תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
לפני כשבועיים התחילה בעיה מוזרה שכאשר אני נכנס ל WINDOWS אחרי 3 דקות בערך (כל פעם משתנה) המחשב עושה ריסטרט ולאחר מכן אפילו לא מגיע ל WINDOWS ומפעיל את עצמו מחדש כל פעם..כשכל פעם הזמן בין הריסטרטים מתקצר. לעומת זאת ב SAFE MODE הוא עובד בלי הפסקה. מותקן עליו מערכת הפעלה XP זכרון 512 400 MHZ הארד דיסק 80 GB SATA לוח MSI NEO 2 865 PE ניסיתי לפרמט אבל גם שם הוא עשה ריסטרט לפעמים... הצילו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי: - לוח Epox EP-8KDA3J גירסה 2.2 (צ'יפסט nForce 250GB) - מעבד Athlon 64 3200 (תושבת 754) - מארז Antec SLK3700-BQE המגיע עם ספק כוח Antec 350W SmartPower2. - קירור Zalman CNPS7000A-Cu על המעבד, ומאוורר 120 מ"מ בודד של המארז שדוחף אוויר החוצה מאחורה. - דברים שמייצרים חום: 3 דיסקים קשיחים 7200RPM ו-3 כרטיסים (אף אחד מהם לא רציני וכולם בקירור פאסיבי). בעקבות הקיץ הבא עלינו לרעה, החלטתי לוודא את מצב הקירור במארז (אני יודע שהוא אינו טוב במיוחד) וכמו כן את המתחים. התקנתי Hardware Sensors Monitor 4.2.1.2 והוא מציג לי תוצאות הזויות לחלוטין: שימו לב שהוא מתבלבל בין חלק מהנתונים, ומציג נתונים מזעזעים לגבי ה-12 וולט. אחרי זה ניסיתי עם EVEREST 1.51 והוא מצ…
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
-
שלום רב לכל חברי הפורום, המחשב לפני מספר חודשים הפסיק להדלק לי בעזרת הכפתור הראשי על הכונן מאז אני מנתק את הכבל הראשי מאחורי המחשב מחכה מס' שניות מחזיר אותו לתקע והמחשב נדלק מהכפתור הראשי על הכונן אינני יודע מה הבעיה אמרו לי לנסות בהגדרות המחשב עם המתח אולם זה לא עזר מה לדעתכם הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה? מצפה לתשובה, בתודה קובי
-
- 6 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם נהרס לי חלק בדיסק עם חומר חשוב עליו ואני זקוק ב*דחיפות* לחלק מסויים מתוך דיסק זהה מאותו סוג - IBM 41.1GB. אם למישהו יש דיסק כזה למסירה/מכירה - צרו איתי קשר ב oolaf@walla.co.il תודה אלי
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום.. שכן שלי היה מדליק תמחשב ואחרי כמה שניות ליפני שעולה הוינדוס היה מתכבה המחשב. ברוב הפעמים הוא לא היה מגיב שמדליקים הוא היה נידלק אבל המנורה שבמסך היה נישאר על אור כתום. איפסתי תביוס והמחשב עלה עד האמצע והתכבה. לבסוף פתחתי תמארז אמרתי אולי המעבד מתחממם אז הוצאתי תגוף קירור וראיתי תמעבד דבוק לגוף קירור הבנתי שמיזה הבעיה נוצרה. אז הורדתי תמעבד שדבוק לגוף קירור עם מברג. ניקתי את המעבד עם אהלכול וגם תגוף קירור וקניתי משחה שמוליכה חום בניהם מרחתי על המעבד וכמובן גם על הגוף קירור. עכשיו השאלה שלי איך זה קורה שמעבד נידבק לגוף קירור?ואיך מונעים זאת? עוד שאלה התעקם לי אחד הפינים במעבד וישרתי אותו בפינצטה וזה היסתדר זה טעות איך שעשיתי?! תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
עדיין אין תשובה מישהו יודע למה במשחקים יש לי ברקים או קווים או משהו מהמסך לאמצע וזה מה זה מפריע ואני לא יודע למה זה
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
הוא כל דקה מופיע פעם ביטלתי אותו אבל אני לא מצליח להיזכר איך ביטלתי אותו זה קרציה כול שניה זה מופיע הינה תמונה:
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום! סייעו לי בבקשה במציאת דרייבר מסוג via ac 97 enhanced audio controller driver למערכת XP תודה!
-
- 5 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בעל מעבד AMD 2600+ ויש לי 512DDR , בזמן האחרון כל תוכנה שאני פותח הCPU שלי עולה בהדרגה והמחשב נתקע ז"א הוא לא קופא אבל הכל איטי ואי אפשר לעבוד איתו. ממה לדעכם זה נובע? המחשב שלי עבר פרמוט כבר תודה לכולם ולילה טוב.
-
- 13 תגובות
- 865 צפיות
-
-
טוב .. זה התחיל בערך לפני שבועיים.. כל פעם שאני נכנס לפורום..איך אני יסביר.. הוא פשוט עובד כאילו לא השתנה דבר מאז שבועיים.. יש אותן הודעות ב" הראה את כל ההודעות אשר לא נקראו מאז הביקור האחרון" וב "הראה תגובות חדשות להודעות שלי" אני לא יכול לראות תגובות של דיונים שפתחתי (אני מקווה שאני אוכל לראות שוב את הדיון הזה ננסה לדחוף אותו למועדפים אולי זה יעזור) כי הוא לא מראה שכתבתי אותם בכלל (כי הוא מזהה רק את הדברים שהיו בפורום לפני שבועיים+-).. ניסיתי למחוק קוקיז לא יודע אם זה קשור אבל בכל זאת.. אין מצב שזה בגלל שהמחשב לי עושה בעיות כי יש לי תבעיה הזאת רק בפורום הזה והבמחשב שלי עובד מצויין ללא שגיאות ואני יודע לתחזק מחשב כמו שצריך... למשהו יש מושג מה עושים?!
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
המחשב שלי לאחרונה עושה רעשים חריגים כמו רעש של כוס פלסטיק ששמים על הגלגל האחורי של האופניים רק הרבה יותר חלש ועדין ואיזה 2-3 דקות אחרי שהדלקתי הרעש מפסיק.. מהזה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך 17 CRT של AOC. כאשר אני לוחץ קליק ימני על קובץ וידאו או מוחק אותו המסך עושה לעצמוRESTART . נכבה ונדלק . רק בקבצי וידאו. זאת לא תקלה במסך אלא הגדרה שאין לי מושג איפה לשנות אותה. מישהו מכיר ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב, הוא ניכבה לי אחרי 10 דק' בערך כאשר אני מפעיל משחק.(כל משחק!) *קניתי כרטיס מסך חדש לפני שבוע (לפי ההמצלמה שלכם, http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4961) והוא הרבה יותר גדול ומין הסתם צורך יותר כח מהכרטיס מסך הקודם, חשבתי אולי הספק מבחינת הWATT לא מספיק טוב כי יש לי רק 400WATT. מה גם שיש לי 3 מאווררים של 80 ואחד של 120 (כמובן לא כולל המאורר של הלוח-אם והכרטיס מסך), אז אולי זה באמת עושה עליו עומס ואני אמור לקנות ספק חדש? *אפשרות שנייה חום, אולי המחשב מתחמם כאשר אני מפעיל משחק ואז הוא מתכבה, למרות שיש לי 4 מאוררים במחשב והוא לא פולט חום רציני בשביל להיכבה. אלו שני האפשרויות שלי, אני לא רואה עוד סיבות לבעיה. אם לדעתכם זאת האפשרות הראשונה אשמ…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי זה דחוף! :'( או קיי החלטתי לנסות לחקור למה המחשב שלי מתכבה ומופיעים מסכים כחולים והגעתי למסקנה שיכול להיות מהטמפרטורה של המעבד שהיא גבוהה מאוד ויש עומס והוא עושה ריסט לפי מה שאני הבנתי המעבד שלי טס למעלה מכל דבר למשל אי סי קיו שאני משחק נגד מישהו מגיע ל-59-61 אי סיקיו מופעל בלי משחקים 55-57 בקיצור הוא גבוהה מאוד ראיתי פה איפהו שהו שיש תוכנה בשם S&M SNM אחד מהשמות האלו שאומרת למה או איך הוא מתכבה היא סיימה אחרי 24 דקות של בחינה של ה-CPU והופיע לי התמונה הזאת: פה לקראת הסוף כבר ירד ה-טמפ' שהגיע לשיא של 68! בהפעלת המבחן של התוכנה לא הבנתי מה היא עושה אבל הינה התוצאות למישהו יש מושג מה לעזאזל זה אומר ולמה? רשום שם מספרים הוא משהו אבל אני לא מבין כל…
-
- 7 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם. עד היום עבדתי עם 2 כרטיסים של 256mb pc3200. כמצופה, הזכרון עבד במהירות של 400MHZ(DDR) . היום הוספתי כרטיס של 512mb pc3200 והמהירות ירדה ל 320MHZ. לוח אם msi - 865pe (ms - 6728. כרטיסים ישנים : ? כרטיס חדש: cruical tech מה לעשות כדי שהזכרון החדש הכולל (1GB) יעבוד ב 400MHZ?
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
כמו בכותרת אני לא יודע בידיוק איך זה קרה.. אבל מה שכן, אני יודע שחבר שלי הכניס בטעון כזה קו טלפון במקום כרטיס רשת ואחרי זה זה לא עבד.. זה קשור איך שהוא? בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אחי הקטן שיחק שם בחוטים ומאז הכפתור פשוט לא עובד אולי הוא מחובר במקום לא מתאים ? איפה צריך לחבר אותו ? לוח אם Gigabyte K8VM800M
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן לוח אם GIGABYTE ובמהלך ההרכבה נשבר אחד החיבורים של הIDE (הפלסטיק בלבד לא הפינים) כמובן שזה לא משפיע כלל על עבודת הלוח אבל במהלך עדכון הלוח הביוס הלך ועכשיו היבואן מתנער מאחריות בטענה ש GIGABYTE מתייחסים ללוח כפגוע פיזית (הפלסטיק השבור) ולכן לא יחליפו אותו. היבואן הציע לי חלופה והיא לנסות למצוא חיבור IDE חדש מלוח אחר (יכול להיות מלוח שגם ככה איבד את האחריות או מלוח במעבדה שמיועד להשמדה) ולנסות לחבר אותו במקום הישן, במידה והכל יילך טוב הם יעשו לי את ה"טובה" ויחליפו לי את הלוח. השאלה שלי מתחלקת ל: א)מישהו מכיר את הנושא הזה ששבירה של פלסטיק מבטלת אחריות על החומרה ב)האם מישהו יודע איפה אני יכול לחפש את החלק הזה - מדובר בכיסוי פלסטיק הוורוד של ה IDE (שלי מג…
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
הפעלתי תמשחק בלק אנד וויט וזה משחק לי ככה: http://i4.tinypic.com/15qowgz.jpg למישהו יש פתרון לזה? זה דחוף
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני צריך מתאם מחיבור DVI לחיבור מסך רגיל נוסף. השאלה אם צריך מתאם מיוחד או שכל מתאם מתאים ? בתודה..
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי הארדיסק חדש ! (בערך שבוע ) קיצר העתקתי עליו איזה 20 ג'גה ואחרי שעשיתי ריסט הוא לא נותן לי גישה אליו ?! ההרדיס מחובר בתור CS והוא המישני ... מישהו יכול להגיד לי מה הקטע שלו ?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
אם מישהו נתקל בתופעה שהדיסק הקשיח טוחן חצי דקה כשהמחשב עולה, (התחיל אחרי שעשיתי OC). AMD 3800+ X2 @ 2500 Asus A8N-e Corsair PC3200 @ 333Mhz תודה.
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום כל הזמן שאני מנסה לעשות "הראה את כל ההודעות אשר לא נקראו מאז הביקור האחרון" או"הראה תגובות חדשות להודעות שלי " הוא כל הזמן מביא את אותם דיונים וזה לא משתנה.. (זב כבר שבועים ככה בערך).. מה זה?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, כל משחק שאני נכנס אליו אחרי כמה דקות המחשב עושה ריסט כל משחק לא משנה מה אפילו משחקים ישנים כמו GTA2 המפרט שלי: Celron 1700 256 SDRAM Geforce FX5200 מה יכולה להיות הסיבה? חשוב לציין שזה לא תמיד היה ככה רק מה 3-4 חודשים האחרונים תודה
-
- 15 תגובות
- 816 צפיות
-