עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום חברים הנושא הנ"ל קצת מעצבן אשמח לשמוע את דעתכם שמתי לב כי המעבר מוריד את המהירות שלו כאשר הוא לא נמצא בפעולת מאמץ רצינית דהיינו מוריד את הבאס מ X7 ל X6 כלומר 1600MHZ במקום 1866MHZ בדקתי זאת בתוכנת CPU-Z האם זה נורמלי ? האם ניתן לבטל את התכונה הזו ? דרך אגב הלוח שלי עןעשנטאק 965-DQ6 זכרון KINGSTON VALUE 667MHZ 2GB תודה

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  2. Started by avi2014,

לפני כמה שעות התחיל משהו מוזר במחשב שלי.. שיחקתי במנג'ר 06 ופתאום כל התצוגה נהייתה גדולה יותר אחרי כמה שניות זה ירד ועכשיו זה עולה ויורד.. מה שאני רואה שכל התצוגה נהיית יותר גדולה כאילו הרזולוציה גדלה לאיזה 3000-2000 עעכשיו שאני נותן מכה על המארז או המחשב זה חוזר לקדמותו ואז אחרי שניות שוב הכל גודל... זה יכול להיות הכרטיס מסך??

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  3. Started by kostika,

שלום חברים ברשותי מחשב פנטיום 4 עם 512 מגה זכרון לוח אם של MSI 848P-NEO V ומערכת הפעלה XP-PRO יש לי כרטיס מסך MX-440 INOO3D 64BIT, כאשר אני מתקין את הדרייברים שלו המחשב נתקע במהלך ההתקנה לאחר RESTART המחשב עובד אולם התצוגה נראית מוזרה עם קווי רשת וצבעים חלשים ושום משחק לא עובד , יש לי את הדייברים האחרונים של NVIDIA כמו כן הורדתי מהאתר של חברת המחשבים את הדרייברים המעודכנים ביותר חשוב לציין כאשר אני מסיר את הדרייברים של הכרטיס והוא מופיע ב - DEVICE MANAGER ככרטיס מסך VGA רגיל המסך נראה תקין והמשחקים הפשוטים עובדים . האם הבעיה בכרטיס המסך? האם הבעיה במערכת ההפעלה? בתודה יוסי

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  4. Started by evman007,

יש לי בבית מחשב דיורון 1.3 מולחם על לוח מעפן של ECS.לפני כמה ימים הוא חטף וירוס לפי מה שהבנתי מאחותי.מאז ה WINDOWS עלה כמה פעמים אבל היום הוא כבר לא עולה יותר.עכשיו אני לא בטוח שזה בגלל הוירוס אלא יש לי הרגשה שאיזה חלק נדפק.נראה לי ההארד דיסק כי שניסיתי לחבר אותו למחשב שלי הביוס זיהה אותו אבל המחשב לא עולה.תודה מראש על כל פתרון.

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  5. Started by eizik26,

שלום אנשים אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול. יש לי חבר שיש לו לוח אם ASUS p4s800d-x למעבד אינטל 1.7 הוא קנה 4 זכרונות של 256 (KINGSTON) אך משום מה שהוא שם את כולם יחד המחשה מראה לו רק 256. יש למישהו מושג למה? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  6. Started by Paci,

שלום, לפני כמה חודשים התחילו לי בעיות במחשב. כלומר שהמחשב פשוט נתקע. ולפני חודש זה הגיע לשיא, המסך הכחול התחיל להופיע וכל זה. אז נתנתי לטכנאי שלי והוא אמר שזה בעיה בכרטיס מסך. קניתי כרטיס מסך חדש (RADEON 9550) וגם פירמטתי אבל עדיין יש בעיות. ואני מתכוון ככה: שאני במחשב לפעמים העכבר והמקלדת פשוט נכבים, והכל ממשיך לעבוד, השעון עובד, שולחים לי הודעות וכ'ו וגם מה שקרה לי לפני חצי שעה שהדלקתי את המחשב והמסך לא נדלק, צריך לשחק שם עם החוט. אני צריך עזרה כי אני לא יודע מה הבעיה ואני בטוח שזה איזה חלק במחשב אבל אני לא יודע איזה. אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו. תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  7. Started by fimget,

שלום, ספק הכח התפוצץ באמצע עבודה. קניתי ספק חדש אבל: 1) המחשב לא נדלק כלל אם דיסק המאסטר 10GB של WD (ישן אבל חזק) מחובר. 2) לוח האם לא מזהה את דיסק הסלייב 80GB (גם של WD). מה הבעיה של הדיסקים? האם ניתן לתקן אותה או לפחות לשחזר את המידע?

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  8. מה נשמע חברים אז ככה , צירפתי לכם פה תמונה של ה-Everest אם אפשר בבקשה תביאו לי לינק לדרייבר. * ניסיתי גם דרייבר של ריאלטק (realtak) C'69 - לא עבד =\ תודה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  9. Started by ilay22,

נא למחוק [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  10. Started by Flea,

היי הורדתי את 3DMARK 06 מהאתר הראשי של FUTUREMARK. כל ההגדרות על DEFAULT, וקיבלתי 4928. http://img409.imageshack.us/img409/8452/3dmarkyk3.jpg שימו לב, בCPU TEST. יש לי 0 FPS זה מטורףף.. האם התוצאה בסדר? והוא רושם לי בSM 3 - NOT SOPPURTED??

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  11. Started by wok2000,

לחברים שאולי השתתפו בדיון שיצרתי בדבר בעיה מסתורית בלוח אם בhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=242296.0 אז אני רוצה לבשר לכם שהלכתי ל"דורון מחשבים" מבאר שבע, חנות שהולצה לי על ידי בן דוד. אז קודם כל תודה לבחור המבוגר בחנות שפשוט תוך חצי שעה אמר לי שהמחשב מוכן.הגעתי שילמתי 50 שח והלכתי. ולידעתכם חשוב שתדעו שהסיבה לכך שלא היה בוט (לא ציפצוף, לא תצוגה במסך ...רק מאוררים עובדים) היתה לא אחרת מאשר: חשמל סטטי לטענתו הוא אומר שכנראה חיברתי איזשהו מכשיר לכונן ללא הוצאה לפני זה של הכבל החשמל פיזית מהכונן (ספק כוח). מישהו ממכם הבין מה קרה פה בעצם? לי לא זכור התעסקות כזו, אבל בעקרון מה הנושא הזה של החשמל סטטי ואיך משם ועד חוסר בוט. תודה אוהד

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  12. שלום רב אני שם את ההרד דיסק בתור slave על הערוץ המישני (יש לי הרד דיסק נוסף שמכיל את מערכת ההפעלה וכל שאר הדברים) בביוס אני רואה אותו אבל ב"מחשב שלי" הוא לא מופיע , ולעומת זאת הוא מופיע במנהל ההתקנים יש למישהו פה שמץ למה זה? תודה

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  13. Started by jacobra,

זה מזהה לי רק ליבה אחת איך אני גורם לזה לזהות את שתיהן? הנה כמה תמונות להמחיש את הבעיה: בתוכנה שהורדתי מהאתר של אינטל הנה קישור לטופיק המקורי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=250998.20

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  14. Kaspersky מחק לי דברים שאני צריך באמצע סריקה מה עושים ?

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  15. Started by nivezrati,

שלום לכווולםםם הקיצר ניסיתי להתקין XP במחשב השני שעד עכשיו התקנתי בחיים שלי רק 2000 ו98SE אז אין לי ניסיון כל כך עם XP בקיצור הדיסק הוא של חבר ושהכנסתי אותו לכונן ושיניתי בביוס לבוט מהדיסק הבוט עלה מהמחשב ולא מהדיסק משמה הדיסק הוא לא בוטאייבל לא?? הכנסתי את הטקליטון איתחול ונכנסתי לסיפריה I386 ולWINNT.EXE ושזה פתח את ההתקנה הוא שאל אותי מאיזה כונן הדיסק לחצתי וכמובן שהרצתי סמארט דרייב לפני וההתקנה התחילה להעביר קבצים ולא היה את חלון האופציות הרגיל של התקנה והסרה של המערכת הישנה או רק פירמוט או תיקון וכל זה אז יצאתי ישר מההתקנה מישהו יודע למה זה ככה ? אפשר הסבר על המצב? ואיך אפשר להתקין ככה??[ נ.ב הדיסק הוא PRO

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  16. Started by stingeR-,

לפני שנתיים קניתי CH Combat Stick מאופיס דפוט והוא עבד מעולה עם המחשב הישן שלי , היום שבאתי לחבר אותו ל8rda3I שלי הוא לא זיהה אותו , ניסיתי גם דברים אחרים ועדיין הוא לא זיהה... מה הבעיה? צריך להתקין משהו בשביל הGAMEPORT כדי שהוא יפעל עם הNFORCE2? יש לי BRACKET שמתחבר ללוח וממנו יוצאת יציאת COM1 וGAMEPORT אבל הם לא עובדים... חיברתי ללוח כמו שצריך וזה לא עובד.. חשוב לציין שחיברתי אותם רק לאחר שהרכבתי את המחשב כי לא היה לי כוח , מה אומר שהתקנתי את הדריברים של הצ'יפסט לפני ההתקנה הפיזית של החיבורים הללו אבל לא נראה לי שזאת הבעיה.

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  17. Started by blue_wolf,

שלום יש ברשותי כרטיס מסך בשם 3dfx voodoo 3 2000 ויש ברשותי ווינדוס אקספי , הווינדוס מזהה לי את הכרטיס מסך כאשר אני עושה "חפש חומרה חדשה" הוא מוצא את המסך והכרטיס מסך כאשר אני מאתחל את המחשב שוב הוא מעביר אותי למצב 4 סיביות ורושם לי סימן קריאה על הדריבר, אני הולך למנהל התקנים מוחק את הדריבר לוחץ רענן ושוב מזהה ואז זה עובר לי ל16 סיביות צבעוני מאתחל ושוב נהיה לי הדריבר בסימן קריאה ורואה רק 4 סיביות (לא צבעוני) וכל פעם אותו מעגל..... אני כבר נואש, ניסיתי את כל הדריברים, אולי תצליחו לעזור לי בבקשה....

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  18. שלום! לאחרונה החלה אצלי במחשב תופעה שכשאני משתמש בתוכנות כגון ICQ, MSN, SKYPE וכו' המחשב מתחיל לזחול בפתאומיות אבל ממש לזחול שאפילו הסמן של העכבר מגמגם כשאני מזיז אותו ואז אני לא שומע כלום!!!אפילו כשאני מדבר במיקרופון או מקליד (דבר שגורם לתוכנות להשמיע צלילים). אני פתחתי את הTASK MENAGER וראיתי ש WINLOGON הוא שאוב לי את כול הCPU על 96אחוז שימוש! אז כיביתי את התוכנה (ICQ) ולקח לו כמה זמן אבל הוא נרגע...אבל עדיין לא משעתי כלום! לא כשדיברתי וכשהפעלתי את ה- VOLUME CONTROL התקיעה חזרה אבל הוא אמר לי שזה שואב את המשאבים לא וWINLOGON....ואני מנסה לשחק אם זה ואני לא שומע כלום! אז כיביתי גם את זה וניסיתי לשמוע שיר והוא הציג לי חלון ERROR שהיה כתוב בו: DirectSound Output v.2.2.10 e…

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  19. Started by elad_rabi,

השאלה היא האם הלוח תומך בזיכרון של 400 DDR PC-3200. הבעיה שלי היא שקניתי את הלוח ויש לי זיכרונות 256X2 של kingston 400 DDR pc-3200 אבל הוא מזהה את הזכרונות כ DDR 333.... מה לעשות?! מה הוא באמת לא תומך 400? בתודה אלעד

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  20. Started by zeevlevi,

לוח אם :GIGABYTE 7VAXP המחשב נדלק, 5 שניות ראשונות שקט אחרי זה ציפצוף של 3 שניות רצוף. אחרי זה 7 שניות שקט ושוב ציפצוף של 3 שניות. ניתקתי את הזיכרון HD ו-FLOPPY מה יכולה להיות הסיבה ? תודה מראש, עומרי

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  21. היי אתמול התקנתי מחדש את WINXP אחרי פירמוט של המחשב... (אם זה חשוב אז התקנתי אותה על WIN98 שהתקנתי מדיסקט הפעלה שלה) מוגדר רק משתמש יחיד שפי מה שהמערכת טוענת הוא נחשב הADMIN ... אבל - שאני מנסה להתקין תוכנות מסוימות או דרייברים לכ.מסך שלי - המחשב אינו מאפשר לי לעשות זאת וטוען שאין לי מספיק הרשאה לעשות את הדברים האלה - למה הוא מגביל אותי ואיך אני מקבל הרשאה ? אגב, עוד בעיה קטנה, בכל פעם שאני מנסה להכנס להגדרות אחד הדברים בWINXP כמו הגדרות מערכת המחשב מנסה לחפש את הדיסקט ושלא מוצא שואל אותי למה אין לי את RUNDLL32 . אם לוחץ "ביטול" כמה פעמים זה נכנס בסוף - אבל עצם ההמתנה שהוא מחפש בככל פעם את הדיסקט - מעצבנת איך אפשר למנוע את זה ?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  22. Started by devek,

היי יש לי מעבד AMD 2000 עם כרטיס קול משולב..הוא עשה לי בעיות והחלטתי לקנות כרטיס חדש . עכשיו לאחר שרכשתי את הכרטיס החדש אני רוצה לדעת איך אני מבטל את הישן... הבנתי שאפשר לעשות זאת דרך הביוס אבל איני יודע איך. תוכלו בבקשה להסביר לי? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  23. שלום! יש לי מחשב amd 3000+ winchester s-939 abit av8 geforce 6600gt עכשיו תראו מה קורה.. אני עובד על המחשב פתאום הרזולוציה נהיית ענקית שרואים רק רבע מסךך אפילו פחות ורואים הכל מקוקו העכבר זז אבל כל המחשב תקוע... חייבים לעשות ריסט.. האם אתם ידעים איפה יכולה להיות הבעיה??

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  24. פתאום נדפק לי המחשב, וניסיתי למחוק את המחיצות, והצלחתי למחוק את PRTITION DOS ואת EXT-DOS אני לא מצליח למחוק וניסיתי למחוק את ה-Logical והכול ולא הצלחתי, למישהו יש רעיון איך למחוק את זה ולעשות מחיצות מחדש.. ודבר שני שאני מנסה למחוק מחיצת non-dos הוא כאילו נותן לי למחוק את המחיצה ואז מתי שאני מזין את המספר מחיצה הוא אמר שזה לא prtition-dos, ונראה לי שזה בגלל שזה Ext-dos, אז איך אני מסדר את זה יש איזה תוכנה או משהו?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  25. מה המצב? אז ככה, קניתי לחבר A64 עם מפרט מצוין ( ;D) והרד דיסק WD SATA. עכשיו, כשהמחשב עושה פוסט, הוא מראה שהוא זיהה בכניסת SERIAL 1 את ההרד דיסק WDC800JD נדמה לי קוראים לו...(תמונה 1) ואז כשאני מתחיל התקנה של XP, אני לוחץ F6, מכניס את הדיסקט של ABIT, והוא נותן לי 4 אפשרויות(תמונה 2) לבסוף התייאשתי וכבר התקנתי את כולם ביחד, אחרי שניסיתי כל אחד בנפרד, ובכל מצב כשאני לוחץ ENTER הוא זורק לי ארור(תמונה 3) מה אני אמור לעשות? ??? : תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.