב שלי? מה אני צריך לשדרג כדי שאני לא אחכה כל כך הרבה זמן?

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  17. Started by dragonXxX,

אם רשמתי את זה נכון.. אז זו הבעיה שלי..: graphics media accelerator אני משתגע, תעזרו לי אם אתם יודעים, כל פעם שאני מפרמט יש לי בעיה אחרת עם הדיסק של הלוח אם ועכשיו כשפרמטתי זה לא מתקין לי את * graphics media accelerator * directx 9 * High Definition audio bus driver בקשר לאחרון אני לא בטוח כי נראה לי שהצלחתי להתקין בעזרת הורדה מהאתר של intel.. אז כן, יש לי intel לוח אם 915gev וניסיתי את ההורדות מהאתר של אינטל, directx אי אפשר משם אפשר רק מהאתר של microsoft אבל אתם יודעים למה אני לא יכול משם.. ואת הגרפיקס, זה רושם לי שחסרים קבצים או שהקבצים פגומים.. תודה רבה רבה לעוזרים.. (ואל תתנו לי קישורים להורדה מאינטל כי כבר ניסיתי..)

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  18. Started by jgrab,

האם הוא אמין ומקצועי? http://click-a.com/catalog/product_info.php?cPath=22&products_id=39&osCsid=ae8353939698647d1d67f9d65975d1dd

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  19. Started by asw3,

כבר פעם שניה שאני מתקין וינדוס והקבצים בהארדיסק של ה-200 נדפקים בו הקבצים ועכשיו יש בו מלא קבצים שהורדתי ואני רוצה למנוע את זה אני רוצה לדעת אם זה בעיה של חומרה\תוכנה והאם ניתן לתקן אותה אז אם כן איך? os : xp

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  20. Started by mostwanted,

יש לי עכבר אופטי של לוג'יטק ורוב הזמן שאני משתמש בו הוא קופץ לי מפינה של המסך לפינה אחרת וזה ממש מעצבן עכשיו אני רוצה אם אפשר לתקן את זה או שאני צריך עכבר חדש?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  21. היי שלום לכולם וחג שמח קניתי מחשב חדש (הודות לחברה פה שהמליצו לי) והתקנתי את אחד המשחקים שאני פשוט מכור אליו PES4 . יש לי שלט משחק של סוני אורגינל עם מתאם USB , מה שכן שמהרגע שהחלפתי את המחשב אני לא מצליח לשחק עם השלט, ישנם כמה דברים מוזרים שקורים לי: 1. לפעמים ההתקן נקלט ואני רואה אותו בהצגת שלטי משחק, ולפעמים הוא לא ניקלט. 2. גם כשהוא נקלט וכשזה אומר שהכל עובד טוב, אני ניכנס למשחק וזה לא עובד. יש לציין שניסתי להצליב עם עוד שלט שיש לי ושתיהם לא עובדים ואין בעייה עם השלטים. המתאם עצמו היה בסדר גמור עד שהחלפתי מחשב. ניסיתי כל מיני יציאות של USB. חשבתי על פתרון של למחוק את כל הדרייברים של הUSB כדי שייקלט מחדש אבל יש לי עכבר ומדפסת שמחוברים ואני לא יודע מה מהם לא ל…

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  22. Started by Free account Boy,

שלום! רציתי לדעת אם יש איזה טיפים או דרכים לעשות את המחשב הישן למשהו יותר מהיר?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  23. Started by Srp,

היכן ניתן להזמין אם אפשר מהיום להיום ךוח אם תומך דור 6 של אינטל, תומך i3, תואם pc. חברות gigabyte או via. תודה מראש לעונים.

24. Started by Benisto,

שלום יש לי מחשב נייד שהגיע עם ווינדוס 8.1 כשהיה אפשרות לעדכן לווינדוס 10 עדכנתי אותו מאז המחשב ממש איטי ולכן אני רוצה להחזיר אותו לווינדוס 8.1 צרבתי את הווינדוס לusb שאני עושה לו התקנה הוא רושם לי לא נמצאו מנהלי התקנים יש לי אפשרות לעשות סריקה מחדש שגם בסריקה הזאת לא נמצא מנהלי התקן או עיון יש דרך להוריד את מנהלי ההתקנים איך אני מתקדם מכאן?

25. Started by 111SHAR,

אהלן:) אני לא מצליחה לראות סרטונים באתרים מסוימים(כמו סדרות)- אני שומעת את הקול אבל רואה רק מסך שחור מישהו\מישהי יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.